Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.798
|
čitano: 8.002.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
11 godina
neaktivan
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Lord of the Rings trilogy (2001-03)

LotR trilogija je Jacksonovo remek djelo, filmovi koji su, ako se to može za nešto reći, savršeni u svakom segmentu čak do te mjere da je gotovo bolje ispričana priča nego što ju je ispričao sam Tolkien u svojim čuvenim knjigama. Nezasit sam LotR filmova i svakih nekoliko godina ih iznova odgledam, uvijek sa istim užitkom. Ovaj put su u pitanju bile produžene verzije i 12h uživanja u epskom spektaklu

10

Dumb and Dumber To (2014)

Iako nisam pretjerani ljubitelj komedija, prvi Dumb and Dumberer mi je osjećao u pamćenju kao jedan od onih filmova u kojim sam se najviše ismijao, ali tada sam bio klinac i vjerujem da ga sada ponovo pogledam vjerovano mi ne bi bio ni upola tako smiješan niti dobar. Drugi dio pamtim kao loš nastavak i tako od ovog najnovijeg i nisam imao neka veća očekivanja jer između ostalog su i glavni protagonisti već ostarjeli i vjerovatno su izgubili dio svog prepoznatljivog šarma. Za Dumb and Dumber To se može reći samo da je u pitanju solidna komedija ali ništa više od toga. Bilo je sasvim dovoljno smiješnih scena i tih njihovih gluparija sa možda malo previše crnog (i neukusnog) humora za moj ukus. Po svemu sudeći kada su komedije u pitanju ova godina će ostati upamćena isključivo po The Grand Budapest Hotelu.

6

Covert Operation (2014)

Teška prevara od filma, ne znam šta me navede da ga uopće i odgledam. Valjda opis filma u kombinaciji sa posterom i nazivom. Međutim, em što naziv nema veze sa radnjom filma, poster je lažan, a i radnja je mnogo interesantnije izgledala na papiru nego na djelu, a još kada ti se ni glumci ne svide onda onda ti je definitivno bilo bolje da si to vrijeme proveo ležeći, buljeći u plafon i razmišljajući u smislu života. Niskobudžetan a htio je da bude nešto više pa je kopirao neke stvari iz uspješnijih filmova ali je nažalost debelo fejlao. Ali nije sve tako crno, srećom traje manje od 1,5h. Slijedeći put kada se zaželim malo akcijske razbibrige ću radije upaliti neku iz 80-ih nego riskirati da naletim na još jedan ovakav poluproizvod.

3

Dawn of the Planet of the Apes (2014)

Rise of the Planet of the Apes me blago rečeno oduševio i s nestrpljenjem sam iščekivao nastavak. Iako me nastavak iznenadio radnjom jer sam očekivao radnju lokalnog karaktera (gdje će ljudska stoka poslat jedan bataljon da se obračuna sa majmunima u šumi u koju su pribjegli ili će možda samo baciti neku veliku bombu i čitavu šumu pretvoriti u pustaru), međutim radnja je bila globalnog post-apocalyptic karaktera. I mogu reći da mi se takav slijed radnje veoma svidio, a kao šlag na tortu je i to što možemo očekivati još jedan nastavak. Hell yea. A što se tiče filma šta reći osim da je još epskiji nego prethodnik i sigurno je da će biti jedan od kandidata za za film godine.

9,5

Dracula Untold (2014)

Mora se priznati da je film, blago rečeno, sumnjive kvalitete. Međutim obzirom da dosta volim filmove ovog tipa pa sam i u ovom poprilično uživao. Sama priča nije nešto posebno interesantna ali je barem drugačija od svih koje smo do sada čuli od Drakuli, film vizuelno lijepo izgleda, akcija je sasvim OK a Luke Evans u ulozi Vlada/Drakule je još jednom dokazao svoje velike glumačke kvalitete. Sve u svemu neloše, pogotovo obzirom da je ovo bio rediteljski prvijenac Garyja Shorea pa možemo mu malo i progledat kroz prste :).

7

i didn't ASK fOr this
13 godina

Ja sam taj Covert izgasio nakon, ne znam 20 ili 30 minuta.

14 godina
neaktivan

Otkako sam gledao Interstellar neke scene iz filma mi ne izlaze iz glave. Uspio sam ponovo odgledati te dijelove filma, pustio sam da malo odspavam i sada hladne glave predviđam da će Interstellar dobiti najmanje četiri Oskara i to: 1. Za najbolju glavnu mušku ulogu; 2. Za najbolji soundrack; 3. Za najbolje vizualne efekte; 4. Za najbolju kameru.

12 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
phoenix2003 kaže...

Otkako sam gledao Interstellar neke scene iz filma mi ne izlaze iz glave. Uspio sam ponovo odgledati te dijelove filma, pustio sam da malo odspavam i sada hladne glave predviđam da će Interstellar dobiti najmanje četiri Oskara i to: 1. Za najbolju glavnu mušku ulogu; 2. Za najbolji soundrack; 3. Za najbolje vizualne efekte; 4. Za najbolju kameru.

Otkako sam pogledao Interstellar ne mogu da spavam.

Da li je ljubav stvarno jedina moć čovjeka koja prevazilazi fizikalna ograničenja vremena i postojanja? Okrećem se, znoj me oblijeva. Mama dolazi u sobu Što je sine?, u groznici uspjevam izgovoriti jednu riječ: ljubav.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
phoenix2003 kaže...

Otkako sam pogledao Interstellar ne mogu da spavam.

Da li je ljubav stvarno jedina moć čovjeka koja prevazilazi fizikalna ograničenja vremena i postojanja? Okrećem se, znoj me oblijeva. Mama dolazi u sobu Što je sine?, u groznici uspjevam izgovoriti jednu riječ: ljubav.

15 godina
neaktivan

Pogledao Američkog psiha i blago rečeno film je loš. Gledam, gledam i govorim sam sebi "dobro, i?". Ne znam zašto ima takvu ocjenu, ali nije moje da se petljam...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
12 godina
rebelsy kaže...

Pogledao Američkog psiha i blago rečeno film je loš. Gledam, gledam i govorim sam sebi "dobro, i?". Ne znam zašto ima takvu ocjenu, ali nije moje da se petljam...

Film je satira i svojevrsna kritika vjerojatno najdekadentnijeg društvenog sloja jedne ultrakapitalističke države kao što je to upravo SAD i taj famozni Wall Street, čisti id iza jedne nadasve kulturne i profinjene fasade kroz koju tek pokatkad proviri unutarnja "zvijer".

Ukoliko ga se shvaća predoslovno bez uzimanja konteksta u obzir, mogu pretpostaviti da je nezanimljiv ili čak nekima dosadan.

Ove su me dvije scene, tako reći, "kupile":

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 6:17 (pr0n_addict).
10 godina

Američki psycho je remek djelo, ali nemože ga svatko skužiti...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 8:21 (Dr.Feel).
15 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Skuzio sam i ne shvacam nista predoslovno, ali jednostavno me se nije dojmio.
Ne kuzim sto hoces s tim reci uopce? Da sam priglup?
Pogledao sam dosta dobrih/boljih filmova i to je moje misljenje... 

Evo npr. Clockwork orange je ajmo reci slican film (bavi se slicnim problemom), 30 godina je mladji, a puno,puno bolji...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 13:46 (rebelsy).
15 godina
rebelsy kaže...
Dr.Feel kaže...

Skuzio sam i ne shvacam nista predoslovno, ali jednostavno me se nije dojmio.
Ne kuzim sto hoces s tim reci uopce? Da sam priglup?
Pogledao sam dosta dobrih/boljih filmova i to je moje misljenje... 

Evo npr. Clockwork orange je ajmo reci slican film (bavi se slicnim problemom), 30 godina je mladji, a puno,puno bolji...

sto sniman je u buducnosti?

11 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Jedan od najboljih filmova koje sam pogledao, ne mogu vjerovati da sam ga prvi put pogledao 14 godina nakon što je napravljen, evo upravo nedavno prije 3 tjedna.

Ali mislim da je i bolje, jer prije par godina dok sam bio klinjo vjerojatno ga ne bih shvatio nimalo. Vrhunski odrađena ekranizacija još bolje knjige. Tko skuži film - svrstat će ga među najbolje.

Na jednom forumu je zavladao tzv. "Patrick Bateman crew", u 2 dana smo cijeli forum uspjeli navuči, svi su pogledali i film i skoro svi su imali njegov avatar haha. Bale je fantastično odglumio, ispao je savršen za ulogu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 0:11 (ChildrenOfDisappearances).
16 godina

jeste skuzili znacenje onih vizitki tj poboljsavanje istih sa njegovim stanjem uma

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 0:48 (4mal).
14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Nolan je i u batman trilogiji imao uza se Zimmera, pa tako i u Interstellaru. Savršeno {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina

jedno poprilično glupo pitanje, mogu li se karte za film u cinestaru kupiti kratko nakon njegova pocetka?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 18:45 (Del_Boy97).
14 godina
neaktivan

Upravo sam pogleda Lucy!!!
Brutala film! Novi Limitless :D Ženska je totalno upotpunila ovaj film i učinila ga predobrim. Ocjena 10/10 :D

11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

jedno poprilično glupo pitanje, mogu li se karte za film u cinestaru kupiti kratko nakon njegova pocetka?

ako kasnim s odgovorom sry, ali mogu.

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
13 godina
1.Lovac kaže...

Upravo sam pogleda Lucy!!!
Brutala film! Novi Limitless :D Ženska je totalno upotpunila ovaj film i učinila ga predobrim. Ocjena 10/10 :D

Malo si pretjerao s ocjenom, nije baš 10/10... pa k vragu ovdje za interstellar daju 6/10, a ti za Lucy tako visoku ocjenu. 
Nisi znao da ovdje obitavaju najrespektabilniji filmski kritičari Balkana? 

14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Malo si pretjerao s ocjenom, nije baš 10/10... pa k vragu ovdje za interstellar daju 6/10, a ti za Lucy tako visoku ocjenu. 

Ovo je subjektivna tema... Svatko piše svoje osjećaje i dojmove prema filmu. Znam u startu da ću dobit još TD jer je noramalno popljucat nečije mišljenje.
Meni se film stvarno dojmio jer za razliku od dosta filmova današnjice radnja je fluidna, priča je odlično razrađena, glumci su dobri. Možda nije vrhunski film, ali je sve fino upakirano. Niti jedan trenutak filma mi nije niti malo bio dosadan, šta malo za koji film mogu reći... Jednostavno priča ide.

Raspravljat se s ljudima ne planiram i ne želim, niti je ovo tema za takve stvari. Jednostavno morate shvatit da se treba poštivat tuđa mišljenja makar se prkosila s vašim. Nismo svi isti, a kako se kaže: "O ukusima se ne raspravlja!"

Toliko od mene ;)

15 godina

postoji gumb slazem se/ne slazem se, koristite ga za to za sto je predviden i nemojte spamat stalno kad neko napise osvrt na film, tako svi mozemo nagomilat sto postova jer niko ne razmislja isto.

14 godina

Cougars Inc.
http://www.imdb.com/title/tt1198075/?ref_=fn_al_tt_8
Pogledati,dobre trebe,zanimljiva radnja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 21:24 (tadic).
14 godina
1.Lovac kaže...
Cordas kaže...

Ovo je subjektivna tema... Svatko piše svoje osjećaje i dojmove prema filmu. Znam u startu da ću dobit još TD jer je noramalno popljucat nečije mišljenje.
Meni se film stvarno dojmio jer za razliku od dosta filmova današnjice radnja je fluidna, priča je odlično razrađena, glumci su dobri. Možda nije vrhunski film, ali je sve fino upakirano. Niti jedan trenutak filma mi nije niti malo bio dosadan, šta malo za koji film mogu reći... Jednostavno priča ide.

Raspravljat se s ljudima ne planiram i ne želim, niti je ovo tema za takve stvari. Jednostavno morate shvatit da se treba poštivat tuđa mišljenja makar se prkosila s vašim. Nismo svi isti, a kako se kaže: "O ukusima se ne raspravlja!"

Toliko od mene ;)

Priča je sve samo ne odlično razrađena! A to nije mišljenje nego činjenica!

BF Nick: Xtream_Switch
12 godina
Switch kaže...
1.Lovac kaže...
Cordas kaže...

Toliko od mene ;)

Priča je sve samo ne odlično razrađena! A to nije mišljenje nego činjenica!

Meni je film bio OK za pogledati. Očekivao sam katastrofu po recenzijama a to je film koji sam uspio pogledati do kraja za razliku od većine filmova koji imaju visoku ocjenu ali ih uspijem pogledati nakon više stanki. Film je toliko apsurdan da sam se pitao a šta če dalje biti te je to nit koja me držala pred monitorom. Inače mi je teško u jednom komadu pogledati film osim kada sam u kinu, jednostavno jer sam stariji i malo me toga uzbuđuje. Nekada sam igrao igrice po 8 sati u komadu a sada Far Cry 4 jedva pola sata i pauza. Očekivao sam SF i dobio sam ga tako da sam zadovoljan filmom. Moja ocjena Lucy je 7/10.

11 godina

trenutak koji smo čekali (barem ja) star wars 7 trailer

EDIT: šteta, yt ga je maknuo

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 13:28 (Del_Boy97).
11 godina

evo sad za ozbiljno {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 17:32 (Del_Boy97).
15 godina
neaktivan

a prije 10-ak minuta je objavljeno... Kud prije YT lopovsko im hebem sve...

I da ne bude offtopic, danas sam nakon sto godina opet pogledao Coming To America (1988) ... To su bile komedije, a ne ove sad (neke barem). Ocjena filma: 9/10 (neke fore su zastarjele danas pa je zato ocjena manja)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
16 godina
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
11 godina

stavio sam novi link, stalno ih skidaju sa jubitoa

16 godina

I kakvi su komentari na trailer? 

Tipicni J.J. style kao sto je to napravio i sa star trekom, nadam se samo da nece biti samo neprekidna akcija jer lik ne zna usporit.

Fortune favours the brave
16 godina

Meni se ne sviđa ovaj lightsaber, ne sam oblik, nek više ova dva mala izgledaju kao da su flamethroweri a ne kratki lightsaberi xd

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
16 godina
tommy2103 kaže...

Meni se ne sviđa ovaj lightsaber, ne sam oblik, nek više ova dva mala izgledaju kao da su flamethroweri a ne kratki lightsaberi xd

Upravo to, baš mi djeluje dječje i kao veliki turn off {#}

Strah me, al gledat ću da je neznam što.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice