Ja znan ako hd 6850 ili 6870 budu koštale do 1400kn, moja hd 4870 ide na prodaju i kupujem novu grafu.. A što se tiče cijena i logike što je bolje (cf ovo ili single ono), trebat će nam bug.hr savjeti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da su i jednake performansama gtx470 ju ubije oc... radeonka 6870 je vec vidim tvornicki oc..na 900 mhz
Evo upravo sam pogledao cjene u Sloveniji.Na Mimovrste.si,6850 košta 189€ a 6870 košta 260€.Ipak za 200(6850)/300(6870)kn manja cjena nego u RH.
I naravno nemaju ju ih još na raspolaganju.
koji k !!!!!!????
javio mi se sad Igor Francuz iz IQ-a i napisao mi da ne uplaćujem novce jer su sve naručene kartice rasprodali.
kaže da slijedeća pošiljka stiže u petak a isporuka je u slijedeći ponedjeljak.
još mi je rekao da su zadnje 6850 i 6870 poslali u časopis VIDI na testiranje.
6850 je koštala 1490 kn
6870 je koštala 1850 kn
eto, živa tužna istina ili mi mulja .....
evo slike maila
Ja znan ako hd 6850 ili 6870 budu koštale do 1400kn, moja hd 4870 ide na prodaju i kupujem novu grafu.. A što se tiče cijena i logike što je bolje (cf ovo ili single ono), trebat će nam bug.hr savjeti
do 1400 kn........6870 ....good luck
ajde može možda 6850 u neki akciji ( 12 mjesec) ....ali samo ako je neko u vrlo jakom " santa clause mood" .......btw do you belive in santa claus ? ....
evo još cijene iz jedne od trgovina ( sestavi .si ) kod nas u sloveniji
6850 186 EUR + 3 Poštarine
6870 242 EUR + 3 Poštarine ......
mah ono u CF /SLi ne mogu si izbit it glave,,,,
koji k !!!!!!????
javio mi se sad Igor Francuz iz IQ-a i napisao mi da ne uplaćujem novce jer su sve naručene kartice rasprodali.
6850 je koštala 1490 kn
6870 je koštala 1850 kn
Eto je nešto potpuno drukčije ..... a koji je taj shop ko ji ima takve cijene ?
Eto je nešto potpuno drukčije ..... a koji je taj shop ko ji ima takve cijene ?
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?cookie=uRqKwyz9xpvzpLINUmEd&session=uRqKwyz9xpvzpLINUmEd
evo ti preslik zadnjeg maila.
na web stranici nisu te cijene, netko tu nešto mulja.
na web stranici piše 14 dana, meni tip kaže stiže u petak nova pošiljka !!??
koji k !!!!!!????
6850 je koštala 1490 kn
6870 je koštala 1850 kn
Znači i Nvidijce se prodaju još.
koji k !!!!!!????
6850 je koštala 1490 kn
6870 je koštala 1850 kn
Ma ja mislim da je ovo čista patka (podcrtano), a ovo podebljano ne vjerujem da je istina, je cjene trenutno nisu takve nego je HD 6870 ćak i 300 KN skupljam, mislim da je taj shop iskoristio malo novu seriju da se promovira, pogotovo mi nije bilo jasno ono da se stranica prikazuje svima u drugoj boji i sa drugačijim cjene, WTF?!
Izgleda da GTX 460 ostaje best buy, i to pravi!?
1500 za HD6850 je super cijena!
Ali ova gore 6870 pa preko 2100kn...:\
Hmm puno je to još?
Pa šta bih sad napravio pak da nisam uzeo već ovu novu?
mah.... valda če i konkurencija uraditi svoje.....
pitanje : da li ima u hrvatskoj ( kod adm, protis & CO ) u 12 mjesecu kakvih popusta ?
Ako ima , može li mi neko reči kakvi su ?
Preskupo je to. Bolje se isplati gtx 470 definitivno.
Preskupo je to. Bolje se isplati gtx 470 definitivno.
svi u Graz
svi u Graz
baš,
preseliti a ne otići po karticu.
kao naši djedovi i pradjedovi ;)
ne mogu shvatiti da mi čovjek šalje mail da mu ne uplatim 1938 kn
pa to ima samo kod nas.
ovo ću poslati ministru gospodarstva da vidi tko nam *ebe potrošnju.
kako da trošim kad čovjek neće novce .....
ubit ću se.,wtf, fuck, bem ti !!!!!!
Sta kazete na ovo? Istina, to je samo u toj trgovini, ostali su modeli 20€ skuplji, ali svejedno. Oko 1400kn kada uracnunamo 3% PDVa (tamo dobis nazad, a ovdje platis). Hah, ovo sa IQ-uom mislim da je iskoristena prilike da se malo izreklamiraju. Vidi se da im je IQ veci i da su sa balkana : ))
svi u Graz
baš,
pa to ima samo kod nas.
heh to što ti je rekao da ne uplaćuješ može značiti i da će se cijena mijenjati... a kako bi ti onda rekli uplati još 50kn ili da ti trebaju vratiti koju kunu ( heh nadam se da će biti još jeftinije )
ako se nevaram IQ je uvijek imao popust na gotovinsko plaćanje 5-10% ali dugo već nisam šopingirao kod njih tako da sada neznam stanje.
inače su bili jedni od jeftinijih i korektnijih dućana... grafe koje su krepale su odmah mijenjali, često za jači model, nedavno sam bio sa frendom rekalmirati neki HDD, samo otišli u skladište po drugi i to je to.
svi u Graz
baš,
pa to ima samo kod nas.
heh to što ti je rekao da ne uplaćuješ može značiti i da će se cijena mijenjati...
ako se nevaram IQ je uvijek imao popust na gotovinsko plaćanje 5-10% ali dugo već nisam šopingirao kod njih tako da sada neznam stanje.
inače su bili jedni od jeftinijih i korektnijih dućana... grafe koje su krepale su odmah mijenjali, često za jači model, nedavno sam bio sa frendom rekalmirati neki HDD, samo otišli u skladište po drugi i to je to.
sad kad su vidili cijenu za hd 6870 još će mu dignut cijenu preko 2k kuna
moguće, ali morat ćemo sačekati i vidjeti... ali nemora to biti slučaj (nadam se)... ali su uvijek bili jeftiniji podosta od svih ostalih... sad komp kod njih nisam uzimao pošto nisu imali matičnu koju sam želio.
ko sto je reko rojs.. ko je jamio, jamio je..
jami se i dalje,još kad se uđe u EU bit će gore nego 90-ih
Taj IQ je stvarno smiješan nema kartice na skladištu, a svaki dan joj spuste malo cijenu dobra reklama evo sad:
koji k !!!!!!????
6850 je koštala 1490 kn
6870 je koštala 1850 kn
Ma ja mislim da je ovo čista patka (podcrtano), a ovo podebljano ne vjerujem da je istina, je cjene trenutno nisu takve nego je HD 6870 ćak i 300 KN skupljam, mislim da je taj shop iskoristio malo novu seriju da se promovira, pogotovo mi nije bilo jasno ono da se stranica prikazuje svima u drugoj boji i sa drugačijim cjene, WTF?!
Izgleda da GTX 460 ostaje best buy, i to pravi!?
Prvo nije patka, drugo je totalna patka, bez grafe na lageru ju prodaju za nemoguće malu cijenu ili rade totalni dumping cijena jer je 2100kn trenutno realna maloprodajna cijena....
svi u Graz
baš,
pa to ima samo kod nas.
Zapravo su ispali skroz korektni jer bi ti jedan Protis uzeo pare i boli ih ona stvar što bi ti čekao barem 7 dana na novu turu kartica kod uvoznika, danas se u jedan dan rasprodao cijeli uvoz MSI 470 GTX a cijene se mijenjaju na dnevnoj bazi tako da će sigurno biti drukčija cijena, sad je pitanje da li manja ili veća...
jami se i dalje,još kad se uđe u EU bit će gore nego 90-ih
bas.. stvarno lupaju cijene da boli glava.. ovo nema nigdje nego kod nas.. i u bosni lol
Taj IQ je stvarno smiješan nema kartice na skladištu, a svaki dan joj spuste malo cijenu dobra reklama evo sad:
inače koliko se sjećam 1 mjesečno su uvijek robu dobijali
kod mene je sivo i cijena drugačija
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_command=showItem&item=msi-n470gtx-twinfr&location=SKL&session=P8NtsnRGCkJItwSC1q4b
meni je bila cijena 1911 i nešto,šta to oni mjenjaju svake sekunde a grafičke uopće nemaju
kod mene je sivo i cijena drugačija
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_command=showItem&item=msi-n470gtx-twinfr&location=SKL&session=P8NtsnRGCkJItwSC1q4b
meni je bila cijena 1911 i nešto,šta to oni mjenjaju svake sekunde a grafičke uopće nemaju
Čudna pojava svakom drugačija cijena WTF
to se zove porez na budale jer nema logike da je ducan, koji je inace medju najjeftinijima, toliko skupljii u odnosu ne druge
jos da nije da razika izmedju pro i xt verzija 550kn covjek bi jos mozda popusio pricu, ovako je sigurno da su odlucili oderat pacijente koji moraju imat prvi s marzama od bar 30%