U links je stigla hd 7970
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma moš me da nekažem sad šta al jedino ak me todorić posvoji budem razmislio da je kupim
Očito kako je to grafička za odlikaše .
Što je puno puno je...
eVO
ustanovili smo to prije 3 sata....
bez brige...
dali se neko sjeca koliko je dosla 6970 kad je izasla
U Linksa je bila 3650kn a u ADM-a 3400kn kad je tek stigla.
Past će cijena za cca 2000kn, AMD radi novi PCB ...
dali se neko sjeca koliko je dosla 6970 kad je izasla
U Linksa je bila 3650kn a u ADM-a 3400kn kad je tek stigla.
Prije godinu dana 2400 ADM provjereno iz iskustva.
Vrlo vjerojatno za 2-3 mjeseca cijena će ići dolje tj. mora jer na kraju tko će kupiti po takvoj cijeni?
Ne, ne. Kad je HD 6970 stigla u HR cijena u ADM-u je bila oko 3400kn, nakon par tjedana cijena je pala na 2400kn.
stvarno nisu normalni u linksu,šta je najgore i webshopovi su postali preskupi
A dobro ljudi jel vi išta čitate barem par poruka iznad sebe? pogledajte si malo tu iz linksa,
raspoloživost je svugdje "na upit" i raspoloživa je kao samo u "centrali" koja nije maloprodaja,
to je testni primjerak koji zloupotrebljavaju za samoreklamu. 9.01.2012. izlaze u svijetu
u dućane, tako da su ovdje bubnuli cijenu u nadi da ju slučajno nebi tko poželio kupiti, a
da se pohvale da su "prvi". To "prvi" se inače na forumima kažnjava kartonom :P
Ovi iz linksa su nabili ultra mega fenci cijenu. Dakle ovakvu cijenu na to nisam očekivao, ma hebo im sve po redu.
Pa Don kad kupi neku asrockicu napise Prvi
A dobro ljudi jel vi išta čitate barem par poruka iznad sebe? pogledajte si malo tu iz linksa,
raspoloživost je svugdje "na upit" i raspoloživa je kao samo u "centrali" koja nije maloprodaja,
to je testni primjerak koji zloupotrebljavaju za samoreklamu. 9.01.2012. izlaze u svijetu
u dućane, tako da su ovdje bubnuli cijenu u nadi da ju slučajno nebi tko poželio kupiti, a
da se pohvale da su "prvi". To "prvi" se inače na forumima kažnjava kartonom :P
ja se znam dopisivat sa nekim kr***nom u sapphire supportu,sad sam mu linkao pa baš da vidim šta će mi odgovorit
da i ostane 5399kn našlo bi se dosta koji bi kupili i koji ne pitaju za cijene
ma samo neka nabijaju cijene, sutra će plakati akd nvidija odluči uletiti sa nižom cijenom lol.pa tko će nam sad pokupovati grafulje !!!.a ako treba otiću po nju van nedam našim lihvarima ni lipe!
btw. ako se nevaram zar likns uvijek ne pretjera sa cijenama grafa prije nego što dođu na police!?
Nije mi jasno šta je sad tolika kukavelj oko ove grafe ??? Prvo, to je najjača i najbolja grafa trenutno u svijetu ( neračunajući dvoglave ili neke profesionalne grafe ) pa joj je i cijena u skladu s tom činjenicom. Drugo, ova cijena u Linsku nije ona po kojoj će se ta grafa kupovat i prodavat po Hrvatskoj. Ta grafa se NE prodaje nigdje na svijetu, tako da ja neznam šta Links uopće i prodaje! Očito oni imaju specijanu vezu kad prodaju prije cijelog svijeta. Uostalom, nevidim nikog da se buni što jedan i7 3930K (a pogotovo jedan i7 3960K koji je pak DUPLO skuplji od i7 3930K) košta skoro 3 puta više od i5 2500K procesora ! Jel BOLJI 3 puta ??? Još što se tiče grafe, kad joj cijena bude normalizirana na nekih 3000 do 3500 kn, to će bit "dobra" kupovina za one koji moraju divljat sa grafom. Grafa je nešto slabija tek od dvoglavih HD 6990 i GTX 590 ( kad se clockne se primakne fino ), a troši skoro duplo manje struje i nepati je CF/SLI problem. Uostalom, šta normalnom narodu treba više od HD6950/GTX560Ti za igranje, a one se kupuju za nekih 1700kn ?? HD 7970 je najjača i najnaprednija grafa, i kao takva je i najskuplja jel je namjenjena za mazohiste i za one koji imaju para viška . Zato, nemojte galamit bezveze
.
a što će biti tek kad povečaju pdv?
a što će biti tek kad povečaju pdv?
Biće prodana 4 (četri) primjerka u hrvata, a ja ionako mogu sve i bez te 5400 kn vrijedne naprave.
Mislim ono 5400 kn je stvarno too mutch,imaš hd 6990 za 4700 u nekim trgovinama tako da bi ova kartica brzo trebala drastično dole sa cjenom jer teško da će bit
dobra kupnja pogotovo kad izađe gtx 780 koji će vjerovatno nadmašit performanse hd 7970.
Mislim ono 5400 kn je stvarno too mutch,imaš hd 6990 za 4700 u nekim trgovinama tako da bi ova kartica brzo trebala drastično dole sa cjenom jer teško da će bit
dobra kupnja pogotovo kad izađe gtx 780 koji će vjerovatno nadmašit performanse hd 7970.
Misliš GTX 680
Misliš GTX 680
Bilo je negdje da će preskočit sa 6 na 7.
Znaci nista od nove kartice.Igranje na HD4670 hhaah
Znaci nista od nove kartice.Igranje na HD4670 hhaah
Rađe igraš na HD4670 skoro sve na low settings, rezi 1024 x 768 nego izrigaš 5 somova za grafu... Stvar potaknutog protesta, štrajka protiv golemih cifri ...
Ako ćemo u potpunosti realno, ja mislim da je kroz prvih par mjeseci po izlasku u prodaju 3.5K posve pravedna cijena za HD7970, a nisam škrtac.
Šteta što ćemo o takvoj cijeni prema svemu sudeći moći samo sanjat još fin period vremena.
Hebiga,Hrvat sam i imam nesto u glavi.Dok ne padne cijena na neku normalnu cifru.
ma za 2 mj. bude ona na 2.7k do 3k kn spala garant, a 7950 bude od 2.4k do 2.7k
cim padne na 3k ja cu je ubost , taman ok rochkasa za 2 mj. op op
ma za 2 mj. bude ona na 2.7k do 3k kn spala garant, a 7950 bude od 2.4k do 2.7k
Hmmm da ti se riječi pozlatile, al iskreno, čisto sumnjam.
Kako bilo, ne vjerujem dok ne vidim.
Uvijek cijene spadnu i sad će ..
Tek je izašla u ponudu , sačekajte tjedan , dva i već će bit niže .