Transformers 2? revenge of the fallen?

poruka: 169
|
čitano: 48.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ma J**o film, igra je 10X "Bolja"

hahahaha

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
17 godina
neaktivan
RE: Transformers 2? revenge of the fallen?
thuglife kaže...

hahahaha

Kako kome.Namigiva

Miky
17 godina
neaktivan

Evo malo statistika:

Transformers 2: Revenge of the Fallen  je samo preko vikenda (od 26.6.-28.6.) zaradio 109 milijuna dolara (8% više nego je u istom razdoblju zaradila jedinica). A u cijeli film je uloženo oko 200 milijuna dolara. Ovakva vikend gledanost je najveća vikend gledanost u povijesti lipnja. U ovih proteklih tjedan dana Transformers 2: Revenge of the Fallen je zaradio 200.1 milijuna dolara, usporedbe radi, u istom vremenskom razdoblju film The Dark Knight je zaradio 203.8 milijuna dolara. A prvi dio Transformersa  je nakon 12 dana prešao zaradu od 200 milijuna dolara.

U IMAX kinima, preko vikenda, Transformers 2: Revenge of the Fallen je zaradio 11.7 milijuna dolara čime je "skinuo" s prvog mjesta film Star Trek koji je dosad vodio sa zaradom od 8.5 milijuna dolara.

Sveukupno gledajući, trenutno je Transformers 2: Revenge of the Fallen  zaradio 491.1 milijuna dolara, čime je, zasada, na 66. mjestu na listi filmova koji su najviše zaradili, Titanic drži prvo mjesto s ukupnom zaradom od gotovo dvije milijarde dolara (točnije: $1,842.9).

www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

hahahaha

Meni nije!!!Osmijeh

I`em HARD PRO GAMER!!!
16 godina
neaktivan

stari sam fan "Tranformersa", već više od 20 i tol'ko godina, ali ovaj drugi film je tipično površno američko visokobudžetno preseravanje, ni ne znam što bih napisala, nadala sam se da će bit iole suvisao, a kad ono....

mislim, nisam u kinu znala bih li se zbljuvala zbog dosadne, blijede patetike, generalno loše priče, skakanja s kraja na kraj svijeta u jednoj minuti, uvijek jednog te istog nipodaštavanje svega što nije američko (egipatski vojnik-patuljak koji na spomen new yorka doživljava euforični ispad i propušta ekipu preko granice bez ijednog dokumenta)... ne znam, bojala sam se da će bit efekti i stop, ali ovo je gore od najgoreg.

definitivno nisam fan michaela baya i njemu sličnog rolanda emmericha..... dajte nam već jednom dobar SF!!!!!!

a jeste vidjeli naslov teksta na monitor.hr prije neki dan, kao neki filmski kritičar pisao recenziju za film "transformers 2 : osveta Fallena", kao tip, ono preziva se Fallen..... needless to say, nisam ni kliknula na tekst, c,c,c....

pozz!

Da se Facebook server srusi, 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sig...
16 godina

Kaj vam je!? kaj se pol VAS zali da nis ne govori kako ce bit u filmu!!?? pa ako neces da saznas nis o filmu a zelis ga gledat onda ne idi na ovu temu i kloni je se dok film ne pogledas i bezveze thumb down stiscete ljudima zato sto su rekli da ce optimus umrijet itd...Ako hocete ja cu vam cijeli film rec oni koji su znatizeljni a oni koji nezele nek se klone teme.Pa boze dragi bezveze trabunjate

Viče

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
17 godina
neaktivan
sam kaže...

mislim, nisam u kinu znala bih li se zbljuvala zbog dosadne, blijede patetike, generalno loše priče, skakanja s kraja na kraj svijeta u jednoj minuti, uvijek jednog te istog nipodaštavanje svega što nije američko (egipatski vojnik-patuljak koji na spomen new yorka doživljava euforični ispad i propušta ekipu preko granice bez ijednog dokumenta)... ne znam, bojala sam se da će bit efekti i stop, ali ovo je gore od najgoreg.

Upravo ovo. Ekipa i ja smo u kinu, kao i ostatak ljudi tamo, glasnim uzdisanjem izrazavali gadenje zbog silne patetike i drame oko "volim te", drzanje za ruke za vrijeme trcanja i bjezanja od raketa, metaka i ostalog. Ne znam zasto se svaki film mora zbrljat jako losom glumom neke ljubavi, emocija, pateticnih ispada... (ne mislim da je ljubav patetika, vec mislim da je patetika nevazna za radnju filma)

I preeedugacko je. Previse slow motion trcanja i nekih drugih totalno nezanimljivih pokreta.

Onako, prosjecno, za potrosit sat i pol vremena s ekipom recimo. Sat vremena previse. :D

http://irale.deviantart.com
17 godina

Danas je tesko udovoljit svakom pojedincu, svatko nesto voli, ali meni je film sasvim solidan

17 godina
Batista kaže...

Danas je tesko udovoljit svakom pojedincu, svatko nesto voli, ali meni je film sasvim solidan

Tocno tako,meni je film bio odličan za pogledat i nasmijat se dobro.

A neznam ljudi sto ocekujete vi od filma.Star trek nije bio dobar,sad ovo nije dobro...pa ljudi da nije dobro nebi se tolko zaradilo na tim filmovima.

Redatelji ih rade onako kako misle da ce najvise zaradit a to je nacin na koji ce se vecini ljudi svidjeti.

Nemojte svaki film gledat kao da ste kritičar i da samo trazite neke mane.Filmovi su za opustanje i zabavu a ne trazenje nekih gresaka i neznam jos sto,pa se tako i odnosite prema njima.

Lijepo se opustis i uzivas,tako ja radim i ne obazirem se na greske i uzivam usvakom filmu Cool

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
17 godina
Prison Breaker kaže...

Aha, aha :) Ma i ja jedva cekam pogledati dvojku. Jedinica mi je bila predobra, za dvoju sam pogledao sve moguce najave (ima oko dvadesteak), sad jos samo cekam da se pojavi negdje bolja kvaliteta, i dakako, kad dođe vrijeme, gledat ću i u HD-u.

Ak bude stvar kao i sa Star Trek XI , nećeš vidit rip 2-3mj jedino one šrot cam-ove.Smijeh

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Batista kaže...

pa ljudi da nije dobro nebi se tolko zaradilo na tim filmovima.

argument ad populum, kao, puno ljudi je gledalo film pa je film dobar? ne prolazi to... Namigiva

http://irale.deviantart.com
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Prison Breaker kaže...

Aha, aha :) Ma i ja jedva cekam pogledati dvojku. Jedinica mi je bila predobra, za dvoju sam pogledao sve moguce najave (ima oko dvadesteak), sad jos samo cekam da se pojavi negdje bolja kvaliteta, i dakako, kad dođe vrijeme, gledat ću i u HD-u.

Ak bude stvar kao i sa Star Trek XI , nećeš vidit rip 2-3mj jedino one šrot cam-ove.Smijeh

Da, žalosno, ali još uvijek nema ni za Star Trek XI DVDrip (barem koliko ja znam, možda mi je i promaklo), a tko zna kad ce onda za Transformerse 2. Iako se tjesim jer uglavnom za popularnije filmove izade prije DVDrip, iako tu ima dobrano izuzetaka, ali eto. Nada umire zadnja, heh.

16 godina

Nije važno kakav je film,ljude vuče naslov filma,a ne sadžaj.Zašto mislite da su Titanic,Transformers,Batman,Superman il Spiderman zaradili najviše?

AC Milan
17 godina
neaktivan

Marketing tu igra veliku ulogu, normalno da ce film koji se puno reklamira zaraditi puno a to su upravo ovi filmovi koje si naveo. A imas opet filmova koji se ne reklamiraju puno, pa opet zarade dosta, iako, ne kazem, ima ovih filmova koji se puno reklamiraju a opet su izvrsni, uglavnom, hocu reci da marketing igra veliku ulogu pri zaradi filma, pogotovo kad je u pitanju film poput Transformersa koji obiluje specijalnim efektima, onda oni pokazu efekete u najavama, i normalno, malo tko ostane ravnodusan kad vidi Transformerse u akcije, onda trc u kino, i eto zarade :) Mislim, ovo je bilo malo ugrubo i to nije uvijek nuzno tako, nego samo navodim primjer.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 23:01 (Prison Breaker).
17 godina
Prison Breaker kaže...

Marketing tu igra veliku ulogu, normalno da ce film koji se puno reklamira zaraditi puno a to su upravo ovi filmovi koje si naveo. A imas opet filmova koji se ne reklamiraju puno, pa opet zarade dosta, iako, ne kazem, ima ovih filmova koji se puno reklamiraju a opet su izvrsni, uglavnom, hocu reci da marketing igra veliku ulogu pri zaradi filma, pogotovo kad je u pitanju film poput Transformersa koji obiluje specijalnim efektima, onda oni pokazu efekete u najavama, i normalno, malo tko ostane ravnodusan kad vidi Transformerse u akcije, onda trc u kino, i eto zarade :) Mislim, ovo je bilo malo ugrubo i to nije uvijek nuzno tako, nego samo navodim primjer.

To me podsjeća na FC2 samo se neodnosi na efekte nego na grafiku... TOTALNO RAZOČARANJE!

16 godina
neaktivan
Miky kaže...
thuglife kaže...

hahahaha

Kako kome.Namigiva

To je bio sarkazam

Igra je šnjort samo takvi

Evo upravo pogledao film, tj došao iz kina

Film jepregenijalan i dosta mi je bolji od asa

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 23:07 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Prison Breaker kaže...

To me podsjeća na FC2 samo se neodnosi na efekte nego na grafiku... TOTALNO RAZOČARANJE!

A dobro, u Transformersima su vrhunski specijalni efekti. Jedinica je čak bila i nominirana u kategoriji specijalnih efekata na Oscaru, mislim da ce biti i dvojka. Jer tesko da cete negdje vidjeti tako dobre efekte kao u Transformersima. Gledao sam one dodatke od Transformersa jedinice gdje govore kako su snimali, odnosno, kako su pravili Transformerse, nevjerojatno, ali za jednog transformersa im treba 2-4 mjeseca, ovisi o kojem je Transformersu tocno rijec, sve je lijepo objasnjeno kako ga naprave, modeliraju, dodaju teksture, ubace u film...

Evo i dva zanimljiva podatka - u Transformersima 1 je bilo 14 transformersa, dok ih u dvojci ima 46! Transformersi 1 su zauzimali 20 TB diskovnog prostora, dok Transformersi 2  zauzimaju 145 TB.

16 godina
Prison Breaker kaže...

A dobro, u Transformersima su vrhunski specijalni efekti. Jedinica je čak bila i nominirana u kategoriji specijalnih efekata na Oscaru, mislim da ce biti i dvojka. Jer tesko da cete negdje vidjeti tako dobre efekte kao u Transformersima. Gledao sam one dodatke od Transformersa jedinice gdje govore kako su snimali, odnosno, kako su pravili Transformerse, nevjerojatno, ali za jednog transformersa im treba 2-4 mjeseca, ovisi o kojem je Transformersu tocno rijec, sve je lijepo objasnjeno kako ga naprave, modeliraju, dodaju teksture, ubace u film...

Evo i dva zanimljiva podatka - u Transformersima 1 je bilo 14 transformersa, dok ih u dvojci ima 46! Transformersi 1 su zauzimali 20 TB diskovnog prostora, dok Transformersi 2  zauzimaju 145 TB.

Daj link od tog videa.

AC Milan
17 godina
neaktivan

Imaš PP :)

17 godina
Prison Breaker kaže...
Hyperion kaže...
Prison Breaker kaže...

Star Trek XI...

Meni još nikako neide u glavu kako sve to naprave.

17 godina
neaktivan

Ja još nisam gledao Star Trek XI :)

16 godina
Prison Breaker kaže...

Daj i meni .:D

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
17 godina
neaktivan

Ok su Transformatori.Cekam HD verziju,tek cu onda downloadat i pogledat.

Music's the mediine of the mind.
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Prison Breaker kaže...

Pošalji i meni.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Prison Breaker kaže...

Koja_pila kaže...
Fake_Alert kaže...
Prison Breaker kaže...

Pošalji i meni.

Evo poslano :) Btw, ako jos netko hoce neka mi se odmah javi na PP da sad ne zatrpavamo time ovu temu :)

17 godina

Ej,gledao sam neki dan prvi dio transformera i poslije drugi.Sad mi nije jasno zasto u drugom dijelu Bumblee bee ne govori?samo preko radija.

na kraju prvog progovori al u drugom opet nista,jel sam je nesto propustio ili su to tako stavili namjerno da mogu stavit one smijesne pokrete(npr kad Sam kaze da ide na faks)?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 20:27 (tommy2103).
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Ej,gledao sam neki dan prvi dio transformera i poslije drugi.Sad mi nije jasno zasto u drugom dijelu Bumblee bee ne govori?samo preko radija.

na kraju prvog progovori al u drugom opet nista,jel sam je nesto propustio ili su to tako stavili namjerno da mogu stavit one smijesne pokrete(npr kad Sam kaze da ide na faks)?

je malo nesto progovorio na pocetku 2. dijela 2 riči ali se onda nešto ka bio uvridia kad je raznia po kuce

16 godina
neaktivan

Evo i ja sam ga gledo u kinu i moram rec da je film ODLICAN i definitivno ga preporucam svima,ali prvo pogledajte prvi dio!

Odlicni efekti,puno akcije,ma stvarno odlicno!I jako mi se svidja prica u 2. dijelu,po meni puno zanimljivija nego u 1.

17 godina
neaktivan

Film je dobar, efekti su odlični (je da je malo teško za pratiti u kinu - dosta veliko i brzo sve skupa), priča nije loša (meni je malkoc bolja u prvom dijelu) - no glavni adut im je Megan Fox Cool

16 godina
Sonny kaže...

Film je dobar, efekti su odlični (je da je malo teško za pratiti u kinu - dosta veliko i brzo sve skupa), priča nije loša (meni je malkoc bolja u prvom dijelu) - no glavni adut im je Megan Fox Cool

Blago onom glavnom glumcu.Ljubil se s njom i još su mu platili.

AC Milan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice