Moj bed! Ako ti igre štekaju na full detaljima na 19'' monitoru sa HD4670, a procesor ti je kolko vidim praktički na 3.0 onda nema druge uzmi HD4770 i uživaj. S njom bi trebalo bit sve ok ako je problem u grafičkoj kartici jer HD4770 treba na 19'' pojest sve igre.
Joj. Sto stavljate te performance i ine edicije windowsa koje je neko prepravio sa nepoznatim ciljem. Otkud znas da ti komp nije zombi sada ili zarazen ko zna cime. Stavite normalne XP i podesite ih sami.
Dakle ustanovili smo da je definitivno do windowsa.
Stavi si nešto normalno i naravno novije.
Kako možeš oćekivati da ti nove igre na novom hardveru rade dobro na 9 godina starom operacijskom sustavu?
Ista analogija bi bila da tražiš digitalni tv signal na 9 godina starom televizoru. Možeš putem dodatnih tunera, al nije to to.
Joj. Sto stavljate te performance i ine edicije windowsa koje je neko prepravio sa nepoznatim ciljem. Otkud znas da ti komp nije zombi sada ili zarazen ko zna cime. Stavite normalne XP i podesite ih sami.
Lako moguće da su upravo ti posebni Windowsi uzrok zastajkivanja...
Ne vjerujem da pomazu. Nikad necu shvatiti ljude koji skidaju kojekakve edicije windowsa koje je ko zna ko prepravio na ko zna koji nacin i sa ko zna kojom svrhom i onda na to instaliraju 5 programa za zastitu kompa od virusa i sl. I jos ne rad update jer je to nemoguce napraviti na tim modificiranim windowsima. SVe suprotnom zdravom razumu i onda dodju ovdje i kukaju kako nesto ne radi. Cudo je da ista radi.
Da, i ja bih se složio da je prvo najpametnije instalirat neke normalne windowse i vidit dali je problem u njima da se ne bi novci bacali bzv.
A nemaš druge. Instaliraj ili 32-bitnu sedmicu ili neki normalni xp i probaj. Stavi najnovije drivere za grafičku i ako dalje bude problema na višim rezama za taj monitor, a na nižim bude radilo bez problema onda definitvno češ morat zamjenit i ić na HD4770. Ali i ako budeš to napravio možda če te mučit i napajanje. S tim noname napajanjima nikad neznaš pogotovo ako su nešto slabije snage. Dakle svejedno mislim da bi trebalo radit ok ali nikad neznaš. Kao najbolje rješenje za to je fortron 400PNF od 250kn (naravno ako bude problema). Ali ja se duboko nadam da je ipak do windowsa, a ne do grafe mada sumnjam. Ipak mislim da ove nešto novije i zahtjevnije igre teško može tjerat na 1440x900 na full (ali možda se i varam).
neb reko da bi izdržalo gasio bi ti se komp il resetiro old d tajm lol
uzmi novo napajanje od 800w
Ti si malo pukel jelda.Uzmi si Fortrona 400W i to ti je dost.Nekih 280 kn.
Joj oni i 800 W. Volio bih vidjeti PC kojem treba 800 W.
ja ti imam 4770 i vrtim dirt 2 sve na full extra high aa i af šta sve ne na 1400X900 i imam 54 fps pa eto iz prve ruke.
Ja vrtin na 1920x1080 ali bez aa jer mi to ne znaci puno. Ionako nemam vremena gledati zagladjene ivice jer igram FPS igre uglavnom.
lol ja sa 4870 i phenomom ii x4 imam 35 fps-a kada mi je sve na ultra i sve aa. neznam kako ti mozes imati tako puno. 1280x1024 mi je reza
Nisam mislio konkretno na DIRt vec uopsteno. Inace imam E7400 klokanog na 3,5 GHz pa vjerovatno i to pomaze.
Ma ne mjerim ja nista i uopste se ne operecujem time. Ao zatrza malo smanjim detalje tipa sjene i sl i to je to. Al ne sjecam se da sam i u jednoj smanjivao detalje. A igram FPS. Recimo HAWK mi vrti na toj rezi sa svim na high.
Pa onda ti je to to! Samo nezz kolko dugo bude trajala ta tvoja seansa sa 4770? To ti i nije baš neki preporučljiviji apgrejd... Sad ako baš hočeš stavi si novu? Bit će dobra za tvoj LCD...
pa sa onim ingame benchmarkom. stavio sam sve na ultra i ono 8x msaa.
meni je cudno da si ti dobio sa 4670 toliko fps-a al ajde. jos sam negdje citao da je netko dobio slican rezultat kao i ja.
Šta će ti proc koji je na 2.95 Ghz, kad imaš 1mb cache-a.
Ima 1Mb L2 Cache, rađen je u staron 65nm procesu, i onda očekuješ da ti igre rade glatko.
Taj L2 cache je problem.
Najveća ratlika se vidi na AMD-ovim procesorima Athlon i Phenom.
To je druga priča jer je tu razlika između L2 i L3 cachea, no pokazuje koliko je cache bitan na visokim rezama.
Novi proc, pa onda grafa.