Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.798
|
čitano: 8.002.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
16 godina
neaktivan
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Odgledao Oceanovih 11 i 12, super filmovi, jedinica mi je bolja, ali dvojka je tu. Ovih dana cu pogledati i trojku da vidimo sta je to.

Potpis
16 godina
protjeran
RE: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
hellraiser1110 kaže...

Odgledao Oceanovih 11 i 12, super filmovi, jedinica mi je bolja, ali dvojka je tu. Ovih dana cu pogledati i trojku da vidimo sta je to.

Nije nesto, al se da gledat
Zlo i Naopako
16 godina
protjeran
pfliper kaže...

madagaskar 2

je animiran, al je zato smiješan i legendaran

Jedinica je bila daleko bolja
Zlo i Naopako
16 godina

Mr. Brooks - odličan film sa Kevin Costner-om

Valkyre - film snimljen prema stvarnom događaju, operacija Valkyre

Defiance - odličan film također po istinitim događajima o židovima u bjelorusiji za vrijeme drgog svjetskog rata! (po meni najbolja uloga Daniel Craig-a)

Space Chimps - crtani od kojeg sam očekivao više

dotore1
15 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

The last king of Scotland - Forrest Whitaker u ulozi zivota i fantasticna istinita prica.

Slažem se. Forrest Whitaker je tako dobro odradio tu ulogu, davno sam pogledao film ali još uvijek mi bljeskaju kadrovi u kojima tako moćno izražava ličnost diktatora. Moja ocjena 9/10.
15 godina
neaktivan

96 sati si pogledaj film je prefora..mislim da se radnja dogadja u Francuskoj kada glavnom liku otmu kcer..on cjelu francusku okrene naopacke..za nju.pogledaj prefora...

15 godina

Jamakasi 1 i 2 .

Odlični filmovi, uglavnom parkaur(skaču po zgradama).

Francuski filmovi, tražio sam po netu prijevode ali nisam ništa našaoIzlanuo se, dobro je da malo znam francuski pa sam i nešto razumio.

Svaka preporuka ko voli gredati filmove sa ludim kaskaderijama.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
15 godina
neaktivan
Ghost23 kaže...

96 sati si pogledaj film je prefora..mislim da se radnja dogadja u Francuskoj kada glavnom liku otmu kcer..on cjelu francusku okrene naopacke..za nju.pogledaj prefora...

Slažem se! No to bi bio naš prijevod. Inače film se zove "Taken" a glumi Liam Neeson. Jako zanimljiv film koji te uvuče u svijet mafije začinjeno s policijom
16 godina

Ja sam danas nakon dosta vremena ponovno pogledao Excalibur (original iz 81). Znam ga napamet, ali mi je film pre dobar. Obavezno lektira tko voli takve filmove.

dotore1
16 godina
doktor1 kaže...

Mr. Brooks - odličan film sa Kevin Costner-om

Valkyre - film snimljen prema stvarnom događaju, operacija Valkyre

Defiance - odličan film također po istinitim događajima o židovima u bjelorusiji za vrijeme drgog svjetskog rata! (po meni najbolja uloga Daniel Craig-a)

Space Chimps - crtani od kojeg sam očekivao više

Pogledao sam ga i apsolutno se slažem sa doktorom1, Fenomenalan film, gluma, akcija...sve. Must see!
http://www.steelers.com/
16 godina
neaktivan

evo sad pogledao Metastaze. Domaći film, socijalna drama.

Tema: kvartovski dečki, njihov život, općenito život u antiutopiji, životarenje.

Mjesto radnje: Zagreb ( novi dio, Zapruđe, Utrine...)

Film prikazuje život nekolicine frendova iz poslijeratnog Zagreba, njihove (ne)uspjehe u životu, navike....

Pomalo depresivan film. Dosta nasilja, psovka svaka druga, uglavnom...

Eto preporučio bih film svima koji bi se malo manuli od SF tematike, i sličnih holivudskih sr***, ipak su domaći autori uvijek znali prikazati REALNO situaciju, bez šminke i fantazija.

Glumačku postavu čine manje-više svi već istaknuti i profilirani domaći glumci ( svi odavno poznati iz raznoraznih humornih serija domaće produkcije)

-evo par isječaka iz filma:

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan

Fast and furious 4 ,solidan film.Preporuka za pogledat.

16 godina

As Far As My Feet Will Carry Me (2001)

Njemački vojnik Clemens Forrell zarobljen je za vrijeme Drugog Svjetskog rata te osuđen na prisilni rad u logoru u istočnom Sibiru.

Nakon četiri godine mukotrpnog rada u rudnicima, uspjeva pobjeći. Svu svoju energiju usmjerava toliko željenom povratku kući gdje ga iščekuju žena i djeca. Tri godine putuje hladnim, surovim Sibirom na naoko nemogućoj odiseji dugoj 14000 kilometara teško prohodnog terena, okružen brojnim opasnostima koje vrebaju na svakom koraku, kako od životinja tako i od ljudi.

Korak po korak, po nemogućim vremenskim uvjetima Forrell se približava Perziji koja znači slobodu. Cijelim putem za petama mu je Kamenjev, čovjek koji će učiniti sve da ga uhvati i vrati na početak.

inače, film rađen po istinitoj priči.. preporuka svakome.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 10:57 (nixass).
15 godina
protjeran

FarCry

Bas dobar film

Dobra ona zenska Valerie skrozzzz

16 godina
neaktivan
nixass kaže...

As Far As My Feet Will Carry Me (2001)

Njemački vojnik Clemens Forrell  zarobljen je za vrijeme Drugog Svjetskog rata te  osuđen na prisilni rad u logoru u istočnom Sibiru.

Nakon četiri godine mukotrpnog rada u rudnicima, uspjeva pobjeći. Svu svoju energiju usmjerava toliko željenom povratku kući gdje ga iščekuju  žena i djeca. Tri godine putuje hladnim, surovim Sibirom na naoko nemogućoj odiseji dugoj 14000 kilometara teško prohodnog terena, okružen brojnim opasnostima koje vrebaju na svakom koraku, kako od životinja tako i od ljudi.

Korak po korak, po nemogućim vremenskim uvjetima Forrell se približava Perziji koja znači slobodu. Cijelim putem za petama mu je Kamenjev, čovjek koji će učiniti sve da ga uhvati i vrati na početak.

inače, film rađen po istinitoj priči.. preporuka svakome.

potpisujem, odlična njemačka drama koja me jednostavno oduševila, preporuka svim ozbiljnijim filmoljupcima i od mene
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina

Shawshank Redemption... Klasik kojeg sam tek neku večer prvi puta pogledao! Ocjena: 10/10

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan

Yes Man -Jim Carrey

www.rapforlife.co.cc posjetite moju stranicu
16 godina

The Spirit - ništa posebno, užasno dosadan. Radnja filma je totalno glupa Neodlučan

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

The Spirit - ništa posebno, užasno dosadan. Radnja filma je totalno glupa Neodlučan

Ja baš sinoć počeo gledat film. Gledao do pola pa odustao.
Jednostavno nisam mogao više.
Potpuno se slažem s tobom, radnja nikakva.
New Prison Break Promo: http://www.youtube.com/watch?v=9rFxSsDm0wY
16 godina

Sinoć sam gledal Brzi i žestoki - Povratak.

Nije loš film ali meni osobno je najgori u serijalu.

Fali mi više bjesnih makina i kaj je najvažnije, dobre rap glazbe da mi iskoriste Z-2300.

Ovo je više ko neki triler nego akcija.

I da, kraj, kak su fino najavili peti dioCool

Uglavnom, nije loše za pogledati.

Sljedeće mislim pogledati novog X-mena ili 17 again

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
15 godina
protjeran

Pogledaj panov labirint.Super je film.

born to be gamer
16 godina

Metastaze - odličan... Cool i svakako preporuka ...

Barcelona ( 6 - 2 ) Real Madrid - pa ti navijaj za luzere.... ha ha ha .... Živjela Barca :)
16 godina
neaktivan

My Name Is Bruce, posebno će nasmijati ljubitelje Evil Dead serijala, a ako slučajno niste gledali Evil Dead, preporučam da se pogleda prije gledanja ovog naslova

http://www.imdb.com/title/tt0489235/

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
15 godina
neaktivan

The Spirit je sav nikakav pa sam zaspao na pola filma i sad nemam volje nastaviti gledati. Šteta upropastiti tak nešt! A baš sam polagao nade u taj film...

Preporučujem svima "The Treasure of the Sierra Madre" - doduše malo stariji (crno-bijeli) no veličanstven film. Kako sam naslov filma govori, radi se o tragačim zlata, pregršt zanimljivih likova... pogledati pod mus...

16 godina
neaktivan

Fast & Furious 4

http://www.imdb.com/title/tt1013752/

Nije loš film, ima solidne količine akcije, pa i nekih iznenadnih preokreta u filmu, no opet to sve skupa nije nesto preodlicno. Dobar film za ubit jedno vecer.

New Prison Break Promo: http://www.youtube.com/watch?v=9rFxSsDm0wY
16 godina

Vidim da su neki već gledali film Yes Man. I ja sam ga sinoć pogledao i mogu ga samo preporučiti. Fina i ne usiljena komedija (kao što je Američka pita i slične teenage komedije) prepuna pozitivne energije i optimizma.

Svakako preporuka!

Moja ocjena: 8/10

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
15 godina

dragon ball evolution. i nije tako loš kao što sam mislio da će bit. uglavnom je bolji od crtića.

16 godina

Metastaze, ocjena 8/10.Za mene ipak previše psovanja ali film je ok.

http://www.steelers.com/
16 godina

Evo zadnje što sam pogledao, a stvarno je za preporučiti je 96 sati, film je totalno za opustiti se, a Liam Nesson je stvarno faca i odlično je odglumio ovu ulogu.

programcici.bloger.hr
16 godina
neaktivan
RE: Posljednji film koji ste gledali
cro_blue kaže...

Sinoć "Australia", a danas "World Trade Center". Moja preporuka za oba!

Kaj jel je taj film Australia za pogledat?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice