To meni baca kao zamka za naivne kupce. Primjer vidi ovog Corsaira 850 za 300 kuna, a ono dođe računčić od 1300. Hm...neznam...
pretpostavljam da treba platit pa tek onda salju :D
ili mogu i pouzecem
Da sigurno, i kaže da je Corsair 850 W TX 320 kn..LOL
Pa onda tamo kupiš 5 takvih napajanja i preprodaješ ih...dobro bi zaradio
malo je čudno što artikli nemaju slika, ako je tko kupovao preko bali, nek nam pošalje utiske, ali intel xenon 78 kn?!?
tko je tu lud
Ma, ta stranica nema veze sa ničim. To služi, ovako, da se može otvorit tema na kakvom forumu, malo prokomentirat i nasmijat/načudit se, i zaključit da je to kretenizam..
Imam VISTU instaliranu na kompu, 1GB radne memorije , na mat.ploči su dva utora za rad.memoriju jedan otišao u vječ.lovišta.. stalno mi pada ili se ruši sistem, ili radi sa 80% ..imali kakvog riješenja za radnu memoriju koristim DDR 400 memoriju...
Doktor32 - kakve ima veze tvoje pitanje sa ovom temom? Savjetoavo bih te da si pročitaš pravila ovog foruma.. Pozz
doktore nije valjda da si zaboravio lijek
Imam VISTU instaliranu na kompu, 1GB radne memorije , na mat.ploči su dva utora za rad.memoriju jedan otišao u vječ.lovišta.. stalno mi pada ili se ruši sistem, ili radi sa 80% ..imali kakvog riješenja za radnu memoriju koristim DDR 400 memoriju...
malo je čudno što artikli nemaju slika, ako je tko kupovao preko bali, nek nam pošalje utiske, ali intel xenon 78 kn?!?
tko je tu lud

Kakva lolčina od stranice. Kad netko otvori temu: Sastavite mi konfiguraciju do npr.3000kn uzet cijenik sa ove stranice pa sastavit Ultimate Gaming Machine za narednih 5 godina.
Da. Stavrno bi se "kod njih" mogla složit iber kanta za 5000 kuna. Sa dva Corsaira 850 i sl.
Uf, vidim da je tu još jedan doktor, hm, očito je jedan postao premalo koliko pacijenata dolazi...
ma ljudi neke su cijene ok
a neke tipa laptop sa turionom x2 na 2.2 ghz i tonom stvari za 600 kn!!!!!!
ili ova hd 4870 x2 za 320 kn!!!!!
al ok. ja ću otić do njih za negdje 2-3 tjedna pa da vidimo.
Tu yebe lud zbunjenoga!
U toj trgovini ni jedna cijena nije prava.
Pa nema teorije da je prava jer im se ne isplati...
da nabave od proizvođača HD4870 za 1500 kn, opet im se ne isplati, jedino da kradu...
niti onda, kakva godina dana... Ja sam kupio u 9/2008 za 2.100, a sad je oko 1.800 koliko sam gledao... Ne bude ta došla ispod 1.000 tako brzo :D
Kod ovih vrijedi "što je skuplje to je jeftinije"
ma daj to se urednik njihove stranice malo napio ili nadrogiro (šta znaš..)
da su take cjene ja bi sad iz vukovara otrco gol u najblizji links i pokupovo sve najjeftinije a najbolje......
Ma da su takve cijene na koljenima bih iz Zagreba dopuzao do Karlovca, ponabavljo sve i vratio se nazad...
Pos dizajnu stranice se vidi da su ovo radili totalni amateri. Malo prošvrljao po tim njihovim cjenicima, neke stvari u drugim kategorijama, ma jadno...
-ako im je cilj brojanje klikova, uspjeli su.. Bilo bi interesantno 'natjerati' ih na poštivanje cijena.
mora se priznati da im je ponuda wow..od Sun Ray 270 do uljnih radijatora
ima i ekstrema s druge strane krivulje - recimo gigabyte EP35-DS3 za 2.258 kn...mozda ima CPU na sebi?
mora se priznati da im je ponuda wow..od Sun Ray 270 do uljnih radijatora
ima i ekstrema s druge strane krivulje - recimo gigabyte EP35-DS3 za 2.258 kn...mozda ima CPU na sebi?