AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 535.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
AMD Vega

Javljam da sam nazalost odustao od Vege, bas zbog svih komplikacija.

Kad alternativna grafa sleti vidimo se u slike vaseg HW.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: AMD Vega
metallic kaže...

Javljam da sam nazalost odustao od Vege, bas zbog svih komplikacija.

Kad alternativna grafa sleti vidimo se u slike vaseg HW.

Komplikacija?

Nope.
12 godina

Vega je okasnila posteno, obecali dostupnost i nereferentne modele po izlasku, nista od toga nazalost. Ima toga jos, ali ne bih grintao kao neki.

Ne mislim da je Vega fail, ako se tako cini, ali je u mojim ocekivanjima AMD podbacio.

coffe,coffe,coffe.....
16 godina
odjavljen

Da, dostupnost koju su obećali malo kaska. Ja sam čekao da mi stignu dvije mokre 64, ali lager je 0. Uzeo sam dvije obične na CaseKingu pa će pod ekwb blok. AIB modeli? Tko zna kad... meni je nebitno jer stavljam u vodu, ali nekome sa zrakom AIB modeli su jako važni.

Nope.
12 godina

Bas tako, o tome pricam, dao sam priliku da uzmem to cudo nakon nestanka polarisa po normalnim cijenama.

Nije me brinulo ni zagrijavanje ni potrosnja, ali brate kad ne mozes kupit nista, onda poludis. A nista posteno nisam odigrao zadnju godinu i gotova prica. Javi nam kako bude Vega disala kod tebe. Undervolt mod ;)

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
neaktivan
metallic kaže...

Bas tako, o tome pricam, dao sam priliku da uzmem to cudo nakon nestanka polarisa po normalnim cijenama.

Nije me brinulo ni zagrijavanje ni potrosnja, ali brate kad ne mozes kupit nista, onda poludis. A nista posteno nisam odigrao zadnju godinu i gotova prica. Javi nam kako bude Vega disala kod tebe. Undervolt mod ;)

Nemas sta igratit realno, bolje cekaj 2018 sve igre sto su izasle ove godine su manje vise banana tek 2018 donosi nesto novo, sad se najvise isplati uzeti neki polovnjak i casual gejmati, jer stvarno, nemas sta igrati.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina

Stari moj, imam ja zaostataka za preci koliko oces. Steam, origin, battlenet itd.

Mene igre opustaju, a zadnje vrime nervoza je na max.

coffe,coffe,coffe.....
12 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

A što reći :) Zadnji Ryzen chipset driver od AMD-a je izašao u 3. mjesecu

Šta će ti novi kad i sa ovim sve radi

Inače dobili su vegu 64 da daje 35.6mh/s sa potrošnjom od 125w i čisto za usporedbu: bez optimizacije, samo sa OC-om 46mh/s sa 340w.

1060 i dalje ostaje najbolja u omjeru perf/w/$ ako se nađe za 2200kn kao što je neki dan bila ova inno3d u SM, ali nažalost (ili na sreću - kako kome) čini se da će vega ipak bit uporabljiva za mining.

11 godina
neaktivan
AMD Vega

Ima dobrih igara ovaj novi Hellblade Senua's Sacrifice je fantastican, linearan ali interesantna radnja i fantastican face cam (lice je transferirano direktno u engine ništa nije CGI), 3d zvuk je totalni mindfu*k sa slusalicama. Battlefield 1, Rising Storm 2, Insurgency/Days of Infamy... super online shooteri. Novi Hitman je odlican, Deus Ex 3 također, Forza Horizon 3 je jedna od zabavnijih vožnji sto sam igrao...

Ima toga dosta u zadnje 2 godine, samo AAA su slabi zadnjih godina.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Tonči kaže...

Da, dostupnost koju su obećali malo kaska. Ja sam čekao da mi stignu dvije mokre 64, ali lager je 0. Uzeo sam dvije obične na CaseKingu pa će pod ekwb blok. AIB modeli? Tko zna kad... meni je nebitno jer stavljam u vodu, ali nekome sa zrakom AIB modeli su jako važni.

Ova vodena ima vise jezgri... bacas tolku lovu an gluposti i onda jos ne uzmes najjace (dobro aj, tu je i onaj paper launch kriv o kojem sam davno pricao da ce tako biti) 

12 godina
neaktivan

Obje su model 64, kakve razlike u broju jezgri? Razlika je u hlađenju (očito) i u biosu, liquid verzija ima veći power target.

15 godina
AMD Vega

Za ove novce koliko košta totalno neisplativo. 1080 Ti košta malo više.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
XXX kaže...

To bu ti koštalo ko svetog petra kajgana, HBM2 memorija uf, veliki chipovi, mali broj na waferu....uf.

Mislim da sam ja sve rekao još 15.08 2016. 

9 godina
protjeran
_mark0_69 kaže...

Obje su model 64, kakve razlike u broju jezgri? Razlika je u hlađenju (očito) i u biosu, liquid verzija ima veći power target.

Da, ja sam mislio da je uzeo dvije rx 56, jos gore ako je bacio lovu na 64 modele...

15 godina
Lucidius kaže...
_mark0_69 kaže...

Da, ja sam mislio da je uzeo dvije rx 56, jos gore ako je bacio lovu na 64 modele...

Rx 56 izlazi tek 28.08.

13 godina
neaktivan
metallic kaže...

Stari moj, imam ja zaostataka za preci koliko oces. Steam, origin, battlenet itd.

Mene igre opustaju, a zadnje vrime nervoza je na max.

E kad je tako samo naprijed 

15 godina
AMD Vega

Asus Strix Vega

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AMD Vega

Frend u ZG drži obje Vege 64... i kaže da Crossfire uopće ne radi i ne može ga uključiti. Tako da, za igre, moguće je da više od jedne nema smisla.

Nope.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Tonči kaže...

Frend u ZG drži obje Vege 64... i kaže da Crossfire uopće ne radi i ne može ga uključiti. Tako da, za igre, moguće je da više od jedne nema smisla.

15 godina
odjavljen
AMD Vega

Pa na frontier edition je radio CF, tko zna u čemu je stvar.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

cekaju se driveri 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
AMD Vega

E bit će da je to

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Na r/amd lik testira dual 64 vegu ali samo mining.....

Fale oni dani kad su se ljudi igrali s grafama a ne rudarili 

17 godina
AMD Vega

cujga fale dani pa kupi si konzolu lli se odi u dvoriste igrati 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Vega 64 za igre nema smisla jedna a kamoli dvije...

16 godina
odjavljen

Sav si negativan ansha.

Nope.
9 godina
protjeran
AMD Vega

Ima i pravo bit 

ASUS ROG STRIX Radeon RX Vega 64 Gets Reviewed evo i strixa na djelu...

"When it comes to overclocking, the non-reference board delivers some amazing overclock potential of 1980 MHz on the core and 1000 MHz on the memory. This nets a total of 6-7% performance gain but on the downside, we are looking at 532W of power which is a shockingly high figure for a single GPU."

Majko sveta 532w potrosnji kad ju zalaufaš za svega 6-7% dobitka na performansama 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.8.2017 1:28 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Po nekoj logici to bi trebao biti problem do drivera, pa nemres mi tolki klok imat, a tolko mali gain.

Citao sam na par mjesta da navodno pol featura koje nudi vega arhitektura zbog losih drivera jos ne radi il polovicno radi, ak se ispostavi da su to samo glasine pisi propalo za 64-ku.

56-ica je ok cak i u trenutnom stanju, samo da cijena bude normalna inace je i ona za otpis.
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

cujga fale dani pa kupi si konzolu lli se odi u dvoriste igrati 

Tebi to sad ko normalno jel?

Kako tvoja 1080ti rudari, slabo kazes a? Nista ajmo u dvoriste :P

15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Sav si negativan ansha.

Pa po cijeni po kojoj se prodaje je cinjenica da nema nikakvog smisla...

Od custom 1080-ki je skuplja, sporija, tiplija, glasnija i vise trosi. To kupit moze samo hardcore fanboy.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.8.2017 8:06 (ansha).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice