AMD Navi izdvojena tema

poruka: 10.459
|
čitano: 2.223.805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: AMD Navi
Boris grozni kaže...

Velis da si kupio za razliku 9800x3d a ja vec 3 stranice pokusavam skuziti koliko si šta platio pa da i ja uzmem taj komboDakle pricas bedastoce

za razliku kupiš Ryzen 7500F+ MBO+ 16 gb ddr 5 i još ti ostane za ćevape.

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
forumaš kaže...
Boris grozni kaže...

Velis da si kupio za razliku 9800x3d a ja vec 3 stranice pokusavam skuziti koliko si šta platio pa da i ja uzmem taj komboDakle pricas bedastoce

Ovisi koga pitaš, Toxic-u ostane jos za 9800x3d i 9070xt

Intel i5 14600Kf@6.0Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 4x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
17 godina
Boris grozni kaže...

Nebitno.  Ali eto ti : Rasprava o grafičkim karticama (Grafičke kartice) @ Bug.hr Forum

Ja ne razumijem koja je poanta tvoja price ? Misliš da bih ti ikada rekao točno koliko ja nesto platim i kome ? Daj se uozbilji.

S druge strane dao sam ti crno na bijelo, što svi mogu sada napraviti a to je za razliku u cijeni od 400 eura nabaviti bilo što... ovaj proc je samo 200 više od toga u maloprodaji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Boris grozni kaže...
forumaš kaže...
Boris grozni kaže...

Ovisi koga pitaš, Toxic-u ostane jos za 9800x3d i 9070xt

gle, sve je bolje od degradatora i nvidia zujalice

16 godina
toxic kaže...
Boris grozni kaže...

Nebitno.  Ali eto ti : Rasprava o grafičkim karticama (Grafičke kartice) @ Bug.hr Forum

Ja ne razumijem koja je poanta tvoja price ? Misliš da bih ti ikada rekao točno koliko ja nesto platim i kome ? Daj se uozbilji.

S druge strane dao sam ti crno na bijelo, što svi mogu sada napraviti a to je za razliku u cijeni od 400 eura nabaviti bilo što... ovaj proc je samo 200 više od toga u maloprodaji...

On se uhvatio onoga što si rekao za razliku u cijeni što ti nije istina jer si trebao nadodati još do 200€. Ti si išao na naj naj ali za razliku cijeni je istina da se može uzet itekako.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
12 godina
Ja mislim da ce nas vecina dobit odbijenice za ovu Sapphire Pulse iz instara. Cijena je prakticki najbolja od dostupnih u eu, a instar ne potvrduje narudzbu ikome. Nadan se da san u krivu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bartaul kaže...
Ja mislim da ce nas vecina dobit odbijenice za ovu Sapphire Pulse iz instara. Cijena je prakticki najbolja od dostupnih u eu, a instar ne potvrduje narudzbu ikome. Nadan se da san u krivu.

Ovisi koliko imaju dostupno, moguce da ovi koji su narucili isti dan kad je stavljena da ce dobit grafu, ali ovi sa drugim danom su mozda zakasnili... Ja sam otprilike svakih sat vremena pratio nabavu da vidim oce se sta promijenit, i narucio sam tu pulse oko 18:30. Jedino mi je cudno za jucer, radili su do 15:00 pa sam ocekivao da cu dobit nekakav odgovor...

15 godina
AMD Navi

u de 9070 699€

R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Navi

Gledam malo caseking, alternate de, nemaju ni nevidije ni radeona apsolutno ništa na lageru.Onda kakvo je stanje kod nas isto ništa suša empty.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
R3nchi kaže...

u de 9070 699€

Ja sam na alzi uspio Sapphireovu Pure XT verziju piknut za 810 sa dostavom, ali u DE. Pise da 20.3. ide isporuka, ali isplati se cekati. Rekao sam da dam do 800€, 10€ je preko, ali kako je krenulo, to bi moglo potrajati da ce se rasprodati sve ako bude ista cijena, a ako dignu cijenu, nece se ni isplatiti ju kupiti.

Kovačić
5 mjeseci

Izbrisali je i sa web stranice.. vidimo sutra ujutro kad se vrate gospoda u urede valjda, mozda makli jer im je ispunjen cijeli lager narudzbama. A nadam se i da ce vratit pare u roku ako odbiju

12 godina
Mene su iz Instara ocekivano odbili (narudzba subota ujutro). Je li iko uspia dobit Sapphire Pulse za 815? Zanima me koliko ih je bilo na lageru
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bartaul kaže...
Mene su iz Instara ocekivano odbili (narudzba subota ujutro). Je li iko uspia dobit Sapphire Pulse za 815? Zanima me koliko ih je bilo na lageru

Ja jos nikakav mail nisam dobio, na instar stranici pise da je narudzba u obradi.. naruceno u petak u 18:30

5 mjeseci
AMD Navi

Ni kod mene nista jos, zva na telefon, prvi se ne javlja, drugi da in je strka s novim grafickama, kolega obradjuje, ne moze nista, sva dodatna pitanja isto nista, evo cekam.. nade su male al nade da ce poslat pare nazad ako ne prodje su 1/1, bilo bi bolje, i to sta prije 

0 0 hvala 0
4 godine
AMD Navi

Tko je jamio, jamio je. Dobavljači dižu cijene, , pa je neće biti ispod 900 €

Sad više ne očekujem pad, već se Rx 9070 xt lagano diže, diže. 

合気道家 - Yondan
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
AMD Navi

Odlično. Znači još ću više love uštedit tako što i dalje neću kupit ništa. 

Moj PC  
12 0 hvala 1
13 godina
water1126 kaže...

Ni kod mene nista jos, zva na telefon, prvi se ne javlja, drugi da in je strka s novim grafickama, kolega obradjuje, ne moze nista, sva dodatna pitanja isto nista, evo cekam.. nade su male al nade da ce poslat pare nazad ako ne prodje su 1/1, bilo bi bolje, i to sta prije 

Ništa još ni kod mene.

Ako prođe ok, ako ne ne. 900+ eura ne dam za AMD mid grafu da ga yebeš.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
13 godina
AMD Navi

Moja 9070 XT Hellhound OC iz ADM ce kad stigne vjerojatno na prodaju... 874 EUR, kolko sam je i platio. Ili ju vracam unutar 14 dana. Ak ima zainteresiranih, PM

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zašto ju vracas?

Samo ih nazovi da otkazujes, I ako ti stigne ne preuzmes.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2025 17:34 (Gemmy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gemmy kaže...
Zašto ju vracas?

Samo ih nazovi da otkazujes, I ako ti stigne ne preuzmes.

Kupio 100 EUR jeftinije drugi model :)

12 godina

pa onda vrati, tako ti je najjednostavnije

14 godina
AMD Navi

Ovi iz instara su izgleda preplavljeni sa brojem naruđbi.

Ujutro rekli da će popodne zvati sa informacijom što je sa mojom 9070 XT, ali nula bodova za sad.

Koliko vidim svi XT modeli su im nestali sa weba.

0 0 hvala 0
12 godina
AMD Navi

Na amazon-u se ponovo pojavila xfx 9070xt za 780 EUR

1 0 hvala 0
13 godina
ibme74 kaže...

pa onda vrati, tako ti je najjednostavnije

Yep, al cisto ak ju netko hoce posto je cijena ipak bolja nego sto se trenutno nade igdje u HR ili DE...

12 godina
dcos kaže...

Na amazon-u se ponovo pojavila xfx 9070xt za 780 EUR

Link (Mercury model)

Kovačić
13 godina
AMD Navi

Ekipa samo malo upozorenje. Trgovina Vam je NR INFO koji su ajmo reć glavni za XFX (imaju ga cijele godine na lageru).  Ja sam zadnji put dobio ajmo reć sfalšanu grafu od njih.

Kolega sa Hvara je uzeo dosta komada za firmu i svaka druga je imala neki feler. Od lošeg pasivca (izrade), coil whinea do sjebanih ležajeva.

Ne želim coprat - ako primjetite što - dva tjedna za povrat imate. Nemojte se ustručavati.

Ako vam je ok, dobili ste Bingo.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
DarthMarkus kaže...

Ekipa samo malo upozorenje. Trgovina Vam je NR INFO koji su ajmo reć glavni za XFX (imaju ga cijele godine na lageru).  Ja sam zadnji put dobio ajmo reć sfalšanu grafu od njih.

Kolega sa Hvara je uzeo dosta komada za firmu i svaka druga je imala neki feler. Od lošeg pasivca (izrade), coil whinea do sjebanih ležajeva.

Ne želim coprat - ako primjetite što - dva tjedna za povrat imate. Nemojte se ustručavati.

Ako vam je ok, dobili ste Bingo.

Al to je do XFX-a, ne? Moj frend uzeo otamo 7800 XT, i nis ne fali grafi, bila je brand new.

13 godina
AMD Navi

Jesi siguram da je do XFX-a ? 

Amazonov 3rd party seller je, s njima uvijek treba bit malo oprezan.

Vrlo su kilavi i što se tiče ostvarivanja garancije - znam iz prve ruke. 

Ja Vam velim, dobro čekirajte grafe kad dobijete. Ako je sve ok, pozdrav Svetom Anti pošaljite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DarthMarkus kaže...

Ja Vam velim, dobro čekirajte grafe kad dobijete. Ako je sve ok, pozdrav Svetom Anti pošaljite.

A nego sta je? Outlet za faulty proizvode? Kad se stiglo vec pojavit tolko faulty 9070ica na trzistu?

13 godina
Minneyar kaže...
DarthMarkus kaže...

A nego sta je? Outlet za faulty proizvode? Kad se stiglo vec pojavit tolko faulty 9070ica na trzistu?

Nisam govorio za 9070 - to je nova serija. Govorim za 6xxx i 7xxx.

Btw itekako postoji outlet za hw. Svojevremeno je to bio HG Spot i Prpa koji su kupovali cijele serije neispravnih HDD-a i grafi na aukcijama i uvaljivali ljudima po HR.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice