AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 809.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Oces da pobrojimo koliko ih ima na tim slikama?😂

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Re: AMD Serija 400 (Polaris)
ansha kaže...
BOOMboy kaže...

Ovi u zelenom timu spavaju zimski san. Čekaju da im 460, i 470 dobro natrljaju nos😂😂

To bi se mozda i dogodilo kad bi ovi bili u stanju proizvest vise od 5000 kartica...

Možda si u pravu al sigurno ih nvidia nebu isto tak prodala više od 5000. Samo je pitanje vremena kada ce nos biti natrljan😂

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 16:37 (BOOMboy).
13 godina
neaktivan

Koliko ih ti izbrojis, toliko ja tebi novih slika drugih mining rigova 

Prevelik je hype za mining, 480 je donijela revoluciju, duplo manja potrosnja od 290/390 nema se tu sta mozgati, kupuj sve sto ima.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
chaselol kaže...

Prevelik je hype za mining, 480 je donijela revoluciju, duplo manja potrosnja od 290/390 nema se tu sta mozgati, kupuj sve sto ima.

više nego duplo manje 

monetary revolution
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 16:49 (koorpa).
15 godina
protjeran
chaselol kaže...

To sta je dobra za mining nikako ne bi trebalo veselit jednog gejmera. 

Al znamo da ti nisi gejmer nego prije svega fenboj..

13 godina
neaktivan

Za razliku od tebe sto smatra da je benchmark igra (isto ko i mnogi na forumu) ja se igram 

Nego stvarno, non stop si u  drzi se teme jednom.

R9 290 se odlicno drzi i u 2016

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 16:57 (chaselol).
8 godina
ansha kaže...
chaselol kaže...

To sta je dobra za mining nikako ne bi trebalo veselit jednog gejmera. 

Al znamo da ti nisi gejmer nego prije svega fenboj..

Piše se po polaris forumu, a viđe tvoje pc mašine. Ko je tu fanboy!  😂😂😂😂😂😂    

15 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Kad mi je draza ova tema o imaginarnim grafama, svi nesto puno filozofiraju a nitko nema grafu (cast iznimkama)...

Moj PC  
3 1 hvala 0
8 godina
ansha kaže...

Kad mi je draza ova tema o imaginarnim grafama, svi nesto puno filozofiraju a nitko nema grafu (cast iznimkama)...

Svi čuče i čekaju da cijene još padnu i da dođu drugi modeli. Što je sasvim uredu, a ne kao nvidia fanboy čim stigne neš aaaaa ludilo! Kupuj pa makar ne vrijedi pišljiva boba.✌

15 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Boze oslobodi, ja kad svoju budem prodavao za godinu dana racunam zaradit 100-200kn na njoj...

Moj PC  
3 3 hvala 1
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Za godinu dana bu legacy.

Moj PC  
14 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

da danas kupujem racunalo/graficku definitino bih uzeo RX 470 za 1080p gaming, vjerovatno Asus Strix OC

za male pare performance su kao moja GTX 970

mislim da svatkome to ce se igrati na 1080p i trazi najbolje za sto manje para (best buy) ne treba apsolutno nista vise

disclaimer: nisam nvidia/amd fanboy, ali jesam Asus :)

Moj PC  
3 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Izgleda da je u ovoj temi manji grijeh spomenuti familiju nego reći nešto negativno u vezi kartice :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Izgleda da ne. Izgleda da je nekom dosadno :))

9 godina
neaktivan
Svaka čast onima koji vode konstruktivnu raspravu, al uglavnom se sve svodi na prepucavanje nekoliko pojedinaca čiji je tata jači...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Meni se sve više čini da su AMD i Nvidia ustaše i partizani informatičkog svijeta.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Domdom32 kaže...

Meni se sve više čini da su AMD i Nvidia ustaše i partizani informatičkog svijeta.

Jel onda zabranjeno isticanje AMD simbola na forumu?😂

14 godina
Domdom32 kaže...

Daj nemoj skretati na tu temu jer bit će svega.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
11 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Ne želim reklamirati trgovinu tako da u Futuri imate RX 480 Nitro 4gb, za 1985kn. Mislim da je to best buy, za tu cijenu i s obzirom da nije referentna - 1060 nema šanse. Ovo je super cijena

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 20:41 (D3lBoy).
Moj PC  
4 0 hvala 1
9 godina
I ja sam fanboj asusa, iz jednog jednostavnog razloga sta mi komp radi 24h dnevno a asus ima malo bolju kontrolu kvalitete pcba od drugih firmi.
11 godina

Steta kaj se ne usude promijenit dizajn ventilatora, a ovo za PCB se slazem. Samo pitanje, ti koristis zasebnu grafu 24/7 ??

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 20:51 (The_Fichek).
15 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Ne želim reklamirati trgovinu tako da u Futuri imate RX 480 Nitro 4gb, za 1985kn. Mislim da je to best buy, za tu cijenu i s obzirom da nije referentna - 1060 nema šanse. Ovo je super cijena

A covjek iznad kaze da 470-ka Nitro ide do 80°C na 1650 okretaja, ne znam bas da je Nitro dobar izbor za 480-ku jer su ocito fail-ali s coolerom.

dabar_solta_V2 kaže...
I ja sam fanboj asusa, iz jednog jednostavnog razloga sta mi komp radi 24h dnevno a asus ima malo bolju kontrolu kvalitete pcba od drugih firmi.

A vidis meni su 2 asusove ploce crkle i jedna grafa. Nedavno sam vracao i njihovu serversku plocu zbog neizdrzivog coil whine-a. Nakon svega toga izbjegavam asus...

11 godina
neaktivan

Ja imam Nitro 480 i ne prelazi mi 75 stupnjeva na tvorničkim postavkama. Ventovi uglavnom drže na 1900 okretaja, dođu ponekad do 2100. Tu se ventovi već čuju, ali mislim da to velikoj većini ljudi neće smetati ako ne drže kantu kraj glave.

10 godina
neaktivan
XXX kaže...

Daj mi molim te objasni sto to znaci legacy? Jel ce možda imat manje FPS-a? Jel ce izgubit jezgre? Jel ce se smanjit clockspeed? Koji k mi znaci jel legacy ili current ako kartica ima performanse aviona. Molim te objasni mi jer vidim da stalno to spominješ ali ne vidim da se itko drugi osim AMD fanboya žali na tako nešto.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
8 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Svašta se tu da pročitat,neki misle da što je grafička starija da joj raste cijena. Pa taj legacy, to je valjda kao kad se sir upljesnivi pa imaš sir sa plemenitom (legacy) mahovinom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne pravi se pametan vidi gdje je 780ti danas a vidi gdje je bila prije godinu dana.
Ista sudbina tebe ceka sa 970 kroz par mjeseci, ide ta kanta na otpad gdje joj je i mjesto.

Kuzis? 

P.S. hoces da ti prodam svoju 380X, uz tvoju nadoplatu ofkors

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 23:22 (chaselol).
17 godina
odjavljen
JozoBozo121 kaže...
XXX kaže...

Daj mi molim te objasni sto to znaci legacy? Jel ce možda imat manje FPS-a? Jel ce izgubit jezgre? Jel ce se smanjit clockspeed? Koji k mi znaci jel legacy ili current ako kartica ima performanse aviona. Molim te objasni mi jer vidim da stalno to spominješ ali ne vidim da se itko drugi osim AMD fanboya žali na tako nešto.

To ti je ovo, GTX 970 podjednaka sa R9 380X 

ha ha ha

9 godina
protjeran
Domdom32 kaže...

Ja imam Nitro 480 i ne prelazi mi 75 stupnjeva na tvorničkim postavkama. Ventovi uglavnom drže na 1900 okretaja, dođu ponekad do 2100. Tu se ventovi već čuju, ali mislim da to velikoj većini ljudi neće smetati ako ne drže kantu kraj glave.

Ovo je katastrofa, moja bivsa MSI r9 390 gaming se grijala oko 73-74 stupnja na 1600RPM-a i to overklokana na 1150MHz, a imala je za 100w veci TDP 

Izgleda da je i ove godine MSI među rijetkima koji je napravio dobro hlađenje za radeonke, ako ne i jedini... 

EDIT:

Da ne pricam o tome kako je 1900RPM glasno ko uragan a gdje tek 2100RPM, i to za grafu na stocku 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 7:00 (Lucidius).
10 godina
neaktivan

Naravno, suvisli odgovor nisam trekao ni očekivati. Daj se spusti na zemlju i prestani se ogledati ne jednu igru ili dvije nego pogledaj situaciju u prosjeku. 

chaselol tu karticu ne bi uzeo da ti meni das 1000kn. Možda ako AMD napravi nešto vrijedno spomena bude u Vegi, to bi mogao uzet ali trenutno nema potrebe. A di je GTX 780 Ti? Jesu joj se performanse smanjile? Nisu. Tako da su ljudi znali sto kupuju i imali su performanse dostupne odmah, a ne AMD DLC kartice s kojima dobiješ performanse kad su vec za prodaju. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Kakvo pitanje takav odgovor.

Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice