Bračne vode - CroVersion

poruka: 165
|
čitano: 35.507
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Tesko je napraviti dobar remake lose serije ...

17 godina
protjeran
RE: Bračne vode - CroVersion
Horagio kaže...
ambivalent kaže...
Horagio kaže...

evo nove informacije, Peggy će glumit ona žuta iz Bitanga i Princeze, ne znam kak se zove, mislim  da je Mila Elegović, nisam siguran, i ne zna se dal će imat crvenu kosu. Ta je vijest stara nekolko dana, al sam se tek sada sjetio objaviti ju

Uh iritantan glas, ali kompenzira to sa odličnim sisama :)
 lol, al veli da inače nije tak iritantan, kaže da samo glumi, ma, ko bi joj vjerovao
 Je, istina je, zapravo nema takav glas
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
protjeran
Bračne vode - CroVersion

Kada sam vidio ko će glumiti Buda, zlo mi je došlo. Zar nije dosta da njegovu glupu njušketinu sa pubertetskim brkovima i mutiranom fudbalerkom moram gledati u Coca-Cola obiteljskoj strani života. Mama Bundy je dobra i Kelly. Bit će sisa na ekranu, dude 'vamo. Big 'Uns.  Belji se

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 13:45 (the_tux).
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Peggy ce glumiti ona plavusa iz Bitangi i princezi (Irena), ne znam tocno kako se zove!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 14:15 (Assassin).
17 godina

To će biti ista stvar kao i Krim Tim 2 xD

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
Bračne vode - CroVersion

Tarik, Rene i ona ženska sa čudnim glasom.

Ko u svemu Hrvatskom, svugdje isti glumci.

Bolje da to niti ne postoji.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
kad dolaze ne ekrane te bracne vode
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Kada sam vidio ko će glumiti Buda, zlo mi je došlo. Zar nije dosta da njegovu glupu njušketinu sa pubertetskim brkovima i mutiranom fudbalerkom moram gledati u Coca-Cola obiteljskoj strani života. Mama Bundy je dobra i Kelly. Bit će sisa na ekranu, dude 'vamo. Big 'Uns.  Belji se

Upravo tako
Glumac je munjen čovjek
Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
neaktivan

Već sam pratio nekoliko sezona "pravih" voda na rtl-u. Ovu croverziju ne namjeravam gledati.

17 godina
Sony kaže...

Već sam pratio nekoliko sezona "pravih" voda na rtl-u. Ovu croverziju ne namjeravam gledati.

Tko namjerava xD

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion
Neznam, dali ce ova serija uspijeti moje mišljenje je da ce to biti još jedan "cro movie failure", no vidjet  ćemo jedina stvar je to da je to ipak nova tv koja ne bi plasirala na tržište neko sranje,...

I još nešto moje mišljenje je to da bi cro Al Bundy trebao biti Mustafa NadarevićCool

E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Ne znam kako vama, ali meni Mila Elegović i Damir Lončar ne pašu kao par, više kao otac i kćer. Tak da mi to izgleda incestoidno... Izlanuo se

Što se tiče onog koji glumi Buda, njega sam samo vidio u reklami, a nikad ne na filmu ili u seriji. Neko je reko da mu se gadi njegovi pahuljasti brčići i fudbalerka. Pa Bud je i stvoren da bude ogavan...

Inače, i Lončar i Elegovićka su oboje dobri glumci.

Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan

Ukratko živim za njene sise

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ne znam kako vama, ali meni Mila Elegović i Damir Lončar ne pašu kao par, više kao otac i kćer. Tak da mi to izgleda incestoidno... Izlanuo se

Što se tiče onog koji glumi Buda, njega sam samo vidio u reklami, a nikad ne na filmu ili u seriji. Neko je reko da mu se gadi njegovi pahuljasti brčići i fudbalerka. Pa Bud je i stvoren da bude ogavan...

Inače, i Lončar i Elegovićka su oboje dobri glumci.

U potpunosti se slazem sa svime sto si ti rekao, osim ovoga da si oni bas ne pasu po godinama, jer sminka sve moze popravit, a i Al izgleda starije od Peggy.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Sve skupa - koma!

Zašto ekipa radije ne smisli i odglumi nešto novo i originalno? Ovo je prestrašno...  Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Bračne vode - CroVersion

Jel to stvarno niko nije gledao prvu epizodu sad u srijedu sto je bila? Ja sam mislio pogledati ali sam izisao van i zaboravio...

btw onaj lik sto ce glumiti Bud-a je savrsen za tu ulogu...Mislim da debilnijeg lika nisu mogli naci na cijelom balkanu...A i ova sto ce glumiti Kelly je isto tako super za ovu ulogu...

Ako je neko gledao molio bih par komentara...

hmmm...
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

bila utakmica na drugom, što ti je, nismu mogli naći bolji termin Viče

17 godina
neaktivan
Ma serija n valja samo!
Mislio sam kako će napraviti nešto novo.
Ali napravili su isto! Samo su preveli na Hrvatski!
a da ne spominjem glumce.
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
17 godina
Bračne vode - CroVersion

Serija je prelosa. Jedino sta je smijesno u njoj je kako je sve glupo i jadno.

Jedna stvar koja bi me nagovorila da gledam to su Miline cike. /drool

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Glumci su za plakati!
Ona kelly iz zauvjek susjedi nema pojma što znaći gluma.Uvjek kad nešto kaže (i u stvarnom životu) ispada kao glupaća.
Valjda su je zato i uzeli. Tko bi mogao bolje glumit kelly nego ona :D
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
17 godina
protjeran
unknown kaže...
Ma serija n valja samo!
Mislio sam kako će napraviti nešto novo.
Ali napravili su isto! Samo su preveli na Hrvatski!
a da ne spominjem glumce.
  Upravo to. Bolje da su pustili reprize originalne serije.

Nakon ovog smeća, mogli bi napraviti ostale kopije uspješnih američkih serija, da se ljudi nasmiju trashu. 
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
 osim ovoga da si oni bas ne pasu po godinama, jer sminka sve moze popravit, a i Al izgleda starije od Peggy.

i_rambo_plache kaže...

Ne znam kako vama, ali meni Mila Elegović i Damir Lončar ne pašu kao par, više kao otac i kćer.

Damir Lončar je 1961. godište, a Mila 1970. - samo 9 godina razlike. Njena šminka i držanje čine da izgleda kao 25. Njegova slanina i neodržavanje kose čine da izgleda kao 55.

Ormuz kaže...

Ukratko živim za njene sise

Ovako se gleda ta serija Osmijeh

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

smatram da dnevnik u 19.30 i Otvoreno u kombinaciji daju bolju zabavu od onog horora... pogledao 10 minuta i skuzio sam da se tjeram na smjeh. Neodlučan

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
moderator
Bračne vode - CroVersion

Evo ima na youtube (ako je neko propustio, a pita se sta je propustio :))):

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2008 9:54 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Evo ima na youtube (ako je neko propustio, a pita se sta je propustio :))):

serija je koma, ne valja ništa!!!!!11
Einstein : Science is a powerful instrument. How it is used depends on man himself not on the instrument. A knife is useful for the lives of human beings, but it can also be used to kill.
17 godina
protjeran
Bračne vode - CroVersion

Meni je serija ok.Jedino što je kopija

17 godina
protjeran
Bračne vode - CroVersion

Po količini debilizma kojima nas zasipaju mediji u tzv. Republici Hrvatskoj (ne vidim po čemu smo suvereni i samostalni) najbolje da postanemo 49 savezna država SAD-a. Fort Knox već imamo u ulici Tomasa Džefersona. A poštedićemo i Olega gnjavaže sa vizom.

Ova serija ne predstavlja tipičnu hrvatsku obitelj.

Serija "Naši i vaši" je sto puta bolja od ovoga amerikaniziranog smeća.

17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Jucer mi se dogodila ista stvar kao i dan prije kada sam gledao onaj novi debilni kviz "trenutak istine" (il kako se vec zove, trebo bi se zvat "Trenutak idiotizma")! I tada,a i jucer dok sam gledao te nove gluposti na Novoj TV stalno sam mislio kako ce svakog trenutka to sve prekinuti i reci da je to sve samo sala i onda pustit ono pravo! Ali ne, to nije bila sala! Onaj pazi zid se jos moze gledat jer je smjesno promatrat ljude kako se uspanice dok im zid prilazi (a posebno mi je bilo smjesno kad je ona iz osijeka zapela u otvoru!)! Jos sad samo da vidim ono sa tatama! Sve u svemu - BOZE DRAGI!!

17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Jucer mi se dogodila ista stvar kao i dan prije kada sam gledao onaj novi debilni kviz "trenutak istine" (il kako se vec zove, trebo bi se zvat "Trenutak idiotizma")! I tada,a i jucer dok sam gledao te nove gluposti na Novoj TV stalno sam mislio kako ce svakog trenutka to sve prekinuti i reci da je to sve samo sala i onda pustit ono pravo! Ali ne, to nije bila sala! Onaj pazi zid se jos moze gledat jer je smjesno promatrat ljude kako se uspanice dok im zid prilazi (a posebno mi je bilo smjesno kad je ona iz osijeka zapela u otvoru!)! Jos sad samo da vidim ono sa tatama! Sve u svemu - BOZE DRAGI!!

Amerika je veliki eksperiment čovječanstva i većini se sviđaju rezultati toga. Stoga svi lagano idemo u tome smjeru (nizbrdo). Došle su nam emisije sa svime fejkanim poput Jerry Springera (sve odglumljeno, izvrsna gluma) i US wrestlera (sve odglumljeno, loša gluma). Ovaj val (Trenutak istine, Hitna 94, Bračne vode, itd.) su samo kopije provjerenih proizvoda koji zarađuju na glupavim konzumentima.

Samo sve to skupa tako ne može dovijeka.

"Jurimo nizbrdo, a nitko ne pita radi li nam kočnica, već se još dodaje gas."

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
17 godina
odjavljen
Bračne vode - CroVersion

Meni je serija bezveze,.. zasad! Gledao sam u srijedu, i nasmiješ se, ali je radnja... ista!Plač

Goodbye
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice