Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 629.010
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu

Volio bih čuti kakokvalitetno spojiti složeniji LAN. Ruter + 2-3pc + server + HD telka

Razmišljam o upuštanju u inesticiju koja uključuje sve navdeno ali me brine kako će se streamati blue-ray datotoke.

Pozdrav

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
15 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Bilo bi idealno kada bi u sljedećem broju BuG-a objavili temu pod naslovom DVB-t kartice i DVB-S kartice za PC, i eksterne i  USB, kao i one koje imaju dualnu funkciju. Toliko je slabo tutorijala napisano na tu temu, pa bih Vas molio da napravite o tome temu, a pogotovjer je sada to idealno vrijem radi doaska digitalne televizije. Bilo bi lijepo vidjeti što se nudi danas na tržištu, aver media i drugi..... pogotov za one koje zanima i dvb-t i dvb-s, da li postoje kartice koje imaju dualnu finkciju (posatoje, ali koje su kod na tržištu), programska rješenja, instaliranje,. bilo bi odlično kada bi se netko s tme pozabavio. a koliko bidim, to je bila jednom jako jako davno tema broja.

Pozdrav i nadam se da ćete uvažiti sugestiju

2 0 hvala 0
17 godina
mikica1 kaže...

Bilo bi idealno kada bi u sljedećem broju BuG-a objavili temu pod naslovom DVB-t kartice i DVB-S kartice za PC, i eksterne i  USB, kao i one koje imaju dualnu funkciju.

Evo, da se nadosam na ovo - i DVB-C kartice također, one s integriranim DVB-C tunerom i CI sučeljem, te kratki pregled kako funkcionira digitalna kablovska televizija. Naravno, s posebnim osvrtom na situaciju na našem tržištu (operatieri, kartice, ponuda, usluge...). Znam da nije toliko široko rasprostranjeno, ali ipak ima dosta korisnika kablovske, podrška za njih je dosta ograničena i time se zapravo nitko ne bavi.

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 0:13 (Veliki Brat).
15 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
mikica1 kaže...

Bilo bi idealno kada bi u sljedećem broju BuG-a objavili temu pod naslovom DVB-t kartice i DVB-S kartice za PC, i eksterne i  USB, kao i one koje imaju dualnu funkciju.

Evo, da se nadosam na ovo - i DVB-C kartice također, one s integriranim DVB-C tunerom i CI sučeljem, te kratki pregled kako funkcionira digitalna kablovska televizija. Naravno, s posebnim osvrtom na situaciju na našem tržištu (operatieri, kartice, ponuda, usluge...). Znam da nije toliko široko rasprostranjeno, ali ipak ima dosta korisnika kablovske, podrška za njih je dosta ograničena i time se zapravo nitko ne bavi.

Može, miože i to, dapače, bilo bi super.....

16 godina
neaktivan
Volio bih pročitat review Gigabyte M8000X gaming miša. Čini se super
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran
Malo vise o gradnji kucista.gdje ima kupit dijelove...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Već 3. mjesec zaredom : Želim test antivirusa!Valjda će ovaj mjesec bit neštoBelji se

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
16 godina

Hehe, pošto je danas izašao office 2010 full,

bugovci može recenzija ?

Da je baba muško - deda bi bio gay

5 0 hvala 1
16 godina

Ja imam primjedbu na recenziju Scythe Kama Angle coolera kojeg ste recenzirali.

"Prosječna temperature neoverclockiranog procesora iznosi 55 celzijevih,a overclockiranog 75 celzijevih"

Temperatura moga OC-anog procesora ne prelazi 53,a imam običan stock cooler tako da mi se ova dva označena broja čine nemogučim.

Death has a thousand faces,evil only one.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

"Prosječna temperature neoverclockiranog procesora iznosi 55 celzijevih,a overclockiranog 75 celzijevih"

Temperatura moga OC-anog procesora ne prelazi 53,a imam običan stock cooler tako da mi se ova dva označena broja čine nemogučim.

Da, ali kako se grije i7-ica?

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

mogli bi stavit još onakvih zanimljivih stvarčica kao uključivanje kompa, super su Smijeh

ps: thx za vraćanje desktopa mjeseca ima stvarno super radova...

Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.

4 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Šef kaže...
luckyluke kaže...

oni su testirali mislim sa i5 procom i piše ti da je temperatura prosječna šta god to značilo

16 godina
neaktivan
M4X kaže...
Šef kaže...
luckyluke kaže...

oni su testirali mislim sa i5 procom i piše ti da je temperatura prosječna šta god to značilo

Testirali su sa i7.

16 godina
odjavljen

Mogli bi napravit jedan best buy review sa USB 2.0 stickovima i hardovima, pošto su cijene niske i ima ih 'ko pljeve.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
32 vs 64 bitni winsi. Prednosti i mane jednog i drugog, kojeg izabrati, zašto 32 bitni nose oznaku x86. Što uopće znači 32/64 bitni itd.
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

7 0 hvala 0
15 godina

Ja bih volio vidit test novih thubana.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

Ja bih volio vidit test novih thubana.

pa to bi trebalo bit

17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
32 vs 64 bitni winsi.

Zanimljivo... Heh. I ja bi to volio vidit pogotovo jer moj PC vapi za 64-bit winsi kako bi radio kako spada. 4 gige RAM-a (32-bit rade samo sa 3,5 gigabajta), 64-bitni procesor kao prvo, a inače brzina i ugodnost i osjećaj za kompom. FuturizamBelji se

sticky boredom with a book:S
15 godina
neaktivan

ahci ili ide na amd-u i intelu,prednosti i mane u svim kombinacijama,to bi rado pročitao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sta bi volio cuitat!? Dostupnost i kompletni prelazak na optiku, planovi t-coma i ostalih koji se bave tim uslugama. Da se malo to sve ispita i da znamo kako i sta...te kada bi otprilike napokon dosla optika u nase domove! Isto tako bi bilo lijepo vidjeti sve cijenike od providera i usluge koje nude pa da mozemo malo to sve usporedit, posto je trenutno veza u Hrvatskoj jako losa.....pa nije lose znati tko ima bolju/losiju uslugu i koliko ta usluga kosta.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
odjavljen

Mene zanima kad će novi extremni pc?

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...

Mene zanima kad će novi extremni pc?

šta nije ta kategorija krajem svake godine

16 godina

Noviteti u Hrvatskoj (kad dolaze iPad,Nexus One, Kin ...)

Možda je još prerano ali neka izađe kad bude bilo vrijeme za to.

Da je baba muško - deda bi bio gay

3 0 hvala 2
17 godina
DamageHigh kaže...
32 vs 64 bitni winsi. Prednosti i mane jednog i drugog, kojeg izabrati, zašto 32 bitni nose oznaku x86. Što uopće znači 32/64 bitni itd.

Ta tema je mislim već dva puta bila, mislim na dvije stranice.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina

Koji broj?

Pa eto, moglo bi opet, za nas relativno friške čitače..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
DamageHigh kaže...

Koji broj?

Pa eto, moglo bi opet, za nas relativno friške čitače..

http://www.bug.hr/bug/sijecanj-2008/83768.aspx

Dvoboj: Vista vs. 64-bitna Vista

17 godina
neaktivan

Mogla bi jedna Tema Broja o fotićima.Nie dugo bila!!(po mogućnosti da nije kokoš)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne sjećam se da je ikada bila, a ako je i bila to je bilo jako jako davno, tema o tv karticama, svih vrsta, dvb-t, dvb-s, što je danas dostupno na tržištu, usporedba, softveri,uglavnom sve o digitalnoj televiziji kao i usporedbu sa uslugama koje danas pružaju neki rpovderi tipa maxtv i slične stvari. ali prvenstveno bih volio čitati o ponudi kartica na našem tržištu i i njihovu analizu.

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mikica1 kaže...

Ne sjećam se da je ikada bila, a ako je i bila to je bilo jako jako davno, tema o tv karticama, svih vrsta, dvb-t, dvb-s, što je danas dostupno na tržištu, usporedba, softveri,uglavnom sve o digitalnoj televiziji kao i usporedbu sa uslugama koje danas pružaju neki rpovderi tipa maxtv i slične stvari. ali prvenstveno bih volio čitati o ponudi kartica na našem tržištu i i njihovu analizu.

hvala unaprijed

bio je cijeli broj o digitalnom signalu i televiziji, a bilo je i usporedbi između raznih davatelja usluga televzije i interneta

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Već 3. mjesec zaredom : Želim test antivirusa!Valjda će ovaj mjesec bit neštoBelji se

Uz ono moju zelju o uvodenju optike u nase stanove, ponude svih providera, konkretne planove providera o brzinama i uslugama.....ovo bih isto tako volio procitati!

Da se uzme malo vise antivirusa.....znaci neka se uzmu svi "popularni" free antivirusi i oni koji se placaju i da se naprave realne usporedbe i detaljan opis svakoga antivirusa....kakva mu je detekcija, mogucnosti...sve vrline i mane.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice