ljudi ispravka nije do drivera 14.2 (stoji i dalje je srOnje i ne radi mantle kako treba) vec igra nije radila zbog tog zadnjeg patcha i bas cfg treba samo izbrisat i radi sve super
to je to
al mantleu se ne nadajte :/
ljudi ispravka nije do drivera 14.2 (stoji i dalje je srOnje i ne radi mantle kako treba) vec igra nije radila zbog tog zadnjeg patcha i bas cfg treba samo izbrisat i radi sve super
to je to
al mantleu se ne nadajte :/
A napisao sam ti prije što da napraviš.
Igra je radila, config file odnosnu jedna komanda u njemu uzrokuje rusenje. Mislim da cfg mozes i dalje koristiti ali moraš iz njega maknuti komandu koju sam napisao na prošloj strani.
Driver je isti -.-
Išao sam na custom install, radi gaming evolved appa, i gledao baš pojedinačno cijelu instalaciju, i pod driverom stoji obavijest da je driver isti, novi je catalyst samo.
nije isti driver, numeričko je ista oznaka ali datum drivera 23.2.2014., pogledaj u device manageru
Numericki ista oznaka znaci isti driver pusti datum on ne znaci nista.
sad mi je 99% zauzeca i sa 14.1. jel jos netko ima taj problem ? ocito su nesto gadno zabrljali
taj je bug vec bio u prijasnjim verzijama drivera, tamo negdje oko 12.11+- , znaci pomaze jedino instalacija drugih!(barem za te,tada tko je imao s tim problema kao ja, no bitno da sam dobio td...)lp
da, sad citam...nisam to imao u 14.1 ali sad imam i u 14.1.
probacu sa driver sweeperom maknut sve pa ispocetka
sve obrisao, stavio zadnji stabilni 13.12 i opet mi je zauzece 99%...ocito je 14.2 nesto napravilo u windowsima i vise nema povratka..osim reinstalacije windowsa ocito :(
Ako ti je zauzeće grafe na 99% onda vjerovatno kopaš za nekog
covjek misli na bitcoin mining koliko sam skuzio
Ima i tog danas slave bitcoin mining
http://paymentweek.com/2013-12-4-bitcoin-mining-virus-111/
http://www.tomshardware.co.uk/forum/50617-63-bitcoin-miner-system-hijacked
totalno smece od drivera. cim udem u desktop mode javlja se black screan.
Meni driveri rade uredno..samo sam instalirao preko starih
A fino ti u infu piše da trebaš pobrisati stare
meni se pojavio plavi ekran tokom deinstalacije starih drivera i nisam nikako mogo obrisatati stare drivere ni pokrenuti windowse pa sam moro ponovo ins. friske win
Meni sve radi odlično s ovim zadnja beta driverima, ali su me vaši postovi "uplašili", nadam se da mi neće doći do nekog problema pa da moram rušit sustav
LOL sumnjao bi i u to da mi 99% zauzeca nije od kad sam instalirao 14.2. i sad vise ne mogu nista, ni system restore ne pomaze. a nigde rjesenja.
lol BSOD sam dobio sa friskim windowsom i 14.2 driverima haha
ev update cijeli windows i na SP1 i zasad nema vise BSOD
hljebe ja belaja sa driverima AMDovim haha
Ja sam instalirao preko starih i sve uredno radi...uvijek tako radim i nikad problema ni s jednim driverima
I ja sam uvijek samo nove prek ostarih... Ali pošto zadnja dva drivera piše da treba obrisat stare pa onda nove, ja tako i radim
evo najnoviji error od mantlea
sto me izbaci iz igre
memory leak je ogroman,imal kakav fix za to,igra mi povukla 1913MB na high postavkama
radila perfektno minimum 73 FPSa bio na 64 igraca paracel storm ali et steta
ma kakvi, rade drajveri, samo ti nesto krivo radis... zamjeni svoj komp sa ovim:
http://www.njuskalo.hr/stare-stvari/pisaca-masina-oglas-6425051 još dobiš' i kofer - jebačka prilka!
i mantle ce da proradi i fps-i sigurno lete u nebo :) garantiram!
Obožavam tvoje reference u vezi AMD-ovih drajvera koje išćekujem iz dana u dan! :)
S ljubavlju iz VKojebine
uređujem post iz ljubavi prema temi i adminu :) ...Milane.. molim te.. nemoj da po treći put otvaram acc..
P.S. Za vjerne obožavatelje TD-a dolje ispod teme kliknitii MOLIM (slicica sa palcem prema dolje)!
Voli Vas Vaš Max!!!
Živili ljudi!
jel moze neko postavit link za download drivera za grafu iz laptopa Ati 6470m1gb ...
jer na stranicama ima driveri al 1MB :S i kad se skine autodetect onaj program detektira kao 7xxx seriju ...
laptop:
PAVILION G6-1195SM QC126EAjel moze neko postavit link za download drivera za grafu iz laptopa Ati 6470m1gb ...
jer na stranicama ima driveri al 1MB :S i kad se skine autodetect onaj program detektira kao 7xxx seriju ...
laptop:
PAVILION G6-1195SM QC126EANe mozemo ti dati drivere bez da nam kazes koji Windows koristis.
uspio upogonit drivere i uredno rade bez greške. win 8, 64bit. problem je bio u asus gpu tweaker-u.. morao sam maknuti taj program jer pri instalaciji 14.2 drivera ocito je doslo do nekompatibilnosti.sad sve uredno radi sa msi afterburnerom.
jel moze neko postavit link za download drivera za grafu iz laptopa Ati 6470m1gb ...
laptop:
PAVILION G6-1195SM QC126EANe mozemo ti dati drivere bez da nam kazes koji Windows koristis.
jbg sry zaboravi -.-'
win 7 x64
laptop:
PAVILION G6-1195SM QC126EAInstaliraj to i ne sekiraj se. 6470M je code name Caicos, a isto su i 74X0M.
Mantle optimizacija za GCN 1.0 karice u ovom mjesecu: https://twitter.com/TheMattB81/status/438672517927305216
Ljudi molim vas moze li mi neko pomoci i reci u cemu je problem,evo ovako konfiguracija mi je sljedeca Procesor je 3.4 Ghz RAM je 3.2 i graficka ATI Radeon 5450 od 1 GB i svaka mi igrica koci,problemi sa zvukom slikom i slicno,probao sam instalirati nove drivere i novi Catalyst ali kada to uradim onda mi rezolucija racunara spadne na minimum i ne mogu da je povecam nikako.Driveri su mi od 26.01.2011 i driver je 8.821.0.0 Pomagajte pls
Eto, mamicu im nabijem točno 14.2 put. Opet mi modeli titraju i gube se teksture, a ja mislil da bude nekog ubrzanja?! Jesam ja isto naivan...