Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 629.688
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Ja bih htio nešto vidjet kao mala škola programiranja u više dijelova

ono najbolji jezici i popis najvažnijih ili najpopularnijih naredbi sa objašnjenjem i primjerom

ako ne to

onda konfiguracije sa periferijom i monitorom do 10.000 kn

Hvala, Mitch.

Da je baba muško - deda bi bio gay

8 0 hvala 3
17 godina

evo da se ponovo javim-volio bi više čitati o recenzijama različitih vrsta softera različitih namjena i različitih verzija(free/$$)..i to u svakom broju više o softveru jer mi je ovo malo.

hvala Osmijeh

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 17:59 (mali.ivica87).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu

Da evo cool tema, svaka čast!Namigiva Mene recimo od SW najviše zanimaju sigurnosna rješenja, OS i utilities za održavanje Windowsa (od posljednjeg registry, defragmentacija, desktop, performance boost)

sticky boredom with a book:S
16 godina

E,da,bilo bi super kad bi napravili temu kako ubrzati sistem jer puno nas ima već Windowse koji se relativno dugo koriste i već su usporeni.Pa bi dobro došlo koje programe koristiti i koje postupke.I htel bi da se izbace opisi laptopa,netbooka i toga te printera jer toga ima u skoro svakom broju.

Napoleon:Total War
16 godina
odjavljen

Možda da napokon testiraju vražji Fermi!!!!!

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

U idućem broju je garant Adobe CS5 tema... Cool

1 0 hvala 0
17 godina
vexx5555 kaže...

Možda da napokon testiraju vražji Fermi!!!!!

ja sam se nadao postenom testu

u vidiju su napravili recenziju & test fermija i phenoma II X6, testovi su sramota (ne samo da su jadni nego imaju i greške), a rekli su da ih imaju u vidilab

17 godina
neaktivan

Volio da jos vise pisu o grafuljama,procesorima,memorije,kucista,monitori,klokanje procesora,test gaming laptopa i takve fore :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Fermija je trebao biti i u Bugu, ali nisu dobili kartice na testiranje!
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
protjeran

Školu photoshopa definitivno.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Pitanje:

kolko ce biti nastavaka samogradnje mikrokontrolera?

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U kojem broju kontate testirati 'digitalne' fotoaparate? Ovaj zadnji broj je bezvezze... Ne znam jeste šta testirali ili ste onako ofrlje rekla-kazala pisali recenzije Belji se .

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...mozda bi moglo biti tema...izgled sobe ili stana jednog developera ili geek-a....mislim kao bi trebalo izgledati...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...

...mozda bi moglo biti tema...izgled sobe ili stana jednog developera ili geek-a....mislim kao bi trebalo izgledati...

Uzmeš njihov ured u kojem rade i voila! :P

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
neaktivan
Mala promocija Phun-a
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina

usb dildoe

Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina

Microsoft Kin ;)

3 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

Test gamerskih tipkovnica.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Ivan M. kaže...

U idućem broju je garant Adobe CS5 tema... Cool

Mentalist kaže...

Školu photoshopa definitivno.

ako ne tema, onda mogu u svakom broju posvetit 5-6 stranica za photoshop tutorijale..ne onake da mjenjam boju autu ( za to me zaboli) vec nesto korisno...kako neki skin promjeniti iz crvenog u plavi, kako ukloniti npr. tekst sa neke slike...itd..

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
16 godina

Mogao bi i jedan test monitora biti, nije ga već dugo biloOsmijeh  Također novi linux ili možda tema broja o linuxu i sve o njemu. Ako ste se mogli lijepo za apple raspisat, sad je vrijeme za linux. Moramo se malo odmoriti od windowsaBelji se Također test antivirusa ne bi bio naodmet.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Mogla bi tema broja jednom postati linux...=)

Ne znam jeli ikada i bilo (nažalost ne čitam bug godinama..Plač)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Mogao bi i jedan test monitora biti, nije ga već dugo biloOsmijeh  Također novi linux ili možda tema broja o linuxu i sve o njemu. Ako ste se mogli lijepo za apple raspisat, sad je vrijeme za linux. Moramo se malo odmoriti od windowsaBelji se Također test antivirusa ne bi bio naodmet.

Kad dodju na lvl Windows-a 95, moze.

(Ne dajte thumb downove).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Stoja kaže...

Kad dodju na lvl Windows-a 95, moze.

(Ne dajte thumb downove).

Kako neću dati kad pričaš gluposti?

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan

Testiranje windows CeMeNT-aSmijeh

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mala promocija Phun-a

Mitch kaže...

Microsoft Kin ;)

Psssst, neznaju ljudi ovdje što je to  Belji se

16 godina

Recenzije :
Assassin's Creed 2

Full HD televizori od 3000 do 7500 kn (onako par katergorija 3000 - 4000,4000-5000,5000-6000,6000-7500 kn)

Digitalni fotoaparati (dolazi ljeto pa bi bilo dobro vidjet podvodne i ostale)

Hardver :

Test grafičkih kartica (max. 20 modela ali od različitih proizvođača XFX,Sapphire,VTX itd.) :

- Ati 5XXX vs. NVidia Fermi

Cijene USB 3.0 PCI kartica i matičnih ploča

Tutorijali :

Što ometa digitalni televizijski signal,npr. živite u staroj zgradi pa metalni dijelovi pročelja ometaju signal - kako se riješiti toga

- Koju antenu kupiti (5db,10db)

- grafički prikazati pomoću stupnjeva ometanja (kvalitete,lovljenja) signala

Kako instalirati Mac OS na PC ili Windowse na Mac ?

Softver :

iZ3D driver

Softveri za kontroliranje brzine ventilatora na graf. karticama ili na procesoru

A najviše bih molio kad bi se izvadio moj tutorijal za stavljanje tema ili otključavanje LG Cookiea pod savjet više s bugovog foruma :)

HVALA, Mitch !

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 19:55 (Mitch).

13 0 hvala 2
17 godina

Moze opsiran clanak o progamingu, hrvatskim poznatim progamerima, teamovima, dostignucima itd. (kao sto jednom bila reportaza na hrt).

p.s. Ide mi na zivce kad se potrosi pola stranice na pljuvanje neke low budget igre. :))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Moze opsiran clanak o progamingu, hrvatskim poznatim progamerima, teamovima, dostignucima itd. (kao sto jednom bila reportaza na hrt).

p.s. Ide mi na zivce kad se potrosi pola stranice na pljuvanje neke low budget igre. :))

Da, mogli bi onda i mene sa mojih 5-6 programčića prezentirat Smijeh

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
15 godina
neaktivan

To o programiranju stave u Mreži možda. Čisto sumnjam da će biti u Bugu, jer i nije neko zanimljivo štivo za čitanje.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...

E vidiš ja baš to obožavam, tu autori imaju mjesta za ispucat svoj humor... prije je toga bilo puno više....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice