DJ kutak

poruka: 720
|
čitano: 196.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DJ kutak
dr. zlo kaže...
tomislav91 kaže...

http://soundcloud.com/tomislav91/summer-groove

Moj novi set, rađen iz dosade :D, svi komentari su dobrodosli, ako je tko zainteresiran za tracklistu neka se javi

Prijavi se za DJ Contest na Enter 2011 {#}

http://www.enter-festival.com/

event - dj contest

EDIT: tek sad vidin, netraju prijave više

hehe, i planiro sam ali sam vidio to tek jucer XD

16 godina
DJ kutak

Dva mixa od mene, a nikako da nađem vremena da složim nove.....

Žanr: (Progressive) House, BPM 129

Enjoy.

LINK

15 godina
DJ kutak

http://soundcloud.com/kylo44/88moon-kylo-preview

ev poslušajte pa recite jel valja šta ;) :D

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Moj novi mix {#}

Release name: DJ D4rkX3l - Glowing mind

Album: Dark Emotions

Genre: Psychedelic Trance (own work)

Duration: 00:51:09

Link: http://soundcloud.com/dj-d4rkx3l/dark-emotions-glowing-mind

Napokon uspio uploadat... 

0 1/5
0 2/5
3 3/5
2 4/5
0 5/5
Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 6:51 (xZero).
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Jedno pitanje.

Svaki put kad neku pismu skratin(ili nadodan malo iz druge), odma mi se shebe BPM.

Beatmatch postane nemoguć, i BPM piše netočno. (u VDJ)

Zna li itko rješenje za ovaj problem? Svarno bi mi tribalo...

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Jedno pitanje.

Svaki put kad neku pismu skratin(ili nadodan malo iz druge), odma mi se shebe BPM.

neznam probaj reinstalirati. Meni ne radi probleme takve. Meni jedino zna zastekat ili izoblicit mixa pa poludim.

15 godina
neaktivan
xZero kaže...

neznam probaj reinstalirati. Meni ne radi probleme takve. Meni jedino zna zastekat ili izoblicit mixa pa poludim.

Ma neće reinstall pomoć... Sad san u FL Studio 10, a tako mi je bilo i u 9 kojeg san nekoliko puta reinstalira.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
xZero kaže...

Ma neće reinstall pomoć... Sad san u FL Studio 10, a tako mi je bilo i u 9 kojeg san nekoliko puta reinstalira.

A onda imas mozda neki virus... 

Koju zvucnu imas?

13 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Jedno pitanje.

jesi probao na pjesmu koju imas u fl-u ili gotovu kompilaciju stisnut desni klik pa fit to tempo? pa ce ti ju fl prilagodit zadanom tempu cjelog projekta

15 godina
DJ kutak
McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

A onda imas mozda neki virus... 

Koju zvucnu imas?

Ma nije virus jedno 100%.... Neman virusa uopće, sve šta skidan skidan sa privatnih trackera, a inače iman MalwareBytes i Avast. A sad san proskenira i okej je.

Zvučna mi je integrirana.

tomislav91 kaže...

jesi probao na pjesmu koju imas u fl-u ili gotovu kompilaciju stisnut desni klik pa fit to tempo? pa ce ti ju fl prilagodit zadanom tempu cjelog projekta

Mislin da bi ovo moglo bit.... A di to triba pritisnit desni kilk? Ja to radin(skraćivan, nadodajen) u Playlist. Kad pritisnen desni klik na samu pjesmu, ona mi se makne. Još uvik neznan skoro ništa u ton programu, tek san ga počea koristit, ovo sad samo skraćivan i tako....

loky4i4 kaže...

Evo sad ću ja uskoro.... Moran malo razmislit. {#}

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 20:23 (dr. zlo).
15 godina
DJ kutak

ja glasovo ovako 

1.Sander van Doorn 

2.Fedde le Grand

3.Nicky Romero

4.Hardwell

5.Afrojack-njega sam stavio zato što mi je jedan od dražih producenata iako ima i boljih DJ-a ^^ :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 21:05 (loky4i4).
15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

ja glasovo ovako 

1.Sander van Doorn 

2.Fedde le Grand

3.Nicky Romero

4.Hardwell

5.Afrojack-njega sam stavio zato što mi je jedan od dražih producenata iako ima i boljih DJ-a ^^ :D

A Deadmau5 !? {#}

Vidin da si za House, kako njega nisi stavia....

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
dr. zlo kaže...

A Deadmau5 !? {#}

Vidin da si za House, kako njega nisi stavia....

a neznam teško mi ih je sve stavit :D da ima više od 5 bilo bi i njega 100% :D

ZA TOP 10 bi još nadodo Deadmau5 , Erick Morillo,Dirty South,Axwella,Bingo Players

a možda umjesto bingo playersa i Dash Berlin-a. :)

15 godina
neaktivan
DJ kutak

Ja se još mislin...... Emery, Van Doorn, Dash Berlin, Buuren, Deadmau5, Andy Moor....

A dobit bi mogli, nez, možda.... Guetta, Van Doorn, ili opet Armin ?!

Ma kako bilo, ovo danas je ništa.... Eddie Halliwell, PvD i Tiesto su bili legende!!!

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
dr. zlo kaže...

Ja se još mislin...... Emery, Van Doorn, Dash Berlin, Buuren, Deadmau5, Andy Moor....

A dobit bi mogli, nez, možda.... Guetta, Van Doorn, ili opet Armin ?!

Ma kako bilo, ovo danas je ništa.... Eddie Halliwell, PvD i Tiesto su bili legende!!!

BILI al više nisu :P :D al po meni je PvD (Paul van Dyk ??) još uvijek :) ... Guetta naravno da ce bit u top5 iako nebi trebo bit ni u top50 (usudio bih se reci ni top100 al ajd :D) po sadašnjem stanju :D no šta češ kad može glasat bilo tko .

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 23:21 (loky4i4).
13 godina
protjeran

sean tyas number one hehe to je moj izbor-;(

15 godina
neaktivan
DJ kutak

Evo kako san ja:

1. Gareth Emery
  2. Sander van Doorn
  3. Armin van Buuren
  4. Paul van Dyk
  5. Dash Berlin

@loky,

Ipak nije Guetta tako loš zbog komercijale, malo su to preuveličali.... Još uvik je on dobar DJ. A i prije nego je otiša u komercijalu isto je bia među top10.

I btw, di živiš, možda blizu Splita? Evo sad će brzo bit Enter Summer Festival, dolazi tvoj #1, SvD {#} pa valjda nećeš propustit ako si blizu {#}

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 1:28 (dr. zlo).
15 godina
dr. zlo kaže...

@loky,

Ipak nije Guetta tako loš zbog komercijale, malo su to preuveličali.... Još uvik je on dobar DJ. 1.A i prije nego je otiša u komercijalu isto je bia među top10.

I btw, di živiš, možda blizu Splita? 2.Evo sad će brzo bit Enter Summer Festival, dolazi tvoj #1, SvD {#} pa valjda nećeš propustit ako si blizu{#}

1. tu se slažem upotpunosti s tobom ;)

2.nažalost nisam blizu ,na drugom kraju hrvatske sam :) (u blizini Vinkovaca) vjerovatno cu ic na ovaj festival lijepog imena SAFT :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 16:03 (loky4i4).
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Ja sam:

1. Eric Navarra

2. David Guetta

3. Afrojack

4. Renny (s bug.hr foruma) {#}

5. Tiesto

15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Ja sam:

1. Eric Navarra

2. David Guetta

3. Afrojack

5. Tiesto

Ma daj molin te.... lol....

Skupi malo više iskustva i znanja i onda se uvati nečega ka šta je glasovanje na DJ Magu.

DJ ljestvice i jesu u qurcu upravo zbog ovakvih glasača (bez uvrede).... DJ-a cijene po produkciji i komercijalnosti -.-

I lol, nisi valjda ozbiljno/stvarno glasa za Rennya ?!?!

Da Eric Navarra.... Bia si jedanput na njega, oduševia te jer nisi vidia ništa bolje od njega, i sad je on odma #1 DJ na svitu ?!?!

Ponavljan, bez uvrede, al ovo stvarno mislin....

HOĆU NOVI NICK!
13 godina
neaktivan
DJ kutak

Ma taj top 100 voting je sranje. To nema veze s glazbom više. 

Anyways ako ima koga u dubstep vodama postat ću neke svoje mixeve.

@loky, da, taj SAFT festival bi trebao bit kul, također idem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 21:48 (paradajz).
14 godina
paradajz kaže...

Postaj par mixeva ;)

Sad ce brzo OutLook biti tu blizu Pule na jendoj tvrđavi,pa malo zagrijavanja za to xD

13 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
paradajz kaže...

Postaj par mixeva ;)

Sad ce brzo OutLook biti tu blizu Pule na jendoj tvrđavi,pa malo zagrijavanja za to xD

Nema se para za Outlook. {#} To mi je san, otić jednog dana na to. Što se tiče mixeva tu su: 

http://www.mixcloud.com/lowkill/

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 21:50 (paradajz).
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
xZero kaže...

Ja sam:

1. Eric Navarra

2. David Guetta

3. Afrojack

5. Tiesto

Ma daj molin te.... lol....

Skupi malo više iskustva i znanja i onda se uvati nečega ka šta je glasovanje na DJ Magu.

DJ ljestvice i jesu u qurcu upravo zbog ovakvih glasača (bez uvrede).... DJ-a cijene po produkciji i komercijalnosti -.-

I lol, nisi valjda ozbiljno/stvarno glasa za Rennya ?!?!

Da Eric Navarra.... Bia si jedanput na njega, oduševia te jer nisi vidia ništa bolje od njega, i sad je on odma #1 DJ na svitu ?!?!

Ponavljan, bez uvrede, al ovo stvarno mislin....

BIo sam na Tiestu u ZG-u kad je bio, na PvD-u (Paul van Dyk) - ZG,  bio sam na konceru DJ RaID - BG, i na jos nekima. NIsam neiskusan kao sto mislis.

Sto se Rennya tice, da bila je sala u pitanju, iako je i on stvarno dobar. <-- Covijek zna znanje i skidam mu kapu. {#}

Sto se tvoje "ljutnje" na moje glasovanje tice, mislim da svako ima pravo na svoj izbor... 

Slusam vec neko vrijeme Erica Navarru, i on mi je jedan od najboljih, prijelazi su mu savrseni, puni "glazbene energije", kombinacija stvari koje pusta je prehebena, Ave Maria (Luciano Pavarotti)-Opera u kombinaciji sa Progressive Houseom = Pun pogodak, mozda se cini glupim, ali toliko je odlicno uradjeno da bi ostali bez rijeci. BeatMatch mu je takodjer savrsen, nema gresaka, savrsena atmosfera.

On je "malo" hiperaktivan na pozornici pa na spreze od toga da zadivi publiku.

lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 2:54 (xZero).
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

BIo sam na Tiestu u ZG-u kad je bio, na PvD-u (Paul van Dyk) - ZG,  bio sam na konceru DJ RaID - BG, i na jos nekima. NIsam neiskusan kao sto mislis.

Sto se Rennya tice, da bila je sala u pitanju, iako je i on stvarno dobar. <-- Covijek zna znanje i skidam mu kapu. {#}

Sto se tvoje "ljutnje" na moje glasovanje tice, mislim da svako ima pravo na svoj izbor... 

Slusam vec neko vrijeme Erica Navarru, i on mi je jedan od najboljih, prijelazi su mu savrseni, puni "glazbene energije", kombinacija stvari koje pusta je prehebena, Ave Maria (Luciano Pavarotti)-Opera u kombinaciji sa Progressive Houseom = Pun pogodak, mozda se cini glupim, ali toliko je odlicno uradjeno da bi ostali bez rijeci. BeatMatch mu je takodjer savrsen, nema gresaka, savrsena atmosfera.

lp

Koje godine?

Ima svako pravo na svoj izbor, poštujen svačije mišljenje ali ne onih koji neznaju šta govore. Pogotovo kad sa takvin znanjen dođu glasovat za najboljeg DJ-a.

To kako je taj Navarra dobar, to se evo vidi iz ovih par linkova:

rezultati traženja njegovih live nastupa

rezultati traženja njegove diskografije

njegov profil @ SoundCloud

Da buden iskren, naša san par njegovih stvari na njegovon profilu na MySpace-u. I da, toliko su dobre, da uopće nisu dobile release. Ali priznajen, i nisu loše.

To za beatmatch, to se danas više i negleda.... Nemoš po tome vidit ko je dobar. To prije dok su bili gramofoni, sad su playeri, samo pritisneš SYNC i to je to. Nema bolji-lošiji.

Virujen ti za to za mixanje "Ave Maria" sa prog houseom.

Pogledaj @ SoundCloud, YT, i Discogs one DJ-eve za koje smo ja i loky glasali pa onda usporedi.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
xZero kaže...

lp

Koje godine?

Ima svako pravo na svoj izbor, poštujen svačije mišljenje ali ne onih koji neznaju šta govore. Pogotovo kad sa takvin znanjen dođu glasovat za najboljeg DJ-a.

Da buden iskren, naša san par njegovih stvari na njegovon profilu na MySpace-u. I da, toliko su dobre, da uopće nisu dobile release. Ali priznajen, i nisu loše.

To za beatmatch, to se danas više i negleda.... Nemoš po tome vidit ko je dobar. To prije dok su bili gramofoni, sad su playeri, samo pritisneš SYNC i to je to. Nema bolji-lošiji.

Virujen ti za to za mixanje "Ave Maria" sa prog houseom.

Pogledaj @ SoundCloud, YT, i Discogs one DJ-eve za koje smo ja i loky glasali pa onda usporedi.

Ja nisam rekao da jje on poznat nego da je izrazito dobar, pogotovo na live nastupima.

Ja neznam sta govorim? lol, ovdje nije bitno znanje, barem meni ne, bitno je svoje misljenje, a moje misljenje je jednako onome sta sam glasao, to sto se ti ili netko drugi neslaze s mojim glasanjem, ja cesem jaja za to (da izvines na izrazu), bas me boli qurac. Ja imam svoje misljenje. Ti imas svoje. Znanje ja ne dovodim u pitanje.

Moje pravo glasanje: 

1. Eric Navarra

2. David Guetta

3. Afrojack

4. Deadmau5

5. Tiesto

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:28 (xZero).
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

lp

Koje godine?

Virujen ti za to za mixanje "Ave Maria" sa prog houseom. Meni je najbolje trance stvar "Adagio For Strings", a zapravo je obrada ovoga(link na kraju posta)

To za beatmatch, to se danas više i negleda...... Ne možeš po tome vidit ko je dobar. To prije dok su bili gramofoni, sad kad su playeri samo pritisneš sync i to je to, nema bolji-lošiji.

DJ-evi se najbolje cijene po tome kakvu atmosferu prave, šta najviše ovisi o odabiru stvari koje puštaju. On mora osjetit publiku, pogodit pismu.... A negleda se kome ima manje/više grešaka LOL (jer nebi bili profići da rade greške, neradi niko od njih greške)

A još i razumin ovo tvoje glasovanje... Kad san i ja prvi put glasa bilo je očajno.

Žalosno je šta može glasat bilo ko....

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:42 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Ja nisam rekao da jje on poznat nego da je izrazito dobar, pogotovo na live nastupima.

Ja neznam sta govorim? lol, ovdje nije bitno znanje, barem meni ne, bitno je svoje misljenje, a moje misljenje je jednako onome sta sam glasao, to sto se ti ili netko drugi neslaze s mojim glasanjem, ja cesem jaja za to (da izvines na izrazu), bas me boli qurac. Ja imam svoje misljenje. Ti imas svoje. Znanje ja ne dovodim u pitanje.

Moje pravo glasanje: 

1. Eric Navarra

2. David Guetta

3. Afrojack

4. Deadmau5

5. Tiesto

Slažen sa time da nije bitno jeli neko poznat ili ne, nikako nevalja sudit po popularnosti(jer se tu uglavnom radi o komercijalnosti), ali..... PA DA BI BIA ITI MALO DOBAR MORA IMAT BAR NEŠTO NA INTERNETU, pogotovo na YT i SC, jbt, pa upiši DJ gov#o nać će ti nešto, a za tog Navarru kojeg ti glasuješ za #1 nema ništa!! Razumiš???? ;)

Čekaj, znanje nije bitno?!?! Sad si dovoljno reka... Jer..... neda mi se... Aaaa...jbt pa nije to glasovanje za Euroviziju.....

I da, stvarno ti virujen da si bia na PvD-a i Tiesta u Zagrebu, LOL. Moga si izmislit neke druge koji su čak i bili tamo pa ti neko možda i virova.

Ako/kad mi se bude dalo stavit ću ti par liveova malo boljih DJ-eva pa ćeš vidit onda ;)

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
paradajz kaže...
Legendic1911 kaže...
paradajz kaže...

Postaj par mixeva ;)

Nema se para za Outlook. {#} To mi je san, otić jednog dana na to. Što se tiče mixeva tu su: 

http://www.mixcloud.com/lowkill/

Ja mozda budem tamo radio pa mozda dobijem besplatnu ulaznicu :P

btw svidaju mi se stvari ;) pogotovo 2. i 3. set

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice