DJ kutak

poruka: 720
|
čitano: 196.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: DJ kutak
dr. zlo kaže...
xZero kaže...

I da, stvarno ti virujen da si bia na PvD-a i Tiesta u Zagrebu, LOL. Moga si izmislit neke druge koji su čak i bili tamo pa ti neko možda i virova.

Ako sam dobro skuzio ti tvrdis da tiesto i van dyk nisu bili u zg?

Tj. tiesto je bio par puta u zg al za van dyka nisam siguran

15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Jedino znan da je Tiesto bia 2005. A onda nevirujen da je on bia.

A posli toga da je doša, a valjda bi bilo na YT.

evo

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
tomislav91 kaže...
dr. zlo kaže...

Jedno pitanje.

Svaki put kad neku pismu skratin(ili nadodan malo iz druge), odma mi se shebe BPM.

Beatmatch postane nemoguć, i BPM piše netočno. (u VDJ)

Zna li itko rješenje za ovaj problem? Svarno bi mi tribalo...

jesi probao na pjesmu koju imas u fl-u ili gotovu kompilaciju stisnut desni klik pa fit to tempo? pa ce ti ju fl prilagodit zadanom tempu cjelog projekta

Mislin da bi ovo moglo bit.... A di to triba pritisnit desni kilk? Ja to radin(skraćivan, nadodajen) u Playlist. Kad pritisnen desni klik na samu pjesmu, ona mi se makne. Još uvik neznan skoro ništa u ton programu, tek san ga počea koristit, ovo sad samo skraćivan i tako....

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
dr. zlo kaže...
Legendic1911 kaže...

evo

Da ma imas pravo,znam da je bio 2005 al sam ja dobio jednu snimku s koncerta u zg prije par godina i mislio sam da je bio i neke 2007,2008...

14 godina
neaktivan

bio je 2005 nakon tog je rekao da se neće vratit u HR (na gigu ga je ozvucenje j*balo jer je krčalo etc.) ali vratio se nagodinu na zrće. iskreno bolje da nije vraćao {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
dj_renny kaže...

bio je 2005 nakon tog je rekao da se neće vratit u HR (na gigu ga je ozvucenje j*balo jer je krčalo etc.) ali vratio se nagodinu na zrće. iskreno bolje da nije vraćao {#}

Ma bio sam sad u 6. mj na Umagination-u..Iskreno,nije to vise taj Tiesto kakv je prije bio.

15 godina
neaktivan
DJ kutak

Evo napravio sam dva reza da ih stavim kao zvono na mob pa...

http://www.megaupload.com/?d=J4380P98

http://www.megaupload.com/?d=O6C4VCOZ

Beauty doesn't have a weight restriction.
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Legendic1911 kaže...

evo

bio sam 16.12.2005, zg velesajmu ako me sijecanje ne vara...

A sto se PvD tice, ne u zagrebu neg u Sloveniji, ove godine na promociji. My bad :D Zabuna...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

A sto se PvD tice, ne u zagrebu neg u Sloveniji, ove godine na promociji. My bad :D Zabuna...

Da da, koliko si onda godina ima kad si "bia" 2005.???

Ja ti ovako nebi da više od 16-17.... Šta znači da ako sad imaš toliko da si onda iz Rijeke u Zagreb na Tiesta otiša kad si bia 5-6 razred. Ma daj molin te....

Nevirujen ti ni za PvD-a.

I neda mi se više s tebon raspravljat, vidin da nema smisla, ovo je moja zadnja.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
xZero kaže...

Da da, koliko si onda godina ima kad si "bia" 2005.???

Ja ti ovako nebi da više od 16-17.... Šta znači da ako sad imaš toliko da si onda iz Rijeke u Zagreb na Tiesta otiša kad si bia 5-6 razred. Ma daj molin te....

Nevirujen ti ni za PvD-a.

I neda mi se više s tebon raspravljat, vidin da nema smisla, ovo je moja zadnja.

Slusaj, sto ti meni nevjerujes, bas mene zivo zabole. 

Meni je najbitnije da ja znam da sam bio i da imam potrebno iskustvo ( bar malo iskustva)....

To sto ti mislis da si pokupio svu pamet ovog svijeta, i iskustvo svih DJ-eva to je iskljucivo tvoj problem (i tvog psihijatra ako ga imas, a vjerujem da imas).

Kako bih te procijenio kao osobu? Umisljen do bola, smatras da si ti najbolji i bilo bih ti drago da si mogao glasati za samog sebe. Vidim da sve okolo podcijenjujes. {#}

Sta mislis o DJ Rennyu? Mislis i za njega da je los? Aj reci to pa cu ti preporucit nekog dobrog psihijatra. {#}

Meni se s tobom neda vise raspravljat, bar ne unutra ove teme jer je samo spamamo. Ako imas dodatnih pitanja ili ako zelis savjet za psihica javi mi se na PM.

Mjja zadnja poruka rasprave s tobom u ovoj temi....{#}

14 godina
neaktivan

Dosta svađe. {#}  

Radije uključite se u eter i chillajte  :D   Hvala na potpori ako se uključite!

15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Meni je najbitnije da ja znam da sam bio i da imam potrebno iskustvo ( bar malo iskustva)....

To sto ti mislis da si pokupio svu pamet ovog svijeta, i iskustvo svih DJ-eva to je iskljucivo tvoj problem (i tvog psihijatra ako ga imas, a vjerujem da imas).

Kako bih te procijenio kao osobu? Umisljen do bola, smatras da si ti najbolji i bilo bih ti drago da si mogao glasati za samog sebe. Vidim da sve okolo podcijenjujes. {#}

Sta mislis o DJ Rennyu? Mislis i za njega da je los? Aj reci to pa cu ti preporucit nekog dobrog psihijatra. {#}

Meni se s tobom neda vise raspravljat, bar ne unutra ove teme jer je samo spamamo. Ako imas dodatnih pitanja ili ako zelis savjet za psihica javi mi se na PM.

Ja svaki put kad stavin post u vezi ovoga, mislin "e ovo mi je zadnji", al onda jednostavno nemogu da ne napišen još jedan.

I da, ovaj je stvarno zadnji. Ako oćeš odg, dosta offtopica, javi se na PP.

Misliš da ti oni viruju? Oni svi misle isto šta i ja samo šta negovore.

Stvarno neznan, zašto psihijatra uvlačiš u ovo.... -.-

Jeli pričamo kakva san ja osoba ili šta?? Moga bi ti i tu demantirat ali neću, glupo je sad.

Renny.... On samo dobro mixa, nije on DJ pa da bi moga reć kakvi je. Ja za razliku od tebe znan šta znači bit baš (dobar) DJ, ti vjerojatno misliš da je Renny dobar samo zato šta si čua da ima dobre prijelaze. Radit prijelaze može naučit više manje svako. Ono šta nemože svako je "pravo" mixanje(mashupovi) i ono da triba baš osjetit publiku. (niste me valjda krivo svatili, nemislin da je Renny loš)

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
xZero kaže...

Ja svaki put kad stavin post u vezi ovoga, mislin "e ovo mi je zadnji", al onda jednostavno nemogu da ne napišen još jedan.

I da, ovaj je stvarno zadnji. Ako oćeš odg, dosta offtopica, javi se na PP.

Misliš da ti oni viruju? Oni svi misle isto šta i ja samo šta negovore.

Stvarno neznan, zašto psihijatra uvlačiš u ovo.... -.-

Jeli pričamo kakva san ja osoba ili šta?? Moga bi ti i tu demantirat ali neću, glupo je sad.

Renny.... On samo dobro mixa, nije on DJ pa da bi moga reć kakvi je. Ja za razliku od tebe znan šta znači bit baš (dobar) DJ, ti vjerojatno misliš da je Renny dobar samo zato šta si čua da ima dobre prijelaze. Radit prijelaze može naučit više manje svako. Ono šta nemože svako je "pravo" mixanje(mashupovi) i ono da triba baš osjetit publiku. (niste me valjda krivo svatili, nemislin da je Renny loš)

Nije mi jasno zasto neki ljudi misle da je meni stalo ako meni netko vjeruje ili ne.... LOL

15 godina
DJ kutak

kako napravit ovo na 2:10 pretpostavljam da je neki effect i da nije napravljeno u produkciji jer sam vidio to dosta puta na live-ovima gdje su pjesme u orginalu bez tako necega :D pa ak neko zna ?? :) 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 14:59 (loky4i4).
14 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

kako napravit ovo na 2:10 pretpostavljam da je neki effect i da nije napravljeno u produkciji jer sam vidio to dosta puta na live-ovima gdje su pjesme u orginalu bez tako necega :D pa ak neko zna ?? :) 

mislim da je trebble ili midrange smanjio nisam siguran

15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
loky4i4 kaže...

Možda to.... A ima i još drugih efekata....

Mene zanima za ovu stvar. Na breakdownu, pa onda ovaj efekt šta dođe na 2:09. Jeli stvar produkcije ili mixanja? (obožavan taj dio ufff :DDD)

I još jedn pitanje, ako zna iko.

Svaka progressive(i još puno drugih žanrova naravno, u ovon najviše) pisma buildup i breakdown. A kako se zove onaj dio koji nije ništa od toga dvoje? Možda bassline? Ako nije bassline, šta onda je bassline. (ako se uopće tako piše)

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 18:43 (dr. zlo).
15 godina
DJ kutak

evo dečki pa probajte {#}

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
14 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

evo dečki pa probajte {#}

fuck :( ja bih nešto remixao ali neam blage veze :((((

13 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Mislin da bi ovo moglo bit.... A di to triba pritisnit desni kilk? Ja to radin(skraćivan, nadodajen) u Playlist. Kad pritisnen desni klik na samu pjesmu, ona mi se makne. Još uvik neznan skoro ništa u ton programu, tek san ga počea koristit, ovo sad samo skraćivan i tako....

to ti je kad u playlisti imas tu pjesmu i onda kliknes na onu malu ikonicu u gornjem lijevom kutu, i pod sample odjeljkom nađes to. Ali po mojem misljenju za samo skracivanje pjesme je puno bolji besplatni audacity ili adobe-ov audition

15 godina
DJ kutak

evo nešt novo što napravih :D "Kylo - Trumpet Trip" .Već sam dobio komentar od kolege da mi se neslažu melodija piana i trube tak da to cu valjda nekako popravit ,pa prokomentirajte i vi ak nešt nevalja il valja :D i ocijenite ;)

0 1/5
4 2/5
4 3/5
1 4/5
0 5/5
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
dj_renny kaže...
loky4i4 kaže...

Možda to.... A ima i još drugih efekata....

Mene zanima za ovu stvar. Na breakdownu, pa onda ovaj efekt šta dođe na 2:09. Jeli stvar produkcije ili mixanja? (obožavan taj dio ufff :DDD)

Svaka progressive(i još puno drugih žanrova naravno, u ovon najviše) pisma buildup i breakdown. A kako se zove onaj dio koji nije ništa od toga dvoje? Možda bassline? Ako nije bassline, šta onda je bassline. (ako se uopće tako piše)

prvi video je filter

drugi video je neki bassdrum hit sample

bassline je bas to, bas - npr bas gitara u rocku, bluesu, jazzu... ili neki sintetski u elektronskoj glazbi

vruće je...
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
dr. zlo kaže...

bassline je bas to, bas - npr bas gitara u rocku, bluesu, jazzu... ili neki sintetski u elektronskoj glazbi

Nije baš da san razumia.... Ako je bassline baš to(šta san ja sad navea)....nekužin kakve to veze ima sa gitaron u nekin drugin žanrovima glazbe.

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
apoteka kaže...
dr. zlo kaže...

Nije baš da san razumia.... Ako je bassline baš to(šta san ja sad navea)....nekužin kakve to veze ima sa gitaron u nekin drugin žanrovima glazbe.

zato sto ime potjece odatle. zvuk bas-gitare je orginal bassline

sam pojam nije nista apstraktno, samo bas zvuk/melodija, bilo akusticni elektricni ili sintetizirani

vruće je...
15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

evo nešt novo što napravih :D "Kylo - Trumpet Trip" .Već sam dobio komentar od kolege da mi se neslažu melodija piana i trube tak da to cu valjda nekako popravit ,pa prokomentirajte i vi ak nešt nevalja il valja :D i ocijenite ;)

Evo od mene 3/5, sve je oke, bilo bi i više ali ti se neslažu melodije Piano/Truba.

MOzda bi vise pasalo da stisas tu trubu malo. Da bude tiša. Ili promijeni tonalitet.

15 godina
neaktivan
DJ kutak

How To Make Electronic Music

Jako dobra stranica, mislin da će vam koristit. {#}

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

How To Make Electronic Music

Jako dobra stranica, mislin da će vam koristit. {#}

care klanjam ti se

15 godina
neaktivan
DJ kutak

Beauty doesn't have a weight restriction.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 9:30 (The Man).
13 godina
neaktivan
DJ kutak

Eto, pošto vidim da vas ima dosta koji ste DJevi, a zapravo nemate pojma što
je DJ posao, želio bih pokazati ovu DJ Akademiju. Osobno ću idem tamo ovu

generaciju, pa ćemo vidjeti koliko znam a koliko ću znati.
Inače, prošle godine je bilo oko 350 polaznika iz svih dijelova hrvatske čak i iz
inozemstva.

Nastava se održava u poznatom Fly! Baru koji se nalazi u Zagrebu.
Da ne duljim previše, pogledajte bilješku na fejsu ili na off. str. i saznajte više.

__________________________________________________ __

Facebook < -

__________________________________________________ __

Youtube < -
Facebook profil < -
Off. stranica < -

15 godina
neaktivan
DJ kutak

Evo novog RMXa

Radjen nabrzaka ali s paznjom.

Usput sam promjenio  nick u DJ SAAP

Artists: Axel Lecoste & DJ SAAP

Track: Let Them Rocks

Type: RMX

http://www.mixcloud.com/AleksxZero/axel-lecoste-let-them-rocks-dj-saap-rmx/

0 1/5
0 2/5
0 3/5
1 4/5
4 5/5
Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: &quot;Hvala&quot; ili &quot;Thum Up&quot; nego pisati post sadrzaja &quot;Hvala&quot;, koji ujedno ne prati temu?
15 godina
neaktivan
DJ kutak

{#} nazalost.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: &quot;Hvala&quot; ili &quot;Thum Up&quot; nego pisati post sadrzaja &quot;Hvala&quot;, koji ujedno ne prati temu?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice