Odgledao Oceanovih 11 i 12, super filmovi, jedinica mi je bolja, ali dvojka je tu. Ovih dana cu pogledati i trojku da vidimo sta je to.
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
- poruka: 40.798
- |
- čitano: 8.002.364
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odgledao Oceanovih 11 i 12, super filmovi, jedinica mi je bolja, ali dvojka je tu. Ovih dana cu pogledati i trojku da vidimo sta je to.
madagaskar 2
je animiran, al je zato smiješan i legendaran
Mr. Brooks - odličan film sa Kevin Costner-om
Valkyre - film snimljen prema stvarnom događaju, operacija Valkyre
Defiance - odličan film također po istinitim događajima o židovima u bjelorusiji za vrijeme drgog svjetskog rata! (po meni najbolja uloga Daniel Craig-a)
Space Chimps - crtani od kojeg sam očekivao više
The last king of Scotland - Forrest Whitaker u ulozi zivota i fantasticna istinita prica.
96 sati si pogledaj film je prefora..mislim da se radnja dogadja u Francuskoj kada glavnom liku otmu kcer..on cjelu francusku okrene naopacke..za nju.pogledaj prefora...
Jamakasi 1 i 2 .
Odlični filmovi, uglavnom parkaur(skaču po zgradama).
Francuski filmovi, tražio sam po netu prijevode ali nisam ništa našao, dobro je da malo znam francuski pa sam i nešto razumio.
Svaka preporuka ko voli gredati filmove sa ludim kaskaderijama.
96 sati si pogledaj film je prefora..mislim da se radnja dogadja u Francuskoj kada glavnom liku otmu kcer..on cjelu francusku okrene naopacke..za nju.pogledaj prefora...
Ja sam danas nakon dosta vremena ponovno pogledao Excalibur (original iz 81). Znam ga napamet, ali mi je film pre dobar. Obavezno lektira tko voli takve filmove.
Mr. Brooks - odličan film sa Kevin Costner-om
Valkyre - film snimljen prema stvarnom događaju, operacija Valkyre
Defiance - odličan film također po istinitim događajima o židovima u bjelorusiji za vrijeme drgog svjetskog rata! (po meni najbolja uloga Daniel Craig-a)
Space Chimps - crtani od kojeg sam očekivao više
evo sad pogledao Metastaze. Domaći film, socijalna drama.
Tema: kvartovski dečki, njihov život, općenito život u antiutopiji, životarenje.
Mjesto radnje: Zagreb ( novi dio, Zapruđe, Utrine...)
Film prikazuje život nekolicine frendova iz poslijeratnog Zagreba, njihove (ne)uspjehe u životu, navike....
Pomalo depresivan film. Dosta nasilja, psovka svaka druga, uglavnom...
Eto preporučio bih film svima koji bi se malo manuli od SF tematike, i sličnih holivudskih sr***, ipak su domaći autori uvijek znali prikazati REALNO situaciju, bez šminke i fantazija.
Glumačku postavu čine manje-više svi već istaknuti i profilirani domaći glumci ( svi odavno poznati iz raznoraznih humornih serija domaće produkcije)
-evo par isječaka iz filma:
Fast and furious 4 ,solidan film.Preporuka za pogledat.
As Far As My Feet Will Carry Me (2001)
Njemački vojnik Clemens Forrell zarobljen je za vrijeme Drugog Svjetskog rata te osuđen na prisilni rad u logoru u istočnom Sibiru.
Nakon četiri godine mukotrpnog rada u rudnicima, uspjeva pobjeći. Svu svoju energiju usmjerava toliko željenom povratku kući gdje ga iščekuju žena i djeca. Tri godine putuje hladnim, surovim Sibirom na naoko nemogućoj odiseji dugoj 14000 kilometara teško prohodnog terena, okružen brojnim opasnostima koje vrebaju na svakom koraku, kako od životinja tako i od ljudi.
Korak po korak, po nemogućim vremenskim uvjetima Forrell se približava Perziji koja znači slobodu. Cijelim putem za petama mu je Kamenjev, čovjek koji će učiniti sve da ga uhvati i vrati na početak.
inače, film rađen po istinitoj priči.. preporuka svakome.
FarCry
Bas dobar film
Dobra ona zenska Valerie skrozzzz
As Far As My Feet Will Carry Me (2001)
Njemački vojnik Clemens Forrell zarobljen je za vrijeme Drugog Svjetskog rata te osuđen na prisilni rad u logoru u istočnom Sibiru.
Nakon četiri godine mukotrpnog rada u rudnicima, uspjeva pobjeći. Svu svoju energiju usmjerava toliko željenom povratku kući gdje ga iščekuju žena i djeca. Tri godine putuje hladnim, surovim Sibirom na naoko nemogućoj odiseji dugoj 14000 kilometara teško prohodnog terena, okružen brojnim opasnostima koje vrebaju na svakom koraku, kako od životinja tako i od ljudi.
Korak po korak, po nemogućim vremenskim uvjetima Forrell se približava Perziji koja znači slobodu. Cijelim putem za petama mu je Kamenjev, čovjek koji će učiniti sve da ga uhvati i vrati na početak.
inače, film rađen po istinitoj priči.. preporuka svakome.
Shawshank Redemption... Klasik kojeg sam tek neku večer prvi puta pogledao! Ocjena: 10/10
Yes Man -Jim Carrey
The Spirit - ništa posebno, užasno dosadan. Radnja filma je totalno glupa
The Spirit - ništa posebno, užasno dosadan. Radnja filma je totalno glupa
Sinoć sam gledal Brzi i žestoki - Povratak.
Nije loš film ali meni osobno je najgori u serijalu.
Fali mi više bjesnih makina i kaj je najvažnije, dobre rap glazbe da mi iskoriste Z-2300.
Ovo je više ko neki triler nego akcija.
I da, kraj, kak su fino najavili peti dio
Uglavnom, nije loše za pogledati.
Sljedeće mislim pogledati novog X-mena ili 17 again
Pogledaj panov labirint.Super je film.
Metastaze - odličan... i svakako preporuka ...
My Name Is Bruce, posebno će nasmijati ljubitelje Evil Dead serijala, a ako slučajno niste gledali Evil Dead, preporučam da se pogleda prije gledanja ovog naslova
The Spirit je sav nikakav pa sam zaspao na pola filma i sad nemam volje nastaviti gledati. Šteta upropastiti tak nešt! A baš sam polagao nade u taj film...
Preporučujem svima "The Treasure of the Sierra Madre" - doduše malo stariji (crno-bijeli) no veličanstven film. Kako sam naslov filma govori, radi se o tragačim zlata, pregršt zanimljivih likova... pogledati pod mus...
Fast & Furious 4
http://www.imdb.com/title/tt1013752/
Nije loš film, ima solidne količine akcije, pa i nekih iznenadnih preokreta u filmu, no opet to sve skupa nije nesto preodlicno. Dobar film za ubit jedno vecer.
Vidim da su neki već gledali film Yes Man. I ja sam ga sinoć pogledao i mogu ga samo preporučiti. Fina i ne usiljena komedija (kao što je Američka pita i slične teenage komedije) prepuna pozitivne energije i optimizma.
Svakako preporuka!
Moja ocjena: 8/10
dragon ball evolution. i nije tako loš kao što sam mislio da će bit. uglavnom je bolji od crtića.
Metastaze, ocjena 8/10.Za mene ipak previše psovanja ali film je ok.
Evo zadnje što sam pogledao, a stvarno je za preporučiti je 96 sati, film je totalno za opustiti se, a Liam Nesson je stvarno faca i odlično je odglumio ovu ulogu.
Sinoć "Australia", a danas "World Trade Center". Moja preporuka za oba!