AMD Navi izdvojena tema

poruka: 10.491
|
čitano: 2.369.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: AMD Navi
toxic kaže...
MEGATAMA kaže...
ansha kaže...

Nove kartice su nikad gori value for money kad se usporedi sa novim konzolama, jednostavno to vise nema smisla... Da ne pricamo o tome da je ram i storage brzi od svega sta postoji na pc-u...

Ali nemoj zaboravit da cijene igara na konzolama marsiraju prema 80eu,naprimjer Valhallu sam na Ubi conecctu platio 48eu a na konzolama 68eu,doduse iskoristio sam 20% sa onih 100 golda ali tih golda uvjek ima na bacanje.

Takodjer ps5 sada ovdje u DE cak i u trgovinama ima po 1300eu....jer ga nema nigdje za kupit.

Stavio sam link na tu cijenu ovdje na forumu lol

Ovisi kako to gledas

Xbox Game pass si zaboravio?

PS takoder ide prema tome, za pocetak dobis cca 10 naslova koji su dobri + svaki mjesec 2 igre gratis... a vjerujem da ce ps morati ici na rentu jer 80 eura za igru je puno previse...

Imam ja pass ultimate,iskreno potpuno beskorisno i skinem tek ponekad poneku igru.Vecina su indijanci a ove AAA igre od MSa sam kupio vec prije tipa FH4,FH7,Gearsi...Halo

16 godina
MEGATAMA kaže...
ansha kaže...

Nove kartice su nikad gori value for money kad se usporedi sa novim konzolama, jednostavno to vise nema smisla... Da ne pricamo o tome da je ram i storage brzi od svega sta postoji na pc-u...

Ali nemoj zaboravit da cijene igara na konzolama marsiraju prema 80eu,naprimjer Valhallu sam na Ubi conecctu platio 48eu a na konzolama 68eu,doduse iskoristio sam 20% sa onih 100 golda ali tih golda uvjek ima na bacanje.

Takodjer ps5 sada ovdje u DE cak i u trgovinama ima po 1300eu....jer ga nema nigdje za kupit.

istina, ali uz tako jeftinu i jaku konzolu tko je u zaostatku prvo počen uzimati PS4 hitove i dok to odigra trenutne igre će debelo pasti sa tih bezobraznih 80 eura. uzmu se nakon godinu dana kada se i zakrpaju kako treba. najgore je ighre kupovati odmah po izlasku osim baš muti naslova.

a multi naslov ako je vrhunskio i vrijedi tih 80 eura odmah po izlasku jer to ljudi igraju svakodnevno godinama, utuku u to 1000 sati bez problema.

tako da konzola i dalje ispada fenomenalni izbor pored ovih preskupih kartica, jer treba računati da je to hardver sa optimizacijom za 5-6 godina igranja. samo treba pametno sa igrama. tu je mogućnost kupovanja/prodaje polovnih disk verzija itd.

12 godina
forumaš kaže...
MEGATAMA kaže...
ansha kaže...

istina, ali uz tako jeftinu i jaku konzolu tko je u zaostatku prvo počen uzimati PS4 hitove i dok to odigra trenutne igre će debelo pasti sa tih bezobraznih 80 eura. uzmu se nakon godinu dana kada se i zakrpaju kako treba. najgore je ighre kupovati odmah po izlasku osim baš muti naslova.

a multi naslov ako je vrhunskio i vrijedi tih 80 eura odmah po izlasku jer to ljudi igraju svakodnevno godinama, utuku u to 1000 sati bez problema.

tako da konzola i dalje ispada fenomenalni izbor pored ovih preskupih kartica, jer treba računati da je to hardver sa optimizacijom za 5-6 godina igranja. samo treba pametno sa igrama. tu je mogućnost kupovanja/prodaje polovnih disk verzija itd.

Da ali gdje ce vecina kupit jeftinu konzolu ako trgovine ispucavaju nekakvih suludih 1300eu,nisu to anonimni skalperi nego poznate trgovine

16 godina
MEGATAMA kaže...
forumaš kaže...
MEGATAMA kaže...
ansha kaže...

Da ali gdje ce vecina kupit jeftinu konzolu ako trgovine ispucavaju nekakvih suludih 1300eu,nisu to anonimni skalperi nego poznate trgovine

iduče godine u drugom mjesecu pa na dalje biti će ih po normalnim cijenama, ne vjerujem da će biti problema. i tak treba propustiti ove prve serije dok se ne vidi problemi sa hardverom/softverom.

12 godina
forumaš kaže...
MEGATAMA kaže...
forumaš kaže...
MEGATAMA kaže...
ansha kaže...

iduče godine u drugom mjesecu pa na dalje biti će ih po normalnim cijenama, ne vjerujem da će biti problema. i tak treba propustiti ove prve serije dok se ne vidi problemi sa hardverom/softverom.

MS je vec najavio nestasice i da ce krenut normalnije najranije oko 4 mjeseca iduce godine.

Znaci isto ili gore i sa PS5 jer je potraznja jos veca....

16 godina

opet dobro, nije 4. mjesec nedostižan. polako.

12 godina
iMik kaže...
Dragone kaže...
I gdje su grafičke kartice? Super pa je danas blagdan pa ne rade trgovine hehe.

Iza 15h, osim ako netko ne požuri.

Iza 15h krece prodaja ili recenzije?

14 godina

Prodaja

everyday i'm shuffling...
12 godina
forumaš kaže...

u 4. mj će se i cijene grafa normalizirati, a izaći će i normalizirat cijene i one dostupnije poput 3060ti i 3050ti te amd inačice iste klase

nije baš da moraš za pc uzimat grafe od soma eura da bi se kvalitetno igrao, a bogme i 6/12 procesor uzmeš za šaku kuna

16 godina
picajzla0707 kaže...
forumaš kaže...

u 4. mj će se i cijene grafa normalizirati, a izaći će i normalizirat cijene i one dostupnije poput 3060ti i 3050ti te amd inačice iste klase

nije baš da moraš za pc uzimat grafe od soma eura da bi se kvalitetno igrao, a bogme i 6/12 procesor uzmeš za šaku kuna

sve 5 ali koliko te košta 8/16 cpu, matična, napajanje, kućište, dobra moderna grafa, super brzi SSD 600+ gb, DDR 6 memorija 16 gb? ovdje te to sve skupa košta 3000 kn.

14 godina
AMD Navi

Za 2 sata ce biti rezultati

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Tko hoće igrat, nema što razmišljat. RTX 3070 je 5+kila kuna. To je cijela konzola i cuga/odojak za ekipu.

GdjeSuBikovi kaže... Dabog da ti dica igrala na toj i5-ici umisto na ryzenu.
12 godina
forumaš kaže...

sve 5 ali koliko te košta 8/16 cpu, matična, napajanje, kućište, dobra moderna grafa, super brzi SSD 600+ gb, DDR 6 memorija 16 gb? ovdje te to sve skupa košta 3000 kn.

kakve veze ima sve što si nabrojao za gejmanje

jednako dobro gejmat ćeš na pc i sa 6/12 procesorom i bez 'superbrzog' ssd-a

u konačnici ostaje kao što je bilo uvijek - kome paše konzola, neka je kupi, za pc ima opcija jako puno i ne treba ti 8/16 proc i grafa od soma eura da bi se igrao

16 godina
picajzla0707 kaže...
forumaš kaže...

kakve veze ima sve što si nabrojao za gejmanje

jednako dobro gejmat ćeš na pc i sa 6/12 procesorom i bez 'superbrzog' ssd-a

u konačnici ostaje kao što je bilo uvijek - kome paše konzola, neka je kupi, za pc ima opcija jako puno i ne treba ti 8/16 proc i grafa od soma eura da bi se igrao

ne treba, možeš se igrati super i na PC-u za par tisuća kuna. pitanje je što smatraš super i kakve igre želiš igrati u vrlo kratkom životu :D

14 godina

i3 10100, h410 i 16 gb ddr4 te izade nekih 1700kn dodaj napajanje, kuciste i SSD bit ces nesto malo ispod 3000kn i trebas barem GTX 1650 koja kosta oko 1300kn AAA naslove igras na med-1080p na stabilnom fpsu, a naslove kao Valorant,Apex Legends tjera na 100+fpsa , jedino Warzone ne.

8 godina
protjeran
AMD Navi

Koferic od slovenaca je zanimljiv

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

ne treba, možeš se igrati super i na PC-u za par tisuća kuna. pitanje je što smatraš super i kakve igre želiš igrati u vrlo kratkom životu :D

kakve igre?

sa 1600af i budućom 3050ti ćeš igrat kakve god igre želiš na visokim postavkama

16 godina
MGloc kaže...

i3 10100, h410 i 16 gb ddr4 te izade nekih 1700kn dodaj napajanje, kuciste i SSD bit ces nesto malo ispod 3000kn i trebas barem GTX 1650 koja kosta oko 1300kn AAA naslove igras na med-1080p na stabilnom fpsu, a naslove kao Valorant,Apex Legends tjera na 100+fpsa , jedino Warzone ne.

te igre me ne zanimaju ni 1%

itd

14 godina
MGloc kaže...

Sinko pogledaj mi PC, netjera Apex +100 FPS-a nego na ULTRA LOW i još pada dolje fps čim ima particle effects-a oko tebe. A neću ni govoriti za warzone.
Apex je bio 120+ FPS-a kad sam bio na 1080p istina, ali isto ultra low postavke....

Zar misliš da je svaki forumaš competitive gamer ovdje? Kad igram hoću max postavke i lockan freesync/gysnc tj. uživati u igri, a ne gledati kockice i pixele. Jednog dana ćeš shvatiti :)!

14 godina
AMD Navi

Edit: uff brže li je privatno stavljeno, Aorus RX 6800 XT uglavnom video...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 14:51 (Luka123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Navi
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 15:01 (nixass).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
AMD Navi

koja stabilnost

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 15:07 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AMD Navi

AMD jako dobro skalira pri nizim rezolucijama (1080p/1440p) i u dosta igara predje i 3090tku 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 15:12 (hahhaajaads).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
hahhaajaads kaže...

AMD jako dobro skalira pri nizim rezolucijama (1440p) i u dosta igara predje i 3090tku 

2080ti demolira 6800xt, još kad upalimo dlss ej!

12 godina
AMD Navi

Baš sam gledao live stream u kojem 6800XT u nekim naslovima ima i po 20 fps više od 3090. Čeka se nešto relevantnije. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 15:11 (pavlovs_dog).

1 0 hvala 0
12 godina
AMD Navi

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dakle negdje brža od 3090, a negdje sporija od 3080. Mislim da će 6900xt demolirati sve do sada. Šteta što ih nećemo moći kupiti.
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
AMD Navi

Ne može se igrati Minecraft s upaljenim ray tracingom.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Obratite pozornost na frametime. Čak i gdje Nvidia ima prednost , AMD ima bolje 1% low.
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
superJozo kaže...

Ne može se igrati Minecraft s upaljenim ray tracingom.

Znaci samo tu demolira 2060

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice