Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.798
|
čitano: 8.002.035
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
16 godina
RE: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Ivan M. kaže...

Meni se taj film veoma svidio.

Jučer gledao In the name of the king Daungeon Siege tale.
Bolje nemojte gledati... Nije vrijedno. Film je negdi u ranku Underworlda 3 i Twilighta.
Moj tip žene? Plug'n'play
16 godina
protjeran
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

dobar je underworld 3

nemoj

gledo ga u kinu

super film

čak bolji od dvojke

ja gledo jučer ruševinu od filma

Dungeons and Dragons 2...

hrvatski prijevod Bijes Boga Zmajeva

loool

užas od filma

UŽAS!!!

www.ddoxy.blogspot.com
16 godina

Sinoć odgledan: The Reader (HRV. - Žena kojoj sam čitao)

Solidna dvosatna drama za koju je Kate Winslet dobila Oscara ove godine.

Moja ocjena: 7/10

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: ASRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
15 godina
neaktivan

Ja gledao El Dia de la Bestia (Dan zvjeri) - stariji španjolski film, glumi i Segura (Torrente) kao mladog metalca koji radi u "metal music shopu", nije loše, ima par scena za upišati se od smjeha

16 godina

horor koji nije za svačje oči... Belji se he he Odličan filma, naravno ako se ne bojite horora.

Svakako pogledajte, iza ponoći... Cool Cool Cool

Boba ang mga tao, kami magdala ng cloaks, dumating tagapagkodigo
16 godina
Ivan M. kaže...

horor koji nije za svačje oči... Belji se he he Odličan filma, naravno ako se ne bojite horora.

Loša američka kopija fenomenalnog španjolskog horora REC - puno, puno bolji od ove američke prerade.. baš onako.. Još španjolski jezik, odlično snimanje i simpatična glumica... 11/10 Osmijeh

"... Tužan podatak je da je američki remake ovog filma krenuo u produkciju još prije nego što se original našao na stranom tržištu. Naravno, uz to je neizbježno i snimanje 2. dijela na što gledam sa puno skeptičnosti i tuge što će vjerojatno upropastiti savršeno zaokruženi original. Ovom filmu u nikojem slučaju takvo što nije potrebno; ni remake, ni nastavak. Film zaista nije pogodan za one slabih živaca, kao ni za mlađu populaciju... Čestitam Rec - 10/10..."
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 1:24 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Ivan M. kaže...

Loša američka kopija fenomenalnog španjolskog horora REC - puno, puno bolji od ove američke prerade.. baš onako.. Još španjolski jezik, odlično snimanje i simpatična glumica... 11/10 Osmijeh

"... Tužan podatak je da je američki remake ovog filma krenuo u produkciju još prije nego što se original našao na stranom tržištu. Naravno, uz to je neizbježno i snimanje 2. dijela na što gledam sa puno skeptičnosti i tuge što će vjerojatno upropastiti savršeno zaokruženi original. Ovom filmu u nikojem slučaju takvo što nije potrebno; ni remake, ni nastavak. Film zaista nije pogodan za one slabih živaca, kao ni za mlađu populaciju... Čestitam Rec - 10/10..."
  slažem se... Rec me zbilja oduševio, Quarantine je blijeda kopija... Od španjolskih (gledo nedavno) meni je dobar Cronocrimenes, vrlo zabavan i zanimljiv sf...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
15 godina
protjeran

evo upravo pogledo harold and kumar escape from guantanamo bay

predobra komedija pogledajte ako vec niste

amd6000 3.1ghz,seagate 320gb,ati4850 512ddr3
16 godina
neaktivan

Film:

Yes Man!

Super!

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina
protjeran

Delta Farce

presmiješno

preporuka

www.ddoxy.blogspot.com
15 godina
neaktivan

Crank.

Dobar film.

Koja pila? Naravno,motorka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 20:49 (Koja_pila).
16 godina
neaktivan

Jucer pogledao There will be blood i film mi se svidio, ali nije za svakoga.

Danas Sam pogledao Bourne Identity i Supremacy, te Be Kind Rewind jer nisam mogao naci Bourne Ultimatum, ali i njega cu kad tad.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
15 godina
neaktivan

Sinoć gledao See No Evil - ma bolje da nisam, tobože horor tipa zatvorenici dođu u stari hotel kako bi malo sređivali i smanjili si robiju kad u hotelu neki psiho koji ih stane redom klati i kopati im oči. Gluma osrednja, a takva i radnja. Žao mi bilo obrisati film a dugo već stoji na disku pa sam ga pogledao. Ak baš nemate ništ drugo onda može proći.

Sad sam u nedoumici koji film izabrati: Milk, Yes Man, The Curious Case of Benjamin Button ili The Wrestler. Ići ću na eci peci pec jer imam osjećaj da nemrem fulat. (btw gledao sam The Reader i prilično mi se svidio)

16 godina
neaktivan

Može neka preporuka za vojni dokumentarac! Nije bitno koji, čiji, kada je sniman! Samo da je istinit!

16 godina
goggy kaže...

Može neka preporuka za vojni dokumentarac! Nije bitno koji, čiji, kada je sniman! Samo da je istinit!

ima onaj dvd kaj je išo uz jutarnji - mislim da se zove "ratna elita" il tak nekaj.. kak živi i provodi dane vojska u iraku i sl. od national geographic-a.
16 godina
neaktivan

The Wrestler (Hrvač) - oduševio me...2 thumbs up Smijeh

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
16 godina
neaktivan

madagaskar 2

je animiran, al je zato smiješan i legendaran

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
16 godina
neaktivan

Bader - Meinhof Komplex; preporucam svima  da pogledaju ustanak i borbu protiv americkog imperijalizma i izraelske okupacije palestine. mene je film odusevio, a opcenito Baader-Meinhof brigade odavno...

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
goggy kaže...

Komšije!
16 godina
protjeran
xilC kaže...
goggy kaže...

Komšije!
 ???

www.ddoxy.blogspot.com
16 godina

Gran Torino, dosta dobar film sa Clint Eastwoodom (navodno zadnji u kojem glumi, što možda i nije loše s obzirom na njegove godine).

16 godina
neaktivan

Idiocracy obavezno gledati..preextra film komedija

Napojnica je ulaganje u buducnost
16 godina
neaktivan

Napokon skupija vremena za pogledat "The Shawshank Redemption"

Film je stvarno poseban!

Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
16 godina

A man and his dog

Altered states

Ke?
15 godina
neaktivan

Slumdog millionaire, Curious case of benjamin button mi je možda čak i bolji

A sad moji omiljeni

Leptirov efekt, 8 milja, zelena milj

Ma sve su to jako dobri i kvalitetni filmovi

E da i I am legend je isto ok film ali me nije oduševio

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 13:16 (thuglife).
16 godina
neaktivan

Fast and furios 4, odličan film samo što je kamera s koje sam gledao loša budući da nisam bio u kinu već u "luci" www.the.....bay.org

e da i titlovi koje sam skinuo nemaju ne pišu  ništa kad likovi pričaju španjolski. preporučujem svima.

Been there done that
16 godina
neaktivan
vistma kaže...

Napokon skupija vremena za pogledat "The Shawshank Redemption"

Film je stvarno poseban!

To je stvarno predobar film, jedan od meni omiljenih!
16 godina
neaktivan

evo sad sam pogledao outlander.

dobar film 8.4/10

AMD 5000+ Duo 3,0 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
16 godina
neaktivan

The last king of Scotland - Forrest Whitaker u ulozi zivota i fantasticna istinita prica.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
16 godina
neaktivan

pogledajte Tropa de Elite...odlican..

Napojnica je ulaganje u buducnost
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice