AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.925.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
d4rkd3atH kaže...

haha nije tebi lako :D pa biraš koje želiš 32 il 64 bitne

Ha ha, ma znam ali sam išao direkt na taj link pa nisam čitao, a kod downloada nije ništa pisalo koja je verzija... Evo skidam tu betu, ali sa ''zvanične'' stranice...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
17 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Pa taj 12.11 beta8 je onaj driver od 16.11. Dakle stariji od 10 dana.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Pa taj 12.11 beta8 je onaj driver od 16.11. Dakle stariji od 10 dana.

Da, i ja sam to primijetio... To je onaj sa ''zvanične'' koji upravo skidam... Svejedno, isprobat ćemo... Ali me zanima kada će doći neki apdejt za NFS-MW-Kreterion jer igra šteka i na 7950...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
13 godina

ja neznam zaš ovaj radeon više nenapravi drivere za AC3 :S masa ljudi se žali na crash drivera i oni ništa nepoduzimaju :S

d4rkd3atH
16 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

ja neznam zaš ovaj radeon više nenapravi drivere za AC3 :S masa ljudi se žali na crash drivera i oni ništa nepoduzimaju :S

Ruši se svako malo sve što je iz serije 7... otočići očito imaju problema, ili oni ili njihov softver... NEMA nove igre koja mi se nije srušila ili pod 7870 ili pod 7950... a rade bolje pod 69XX... 

Ne znam šta je problem, ali definitivno ruše se gotovo sve nove igre.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
13 godina

ma katastrofa..nijedna igra mi se neruši na mojoj 6870 samo taj ac3 još sam na steamu kupio org igru i nemogu ju igrat

d4rkd3atH
16 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

ma katastrofa..nijedna igra mi se neruši na mojoj 6870 samo taj ac3 još sam na steamu kupio org igru i nemogu ju igrat

Ako te to tješi, meni AC3 leti na 7870 (i 7950) ali zato mi se uredno ruši Hitman, a još prije i Dishonored.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
13 godina

haha a meni hitman na ultra i dishonored neštekaju nit se ruše ikada :D

d4rkd3atH
16 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

haha a meni hitman na ultra i dishonored neštekaju nit se ruše ikada :D

Definitvno ''otočići'' imaju problema, ali čini mi se da programeri ATI drivera ipak imaju više problema sa - svojim mozgom... Pisao sam im nekoliko puta i vjeruj oni ili tujca ne razumiju ili se prave blesavi...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
13 godina

ma ja defitnitvno moram na nvidiju preč jer ovo više nije normalno

d4rkd3atH
16 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

ma ja defitnitvno moram na nvidiju preč jer ovo više nije normalno

A svako malo i oni (nVidia) imaju svojih ''bisera''... Zato ostajem pri Atiju (već godinama).

Izgleda da je tako svugdje i sa svima - današnja industrija radi sve brže, žuri, brza, da bi što prije što lakše zaradili... a sve što je brzo je i - kuso... stara izreka.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
13 godina
neaktivan

pozz imam msi hd7750 i prije par dana sam sa 12.8 drivera stavio 12.10 i onda sam onaj windows performance information refresh i začudio sam se kad ocjena koja je bila 7.5 od 7.9 pala na 6.9...e onda sam otiso  tu i vidio ove 12.11b drivere i onda sam njih stavio pa sam imo neke male kockice po ekranu dok sam pušto video na youtubu pa sam ih makno i vratio na 12.8, ali kad sam opet onda otiso na windows performance opet sam dobio 6.9 ocjenu...također primjetio sam  neke crte na ekranu odkad sam stavio 12.10 pa jer moguće da su zbog tog manje performanse ili jesu li uopće manje performanse mslm zivo mi se je*e za taj windows aero performance briga me imam li manji fps u igrama i kako da se rješim tih crt...:/

njahahah

0 0 hvala 0
15 godina

Kompletno obrisi drivere s Driver Sweeperom i onda ih nacisto instaliraj !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

aj probat cu :P

eto obriso sam i instaliro ponovo i dalje isti problem i ocjena je i dalje 6.9 -.-"

njahahah
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 20:06 (Broatian).
15 godina

Latest Beta Driver with .NET 4.0 Support223 MB12.11 Beta11/16/2012   to su zadnji ili ???

jel neko zna kad ce sljedeca vrzija izac?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 0:13 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mislim da će 12.12 biti sljedeća verzija,a 13.1 sljedeći beta driveri
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

koje drivere za 6870?12.10 ili 12.8,ili 12.11 koji su namjenjeni za 7xxx seriju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 1:30 (tolka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
psihoroba kaže...

Latest Beta Driver with .NET 4.0 Support223 MB12.11 Beta11/16/2012   to su zadnji ili ???

Da , ti su zadnji !

tolka kaže...

koje drivere za 6870?12.10 ili 12.8,ili 12.11 koji su namjenjeni za 7xxx seriju?

Mozes 12.11 Beta8 !  Imam ih na HD5870 i OK su !

Music As A Weapon !!
13 godina

zanima me samo kako maknem ati drivere posto trebam instalirat starije jel mogu klasicno uninstall ili je bolji neki drugi nacin vidio sam da se nekoliko ljudi tak zezmulo vec pa pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

zanima me samo kako maknem ati drivere posto trebam instalirat starije jel mogu klasicno uninstall ili je bolji neki drugi nacin vidio sam da se nekoliko ljudi tak zezmulo vec pa pitam

klasicno- (restart)- bios(driwer sweper pa onda ccleaner)-(restart)-instaliras nove(ili u tvom slucaju stariju verziju)

15 godina
Haf932 kaže...
psihoroba kaže...

Da , ti su zadnji !

tolka kaže...

Mozes 12.11 Beta8 !  Imam ih na HD5870 i OK su !

jesi probao mozda far cry 3 na njima?
Ne znam na kojima bolje radi  

13 godina

ja to nemrem nac u ovom prokletom 3d biosu..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tomislavivic kaže...

Instaliraj driver jedan preko drugog (samo insaliraš novi driver). Ako bude problema, onda u safe modu obriši stari driver, restart i instaliraj ponovo.

16 godina
tomislavivic kaže...

ne treba driver sweper,nego uobičajeno unistal preko amd instal managera,restart,instaliraš nove,restart, izbrišeš folder gdje je instaliran stari driver i gotovo

kradem mine iz minskog polja
15 godina
psihoroba kaže...

jesi probao mozda far cry 3 na njima?
Ne znam na kojima bolje radi  

Nisam jos , no u Far Cry 3 temi sam procitao da radi odlicno s njima ! !

Music As A Weapon !!
14 godina

imam problem s catalystom mamicu mu...kad kliknem na overdrive ne mogu nista...uopce se ne pojavljuje ono za kontrolu ventilatora, brzine procesora nego sam stoji ovo na slici...imam 12.11 verziju i svaki put kad reinstaliram onda normalno mogu upravljat sa svime i poslije restarta se opet pojavi to kao na slici

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj pobrisat drivere s Driver Sweeperom i onda ih nacisto instalirat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
domac5 kaže...

imam problem s catalystom mamicu mu...kad kliknem na overdrive ne mogu nista...uopce se ne pojavljuje ono za kontrolu ventilatora, brzine procesora nego sam stoji ovo na slici...imam 12.11 verziju i svaki put kad reinstaliram onda normalno mogu upravljat sa svime i poslije restarta se opet pojavi to kao na slici

za tvoj gpu su najbolji 12.10 driveri,probaj njih

15 godina
dery kaže...
domac5 kaže...

Ja pičim sa 12.11 bez frke sa 6850, tako da tvoja konstatacija ne drži vodu {#}. Napravi ovo što ti Haf predlaže, i pogledaj jesi skinija krivu neku verziju...

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 18:10 (zeko73).
16 godina
zeko73 kaže...
dery kaže...
domac5 kaže...

Ja pičim sa 12.11 bez frke sa 6850, tako da tvoja konstatacija ne drži vodu {#}. Napravi ovo što ti Haf predlaže, i pogledaj jesi skinija krivu neku verziju...

ako tebi rade dobro ne mora značit da će njemu,neka proba šta ga košta,druga stvar drivere uopče nije potrebno brisat sa sweperom

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice