DJ kutak

poruka: 720
|
čitano: 196.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: DJ kutak
Pa definitivno ako mogu negdje ovdje upevat za 600-650kn zasto ne
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
14 godina
Zoki B kaže...
ERROR1911 kaže...

Može onda neka preporuka od mikseta za početnike do 500kn ako nije problem.

Uzmi neki numark, al skupi bar još 200njak kuna, za te pare polovnog numarka dxm06 moš dobit, koji je za start i više nego dovoljan mixer, odlični knobovi, faderi, dolično kućiste, dobro izgleda a zvuk je heben, topla preporuka

frend ga je riješio prije 10tak dana za 700kn, uzo novi mixer al plače za numarkom :)

Dali se bude moglo s njima recimo u neke kafiči ? I gdje se može u hrvatskoj nabavit ? 

15 godina
neaktivan
DJ kutak

Nemam nijedan controller, i dal mi se isplat ovaj: http://www.audiopro-croatia.com/mex/artikal.php?glavna_kat=24&kat=67&art=8373#

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Meni to izgleda kao igračka.

Beauty doesn't have a weight restriction.
14 godina
neaktivan
DJ kutak

Nakon savjetovanja sa The Manom, mislim da cu uzeti i ja tog Herculesa..na njihovim stranicama pise da za preslusavanje pjesama preko slusalica treba 5.1 zvucna kartica...nije mi potpuno jasno zasto, no ako vec treba, moze li i za to neki savjet?

15 godina
neaktivan
DJ kutak
14 godina
Jel mi mos rec kolko kosta jer nemogu pogledat :/
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Ukoliko misliš na zvučnu, ona košta 570 kuna + trošak dostave od oko 50 kuna ako nisi iz Zagreba.

14 godina
Yap to je to. Malo skupo huh....nema nikako da mogu obicnim sluskama preslusavat?
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Ne znam 100%, pošto nikad nisam radio takve stvari bez eksterne zvučne, a što se tiče toga da je skupo, ukoliko misliš da je ovo skupo debelo se varaš. Ako planiraš puštati mjuzu najbitnija ti je pouzdanost opreme, a jeftina je oprema uglavnom nepouzdana i često se zna dogoditi da imaš problema s lošim i/ili nestabilnim driverima, a o kvaliteti izvedbe samih priključaka ne vrijedi trošiti riječi...

14 godina
Za pocetak to bi radio da cujem samo ja u slusalice, ne i za druge. Kad dodem na tu neku razinu da je vec "ritmicno " onda bih malo pomalo pokazivao svima kako ljudi prihvacaju to moje pa ako je dobro tek onda sve to
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Moj Novi mix.

Artist: DJ SAAP

Track name:Dance mix vol.1

Album: Dance Lust

Year: 2011

http://soundcloud.com/dj-saap/saap-dancemix-vol-01-ats

0 1/5
0 2/5
2 3/5
0 4/5
1 5/5
Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 15:56 (xZero).
14 godina
neaktivan
xZero kaže...

Nemam nijedan controller, i dal mi se isplat ovaj: http://www.audiopro-croatia.com/mex/artikal.php?glavna_kat=24&kat=67&art=8373#

za*ebi to ovaj je defo standard...

http://www.audiopro-croatia.com/mex/artikal.php?glavna_kat=24&kat=67&art=3486

EDIT: da ne pišem dupli post bzvz

http://soundcloud.com/dj-renny/renny-autumn-sounds

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 2:59 (dj_renny).
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Pozz ljudi...

Nisan ovde odavno posta, nisan ima vrimena, ali sad meni nešto treba pa uskačem. {#}

Dakle gledan si kupit neki kontroler.

Meni su za oko najviše zapali Numark MixTrack Pro i Traktor X1, a šta vi mislite?

Koristia bi ga sa Traktorom, dosta su mi dva decka, a treba mi šta više za radit efekte i loopove. I da mogu koristit one normalne sluše, koje svaki dan koristin na kompu i mobitelu.

Sad iman 1600kn, ali ako je za nešto posebno dobro i isplativo skupit ću još.

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 20:46 (dr. zlo).
14 godina
neaktivan

zlo otvori onaj link u mom postu gore

15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Okej, razmislit ću i oko toga.

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
dr. zlo kaže...
dj_renny kaže...

Okej, razmislit ću i oko toga.

nemas sta razmisljat, uzimaj to...i ja cu uzet za bozic ju {#}

15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
xZero kaže...

za*ebi to ovaj je defo standard...

http://www.audiopro-croatia.com/mex/artikal.php?glavna_kat=24&kat=67&art=3486

EDIT: da ne pišem dupli post bzvz

http://soundcloud.com/dj-renny/renny-autumn-sounds

Sta se isplati to uzet? Jel kvalitetan?

Btw. Odlicna stvar.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 1:24 (xZero).
14 godina
neaktivan

naravno da se isplati,svi moderniji dj programi ga podržavaju a osim toga za te novce nećeš naći bolji kontroler ima sve što ti treba

15 godina
neaktivan
DJ kutak

Evo ja san još malo tražia u vezi ovih kontrolera i mislin da je odluka pala. :)

Onaj BCD3000 kojeg je Renny preporučia mi nije nešto, MixTrack Pro mi je isto otpa i kako sad sve stoji vjerojatno uziman Reloop Mixage IE.

Samo jedini problem šta ga nema u Hrvatskoj, tražia san na AUDIO PRO Artist i na Njuskalu i nema. Ako neko zna još neki dućan u HR di bi ga moglo neka reče. Ovako ću ga vjerojatno sa eBaya - niža cijena, ali ništa od garancije.

Ili ću se predomislit i skupit još malo pa uzet Digital Jockey 2.

Moja preporuka i ostalima koji misle uzet neki kontroler.

Možda napravin i review kad mi dođe. {#}

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

naravno da se isplati,svi moderniji dj programi ga podržavaju a osim toga za te novce nećeš naći bolji kontroler ima sve što ti treba

onda cu ga uzet cim budem dobio placu. Hvala.

14 godina
neaktivan
DJ kutak

Dj kontest

Ajmo napraviti mali dj kontest, gdje bi zadali temu a svatko bi onda napravio mix od pola sata recimo. Deep house, hitovi, sto god..a na osnovu thumb upova bi birali pobjednika, ili se ni ne moramo natjecati - zadamo temu i malo si razmijenimo mixove..sto kazete?

14 godina
DJ kutak

Imali itko kakav kontroler za prodati mozda? xD

Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
13 godina
neaktivan
Dragon23288 kaže...

Dj kontest

Ajmo napraviti mali dj kontest, gdje bi zadali temu a svatko bi onda napravio mix od pola sata recimo. Deep house, hitovi, sto god..a na osnovu thumb upova bi birali pobjednika, ili se ni ne moramo natjecati - zadamo temu i malo si razmijenimo mixove..sto kazete?

ja sam za, a sto se tice gore spomenutog Traktorovog kontrolera x1 ja ga koristim vec oko godinu dana i pre zadovoljan sam, a ako koga zanima sta o njemu neka pita :)

14 godina
neaktivan
DJ kutak

Pozdrav,dečki imam jedan problem,imam kontroler Numark MixTrack Pro i kad spojim slušalice  na njega nemogu više dobiti zvuk na zvučnicima.Zvučnici su spojeni na računali i kontreoler također.Što da napravim ??

14 godina
DJ kutak
Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja :D ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
13 godina
neaktivan

znas da ti treba jos mixeta uz to? ako ju nemas to ti je onda jos jedan dodatan trosak

14 godina
DJ kutak

Mislio sam samo za pustanje muzike za pocetak...zar mi treba mikseta za to? xD

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja :D ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
13 godina
neaktivan

dobro bi dosla ako mislis nesta ozbiljnije naucit, a i trebala bi ti i zvucna uz ovo ako ne mislis koristit integriranu

14 godina
neaktivan
DJ kutak

Ja imam u planu uzeti Hercules MP3 E2 za pocetak. A mozda i Hercules Dj Console remix. Kada ih vec spominjem u ovom kontekstu, ako ima netko neka iskustva sa njima moze malo pomoci :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice