Volio bih čuti kakokvalitetno spojiti složeniji LAN. Ruter + 2-3pc + server + HD telka
Razmišljam o upuštanju u inesticiju koja uključuje sve navdeno ali me brine kako će se streamati blue-ray datotoke.
Pozdrav
Volio bih čuti kakokvalitetno spojiti složeniji LAN. Ruter + 2-3pc + server + HD telka
Razmišljam o upuštanju u inesticiju koja uključuje sve navdeno ali me brine kako će se streamati blue-ray datotoke.
Pozdrav
Bilo bi idealno kada bi u sljedećem broju BuG-a objavili temu pod naslovom DVB-t kartice i DVB-S kartice za PC, i eksterne i USB, kao i one koje imaju dualnu funkciju. Toliko je slabo tutorijala napisano na tu temu, pa bih Vas molio da napravite o tome temu, a pogotovjer je sada to idealno vrijem radi doaska digitalne televizije. Bilo bi lijepo vidjeti što se nudi danas na tržištu, aver media i drugi..... pogotov za one koje zanima i dvb-t i dvb-s, da li postoje kartice koje imaju dualnu finkciju (posatoje, ali koje su kod na tržištu), programska rješenja, instaliranje,. bilo bi odlično kada bi se netko s tme pozabavio. a koliko bidim, to je bila jednom jako jako davno tema broja.
Pozdrav i nadam se da ćete uvažiti sugestiju
Bilo bi idealno kada bi u sljedećem broju BuG-a objavili temu pod naslovom DVB-t kartice i DVB-S kartice za PC, i eksterne i USB, kao i one koje imaju dualnu funkciju.
Evo, da se nadosam na ovo - i DVB-C kartice također, one s integriranim DVB-C tunerom i CI sučeljem, te kratki pregled kako funkcionira digitalna kablovska televizija. Naravno, s posebnim osvrtom na situaciju na našem tržištu (operatieri, kartice, ponuda, usluge...). Znam da nije toliko široko rasprostranjeno, ali ipak ima dosta korisnika kablovske, podrška za njih je dosta ograničena i time se zapravo nitko ne bavi.
Bilo bi idealno kada bi u sljedećem broju BuG-a objavili temu pod naslovom DVB-t kartice i DVB-S kartice za PC, i eksterne i USB, kao i one koje imaju dualnu funkciju.
Evo, da se nadosam na ovo - i DVB-C kartice također, one s integriranim DVB-C tunerom i CI sučeljem, te kratki pregled kako funkcionira digitalna kablovska televizija. Naravno, s posebnim osvrtom na situaciju na našem tržištu (operatieri, kartice, ponuda, usluge...). Znam da nije toliko široko rasprostranjeno, ali ipak ima dosta korisnika kablovske, podrška za njih je dosta ograničena i time se zapravo nitko ne bavi.
Može, miože i to, dapače, bilo bi super.....
Već 3. mjesec zaredom : Želim test antivirusa!Valjda će ovaj mjesec bit nešto
Hehe, pošto je danas izašao office 2010 full,
bugovci može recenzija ?
Ja imam primjedbu na recenziju Scythe Kama Angle coolera kojeg ste recenzirali.
"Prosječna temperature neoverclockiranog procesora iznosi 55 celzijevih,a overclockiranog 75 celzijevih"
Temperatura moga OC-anog procesora ne prelazi 53,a imam običan stock cooler tako da mi se ova dva označena broja čine nemogučim.
"Prosječna temperature neoverclockiranog procesora iznosi 55 celzijevih,a overclockiranog 75 celzijevih"
Temperatura moga OC-anog procesora ne prelazi 53,a imam običan stock cooler tako da mi se ova dva označena broja čine nemogučim.
Da, ali kako se grije i7-ica?
mogli bi stavit još onakvih zanimljivih stvarčica kao uključivanje kompa, super su
ps: thx za vraćanje desktopa mjeseca ima stvarno super radova...
oni su testirali mislim sa i5 procom i piše ti da je temperatura prosječna šta god to značilo
oni su testirali mislim sa i5 procom i piše ti da je temperatura prosječna šta god to značilo
Testirali su sa i7.
Mogli bi napravit jedan best buy review sa USB 2.0 stickovima i hardovima, pošto su cijene niske i ima ih 'ko pljeve.
Ja bih volio vidit test novih thubana.
Ja bih volio vidit test novih thubana.
pa to bi trebalo bit
Zanimljivo... Heh. I ja bi to volio vidit pogotovo jer moj PC vapi za 64-bit winsi kako bi radio kako spada. 4 gige RAM-a (32-bit rade samo sa 3,5 gigabajta), 64-bitni procesor kao prvo, a inače brzina i ugodnost i osjećaj za kompom. Futurizam
ahci ili ide na amd-u i intelu,prednosti i mane u svim kombinacijama,to bi rado pročitao
Sta bi volio cuitat!? Dostupnost i kompletni prelazak na optiku, planovi t-coma i ostalih koji se bave tim uslugama. Da se malo to sve ispita i da znamo kako i sta...te kada bi otprilike napokon dosla optika u nase domove! Isto tako bi bilo lijepo vidjeti sve cijenike od providera i usluge koje nude pa da mozemo malo to sve usporedit, posto je trenutno veza u Hrvatskoj jako losa.....pa nije lose znati tko ima bolju/losiju uslugu i koliko ta usluga kosta.
Mene zanima kad će novi extremni pc?
Mene zanima kad će novi extremni pc?
šta nije ta kategorija krajem svake godine
Noviteti u Hrvatskoj (kad dolaze iPad,Nexus One, Kin ...)
Možda je još prerano ali neka izađe kad bude bilo vrijeme za to.
Ta tema je mislim već dva puta bila, mislim na dvije stranice.
Koji broj?
Pa eto, moglo bi opet, za nas relativno friške čitače..
Koji broj?
Pa eto, moglo bi opet, za nas relativno friške čitače..
http://www.bug.hr/bug/sijecanj-2008/83768.aspx
Dvoboj: Vista vs. 64-bitna Vista
Mogla bi jedna Tema Broja o fotićima.Nie dugo bila!!(po mogućnosti da nije kokoš)
Ne sjećam se da je ikada bila, a ako je i bila to je bilo jako jako davno, tema o tv karticama, svih vrsta, dvb-t, dvb-s, što je danas dostupno na tržištu, usporedba, softveri,uglavnom sve o digitalnoj televiziji kao i usporedbu sa uslugama koje danas pružaju neki rpovderi tipa maxtv i slične stvari. ali prvenstveno bih volio čitati o ponudi kartica na našem tržištu i i njihovu analizu.
hvala unaprijed
Ne sjećam se da je ikada bila, a ako je i bila to je bilo jako jako davno, tema o tv karticama, svih vrsta, dvb-t, dvb-s, što je danas dostupno na tržištu, usporedba, softveri,uglavnom sve o digitalnoj televiziji kao i usporedbu sa uslugama koje danas pružaju neki rpovderi tipa maxtv i slične stvari. ali prvenstveno bih volio čitati o ponudi kartica na našem tržištu i i njihovu analizu.
hvala unaprijed
bio je cijeli broj o digitalnom signalu i televiziji, a bilo je i usporedbi između raznih davatelja usluga televzije i interneta
Već 3. mjesec zaredom : Želim test antivirusa!Valjda će ovaj mjesec bit nešto
Uz ono moju zelju o uvodenju optike u nase stanove, ponude svih providera, konkretne planove providera o brzinama i uslugama.....ovo bih isto tako volio procitati!
Da se uzme malo vise antivirusa.....znaci neka se uzmu svi "popularni" free antivirusi i oni koji se placaju i da se naprave realne usporedbe i detaljan opis svakoga antivirusa....kakva mu je detekcija, mogucnosti...sve vrline i mane.