AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 537.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: AMD Vega
Ethereum je trenutno full popularan, a ima i hrpa drugih, pa onda mijenjaju u btc i iz njega u kesh
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Vega

ajde sva sreća pa je ovo tema o Vegi a ne rudarenju :D . Ima'l kakih novosti inače što se tiče Vege a da nema veze s rudarenjem? :D

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa to je normalna praksa. Inače, ovo će ti biti novost, ali čipovi se uvijek prvo fejkaju, nacrtaju, a onda tek idu u proizvodnju. AMD nigdje nije ni objavio da je to fotografija Vege, čak je i očito.

Ostavi se WCCFTecha... žuto smeće su.

Nope.
9 godina
protjeran
Tonči kaže...

Pa to je normalna praksa. Inače, ovo će ti biti novost, ali čipovi se uvijek prvo fejkaju, nacrtaju, a onda tek idu u proizvodnju. AMD nigdje nije ni objavio da je to fotografija Vege, čak je i očito.

Ne nije, do sada ja kada sam god gledao najave i prezentacije predstavio se cip onakav kakav ce i bit a nije se manipuliralo, slobodno mi zaljeopi ovdje linkove gdje si ti prije ovoga vidio scenarij o kojem pricas... Koja je poanta uopce pokazivat sliku cipa ako nece biti kao an slici? (naravno osim laznog marketinga i uvjeravanja trzista da proizvodnja ide u redu)

Ovdje su objavili sliku klikklik 2klik 3klik 4klik 5 izgleda da si slabo upucen, a sta se tice wccftech shvati vec jednom da oni prenose vijesti iste kao i svi ostali 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 18:00 (Lucidius).
17 godina
Lucidius kaže...
Tonči kaže...

Ne nije, do sada ja kada sam god gledao najave i prezentacije predstavio se cip onakav kakav ce i bit a nije se manipuliralo, slobodno mi zaljeopi ovdje linkove gdje si ti prije ovoga vidio scenarij o kojem pricas... Koja je poanta uopce pokazivat sliku cipa ako nece biti kao an slici? (naravno osim laznog marketinga i uvjeravanja trzista da proizvodnja ide u redu)

Ovdje su objavili sliku klikklik 2klik 3klik 4klik 5 izgleda da si slabo upucen, a sta se tice wccftech shvati vec jednom da oni prenose vijesti iste kao i svi ostali 

Tonči misli na lažna oglašavanje koja se namjerno ili nenamjerno plasiraju u javnost.

Recimo Nvidia je čak i tužena zbog lažnog oglašavanja i to mislim upravo kog gtx970

Evo i ovdje s ranije dobi : http://semiaccurate.com/2009/10/01/nvidia-fakes-fermi-boards-gtc/

Microsoft je imao fejk prezentaciju s Fejkanim Xbox One S (u pozadini pc vrtio naslove)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 18:07 (toxic).
15 godina
Lucidius kaže...
 shvati vec jednom da oni prenose vijesti iste kao i svi ostali 

Shvati ti da bug forum ne zanima sto kaze wccftech jer je to zuto smece neznam kako do sad to nisi skuzio ili ti treba bas crtati.

9 godina
protjeran
toxic kaže...

Evo i ovdje s ranije dobi : http://semiaccurate.com/2009/10/01/nvidia-fakes-fermi-boards-gtc/

Microsoft je imao fejk prezentaciju s Fejkanim Xbox One S (u pozadini pc vrtio naslove)

Ovaj prvi link od Nvidia-e je star 8 godina pa nije bas nesto za refrirat se jer je to vec jako daleko doba, a nije se ni radilo tocno o cipu vec izgledu grafe.

Ovo za Xbox neznam jer ne pratim konzole, ali jedno ej akd ti nesto pokazujes fejk ali to izgleda kao i prava stvar, a drugo je kad ti predstaljas nesta za sta govoris da ce tako izgledat a nece. I mobiteli u ducanu sa fejk u izlogu ali izgledaju kao i pravi...

dreadmoore

Tebi je ionako svejedno odakle je sta objavljeno kad itako nista ne kuzis 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 18:15 (Lucidius).
17 godina
Lucidius kaže...
toxic kaže...

Ovaj prvi link od Nvidia-e je star 8 godina pa nije bas nesto za refrirat se jer je to vec jako daleko doba, a nije se ni radilo tocno o cipu vec izgledu grafe.

Ovo za Xbox neznam jer ne pratim konzole, ali jedno ej akd ti nesto pokazujes fejk ali to izgleda kao i prava stvar, a drugo je kad ti predstaljas nesta za sta govoris da ce tako izgledat a nece. I mobiteli u ducanu sa fejk u izlogu ali izgledaju kao i pravi...

dreadmoore

Tebi je ionako svejedno odakle je sta objavljeno kad itako nista ne kuzis 

gtx 970 si namjerno izbjegao?

Samsung ti stalno izbacuje lazne slike, vijesti itd..

Nesto i od Intela : http://semiaccurate.com/2012/01/09/intel-fakes-ivy-bridge-graphics-on-stage-at-ces/

Meni je laž, laž u bilo kojem obliku.

Imedu ostalog sto nije Intel najvio da izlazi procesor s hrpu jezgri a zapravo ga nemaju niti u planu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 18:26 (toxic).
16 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Nisu oni tu ništa objavili. To je objavio taj smećasti portal. AMD je ilustrirao svoju stranicu za produkt: http://creators.radeon.com/radeon-pro-vega/

Ovo je slično onome kad ti vidiš što je netko drugi napisao, domisliš sebi što ti odgovara. Ne čudi me da ti voliš taj web, ali svejedno, bezveze je. Svakako, AMD je objavio sliku čipa, ali ne nužno fotografiju. Apsolutno je očito da je to ilustracija. To nije vijest. Tko ne vidi da to nije fotografija čipa, nego njegova ilustracija, zaista se ne bi smio baviti tech novinarstvom.

Jasno je da trol web i trolovi to žele interpretirati kao neku prevaru i onda na glupost nakačiti još nagađanja i glasina, to podiže prodaju, ali zaista nema smisla pisati takve tekstove; čak je i hardocp povukao svoj tekst o tome. Jednostavno: na HadrOcpovo pitanje dan je komentar da detalji o veličini čipa nisu objavljeni i da se ne pouzda u sliku za mjerenje jer to nije fotografija, nego mockup.

Pretpostavka je majka svih zajeba. Inače, suprotno tvojim izjavama, ilustracije čipova su sasvim normalna praksa:

Sve uredno iz istih ovakvih materijala pred objavu, najavu ili izlazak proizvoda.

Nope.
9 godina
protjeran
toxic kaže...

gtx 970 si namjerno izbjegao?

Samsung ti stalno izbacuje lazne slike, vijesti itd..

Nesto i od Intela : http://semiaccurate.com/2012/01/09/intel-fakes-ivy-bridge-graphics-on-stage-at-ces/

Meni je laž, laž u bilo kojem obliku.

Imedu ostalog sto nije Intel najvio da izlazi procesor s hrpu jezgri a zapravo ga nemaju niti u planu?

Pa sta ima bitno u vezi gtx 970? grafa ima 4GB memorije kako je i pisano na ambalazi, druga stvar je sta je 0.5GB sporije ali je tehnicki 4GB memorije, nigdje ne fali tih 0.5GB.

Pa najvili su proc, sta je u tome lose ili cudno? gdje pise da su ga mislili danas izbacit??

9 godina
protjeran
Tonči kaže...

Pretpostavka je majka svih zajeba. Inače, suprotno tvojim izjavama, ilustracije čipova su sasvim normalna praksa:

Sve uredno iz istih ovakvih materijala pred objavu, najavu ili izlazak proizvoda.

Osim sta u tim slikama sta si objavio je vecinom slikan IHS a ne čip i opcenito izgled cjelokupnog CPU-a sta odgovara i slikama pravog proizvoda, dok su neke slike cisto da postoje kao ove od Nvidie.

12 godina
odjavljen
AMD Vega

Ma, wtftech nema pametnijeg posla, biće ponestalo "leakova" pa se uhvatili pisat gluposti, kao i inače. Ako ćeš, Luci pratit pouzdane vijesti onda prati videcardz. No onda nećeš moći spamati 124 vijesti po satu jer taj sajt objavljuje uglavnom provjerene stvari kojih nema previše, a ako je glasina to debelo naglasi.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
Tonči kaže...

Osim sta u tim slikama sta si objavio je vecinom slikan IHS a ne čip i opcenito izgled cjelokupnog CPU-a sta odgovara i slikama pravog proizvoda, dok su neke slike cisto da postoje kao ove od Nvidie.

Dobro, ti sad trolaš praveći se slijep kao kad izmišljaš i ono čega nema ili što? 

"opcenito izgled cjelokupnog CPU-a sta odgovara i slikama pravog proizvoda" - A ti iz nekog razloga znaš da Vega čip neće imati taj layout?

"dok su neke slike cisto da postoje kao ove od Nvidie" - Molim?

Dobro, Lucidiuse, zaista, prestani s trolanjem. Molim te. I s spamom WCCF... linkova. 

Nope.
12 godina
http://hwbot.org/signature/u135800.png
13 godina
neaktivan
AMD Vega
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 0:57 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
AMD Vega

Novosti o  Vega.

RIP Šaban (21.6.2016)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Vega

Inače poznata stvar od amd-a uvijek im je potrošnja bila lošija strana tako da za mene nije to neka novost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Puls3 kaže...

Novosti o  Vega.

I opet vjerojatno neće uloviti, a kamoli prestići GTX 1080 TI.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Samo nek ponude proizvode blizu s performansama a da ne moras prodati bubreg da kupis grafu

12 godina
dreadmoore kaže...

Inače poznata stvar od amd-a uvijek im je potrošnja bila lošija strana tako da za mene nije to neka novost.

Kolega, kako objasnjavas potrosnju kod Ryzena, takodjer AMD..?

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
chaselol kaže...

a da ne moras prodati bubreg da kupis grafu

Budemo vidjeli, ali mislim da niti od toga ne bude ništa.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
15 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
Puls3 kaže...

Novosti o  Vega.

Valentin17 kaže...
chaselol kaže...

a da ne moras prodati bubreg da kupis grafu

Budemo vidjeli, ali mislim da niti od toga ne bude ništa.

Kako ne, vega ima 13 tflops, a 1080ti oko 11 tflops. Vidi se da ne pratiš

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Kako ne, vega ima 13 tflops, a 1080ti oko 11 tflops. Vidi se da ne pratiš

To nije nista novo, amd je uvijek imao hardverski jace kartice ali problem je bila recimo iskoristenost tog hardvera/arhitekture.

FuryX je jaca od 980ti osjetno ali nije u performansama, mozda danas ali na izlasku sigurno nije.

Veliki plus je rudarenje samo koliko ce biti isplativo ako ce potrosnja ici preko 300w (2x8 pin) znaci bez problema 375W

15 godina
odjavljen
AMD Vega

Pa ako je polaris isplativ za rudarenje ovo može biti samo efikasnije.  A znam da, to je ista priča kao i sa polarisom, ima osjetno više tflops od konkurencije.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
metallic kaže...
dreadmoore kaže...

Kolega, kako objasnjavas potrosnju kod Ryzena, takodjer AMD..?

A što trebam objasniti da procesor od 65w TDP troši više struje od procesora koji ima 91W TDP objasni ti meni kako je to moguće.

14 godina
Jakovp kaže...

Vidi se da ne pratiš

LOL, a ti ne kužiš neke stvari izgleda.

Jakovp kaže...

Pa ako je polaris isplativ za rudarenje ovo može biti samo efikasnije.

A mene osobno ovo baš jako zanima.

dreadmoore kaže...

A što trebam objasniti da procesor od 65w TDP troši više struje od procesora koji ima 91W TDP objasni ti meni kako je to moguće.

Tako što potrošnja nema veze sa TDPom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.6.2017 21:48 (Valentin17).
15 godina

Dobro kad već nema veze potrošnja veze sa TDP-om objasni mi ovo zašto jedan ryzen 1400 više troši struje od jednog i7 6700K a imaju isti broj jezgri i thredova a daje lošije prefrmanse alza neku 30-40%

13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Pa ako je polaris isplativ za rudarenje ovo može biti samo efikasnije.  A znam da, to je ista priča kao i sa polarisom, ima osjetno više tflops od konkurencije.

To su vec nagadjanja jer je Vega nova arhitektura, mozda ce vega biti jaca od 1080ti za nekih 20-30% ako su uspjeli sto do sad nisu uradili, sto se tice rudarenja ista stvar.

Wait for Vega

Wait for Half Life 3

Wait for Stat Citizen

Wait for DX12

Puno cekanja, a sad hoce li se isplatiti....

14 godina
dreadmoore kaže...

1400 više troši struje od jednog i7 6700K

Jednostavno efikasniji procesor.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice