I da nisam offtopic prekjucer sam pogledo "potres" s will smithom! Cista 9-tka! Nisam trepnuo cijeli film, jedino sto mi je bilo traljavo je ljubavni dio..lp

bogu iza nogu? 5min od trga pjeske, parking takodjer besplatan, bolja atmosfera u i oko kina, hrpa sadrzaja oko kina (cak i vise nego branimir centar). dok sam bio u zg bio sam bar 2x mjesecno gore i tak par godina.
ne vidim gdje je prednost cinestara u branimir centru pred kaptolom. tramvaj? sigurno ne.
marketing je ubio cineplexx, propast ce i ostale dvorane.
cinestar je ulagao hrpu love, svaku vecer su se reklamirali na HRT, ljudi su pusili reklame, 30-50% vece cijene, skuplju hranu/pice, gutali su (i jos uvijek gutaju) 15-20min reklama (uz naravno te iste skuplje ulaznice), "poznati" na premijerama filmova koji se naslikavaju pred posterima.. stvarno ne znam koji vrag ljude tjera tamo. no dobro..
to je kao dobro? :D ne kuzim :p
Ja Branimir centar izbjegavam zbog ogromne guzve. Ili sam otisao u kaptol (blizu zivim) ili bi radje otiso u novi zagreb nego iso se gurat tamo u branimir di nemres prdnut koliko ljudi bude.
ja sam dosta kombiniro cinestar i cineplexx na kaptolu(cinestar u branimiru) i definitivno mi je lakse doc do cineplexxa, dodes do trga i kao sto kolega veli 5 min pjeske, jeftinije karte, manje reklama. posto su i preuredili kino prije god dvije sad su i sjedala bila super i platno. ali posto je cinestar uveo ovo da studenti svaki dan imaju karte po 22 kn nista nije isplativije od cinestara, svaki dan je ko cinestar srijeda. ja kad gledam filmove gledam najobicniji 2d bez onih 3d i extreme sranja jer samo ti dodu 5 i vise kuna dodatno a bezveze su mi, extreme je samo pojacan do ibera a 3d mi se neda gledat.
To je samo informacija da kina nece ostati dugo zatvorena. ;)
To je samo informacija da kina nece ostati dugo zatvorena. ;)
poanta svega je da je cinestar smece a cineplexx propada.. :p
Ne razumijem ove argumente da je gužva ili skupo - imate rezervacije i cinestar srijedu, doslovno si odabereš sjedalo unaprijed, isprintaš kartu doma i možeš tu istu kartu dobit za do 25kn
pa je, guzva je, i je skupo je. zakaj bi iso bas srijedom u kino?
cineplexx si i subotom navecer mogao dobit za 19-21kn (na x-icu), sto je uopce nemjerljivo sa cinestarom. i nisi imao reklame :)
Hvala na preporukama za dvorane, sad može preporuka za filmove. U suprotnom gledam Shawshank, sve nolanove i Marvel filmove pa ću biti naqrčen i dijeliti kartone.
Back to topic.
http://www.imdb.com/title/tt2304933/?ref_=nv_sr_1 The 5th wave - za ovo smeće jedina preporuka može biti ne gledanje ovog filma
jel idete u srijedu gledat batmana? ocjena zasad 9,5 od 7500 ljudi na imdbu, po meni ovo bi moglo past ispod 9 al kriticari ga hvale.
BEN AFFLECK NIKADA NEĆE BITI DOBAR BATMAN
Ja iskreno mislim da ce film biti razocarenje (barem se tako cinilo u traileru), pogotovo sa onim drugim trailerom i wonder woman. A i iskreno ono odijelo vise vuce na to da se film trebao zvati Iron Man vs Superman.
...ukratko upropastio ga kevin smith...
Film je stvarno moćan, jedan od rijetkih koji me držao prikovanim za stolicu cijelo vrijeme, i do kraja sam još i suzu prolio C: . Ne želim pisati summary jer smatram da se jednostavno film mora pogledati jer nema tog summarija koji bi opisao film.
10/10
Ja ovo ne vjerujem...
Onjegin je STVARNO dao TD !?
Uvijek sam mislio da je on džentlmen profesionalni troler i kolega gramatički nacist. Ne znam kako će kolege iz lože na ovo djelovati. Možda ga i izopćimo.
Dva dosadna filma (IZBJEGNITE IH I GLEDAJTE NEŠTO BOLJE):
Iskreno, ovaj film sam krenuo gledati samo zbog Margot Robbie - one super zgodne ženske iz Vuka s Wall Streeta. Film je priča o apokaliptičnoj Americi u kojoj se po cijeloj zemlji raširila radijacija, vjerojatno zbog nekakvog nuklearnog rata. Jedino mjesto gdje radijacija nije došla, bila je nekava dolina u planinama, u kojima je na farmi svojih roditelja živjela kao jedina preživjela jedna djevojka. Radnja se počinje odvijati kada joj dođu jedan za drugim dvojica muškaraca koji su također uspjeli preživjeti radijaciju. Normalno, pošto je bila jedna djevojka i dva frajera ubrzo počinju male svađe koje na kraju dovode i do ubojstva. Neću sad otkrivati tko je koga ubio, ali film je DOSADAN - pogotovo kad uzmete u obzir da postoje samo tri lika. Možda bi se mogao svidjeti filmoljupcima koji vole emocije i ta sr... 6/10
My Son, My Son, What Have Ye Done (2009)
Gledao sam ovaj film prije 10-15 dana i to na HRT3. Naveo sam ga ovdje samo da vas upozorim ukoliko ćete kojom prilikom poželjeti gledati ovaj film (zbog relativno poznatih glumaca) - NEMOJTE GA GLEDATI!!!!!. Film je dosadan i glup i stvarno neznam zašto sam ga gledao do kraja. U filmu neki čovjek ubi svoju majku u susjedinoj kući i onda mirno ode natrag u svoju kuću. Nakon toga dođu dva policajca i opkole kuću jer su čuli kako ovaj u kući ima taoce. I sad ako mislite da je to nekakav uvod u film - u biti to vam je cijela radnja filma. Cjelo popodne policajci stoje pred njegovom kućom dok inspektor razgovara sa otmičarovom curom koja mu objašnjava kakav je njezin zaručnik čovjek - iz svake njezine priče dalo se zaključiti da je lud. Na kraju čovjek je oslobodio taoce, a to su bile dvije obične vrtne ptice. 4/10
tako ti svega, kad preporučaš film daj link ili original naziv
ubi se tražeći earthquake s will smithom
Film je stvarno moćan, jedan od rijetkih koji me držao prikovanim za stolicu cijelo vrijeme, i do kraja sam još i suzu prolio C: . Ne želim pisati summary jer smatram da se jednostavno film mora pogledati jer nema tog summarija koji bi opisao film.
10/10
Mogu onda ja kao otac dvoje male djece? Vrlo uvjerljiv prikaz odnosa, razmišljanja, (su)života majke i sina sa otmičarem. Nisam prije ni zamišljao ovakvu situaciju....dječak se rodio u sobi i ne zna za drugo ! A tek o snazi majke, ne mogu zamisliti ovakvu snagu, ovo je samo natprirodana majčinska ljubav za dijete! Pobjeda nad sobom (roomom)!
Brijem da je na ovaj "Potres" mislio: Concussion (2015)
Paz malo mogao bi završiti na "poslovnom intervjuu" u Vrapču ako tako nastaviš.
https://en.wikipedia.org/wiki/Automatonophobia
moze
Ja ovo ne vjerujem...
Onjegin je STVARNO dao TD !?
Uvijek sam mislio da je on džentlmen profesionalni troler i kolega gramatički nacist. Ne znam kako će kolege iz lože na ovo djelovati. Možda ga i izopćimo.
i mene je iznenadio, ja sam mislio da on obožava nolana i njegove betmene, a sa time naravno ide i krišćan bejl
jel idete u srijedu gledat batmana? ocjena zasad 9,5 od 7500 ljudi na imdbu, po meni ovo bi moglo past ispod 9 al kriticari ga hvale.
Naravno!Doduše ja idem 25-tog ali očekujem dobre dojmove
ne da bi moglo past ispod 9 nego bude palo i ispod 7, osim ako najvise glasova nece dat dobna skupina 12-16.
u kaj se filmski prostor pretvara..
Brijem da je na ovaj "Potres" mislio: Concussion (2015)
brijem da sam skužio naposljetku
al me namučio, pa najprije googlam earthquake - ništa, earthquake will smith - ništa, odnosno izbaci u google san andreas, pa gledam po san andreas imdb gdje je u ulogama smith - ništa, pa kakav hebeni potres, uguglam samo will smith i gledam novije filmove ...i eto ga, hebem ti stjepka i concussion