Tesko je napraviti dobar remake lose serije ...
evo nove informacije, Peggy će glumit ona žuta iz Bitanga i Princeze, ne znam kak se zove, mislim da je Mila Elegović, nisam siguran, i ne zna se dal će imat crvenu kosu. Ta je vijest stara nekolko dana, al sam se tek sada sjetio objaviti ju
Kada sam vidio ko će glumiti Buda, zlo mi je došlo. Zar nije dosta da njegovu glupu njušketinu sa pubertetskim brkovima i mutiranom fudbalerkom moram gledati u Coca-Cola obiteljskoj strani života. Mama Bundy je dobra i Kelly. Bit će sisa na ekranu, dude 'vamo. Big 'Uns. 
Peggy ce glumiti ona plavusa iz Bitangi i princezi (Irena), ne znam tocno kako se zove!
To će biti ista stvar kao i Krim Tim 2 xD
Tarik, Rene i ona ženska sa čudnim glasom.
Ko u svemu Hrvatskom, svugdje isti glumci.
Bolje da to niti ne postoji.
Kada sam vidio ko će glumiti Buda, zlo mi je došlo. Zar nije dosta da njegovu glupu njušketinu sa pubertetskim brkovima i mutiranom fudbalerkom moram gledati u Coca-Cola obiteljskoj strani života. Mama Bundy je dobra i Kelly. Bit će sisa na ekranu, dude 'vamo. Big 'Uns. 
Već sam pratio nekoliko sezona "pravih" voda na rtl-u. Ovu croverziju ne namjeravam gledati.
Već sam pratio nekoliko sezona "pravih" voda na rtl-u. Ovu croverziju ne namjeravam gledati.
I još nešto moje mišljenje je to da bi cro Al Bundy trebao biti Mustafa Nadarević
Ne znam kako vama, ali meni Mila Elegović i Damir Lončar ne pašu kao par, više kao otac i kćer. Tak da mi to izgleda incestoidno... 
Što se tiče onog koji glumi Buda, njega sam samo vidio u reklami, a nikad ne na filmu ili u seriji. Neko je reko da mu se gadi njegovi pahuljasti brčići i fudbalerka. Pa Bud je i stvoren da bude ogavan...
Inače, i Lončar i Elegovićka su oboje dobri glumci.
Ukratko živim za njene sise
Ne znam kako vama, ali meni Mila Elegović i Damir Lončar ne pašu kao par, više kao otac i kćer. Tak da mi to izgleda incestoidno... 
Što se tiče onog koji glumi Buda, njega sam samo vidio u reklami, a nikad ne na filmu ili u seriji. Neko je reko da mu se gadi njegovi pahuljasti brčići i fudbalerka. Pa Bud je i stvoren da bude ogavan...
Inače, i Lončar i Elegovićka su oboje dobri glumci.
Sve skupa - koma!
Zašto ekipa radije ne smisli i odglumi nešto novo i originalno? Ovo je prestrašno... 
Jel to stvarno niko nije gledao prvu epizodu sad u srijedu sto je bila? Ja sam mislio pogledati ali sam izisao van i zaboravio...
btw onaj lik sto ce glumiti Bud-a je savrsen za tu ulogu...Mislim da debilnijeg lika nisu mogli naci na cijelom balkanu...A i ova sto ce glumiti Kelly je isto tako super za ovu ulogu...
Ako je neko gledao molio bih par komentara...
bila utakmica na drugom, što ti je, nismu mogli naći bolji termin 
Mislio sam kako će napraviti nešto novo.
Ali napravili su isto! Samo su preveli na Hrvatski!
a da ne spominjem glumce.
Serija je prelosa. Jedino sta je smijesno u njoj je kako je sve glupo i jadno.
Jedna stvar koja bi me nagovorila da gledam to su Miline cike. /drool
Ona kelly iz zauvjek susjedi nema pojma što znaći gluma.Uvjek kad nešto kaže (i u stvarnom životu) ispada kao glupaća.
Valjda su je zato i uzeli. Tko bi mogao bolje glumit kelly nego ona :D
Mislio sam kako će napraviti nešto novo.
Ali napravili su isto! Samo su preveli na Hrvatski!
a da ne spominjem glumce.
Ne znam kako vama, ali meni Mila Elegović i Damir Lončar ne pašu kao par, više kao otac i kćer.
Ukratko živim za njene sise

smatram da dnevnik u 19.30 i Otvoreno u kombinaciji daju bolju zabavu od onog horora... pogledao 10 minuta i skuzio sam da se tjeram na smjeh. 
Meni je serija ok.Jedino što je kopija
Po količini debilizma kojima nas zasipaju mediji u tzv. Republici Hrvatskoj (ne vidim po čemu smo suvereni i samostalni) najbolje da postanemo 49 savezna država SAD-a. Fort Knox već imamo u ulici Tomasa Džefersona. A poštedićemo i Olega gnjavaže sa vizom.
Ova serija ne predstavlja tipičnu hrvatsku obitelj.
Serija "Naši i vaši" je sto puta bolja od ovoga amerikaniziranog smeća.
Jucer mi se dogodila ista stvar kao i dan prije kada sam gledao onaj novi debilni kviz "trenutak istine" (il kako se vec zove, trebo bi se zvat "Trenutak idiotizma")! I tada,a i jucer dok sam gledao te nove gluposti na Novoj TV stalno sam mislio kako ce svakog trenutka to sve prekinuti i reci da je to sve samo sala i onda pustit ono pravo! Ali ne, to nije bila sala! Onaj pazi zid se jos moze gledat jer je smjesno promatrat ljude kako se uspanice dok im zid prilazi (a posebno mi je bilo smjesno kad je ona iz osijeka zapela u otvoru!)! Jos sad samo da vidim ono sa tatama! Sve u svemu - BOZE DRAGI!!
Jucer mi se dogodila ista stvar kao i dan prije kada sam gledao onaj novi debilni kviz "trenutak istine" (il kako se vec zove, trebo bi se zvat "Trenutak idiotizma")! I tada,a i jucer dok sam gledao te nove gluposti na Novoj TV stalno sam mislio kako ce svakog trenutka to sve prekinuti i reci da je to sve samo sala i onda pustit ono pravo! Ali ne, to nije bila sala! Onaj pazi zid se jos moze gledat jer je smjesno promatrat ljude kako se uspanice dok im zid prilazi (a posebno mi je bilo smjesno kad je ona iz osijeka zapela u otvoru!)! Jos sad samo da vidim ono sa tatama! Sve u svemu - BOZE DRAGI!!
Meni je serija bezveze,.. zasad! Gledao sam u srijedu, i nasmiješ se, ali je radnja... ista!