Javljam da sam nazalost odustao od Vege, bas zbog svih komplikacija.
Kad alternativna grafa sleti vidimo se u slike vaseg HW.
Komplikacija?
Vega je okasnila posteno, obecali dostupnost i nereferentne modele po izlasku, nista od toga nazalost. Ima toga jos, ali ne bih grintao kao neki.
Ne mislim da je Vega fail, ako se tako cini, ali je u mojim ocekivanjima AMD podbacio.
Da, dostupnost koju su obećali malo kaska. Ja sam čekao da mi stignu dvije mokre 64, ali lager je 0. Uzeo sam dvije obične na CaseKingu pa će pod ekwb blok. AIB modeli? Tko zna kad... meni je nebitno jer stavljam u vodu, ali nekome sa zrakom AIB modeli su jako važni.
Bas tako, o tome pricam, dao sam priliku da uzmem to cudo nakon nestanka polarisa po normalnim cijenama.
Nije me brinulo ni zagrijavanje ni potrosnja, ali brate kad ne mozes kupit nista, onda poludis. A nista posteno nisam odigrao zadnju godinu i gotova prica. Javi nam kako bude Vega disala kod tebe. Undervolt mod ;)
Bas tako, o tome pricam, dao sam priliku da uzmem to cudo nakon nestanka polarisa po normalnim cijenama.
Nije me brinulo ni zagrijavanje ni potrosnja, ali brate kad ne mozes kupit nista, onda poludis. A nista posteno nisam odigrao zadnju godinu i gotova prica. Javi nam kako bude Vega disala kod tebe. Undervolt mod ;)
Nemas sta igratit realno, bolje cekaj 2018 sve igre sto su izasle ove godine su manje vise banana tek 2018 donosi nesto novo, sad se najvise isplati uzeti neki polovnjak i casual gejmati, jer stvarno, nemas sta igrati.
Stari moj, imam ja zaostataka za preci koliko oces. Steam, origin, battlenet itd.
Mene igre opustaju, a zadnje vrime nervoza je na max.
A što reći :) Zadnji Ryzen chipset driver od AMD-a je izašao u 3. mjesecu
Šta će ti novi kad i sa ovim sve radi
Inače dobili su vegu 64 da daje 35.6mh/s sa potrošnjom od 125w i čisto za usporedbu: bez optimizacije, samo sa OC-om 46mh/s sa 340w.
1060 i dalje ostaje najbolja u omjeru perf/w/$ ako se nađe za 2200kn kao što je neki dan bila ova inno3d u SM, ali nažalost (ili na sreću - kako kome) čini se da će vega ipak bit uporabljiva za mining.
Ima dobrih igara ovaj novi Hellblade Senua's Sacrifice je fantastican, linearan ali interesantna radnja i fantastican face cam (lice je transferirano direktno u engine ništa nije CGI), 3d zvuk je totalni mindfu*k sa slusalicama. Battlefield 1, Rising Storm 2, Insurgency/Days of Infamy... super online shooteri. Novi Hitman je odlican, Deus Ex 3 također, Forza Horizon 3 je jedna od zabavnijih vožnji sto sam igrao...
Ima toga dosta u zadnje 2 godine, samo AAA su slabi zadnjih godina.
Da, dostupnost koju su obećali malo kaska. Ja sam čekao da mi stignu dvije mokre 64, ali lager je 0. Uzeo sam dvije obične na CaseKingu pa će pod ekwb blok. AIB modeli? Tko zna kad... meni je nebitno jer stavljam u vodu, ali nekome sa zrakom AIB modeli su jako važni.
Ova vodena ima vise jezgri... bacas tolku lovu an gluposti i onda jos ne uzmes najjace (dobro aj, tu je i onaj paper launch kriv o kojem sam davno pricao da ce tako biti)
Obje su model 64, kakve razlike u broju jezgri? Razlika je u hlađenju (očito) i u biosu, liquid verzija ima veći power target.
Za ove novce koliko košta totalno neisplativo. 1080 Ti košta malo više.
To bu ti koštalo ko svetog petra kajgana, HBM2 memorija uf, veliki chipovi, mali broj na waferu....uf.
Mislim da sam ja sve rekao još 15.08 2016.
Obje su model 64, kakve razlike u broju jezgri? Razlika je u hlađenju (očito) i u biosu, liquid verzija ima veći power target.
Da, ja sam mislio da je uzeo dvije rx 56, jos gore ako je bacio lovu na 64 modele...
Da, ja sam mislio da je uzeo dvije rx 56, jos gore ako je bacio lovu na 64 modele...
Rx 56 izlazi tek 28.08.
Stari moj, imam ja zaostataka za preci koliko oces. Steam, origin, battlenet itd.
Mene igre opustaju, a zadnje vrime nervoza je na max.
E kad je tako samo naprijed
Frend u ZG drži obje Vege 64... i kaže da Crossfire uopće ne radi i ne može ga uključiti. Tako da, za igre, moguće je da više od jedne nema smisla.
Frend u ZG drži obje Vege 64... i kaže da Crossfire uopće ne radi i ne može ga uključiti. Tako da, za igre, moguće je da više od jedne nema smisla.
Pa na frontier edition je radio CF, tko zna u čemu je stvar.
cekaju se driveri
E bit će da je to
Na r/amd lik testira dual 64 vegu ali samo mining.....
Fale oni dani kad su se ljudi igrali s grafama a ne rudarili
cujga fale dani pa kupi si konzolu lli se odi u dvoriste igrati
Vega 64 za igre nema smisla jedna a kamoli dvije...
Sav si negativan ansha.
Ima i pravo bit
ASUS ROG STRIX Radeon RX Vega 64 Gets Reviewed evo i strixa na djelu...
"When it comes to overclocking, the non-reference board delivers some amazing overclock potential of 1980 MHz on the core and 1000 MHz on the memory. This nets a total of 6-7% performance gain but on the downside, we are looking at 532W of power which is a shockingly high figure for a single GPU."
Majko sveta 532w potrosnji kad ju zalaufaš za svega 6-7% dobitka na performansama
cujga fale dani pa kupi si konzolu lli se odi u dvoriste igrati
Tebi to sad ko normalno jel?
Kako tvoja 1080ti rudari, slabo kazes a? Nista ajmo u dvoriste :P
Sav si negativan ansha.
Pa po cijeni po kojoj se prodaje je cinjenica da nema nikakvog smisla...
Od custom 1080-ki je skuplja, sporija, tiplija, glasnija i vise trosi. To kupit moze samo hardcore fanboy.