Asus GTX 295

poruka: 4
|
čitano: 1.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Asus GTX 295

Naime imam navedenu grafičku. Verzija je samo jedna pcb. Imam neki problem, koji mi se čini da je sa driverima. Ako se pokrene neka igra, radi normalno i onda mi samo monitor javi da odlazi u sleep mode i poslije toga nista. Grafa je testirana u Furmarku i temp nisu presle 83. Ima neko nekakvo rješenje? Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Asus GTX 295

Ovaj seasonic mi se cini sumnjiv. Ta gtxica je trebala Krško da ju gura. Jesi probao sa drugim napajanjem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Asus GTX 295

Prije toga sam imao vx550, ali njega je ubila struja pa nije docekao gtxicu, nezz možda mogu nabaviti neko drugo napajanje. Gledao sam ako je vjerovati netu da gtx 295 sa clockanim i7 nije povukla sveukupno nešto oko 420w pa mislim da bi ju seasonic trebao izdržati.

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Asus GTX 295

Trebao bi svakako, no medutim mozda je pri kraju. Ne pada mi nista drugo na pamet. Inace gtx295 je imao jedan lijepi problem, koliko me sjecanje sluzi to je bilo sa onim multi gpu. Probaj disablat to u nvidia control panelu pa onda pokrenuti neku igru. Jos jednu stvar koju mozes probat je da malo underclockas karticu ispod defoulta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice