AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 632.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: AMD Radeon R9 300/Fury Series
Lucidius kaže...

Ako ti odobre garanciju trazi gtx 1070 phoenix u zamjenu, to je najjeftinije kaj ti mogu dat a da nije slabije od Fury Nano.

S konja na magarca se ne ide, barem upuceni na ovom forumu. 

Sto bi rekli na zadnjoj AMD prezentaciji don't get stuck with obsolete architecture.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 21:09 (chaselol).
9 godina
protjeran
4mal kaže...

lol nano je kao fury x (5% slabija) a ti bi da je on mjenja za 1070 koja je slabija od nano 

nista ne mjenjaj nego trazi da ti daju novu i amen.

Ne lupaj gluposti, gdje je to jaca Nano od gtx 1070?? Jebla te jedna igra koja ionako ide preko 100 FPS-a i na grafi od 2500kn. Ovu generaciju grafi ce jos DX11 biti glavni API nakon toga se treba razmisljati koju grafu kupiti.

I nemoze on traziti NANO ako je nema, moze dobiti nesto drugo u zamjenu sta nije performansama ispod NANO, ili povrat novaca mada bi to po meni bila zadnja solucija ako bi se mogao ogrebati za 1070.

17 godina

ja milsim da ce prijelaz sa dx11 na dx12 puno brzi bit nego dx9,10 na 11 ok 

kak je reko gore kolega dx 11 zeleni dx12 crveni i basta.

bdw 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 21:14 (4mal).
Moj PC  
2 2 hvala 1
17 godina
Prince-Artas kaže...

Evo napokon pokrenuo i taj 3Dmark pa evo rezultati (stock clockovi). Inače onaj problem sa gubitkom HDMI signala uzrokuje grafička. Probao sam druge monitore i s njima ista stvar. Fora je da signal redovito izgubim s zahtjevnijim igrama ako što je Witcher dok npr. u Diablu 3 ili Walking Deadu nema problema ni kod višesatnog igranja. Pratio sam temperature preko Afterburnera i nikad ne prijeđu 75-76 stupnjeva. Ostaje mi probati reinstalirati Windowse ali čisto sumnjam da će to pomoći i vjerojatno će ići na reklamaciju  Šteta jer kada radi onda guta sve bez problema. Zadnji Batman je zakucan na 60FPSova čak i s nVidija Gameworks fičerima na on.

ja sam ti imao taj problem prije.

ispostavilo se da je kabel u banani. identicne nuspojave ko ti..

probaj neki drugi kabel.

17 godina

moze bit radi daca ili je Hz prevelik ili premali to je i nvidia imala problema zato se gubio signal ... izlazi IO salje manje ili vise struje nego kablem moze prenjet na ulaz u monitor pa se izgubi signal 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 21:17 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
4mal kaže...

bdw 

I sta bi ja sad trebao zaljepiti 30 igara gdje 1070 sutira nogom NANO? a cisto sumnjam da tri imas jos neku osim Quantum Brokena gdje je Nano ili Fury X jaca 

17 godina

je a kojoj u rezi 1k,2k,3k me osobno neznima 

neda mi se borit sa vjetrenjacama 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 21:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Koju god oces rezu ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

Zasto bi bio? Pa ima hrpa ljudi koji nemaju w10 i ne žele se prebaciti na njega, a dx12 ima samo na w10.

17 godina

ok ali vulkan i ASC je zato svugdje od win 7 na ovamo 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Lucidius kaže...

I sta bi ja sad trebao zaljepiti 30 igara gdje 1070 sutira nogom NANO? a cisto sumnjam da tri imas jos neku osim Quantum Brokena gdje je Nano ili Fury X jaca 

QB nije broken, nego zeleni nisu spremni za buducost :D

Dati 2 i po milje i ne biti sposoban igrati neke naslove da ti igra crasha svako 5min, nemati nikakav boos performansi od dx12 i vulkana je staro i prevazidjeno.

Obsolete.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
protjeran

Format C i friška instalacija zadnje verzije Windowsa 10, jer subota navečer je stvorena za to. Netko mi je gore savjetovao drugi HDMI kabel, to sam već probao i eliminirao. Javim rezultate večeras/sutra.

EDIT: reinstal nije pomogao...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 0:53 (Prince-Artas).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Danas kupis nvidiu shebo si se sutra se prebacim na amd i shebo si se..

kako god okrenuo ne valja..

bitno je ljudi moji 60+ smao sto mene kopka uvijek ultra... i 60+

ne volim igrati na losim postavkama.. zato ja poludim.. fps mi nije bitan ako je 60 i više naravno.. da li je 100 ili 150 bmk...

ali na postavke poludim.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

netkome treba 100+ ... puno bolje i ugodnije igranje na 144hz.. kad nejde smanje se detalji i vozi... evo recimo doom i forza mi se vrte 100+ (ultra) sto je fantasticno za staru grafu..  

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

nebi igrao na 120+hz bilo FHD ILI QHD ma nema Boga ... 4k/60 lock pa na vise i tak do 5k/60 etc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

nebi igrao na 120+hz bilo FHD ILI QHD ma nema Boga ... 4k/60 lock pa na vise i tak do 5k/60 etc...

pa ne igras valjda na tvu s tolkim input lagom nije isto 4k tv i 4k monitor..

mislim mozes igrat na tvu ali na monitoru je bolje.

uzmi 34" 4k monitor 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 22:55 (toxic).
17 godina

za single p 4k/60 je mila majka UHD! a sto se tice 4k monitora ako nije 32 incha necu ni sjest ispred njega

da igam multy bi bila druga prica 

ja i xbox kontorler smo sasvim zadovoljni sa UHD-om bez brige 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 22:58 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toxic kaže...
4mal kaže...

uzmi 34" 4k monitor 

covjece jesi ti vidio uzivo igranje na 144hz monitoru. ja nebi vise na 60hz ni pod razno.. 

xfact
17 godina
=xfact= kaže...
toxic kaže...
4mal kaže...

uzmi 34" 4k monitor 

covjece jesi ti vidio uzivo igranje na 144hz monitoru. ja nebi vise na 60hz ni pod razno.. 

ja nisam no imao sam laptop s gsyncom.. i velim da je gsync vrh ne znam jel freesync isto tak dobar, valjda je no ono je zakon

144hz freesync/gsync savršenstvo to sigurno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 23:03 (toxic).
17 godina

jesam na acer predatoru kazem ti nista me neipresionira ispod UHD 50-55incha ekrana amen.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 23:03 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

A kolika je max. frekvencija i razlučivost nakon koje se daljnje povećanje ne primjeti?

9 godina

Nemas boljeg od uhd 55 inch+ na 4k 60fps. Ja imam istu telku iznad stola od kompa i igram s kreveta s xbox controlerom. Zaboravi na input lag...ak igras single player ne treba ti bolje...koliko igara igras da ti treba 144 hz...battlefield, tako je...kaj ti treba 144hz za tomb rider,batman,gow,witcher,mgs,gta,mafia,shadows of mordor,assassins creed,sniper elite,fallout,dying light,res evil i jos mnogo drugih serijala...cak i za fpshootere je 60hz dovoljno za kampanju, sumnjam da netko od vas zivi od mp igranja...ultra pc kvaliteta sa komocijom konzolnog igranja s kreveta, to ti je za mene gaming...a ja igram samo na fhd...4mal ne odvajaj se od telke!

3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Izzy kaže...

A kolika je max. frekvencija i razlučivost nakon koje se daljnje povećanje ne primjeti?

Što se tiče frekvencije, mislim da je razliku između 120 i 144hz teško primjetit, no kladim se da bih mogao razlikovat 100 i 144hz pod uvjetom da je fps lockan naravno. Dakle, nekih 100hz bi meni osobno bio minimum na koji sam spreman. A 144hz je jednostavno... med. 165hz je previsoko za grafičku da dostigne. 

Što se tiče rezolucije, ne znam, 4K na 28'' je premalo za generalni rad, u igrama je bomba, doduše. Pred par mjeseci sam se dovumio 4k 60hz i 1440p 144/165hz, no ubrzo sam shvatio da se vjerojatno nikad više neću vratit na 60hz monitor. Ponekad dok igram, iz znatiželje spustim hz na 60, ili fps lock na 60 čisto da vidim razliku... Razlika je instantno uočljiva, 60fps mi je postalo istrzano, pogotovo na nekom brzom fps shooteru. Probao jednom 30 i došlo mi povraćat, doslovno. Jadni konzolaši

NathanDrek kaže...

Nemas boljeg od uhd 55 inch+ na 4k 60fps. Ja imam istu telku iznad stola od kompa i igram s kreveta s xbox controlerom. Zaboravi na input lag...ak igras single player ne treba ti bolje...koliko igara igras da ti treba 144 hz...battlefield, tako je...kaj ti treba 144hz za tomb rider,batman,gow,witcher,mgs,gta,mafia,shadows of mordor,assassins creed,sniper elite,fallout,dying light,res evil i jos mnogo drugih serijala...cak i za fpshootere je 60hz dovoljno za kampanju, sumnjam da netko od vas zivi od mp igranja...ultra pc kvaliteta sa komocijom konzolnog igranja s kreveta, to ti je za mene gaming...a ja igram samo na fhd...4mal ne odvajaj se od telke!

Krevet je za spavanje i za ugađanje ženama, a TV je za konzole... 

Kupit kvalitetnu fotelju ili stolicu i komot je garantiran. PC i monitor mi nikad nisu išli u istu rečenicu osim za filmove/HTPC. Uostalom, 55'' sa nekih 3m je isto kao i 24-27'' sa 60ak cm. Tako da jedini "benefit" TV-a preostaje "ugoda" igranja sa kreveta odn. kauča jel. A što se tog tiče, ponavljam, dobra fotelja i uživaj.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
Lucidius kaže...
4mal kaže...

bdw 

Pa tih 30 si valjda vec odigrao, sad je vrijeme za nove nadolazece igre...nije vrag da imas jos instalirane quarantine, magic carpet, command&conquer,heretic i micro machines 

9 godina
Prosao sam ja i stolice i fotelje, neke igre moras igrati za stolom (fps i strategije) a sve ostale igre su stvorene za zavaljotku i kontroler...imao sam samo ps1, a pc-a 15-tak, tak da ne preferiram konzole, al da znam kaj je udobno znam...i da krevet je za udovoljavanje zenama,tu se slazem, cinim to skoro svaku vecer svojoj 8 god mladjoj ženi, kad me zgrabi za muda znam da je vrijeme da odložim kontroler, lp...
P.S. svatko igra kak mu paše
9 godina
protjeran
NathanDrek kaže...
Lucidius kaže...
4mal kaže...

bdw 

Pa tih 30 si valjda vec odigrao, sad je vrijeme za nove nadolazece igre...nije vrag da imas jos instalirane quarantine, magic carpet, command&conquer,heretic i micro machines 

Pa vrijeme je, i ja cu se naigrati tih naslova, a sta ces ti?

9 godina

Imam ih i ja malo vise od tebe...sve od reda dx11 naslovi...radili su super na gtx 780 radit će super i na rx480...radit će super i naslovi koji dolaze...radit će super i na vegi, radit će super i na pascalu...znači da ću se i ja naigrati,samo neću dati 6000 kn za karticu ko ti...ja se ne bojim da ću se prestati igrati s 50 godina, a ti? 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

eywa33 da, s tim da je i na desktopu 60Hz trzavno nakon brzog ekrana. Kad smo kod brzih ekrana, stiglo je nešto što jako lajkam: https://www.computeruniverse.net/products/90649111/asus-mg248q.asp

17 godina
Tonči kaže...

eywa33 da, s tim da je i na desktopu 60Hz trzavno nakon brzog ekrana. Kad smo kod brzih ekrana, stiglo je nešto što jako lajkam: https://www.computeruniverse.net/products/90649111/asus-mg248q.asp

znam asus.

no iste specke:

https://www.computeruniverse.net/en/products/90629071/iiyama-g-master-gb2488hsu-b2.asp

13 godina
protjeran

Htio bi uzeti ovu fury nano u linksu jel to jos dostupno?

2700kn za taj gpu nije puno, zanima me jedino buka na full liadu u igrama? Prinče moze koja informacija?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice