AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 534.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: AMD Vega
Jim Raynor kaže...
dreadmoore kaže...

ma 3200kn izbijes porez nitko normalan nece placati 25% poreza

Na koji način ti izbijaš PDV samo tako, čekićem možda?

Ne plaćam porez jer nisam dužan da ga platim.Kupujem u Hrvatskoj živim u Bosni i Hercegovini i imam prava na to isto što i ti kao hrvatski državljani imaš pravo na povrat poreza kad kupuješ u BiH.

13 godina
AMD Vega

Ta nasa pravila oko dijaspore mi nikad nece bit jasna. Oni biraju tko ce nama bit na vlasti, a ne moraju ovdje plaćati porez. I onda jos nama "idiotima" koji zivimo u HR trljaju nos u tu cinjenicu i kako oni mogu sve dobiti 25% jeftinije.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Ne plaćam porez jer nisam dužan da ga platim.Kupujem u Hrvatskoj živim u Bosni i Hercegovini i imam prava na to isto što i ti kao hrvatski državljani imaš pravo na povrat poreza kad kupuješ u BiH.

Valjda ti je jasno da si u ilegali ako nigdje nisi platio porez?

15 godina
odjavljen
Naravno da imas pravo ne platiti hr porez, ali isto tako imas i obavezu platiti bih porez prilikom uvoza. Nikad se nisi zapitao da vam je tako losa situacija u drzavi djelomicno bas zbog takvog razmisljanja?
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
15 godina

Previše idemo u off topic.Evo ti jedan primjer pogledaj cijene na pik.ba pa onda pogledaj u nekom dućanu cijene za isti hardware i vidjeti ćeš razliku u cijeni sve do jedan koji oglašava i prodaje na pik.ba nije platio porez i carinu Bosni i Hercegovini.Ali je zato uracuno 17% poreza.Dok recimo u dućanu na svaki hardware imaš PDV+Carina.I ti meni govoriš o ilegali pa čitava BiH je ilegalna u kratkim crtama jebo lud zbunjenog.

15 godina
AMD Vega

Dodem u temu,reko dolazi nam vega,kad ono placanje poreza!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2017 11:47 (izvone).
Moj PC  
15 0 hvala 2
15 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Previše idemo u off topic.Evo ti jedan primjer pogledaj cijene na pik.ba pa onda pogledaj u nekom dućanu cijene za isti hardware i vidjeti ćeš razliku u cijeni sve do jedan koji oglašava i prodaje na pik.ba nije platio porez i carinu Bosni i Hercegovini.Ali je zato uracuno 17% poreza.Dok recimo u dućanu na svaki hardware imaš PDV+Carina.I ti meni govoriš o ilegali pa čitava BiH je ilegalna u kratkim crtama jebo lud zbunjenog.

Ma jasno da je u BiH divlji zapad cak i u odnosu na hr, al na ovom forumu su vecinom ljudi iz hr pa im to ne znaci puno...

13 godina
neaktivan
AMD Vega
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
ništa mi se neda
13 godina
neaktivan

Soon™ 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
Yebo ih vise taj radeon pro tko normalan to kupuje? U zivotu nisam ni cuo da je to netko uzeo kamoli vidio..lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Stjepanj kaže...
Yebo ih vise taj radeon pro tko normalan to kupuje? U zivotu nisam ni cuo da je to netko uzeo kamoli vidio..lp

pa za igre svakako nije tako da 99% foruma otpada

13 godina
protjeran
A nego za sta je? Winamp?😂
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Realno nije za nista... Ispravnije receno - nizasta je...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.4.2017 11:56 (ansha).
13 godina
protjeran
Da valja necemu nvidija bi takoder imala dual gpu rijesenje..odustali su nakon gtx 690, nema tu kruha..lp
12 godina
Stjepanj kaže...

"The benefit of the dual GPU Radeon Pro Duo graphics card is that designers can now use two software packages simultaneously. Professionals can take advantage of the parallel computing power of the Radeon Pro Duo graphics card to accelerate compute-intensive tasks in computer-aided design, computer-aided manufacturing, and other applications that support OpenCL.

Even if your application doesn’t support multi-GPU acceleration, this professional graphics card makes it possible to dedicate one GPU to the functions of separate applications concurrently, or to work with multiple 4K video streams in real-time. According to AMD, live content creation using the first GPU, with real-time rendering and/or ray tracing on the second GPU, is now possible."

16 godina
neaktivan
AMD Vega

Od toliko reciklaže starih vijesti o Vegi, teško je razaznati koja ima zrno novosti.

Evo sa wccftecha valjda friške novosti, da je nova Vega usporediva za "enthusiast" klasom nvidijinih kartica: Link

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Zura kaže...

Od toliko reciklaže starih vijesti o Vegi, teško je razaznati koja ima zrno novosti.

Evo sa wccftecha valjda friške novosti, da je nova Vega usporediva za "enthusiast" klasom nvidijinih kartica: Link

nazalost zalosna informacija je da su dvije high-end Vege na jednom cipu usporedive s single gpu rijesenjem iz nvidije(gtx1080ti/titan-xp) ali bitno da je njima u AMD-u to "nice"lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.4.2017 21:53 (Stjepanj).
15 godina
AMD Vega

Mislim da će Vega biti u rangu 1080..vjerojatno mrvicu slabija.

Ukoliko bude tako bolje im je da početna cijena bude 4000 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AMD Vega

oni su jako uzbudeni sto im je flagship GPU iz 2017 malo sporiji od konkurentnog GPU iz 2016 

trebali bi se preimenovat u WMD (waiting for micro devices)

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
AMD Vega

Ovo je kao ono sto je bilo sa sa r9 295x2 kad su skinuli 980ti mjesec dana i onda izasla gtx 10xx serija i pomrsila racune amd-u

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
X3M kaže...

oni su jako uzbudeni sto im je flagship GPU iz 2017 malo sporiji od konkurentnog GPU iz 2016 

Tko su to oni?

8 godina
AMD Vega

Ma neka naprave čip ko teglu krastavaca i neka se grije kao nuklearna elektrana. Pometu sve redom i kvit, uvijek ce biti klijentele koja želi biti bench majstor i gejmer majstor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.4.2017 21:25 (BOOMboy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
evincar kaže...
X3M kaže...

Tko su to oni?

"oni" su WMD na linku gore http://wccftech.com/amd-radeon-rx-vega-performance-gtx-1080-ti-titan-xp/

15 godina
AMD Vega

Moraju imati manju cijenu ukoliko žele prodaju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Vega

Ma sitnica nece biti velike recimo ako je onoj r9 295x2 bila pocetna 1500$ ovoj vegi ce biti 1999$ posto amd mora nekako nadoknadit novce za big fail iz 2014god 

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
AMD Vega

nitko ne dovodi u pitanje konkurentnost cijene

AMD ce uvijek imati manju cijenu od Intela i Nvidie, jer to moze, jer im je target gross/operative margin na 35% do 40% dok je kod Nvidie 55% do 60% i dionicari su naviknuti na to i tu nema turbulencija

problem je u stavu i plasiranju proizvoda na trziste koji u ovome segmentu uvijek porazavajuce kasne sa dolaskom i uvijek su korak iza konkurencije po performansama

jednostavno se taj "uvijek drugi" sklop mora promjeniti i treba teziti da se bude bolje od prvoga, sto se vec od 2014 svake godine spominje na godisnjim izvjescima za dionicare

s tehnoloske strane su uvijek korak ispred i uvijek nude vise i bolje tehnologije i pomazu u razvoju vise od konkurencije, ali to se ne preslikava u performansama sad i odmah, i dosta nam je vise toga 

hocu sto brze da dodu na $25 da mogu van konacno jer se samo zivciram 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.4.2017 21:21 (X3M).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Zura kaže...

nazalost zalosna informacija je da su dvije high-end Vege na jednom cipu usporedive s single gpu rijesenjem iz nvidije(gtx1080ti/titan-xp) ali bitno da je njima u AMD-u to "nice"lp

Pa i Vega je single chip. 

15 godina
odjavljen
AMD Vega

Tako je, i ako zbilja bude imala 12.5 tflops će biti jača od 1080ti bar što se tiče raw performance. Očekujem da će izbaciti bar dvije, možda tri verzije, da pariraju 1070, 1080 i 1080ti.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
gil kaže...

Pa i Vega je single chip. 

pa bit ce i takvih modela sigurno, no imas pravo sad sam vidio da pise polaris u tekstu ne vega!lp

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice