Velis da si kupio za razliku 9800x3d a ja vec 3 stranice pokusavam skuziti koliko si šta platio pa da i ja uzmem taj komboDakle pricas bedastoce
za razliku kupiš Ryzen 7500F+ MBO+ 16 gb ddr 5 i još ti ostane za ćevape.
Velis da si kupio za razliku 9800x3d a ja vec 3 stranice pokusavam skuziti koliko si šta platio pa da i ja uzmem taj komboDakle pricas bedastoce
Ovisi koga pitaš, Toxic-u ostane jos za 9800x3d i 9070xt
Nebitno. Ali eto ti : Rasprava o grafičkim karticama (Grafičke kartice) @ Bug.hr Forum
Ja ne razumijem koja je poanta tvoja price ? Misliš da bih ti ikada rekao točno koliko ja nesto platim i kome ? Daj se uozbilji.
S druge strane dao sam ti crno na bijelo, što svi mogu sada napraviti a to je za razliku u cijeni od 400 eura nabaviti bilo što... ovaj proc je samo 200 više od toga u maloprodaji...
Ovisi koga pitaš, Toxic-u ostane jos za 9800x3d i 9070xt
gle, sve je bolje od degradatora i nvidia zujalice
Nebitno. Ali eto ti : Rasprava o grafičkim karticama (Grafičke kartice) @ Bug.hr Forum
Ja ne razumijem koja je poanta tvoja price ? Misliš da bih ti ikada rekao točno koliko ja nesto platim i kome ? Daj se uozbilji.
S druge strane dao sam ti crno na bijelo, što svi mogu sada napraviti a to je za razliku u cijeni od 400 eura nabaviti bilo što... ovaj proc je samo 200 više od toga u maloprodaji...
On se uhvatio onoga što si rekao za razliku u cijeni što ti nije istina jer si trebao nadodati još do 200€. Ti si išao na naj naj ali za razliku cijeni je istina da se može uzet itekako.
Ovisi koliko imaju dostupno, moguce da ovi koji su narucili isti dan kad je stavljena da ce dobit grafu, ali ovi sa drugim danom su mozda zakasnili... Ja sam otprilike svakih sat vremena pratio nabavu da vidim oce se sta promijenit, i narucio sam tu pulse oko 18:30. Jedino mi je cudno za jucer, radili su do 15:00 pa sam ocekivao da cu dobit nekakav odgovor...
u de 9070 699€
Gledam malo caseking, alternate de, nemaju ni nevidije ni radeona apsolutno ništa na lageru.Onda kakvo je stanje kod nas isto ništa suša empty.
u de 9070 699€
Ja sam na alzi uspio Sapphireovu Pure XT verziju piknut za 810 sa dostavom, ali u DE. Pise da 20.3. ide isporuka, ali isplati se cekati. Rekao sam da dam do 800€, 10€ je preko, ali kako je krenulo, to bi moglo potrajati da ce se rasprodati sve ako bude ista cijena, a ako dignu cijenu, nece se ni isplatiti ju kupiti.
Izbrisali je i sa web stranice.. vidimo sutra ujutro kad se vrate gospoda u urede valjda, mozda makli jer im je ispunjen cijeli lager narudzbama. A nadam se i da ce vratit pare u roku ako odbiju
Ja jos nikakav mail nisam dobio, na instar stranici pise da je narudzba u obradi.. naruceno u petak u 18:30
Ni kod mene nista jos, zva na telefon, prvi se ne javlja, drugi da in je strka s novim grafickama, kolega obradjuje, ne moze nista, sva dodatna pitanja isto nista, evo cekam.. nade su male al nade da ce poslat pare nazad ako ne prodje su 1/1, bilo bi bolje, i to sta prije
Tko je jamio, jamio je. Dobavljači dižu cijene, , pa je neće biti ispod 900 €
Sad više ne očekujem pad, već se Rx 9070 xt lagano diže, diže.
Odlično. Znači još ću više love uštedit tako što i dalje neću kupit ništa.
Ni kod mene nista jos, zva na telefon, prvi se ne javlja, drugi da in je strka s novim grafickama, kolega obradjuje, ne moze nista, sva dodatna pitanja isto nista, evo cekam.. nade su male al nade da ce poslat pare nazad ako ne prodje su 1/1, bilo bi bolje, i to sta prije
Ništa još ni kod mene.
Ako prođe ok, ako ne ne. 900+ eura ne dam za AMD mid grafu da ga yebeš.
Moja 9070 XT Hellhound OC iz ADM ce kad stigne vjerojatno na prodaju... 874 EUR, kolko sam je i platio. Ili ju vracam unutar 14 dana. Ak ima zainteresiranih, PM
Kupio 100 EUR jeftinije drugi model :)
pa onda vrati, tako ti je najjednostavnije
Ovi iz instara su izgleda preplavljeni sa brojem naruđbi.
Ujutro rekli da će popodne zvati sa informacijom što je sa mojom 9070 XT, ali nula bodova za sad.
Koliko vidim svi XT modeli su im nestali sa weba.
Na amazon-u se ponovo pojavila xfx 9070xt za 780 EUR
pa onda vrati, tako ti je najjednostavnije
Yep, al cisto ak ju netko hoce posto je cijena ipak bolja nego sto se trenutno nade igdje u HR ili DE...
Ekipa samo malo upozorenje. Trgovina Vam je NR INFO koji su ajmo reć glavni za XFX (imaju ga cijele godine na lageru). Ja sam zadnji put dobio ajmo reć sfalšanu grafu od njih.
Kolega sa Hvara je uzeo dosta komada za firmu i svaka druga je imala neki feler. Od lošeg pasivca (izrade), coil whinea do sjebanih ležajeva.
Ne želim coprat - ako primjetite što - dva tjedna za povrat imate. Nemojte se ustručavati.
Ako vam je ok, dobili ste Bingo.
Ekipa samo malo upozorenje. Trgovina Vam je NR INFO koji su ajmo reć glavni za XFX (imaju ga cijele godine na lageru). Ja sam zadnji put dobio ajmo reć sfalšanu grafu od njih.
Kolega sa Hvara je uzeo dosta komada za firmu i svaka druga je imala neki feler. Od lošeg pasivca (izrade), coil whinea do sjebanih ležajeva.
Ne želim coprat - ako primjetite što - dva tjedna za povrat imate. Nemojte se ustručavati.
Ako vam je ok, dobili ste Bingo.
Al to je do XFX-a, ne? Moj frend uzeo otamo 7800 XT, i nis ne fali grafi, bila je brand new.
Jesi siguram da je do XFX-a ?
Amazonov 3rd party seller je, s njima uvijek treba bit malo oprezan.
Vrlo su kilavi i što se tiče ostvarivanja garancije - znam iz prve ruke.
Ja Vam velim, dobro čekirajte grafe kad dobijete. Ako je sve ok, pozdrav Svetom Anti pošaljite.
Ja Vam velim, dobro čekirajte grafe kad dobijete. Ako je sve ok, pozdrav Svetom Anti pošaljite.
A nego sta je? Outlet za faulty proizvode? Kad se stiglo vec pojavit tolko faulty 9070ica na trzistu?
A nego sta je? Outlet za faulty proizvode? Kad se stiglo vec pojavit tolko faulty 9070ica na trzistu?
Nisam govorio za 9070 - to je nova serija. Govorim za 6xxx i 7xxx.
Btw itekako postoji outlet za hw. Svojevremeno je to bio HG Spot i Prpa koji su kupovali cijele serije neispravnih HDD-a i grafi na aukcijama i uvaljivali ljudima po HR.