haha nije tebi lako :D pa biraš koje želiš 32 il 64 bitne
Ha ha, ma znam ali sam išao direkt na taj link pa nisam čitao, a kod downloada nije ništa pisalo koja je verzija... Evo skidam tu betu, ali sa ''zvanične'' stranice...
haha nije tebi lako :D pa biraš koje želiš 32 il 64 bitne
Ha ha, ma znam ali sam išao direkt na taj link pa nisam čitao, a kod downloada nije ništa pisalo koja je verzija... Evo skidam tu betu, ali sa ''zvanične'' stranice...
Pa taj 12.11 beta8 je onaj driver od 16.11. Dakle stariji od 10 dana.
Pa taj 12.11 beta8 je onaj driver od 16.11. Dakle stariji od 10 dana.
Da, i ja sam to primijetio... To je onaj sa ''zvanične'' koji upravo skidam... Svejedno, isprobat ćemo... Ali me zanima kada će doći neki apdejt za NFS-MW-Kreterion jer igra šteka i na 7950...
ja neznam zaš ovaj radeon više nenapravi drivere za AC3 :S masa ljudi se žali na crash drivera i oni ništa nepoduzimaju :S
ja neznam zaš ovaj radeon više nenapravi drivere za AC3 :S masa ljudi se žali na crash drivera i oni ništa nepoduzimaju :S
Ruši se svako malo sve što je iz serije 7... otočići očito imaju problema, ili oni ili njihov softver... NEMA nove igre koja mi se nije srušila ili pod 7870 ili pod 7950... a rade bolje pod 69XX...
Ne znam šta je problem, ali definitivno ruše se gotovo sve nove igre.
ma katastrofa..nijedna igra mi se neruši na mojoj 6870 samo taj ac3 još sam na steamu kupio org igru i nemogu ju igrat
ma katastrofa..nijedna igra mi se neruši na mojoj 6870 samo taj ac3 još sam na steamu kupio org igru i nemogu ju igrat
Ako te to tješi, meni AC3 leti na 7870 (i 7950) ali zato mi se uredno ruši Hitman, a još prije i Dishonored.
haha a meni hitman na ultra i dishonored neštekaju nit se ruše ikada :D
haha a meni hitman na ultra i dishonored neštekaju nit se ruše ikada :D
Definitvno ''otočići'' imaju problema, ali čini mi se da programeri ATI drivera ipak imaju više problema sa - svojim mozgom... Pisao sam im nekoliko puta i vjeruj oni ili tujca ne razumiju ili se prave blesavi...
ma ja defitnitvno moram na nvidiju preč jer ovo više nije normalno
ma ja defitnitvno moram na nvidiju preč jer ovo više nije normalno
A svako malo i oni (nVidia) imaju svojih ''bisera''... Zato ostajem pri Atiju (već godinama).
Izgleda da je tako svugdje i sa svima - današnja industrija radi sve brže, žuri, brza, da bi što prije što lakše zaradili... a sve što je brzo je i - kuso... stara izreka.
pozz imam msi hd7750 i prije par dana sam sa 12.8 drivera stavio 12.10 i onda sam onaj windows performance information refresh i začudio sam se kad ocjena koja je bila 7.5 od 7.9 pala na 6.9...e onda sam otiso tu i vidio ove 12.11b drivere i onda sam njih stavio pa sam imo neke male kockice po ekranu dok sam pušto video na youtubu pa sam ih makno i vratio na 12.8, ali kad sam opet onda otiso na windows performance opet sam dobio 6.9 ocjenu...također primjetio sam neke crte na ekranu odkad sam stavio 12.10 pa jer moguće da su zbog tog manje performanse ili jesu li uopće manje performanse mslm zivo mi se je*e za taj windows aero performance briga me imam li manji fps u igrama i kako da se rješim tih crt...:/
Kompletno obrisi drivere s Driver Sweeperom i onda ih nacisto instaliraj !
aj probat cu :P
eto obriso sam i instaliro ponovo i dalje isti problem i ocjena je i dalje 6.9 -.-"
Latest Beta Driver with .NET 4.0 Support223 MB12.11 Beta11/16/2012 to su zadnji ili ???
jel neko zna kad ce sljedeca vrzija izac?
koje drivere za 6870?12.10 ili 12.8,ili 12.11 koji su namjenjeni za 7xxx seriju?
Latest Beta Driver with .NET 4.0 Support223 MB12.11 Beta11/16/2012 to su zadnji ili ???
Da , ti su zadnji !
koje drivere za 6870?12.10 ili 12.8,ili 12.11 koji su namjenjeni za 7xxx seriju?
Mozes 12.11 Beta8 ! Imam ih na HD5870 i OK su !
zanima me samo kako maknem ati drivere posto trebam instalirat starije jel mogu klasicno uninstall ili je bolji neki drugi nacin vidio sam da se nekoliko ljudi tak zezmulo vec pa pitam
zanima me samo kako maknem ati drivere posto trebam instalirat starije jel mogu klasicno uninstall ili je bolji neki drugi nacin vidio sam da se nekoliko ljudi tak zezmulo vec pa pitam
klasicno- (restart)- bios(driwer sweper pa onda ccleaner)-(restart)-instaliras nove(ili u tvom slucaju stariju verziju)
Da , ti su zadnji !
Mozes 12.11 Beta8 ! Imam ih na HD5870 i OK su !
jesi probao mozda far cry 3 na njima?
Ne znam na kojima bolje radi
ja to nemrem nac u ovom prokletom 3d biosu..:O
Instaliraj driver jedan preko drugog (samo insaliraš novi driver). Ako bude problema, onda u safe modu obriši stari driver, restart i instaliraj ponovo.
ne treba driver sweper,nego uobičajeno unistal preko amd instal managera,restart,instaliraš nove,restart, izbrišeš folder gdje je instaliran stari driver i gotovo
jesi probao mozda far cry 3 na njima?
Ne znam na kojima bolje radi
Nisam jos , no u Far Cry 3 temi sam procitao da radi odlicno s njima ! !
imam problem s catalystom mamicu mu...kad kliknem na overdrive ne mogu nista...uopce se ne pojavljuje ono za kontrolu ventilatora, brzine procesora nego sam stoji ovo na slici...imam 12.11 verziju i svaki put kad reinstaliram onda normalno mogu upravljat sa svime i poslije restarta se opet pojavi to kao na slici
Probaj pobrisat drivere s Driver Sweeperom i onda ih nacisto instalirat !
imam problem s catalystom mamicu mu...kad kliknem na overdrive ne mogu nista...uopce se ne pojavljuje ono za kontrolu ventilatora, brzine procesora nego sam stoji ovo na slici...imam 12.11 verziju i svaki put kad reinstaliram onda normalno mogu upravljat sa svime i poslije restarta se opet pojavi to kao na slici
za tvoj gpu su najbolji 12.10 driveri,probaj njih
Ja pičim sa 12.11 bez frke sa 6850, tako da tvoja konstatacija ne drži vodu . Napravi ovo što ti Haf predlaže, i pogledaj jesi skinija krivu neku verziju...
Ja pičim sa 12.11 bez frke sa 6850, tako da tvoja konstatacija ne drži vodu . Napravi ovo što ti Haf predlaže, i pogledaj jesi skinija krivu neku verziju...
ako tebi rade dobro ne mora značit da će njemu,neka proba šta ga košta,druga stvar drivere uopče nije potrebno brisat sa sweperom