AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 629.173
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran

niti je cijena dobra a o izgledu ne zelim...svi znamo kak izgledaju "prave" graficke kartice!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina

zlocest si 

Moj PC  
7 0 hvala 2
17 godina

metro roka 4k/120+ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znači za samo 30000kn dobiješ te performanse? Skoro džabe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

puno je i previse!

ali ako bu vega ovako jaka u cf-u za 1k eura

bice meni fantasticno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nakon gro vremena odlucih malo zaigrat na na monitoru par igri 

nisam koristio vsr barem godinu dana pa sad mogu rec neke prednosti ili nedostake 

dakle koristio sam 16:10 omjer koji mi je i po defaultu + vsr na 1600p

mogu osobno rec da slika izlega fantastico tj dobije se dojam da imam bolji monitor 

prvo put sam ovu tehnologiju isprobao jos dok sam bio na 970 tj dsr-u i tada je to mozda 

bila u zacecima ...muljkavo muljsto mutno bzvz...

uglavnom odigrao sam malo dooma all max out aa smaa tx1 70-80 fps-a 

p.s probao sam i 4k izgubio nesto performasni ali slika nije nista bolja ili ostrija 

cak mi je konbnacija 1600p sa AA na max ljepse izgleda nego 2160p AA off na monitoru 

ocito ima nesto u tome da je 24incha savrseno za 1080p 

jeli tko od vas isprobao VSR ili DSR te kakva iskustva ima sa njime?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 22:29 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

na benq27" mi je to stalno ukljuceno! 4k! izgleda fenomenalno!LP

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Alien Isolation igrao davno VSR 1440p @24" full hd radi odlicno

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Re: AMD Radeon R9 300/Fury Series
4mal kaže...

mogu osobno rec da slika izlega fantastico tj dobije se dojam da imam bolji monitor 

jeli tko od vas isprobao VSR ili DSR te kakva iskustva ima sa njime?

To je i fizikalno nemoguće. Jedino što možeš dobiti je nešto bolja aproksimacija slike, odnosno bolje uzorkovanje za kvalitetniji anti-aliasing.

12 godina
odjavljen

Nekako sam skeptičan prema bilo čemu drugačijem od nativne rezolucije. Meni je iskustvo sa dsr-om užas u windowsima. U igrama i nekako se može izvuć neka oštrina, ali windows totalna banana.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pa u igrama jedino i vrijedi, nije ni namjenjeno windowsima!lp
16 godina
odjavljen
eywa33 kaže...

Nekako sam skeptičan prema bilo čemu drugačijem od nativne rezolucije. Meni je iskustvo sa dsr-om užas u windowsima. U igrama i nekako se može izvuć neka oštrina, ali windows totalna banana.

Ne može se dobiti "oštrina". Može se dobiti bolji izvor za downsampling (s nešto više detalja), ali oštrina nikako. Naprotiv, uvijek će doći do blagog zamućenja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2016 12:00 (Tonči).
17 godina
protjeran

Nakon cca mjesec dana u zelenom i cca mjesec dana u plavom taboru ponovno sam crveni. Nisam još testirao grafu kako treba već sam samo pokrenuo Witchera 3 i Batman Arkham Knight i obje guta s lakoćom na max. U startu dok je kućište bilo otvoreno odmah sam primjerio jaki coil whine tijekom gameplaya bilo koje igre (koji se srećom ne čuje kad zatvorim kućište). Neda mi se to reklamirati i neznam jel to uopće prolazi kod naših dućana. Bacim Firestrike kad uhvatim vremena. Žurim na trening 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Fenomenalna cijena za taj hardverski biser.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Nakon cca mjesec dana u zelenom i cca mjesec dana u plavom taboru ponovno sam crveni. Nisam još testirao grafu kako treba već sam samo pokrenuo Witchera 3 i Batman Arkham Knight i obje guta s lakoćom na max. U startu dok je kućište bilo otvoreno odmah sam primjerio jaki coil whine tijekom gameplaya bilo koje igre (koji se srećom ne čuje kad zatvorim kućište). Neda mi se to reklamirati i neznam jel to uopće prolazi kod naših dućana. Bacim Firestrike kad uhvatim vremena. Žurim na trening 

Kako to da je bila tako jeftina ? Ima li ih još ? Ovo je vec realna cijena za Fury liniju

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
odjavljen

Moš mislit kak ih ima, otišle ko vruče kifle :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Kako to da je bila tako jeftina ? Ima li ih još ? Ovo je vec realna cijena za Fury liniju

Nemam pojma. Kolega stavio na forum link, mislio da je Links fulao s cijenom. Napravio narudžbu i prošlo  Mislio sam čekat nereferentne RX 480 ali ovo je bila još bolja ponuda.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
9 godina

nema tu fulanja cijene, ja uredjujem web shop pa znam, stavili bi ti nedostupno i skorigirali cijenu...ljudi ti prave narudžbe šalju mailove, skužiš to za 5 minuta...tako su htjeli, vjerojatno roba iz prastare kalkulacije, ak će radit restock neće biti više tako, osim ak im dobavljač daje jebenu nabavnu cijenu

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Links briljira sa cijenama grafi u zadnje vrijeme, i gtx 1070 i gtx 1080 su im bile daleko najjeftinije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

To im je dobro za imidz, jer su grafe ljudima cesto najvaznija komponenta za PC.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Danas napokon uhvatio vremena za testiranje nove grafičke i bam odmah problemi. Kada uđem ingame WItcher 3 ili Batman Arkham Knight monitor izgubi HDMI signal, ne pomaže ručno prebvacivanje natrag na HDMI, moram ugasit komp. Slika je uredna pri desktopu i u izbornicima igre ali čim odem u ingame izgubim signal. Zasad sam probao - clean uninstall zadnjih beta drivera i stavljanje zadnjih službenih, promjena HDMI kabela. Sad ću ga testirat na starom monitoru (HD ready rezolucija) pa javi m. Jebemu kud sad ovo sve 

UPDATE: uredno odvrtio Firestrike na oba monitora, sad sam ostavio bratu da igra Witchera 3 dulje vrijeme pa da vidim kako se ponaša. Ja sumnjam na monitor i njegov HDMI priključak. Postoji li kakav način da to testiram da budem 100% siguran?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 22:47 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

kupi displayport na dvi adapter pa spoji preko dvi kabela ili probaj posuditi od nekoga...pitaj u Links servisu da ti posude da isprobaš. Ako niš ne pomogne mijenjaj se za moju 380X :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
XXX kaže...

kupi displayport na dvi adapter pa spoji preko dvi kabela ili probaj posuditi od nekoga...pitaj u Links servisu da ti posude da isprobaš. Ako niš ne pomogne mijenjaj se za moju 380X :D

Ma ovaj moj Samsung ima tek jedan HDMI i jedan D-Sub (to je VGA ustvari?). Nemam displayport.

9 godina
protjeran

Probaj sa drugom grafickom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Probaj sa drugom grafickom.

Nemam gdje nabaviti drugi GPU, jedino imam intelovu integrušu ali nju sam koristio zadnjih mjesec dana i nije bilo problema, čak ni u igrama tipa Diablo, Dragon Age, Oblivion. Evo sad ne radi probleme, već sam sat ipo ingame u Witcheru. Vidit ćemo, stvarno čudno...

9 godina
protjeran

Onda ti je druga solucija da odes kod nekog frenda i isprobas na njegovom monitoru jel kod njega radi preko HDMI-a, mozes probati i preko TV-a spojiti s HDMI-jem (ako imas takav TV)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Onda ti je druga solucija da odes kod nekog frenda i isprobas na njegovom monitoru jel kod njega radi preko HDMI-a, mozes probati i preko TV-a spojiti s HDMI-jem (ako imas takav TV)

Ma neću više spamat tu topic, istestirat cu sve za vikend pa javim. Tnx.

10 godina
neaktivan

Pa nije spam ako je vezano uz temu, a je. A nije bas da je tema nešto jako živa zadnji mjesec.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

sto je ovaj NFS zadnji zahtjevan (free je na originu na 10sati)

4k all max out AA off ili fxxa TA razlika par fps-a 

45-55 max a zna past i na 35 ! 

1600p VSR AA on ili off max 65 !

dok FHD klizi na zakucanih 90-ak 

e sad jel to do igre drivera mog cf-a nevejerujem da je cf preslab za ovu igru iako je ovo forsbite engine koji u bf mi ne radi 

problema 

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice