haha ma jok nemogu nac molex za 6pinski negdje je po kutijama, ovo je i dalje samo dva 8 pinska. Bome je ovo napeto, nek uleti jos netko (al ne fury i titani i slicno )
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a custom bios???
ma koji ce mi k, kartica radi na 1637mhz ice na prodaju uskoro pa nezelim nis dirati!
A ne znam, bum probal na 1270/1750 ak bude joj se dalo. Na 1245 je isla do 3133, mozda na 1270 potuce GTX-icu.
haha ma jok nemogu nac molex za 6pinski negdje je po kutijama, ovo je i dalje samo dva 8 pinska. Bome je ovo napeto, nek uleti jos netko (al ne fury i titani i slicno )
Dođi do mene da ju na moju EVGICU instaliramo, pa da krenemo vadit mast
Znate što je jedino bolje na svijetu od fury kartice?
Ne?
Pa dvije Fury kartice, jasno!
Znači dobro te služi moja bivša ? Gdje si sa Gainwardicom ? Ako budeš prodavao daj me cimni obavezno
Jel pomaze ako povecam Aux voltage? Citam da je stabilnije na visokim clockovima ako je Aux voltage povecan. Jel mogu s tim sprzit grafu?
Ne?
Znači dobro te služi moja bivša ? Gdje si sa Gainwardicom ? Ako budeš prodavao daj me cimni obavezno
sorry morao sam hehe
Nema beda, bivša je pa neka ga i dobro služi...Da je sadašnja onda bi imali problem...
stim stvarima se ne zajebava ..word :-)
Ne?
dvije gtx 980ti :)
Vidi ove R9 290X core 1517mhz
Vruceeeee
Jel pomaze ako povecam Aux voltage? Citam da je stabilnije na visokim clockovima ako je Aux voltage povecan. Jel mogu s tim sprzit grafu?
Nemoj bolje, kolko se sijecam to je napon za pcie nesto, mos +5 i tako al nemoj puno
Spominje se da u zadnje dane, znam da su se žalili sa 970 u division beta da ne ide naj bolje, meni je odlicno radila beta. Ali baš sam danas vidio neke postove za optimizaciju kod 970, tak da vjerujem da ce to rijesit, iako gameworks naslov ocekivao sam da ce sažvakat amd kartice
Amd je prejak da bi ha bilo što sažvakalo...i driveri rade odlično.
Meni na 1175/1650 dolaze artefaktI core voltage +100 i power +50 , heaven 2300 max . Temperatura divlja 92 stupnja ventovi 100 % :D vjv to treba upicaniti , spustio sam 1150/1600 +100 +50 , temp 87 score 2150 . Mislim sve je ovo na divljaka , koristim 2 monitora pa neznam dali to ima veze ikakve . Budem se igrao jos malo pa cemo vidit , SS mi se neda stavljati jer 2 monitora pa napravim SS na drugom a ne main , pa tlakica lagano :)
Meni na 1175/1650 dolaze artefaktI core voltage +100 i power +50 , heaven 2300 max . Temperatura divlja 92 stupnja ventovi 100 % :D vjv to treba upicaniti , spustio sam 1150/1600 +100 +50 , temp 87 score 2150 . Mislim sve je ovo na divljaka , koristim 2 monitora pa neznam dali to ima veze ikakve . Budem se igrao jos malo pa cemo vidit , SS mi se neda stavljati jer 2 monitora pa napravim SS na drugom a ne main , pa tlakica lagano :)
Napravi test u Valley
Auu temperature su bome paklene, nemoj baš divljat onda :) Probaj Valley, posto smo svi tu valley do sada radili, iako bi mogao skinut i heaven pa probat. Artefakti su normalna stvar svi ih imamo na tim clockovima, ko ce to stabilizirat. Ja imam otkljucano do +200core clock ali me strah ne zbog temperatura, vec da nebi peakala voltaža na sekundu il slicno... znam da sam paranoja al ne zelim baš riskirat skupu karticu zbog bencha :D
Drugi monitor utjece malo na score tako da ga iskopcaj
Napravi test u Valley
Evo , temperatura sada max 85 .Drugi monitor je bio ukopcan , ma vratit cu ja nju u stock jer za mene je i tada oke . :D
Ehhh, otkud da pocnem. Znaci nasao sam vrlo vjerojatno vrh, 1273/1770, na 1275 je bio full black screen s zelenim crtama preko , imam srece da je nakon par minuta dosla kartica k sebi i na brzinu sam resetao na stock clockove prije novog black screena od nekih 20 sekundi i onda se konacno vratila na staro jer me vec bila uhvatila panika.
Mislim da je mozda problem i u napajanju jer je sad vec vrlo na knap. Daje 508 W kombinirano, a meni je po GPU-Z grafa povukla 379.4 W (na stocku u valleyu ne prelazi 220 W, uzas). Po temperaturi jos definitivno ima mjesta za jos juicea, 66°C je peakala u Valleyu uz 100% venta i otvoreno kuciste.
Al sad ono glavno. VRIJEDILO JE. Prosao sam prvi stjepkov score, jedino mi je uzasno zao kaj sam tolko blizu drugoga, mozda da je na 1275 isla bi i to dostigao, al kaj je tu je...
Nista, that's a 390 for y'all.
Napravi test u Valley
Evo , temperatura sada max 85 .Drugi monitor je bio ukopcan , ma vratit cu ja nju u stock jer za mene je i tada oke . :D
Dali su ti neki šrot. Meni tolko na stocku ide.
Napravi test u Valley
Dali su ti neki šrot. Meni tolko na stocku ide.
A sta ces . Ima dugo garanciju
Ehhh, otkud da pocnem. Znaci nasao sam vrlo vjerojatno vrh, 1273/1770, na 1275 je bio full black screen s zelenim crtama preko , imam srece da je nakon par minuta dosla kartica k sebi i na brzinu sam resetao na stock clockove prije novog black screena od nekih 20 sekundi i onda se konacno vratila na staro jer me vec bila uhvatila panika.
Mislim da je mozda problem i u napajanju jer je sad vec vrlo na knap. Daje 508 W kombinirano, a meni je po GPU-Z grafa povukla 379.4 W (na stocku u valleyu ne prelazi 220 W, uzas). Po temperaturi jos definitivno ima mjesta za jos juicea, 66°C je peakala u Valleyu uz 100% venta i otvoreno kuciste.
Al sad ono glavno. VRIJEDILO JE. Prosao sam prvi stjepkov score, jedino mi je uzasno zao kaj sam tolko blizu drugoga, mozda da je na 1275 isla bi i to dostigao, al kaj je tu je...
Nece ti nis bit grafi sve i da ti baci crni ekran i da ju nemres vratit na stock postavke. U tom slucaju vadis grafu iz kompa, kopcas monitor na integrusu ili stavljasdrugu grafu i palis komp sa njom, kada si usao u winse, onda deinstaliras drajvere i pocistis ostatke sa driver sweeperom, i deinstaliras MSI AB i izbrises ga kompletno sa svim fajlovima iz program filesa.
Nakon toga gasis komp, stavljas grafu nazad i onda ponovo instaliras drajvere i MSI AB i namjestas si postavke.
Samo jako
EDIT:
Probaj sa memorijom na 1700 ili 1650, a core clock podigni za recimo 5.
Ja ne vjerujem tom u GPU-Z nemoze software citat potrošnju iz zida, to je po nekoj kalkulaciji (moje mišljenje). To je nešto tipa koliko vrm povuce struje
ne vjeruješ signalu s regulatora koji se samo prikazuje softverski ,i jako je precizno oćitanje jer iz istog oćitanja regulira(povratna veza) izlaz,a vjeruješ kineskom mjeraću i to s druge strane napajanja .
Bravo. :)
Meni je ista kartica dala max 3080 bodova, probao sam silovati sa +100 mV na 1240 ali neide. 1200 drži bez beda sa 100% ventovima.....
SA Trixx ili iHis Turbo može preko 100mV, Trixx +200mV a His +400mV pa ko smije nek izvoli.