Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 632.973
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
erar kaže...
U novom broju Bug-a bi dobro došao kalendar sa golim "tetama". Uljudbeni pozdrav :-)

da to je to.. neki kalendar bi bas lijepo pao. onako neke koke bilo iz igara bilo stvarne s nekim komponentama itd... onako pristojno, bez golotinje ali ni da nisu ko casne

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
protjeran
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Zelio bih procitati svoj rad, koji sam pisao za skolsku pismenu zadacu iz hrvatskog jezika, a koji je o BUG-u.

Pa zato ostavite malo mjesta (trenutno je na ocjenjivanju).

Moj PC  
17 0 hvala 0
15 godina
Mentalist kaže...

Zelio bih procitati svoj rad, koji sam pisao za skolsku pismenu zadacu iz hrvatskog jezika, a koji je o BUG-u.

Pa zato ostavite malo mjesta (trenutno je na ocjenjivanju).

Ako ne bude, slobodno otvori temu i napiši u nekoj temi {#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
14 godina
neaktivan
skroman prijedlog

vise mistera Antiše u gejming rubrici, manje svih ostalih.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Predlažem neki opširniji test SSD-ova.

Cijene im lagano padaju, a i sve više ih je.

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Krešo91 kaže...

Dakle, moji dosadašnji prijedlozi:

1.   Kupovina cheap & eficient komponenata

• dakle usporedba kvalitetnih jeftinih komponenata
  • MBO, CPU, GPU, RAM, HDD
  • ne test nego onako malo tips & tricks BUG redakcije i slično

2.   Interview BUG redakcije

• put do uspjeha, usponi i padovi, školovanje i malo o privatnom životu vezano za BUG

3.   Test WiFi mobitela (mobiteli s ugrađenom WiFi karticom {#})

• max cijena  4000 kn
  • test brzine, propusnosti i kvalitete signala u odnosu na udaljenost od WiFi pristupne točke iliti hotspota (ako je to moguće obavit na mobitelu)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodatni prijedlog:

Test gamepad-a

Ne znam jeli dosad bilo, ali ako je bilo davno.....bilo bi dobro ponoviti {#}

Extra prijedlog {#}

Kako su BUG-ovci proveli Božić i Novu godinu: {#}

• kako je bilo, gdje ste bili i kol'ko cuge je bilo 
  • review raznih vrsti bezalkoholnih pića i utjecaj na ljudske performanse
  • par slika redakcije sa flašama/čašama u rukama....može i grupna fotka zdravice

Valjda nećete previše "vode" popit {#}

2 dodatna prijedloga:

1. Mentalist-ov sastav o nama najdražim novinama {#}

• review
  • ocjena
  • kritike

2. Test napajanja

• hard test
  • cijene:
  1. 200 - 750 kn
  2. 750 - 900 kn
  3. 900 i više (ako ima takvih)

R.I.P. Leslie Nielsen (11, 02. 1926 – 28, 10. 2010. | we will miss you :'(
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 23:02 (Krešo91).
16 godina

ma Mentalist treba postati inozemni dopisnik

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mentalist for president {#}

Hail to the chief,

He's the chief

And he needs hailing

He is the chief

So everybody hail like crazy

{#}

R.I.P. Leslie Nielsen (11, 02. 1926 – 28, 10. 2010. | we will miss you :'(
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 23:08 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

U slijedećem broju Buga želim čitati slijedeće:

-na naslovnoj strani: "Cijena 35 kn"

-na posljednjoj stranici teksta: "244"

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
15 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pade mi nešto na pamet, pa rekoh, da podijelim sa svekolikim pučanstvom.

Pošto sam u fazi kupovine laptopa, palo mi je na pamet kako bi bilo lijepo jednom za promjenu imati 100% legalan softver na računalu (moralisti stop, piratiranje  nije tema ovog posta :-) ). A još bi ljepše bilo imati sve to za 0 kuna. Pa eto,došla ideja za temu broja: "Legalno računalo za 0 kuna" (nadam se da nije nešto slično bilo, pošto slabo čitam Bug u zadnje vrijeme (Da, da. Znam da je to neoprostivo. Evo, jače zatežem cilicij i osuđujem se na dodatnu turu ritualnog samokažnjavnja)).

Dakle, da se na jednom mjestu navedu svi programi koji prosječnim (pa čak i onim malo manje "prosječnim") korisnicima trebaju, a da su besplatni.

Naravno, osnova bi trebala biti neka linux distribucija, ali osim nje da se navedu (ili čak i stave na Bug dvd) i svi ostali programi tipa: open office, neki preglednik slika, editor slika, mp3 svirač, neko čudo za gledanje filmova, html editor, antivirus, ftp klijent i šta ja znam šta sve još.

Naravno, moglo bi se slično napraviti i na Windows osnovi, ali onda ne bi bilo 100% besplatno, ali dobro sad.

Eto, to je mojih 2 lipe, pa vidite ako se ova ideja može kako iskoristiti, unaprijed se odričem honorara na osnovi idejnih prava.{#}

I have seen the truth, and it makes no sense

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
na bug nebi stale nikakve "prave" distre, mozda samo damn small linux, eventiualno da izdaju 2 dvd-a
ako vec rade to, neka cd natrpaju freewearom za winse, danas jako malo korisnika koiristi linux (nazalost)
imam ja jedan prijedlog, u enteru je uvijek na cd-u bilo besplatnih igara, jel bi se to moglo u bugu uvest???
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
na bug nebi stale nikakve "prave" distre, mozda samo damn small linux, eventiualno da izdaju 2 dvd-a

Pa ne treba distribucija ići na DVD. Barem danas skoro svatko ima flat. Neka navedu koju distribuciju oni preporučuju (mada se bojim da bi oko toga bilo flejma) i neke linkove odakle se može skinuti i to je to.

I have seen the truth, and it makes no sense
15 godina
neaktivan
nemaju svi, nema valjda ni pola clanova foruma, nije ti ovo SAD ili finska (u americi ti je 90% prikljucaka flat :D )
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
1337Code_breaker kaže...
nemaju svi, nema valjda ni pola clanova foruma, nije ti ovo SAD ili finska (u americi ti je 90% prikljucaka flat :D )

Ako nemaju svi, garant njihovi frendovi imaju tako da...Eto ja cu ti skinut i poslat postom ako ti treba nesto.

Ontopic: Test SSD-ova!!! :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 8:12 (tnakir).
15 godina

Volio bih vidjeti u nekom od idućih brojeva test pisača velikog formata (ploteri 42" i 44"). Znam da ova tema vjerojatno nije toliko atraktivna ali ima nas koje zanima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda nema veze s temom, ali šta je s onim starim bugovima u pdf izdanju?

perodigitron
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
perodigitron kaže...

Meni se nekako čini da bi to moglo biti negdje za blagdane. Barem sam tako shvatio iz prepiske s Mirom.

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
erar kaže...
U novom broju Bug-a bi dobro došao kalendar sa golim "tetama". Uljudbeni pozdrav :-)

da to je to.. neki kalendar bi bas lijepo pao. onako neke koke bilo iz igara bilo stvarne s nekim komponentama itd... onako pristojno, bez golotinje ali ni da nisu ko casne

Potpisujem.

Kulturnu verziju, naravno.

Inače ne pribijam kalendare na zid, to mi je bzvz, ali ovaj bi bio iznimka!

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan
da nar u novom bugu na cd-u budu starije igrice poput Doom i warcraft 2... :))
16 godina
odjavljen

Nadam se da će u slijedećoj godini Bug osvanuti sa malo drugačijim dizajnom.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
moderator
tnakir kaže...
1337Code_breaker kaže...

Ako nemaju svi, garant njihovi frendovi imaju tako da...Eto ja cu ti skinut i poslat postom ako ti treba nesto.

Ontopic: Test SSD-ova!!! :)

Hoćeš li slati svim čitateljima koji se jave - pa da odmah stavimo tvoju mail adresu za kontakt? {#}

SSD-ovi su u planu (stvar je u dostupnosti), a ako ne bude usporednog, bit će barem nekih noviteta...

mario.L_hr kaže...

Volio bih vidjeti u nekom od idućih brojeva test pisača velikog formata (ploteri 42" i 44"). Znam da ova tema vjerojatno nije toliko atraktivna ali ima nas koje zanima.

Vrlo komplicirano za odraditi, ali doista jako dugo nismo pisali o ploterima, pa se uzima na znanje...

mario.L_hr kaže...
perodigitron kaže...

Meni se nekako čini da bi to moglo biti negdje za blagdane. Barem sam tako shvatio iz prepiske s Mirom.

Nešto će biti vrlo brzo, odnosno već i je trebalo, ali je prioritet dobio m.bug, pa je zato ovo ostalo malo na čekanju...

vexx5555 kaže...

Nadam se da će u slijedećoj godini Bug osvanuti sa malo drugačijim dizajnom.

Svaki broj pomalo mijenjamo neke dijelove, baš s ciljem osvježavanja (npr. u ovom posljednjem broju su uvedeni kraći opisi za manje atraktivne igre, kako bi se uštedjelo na prostoru).

...
17 godina
Miro kaže...
tnakir kaže...

Hoćeš li slati svim čitateljima koji se jave - pa da odmah stavimo tvoju mail adresu za kontakt? {#}

Naravno! Samo mi najprije moraju poslat pismenu potvrdu od T-Coma da nemaju flat :P (i sliku sestre ili neke prijateljice).

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
16 godina
odjavljen
Miro kaže...

Svaki broj pomalo mijenjamo neke dijelove, baš s ciljem osvježavanja (npr. u ovom posljednjem broju su uvedeni kraći opisi za manje atraktivne igre, kako bi se uštedjelo na prostoru).

U redu je to, ali mislio sam na malo veće promjene, kao ono kada ste mijenjali font. Meni bi osobno dobro pasale nove oznake kraja teksta-možda da je umjesto kocke mala bubamara? Volio bih također da je samogradnja malo dotjeranija- malo neka dizajneri porade na njoj.

14 godina
neaktivan

PC Konzola

U moru sve jeftinijih lcd televizora i kvalitetne bezicne periferije mislim da bi dobra tema bila mali PC koji bi sluzio kao konzola odnosno HTPC ili nesto slicno koji bi bio dovoljno mocan pokretati nove igre na velikim ekranima.

E sad ja se ne kuzim bas u to, neznam koliko je sve kompatibilno jedno sa drugim (primjer u slici) kao ni dali je uopce izvedivo ali ukoliko je mislim da bi to bilo jako zanimljivo vidjeti.

Naravno uz predlozeno (ukoliko valja i stane u mini kuciste) jos treba nadodati barem 2 kontrolera, tipkovnicu i misa (naravno sve bezicno) te ukoliko se zeli ic u ekstremitete, bezicne headsetove. I jos kad bi se moglo slozit u tri kategorije (jeftino/srednje/skupo) to bi bilo odlicno. Uglavnom to bi bio PC za koji ti ne treba stol pa ni posebno mjesto u prostoriji.

Eto, to je moj prijedlog, razmotrite ga pa recite sta mislite o tome.

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 16:35 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...
erar kaže...

Meni bi vise pasao kalendar sa novim grafama od ove godine sa nekom cool pozadinom.

15 godina
neaktivan

Volio bih da u novom broju bude jedna tema o procesorima, ne test nego popis procesora od Pentiuma 4 pa nadalje i njegov pandan. Ja još koristim P4 3.0MhZ, zasad mi je dovoljan ali razmišljam o kupovini neke novije konfe. Zašto od četvorke pa jednostavno da se možemo ravnati (bar mi malo neukiji). Kako su bugovci ipak meštri u tome mislim da im jedna takva tema nebi bila komplicirana da naprave jednu tablicu u kojoj bi pobrojali procesore: u jedan stupac Celeroni u drugi ovi jači pa onda treći stupac njihovi pandani AMD, četvrti AMD pandani Celerona, koji socket ide, godina proizvodnje a za ove na vrhu tj. novije kojih još ima u ponudi okvirnu cijenu (u kunama), preporučljivo napajanje i u zadnju kolonu okvirno preporuka za korištenje: npr za obradu videa, igre najnovije ili samo za pisanje i i nternet, obradu grafike i sl. Nadam se da će bit sluha za ovako nešto jer koliko čitam BUG a poneka di druge nisam vidio da je ovakva tema do sada bila.

Sami testovi koji nekad budu i one puste brojke meni ništa ne znače.

Kad nekome preporučujem neku konfiguraciju ili kad sebi budem kupovao prvo i osnovno je s koliko love max mogu ići, onda za koju svrhu računalo i prema tome prvo biram procesor, matičnu, napajanje, trenutnu grafičku a dalje koliko ostane za memoriju, HDD i ostalo. Bit će vremena i poslije za veći HDD i više memorije a "ojačati"procesor overklokiranjem je već za naprednije...

Mogli bi u svakom broju donijeti i kao neku preporuku za kupnju: DVD, HDD, meorije, napajanje i slično. Kako se te komponente ne kupuju često, a testovi pojedinih komponenti kada budu u jednom broju, već za 2-3 mjeseca takvih komponenti više nemožeš naći

Također bi mogli obraditi temu o firewalima sa opisima i usporedbama za one malo neukije. Ja ne koristim firewall ali bih ga ubacio kad bi bolje znao mogućnosti. Jednom sam koristio Zone Alarm ali sam nešto krivo podesio i blokirao pristup internetu i otada ga ne koristim.

(Volio bih da Bugovci štogod kažu o ovim mojim prijedlozima da znam čemu se mogu nadati dalje...)

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
pterodaktill kaže...

Volio bih da u novom broju bude jedna tema o procesorima, ne test nego popis procesora od Pentiuma 4 pa nadalje i njegov pandan. Ja još koristim P4 3.0MhZ, zasad mi je dovoljan ali razmišljam o kupovini neke novije konfe. Zašto od četvorke pa jednostavno da se možemo ravnati (bar mi malo neukiji). Kako su bugovci ipak meštri u tome mislim da im jedna takva tema nebi bila komplicirana da naprave jednu tablicu u kojoj bi pobrojali procesore: u jedan stupac Celeroni u drugi ovi jači pa onda treći stupac njihovi pandani AMD, četvrti AMD pandani Celerona, koji socket ide, godina proizvodnje a za ove na vrhu tj. novije kojih još ima u ponudi okvirnu cijenu (u kunama), preporučljivo napajanje i u zadnju kolonu okvirno preporuka za korištenje: npr za obradu videa, igre najnovije ili samo za pisanje i i nternet, obradu grafike i sl. Nadam se da će bit sluha za ovako nešto jer koliko čitam BUG a poneka di druge nisam vidio da je ovakva tema do sada bila.

Sami testovi koji nekad budu i one puste brojke meni ništa ne znače.

Kad nekome preporučujem neku konfiguraciju ili kad sebi budem kupovao prvo i osnovno je s koliko love max mogu ići, onda za koju svrhu računalo i prema tome prvo biram procesor, matičnu, napajanje, trenutnu grafičku a dalje koliko ostane za memoriju, HDD i ostalo. Bit će vremena i poslije za veći HDD i više memorije a "ojačati"procesor overklokiranjem je već za naprednije...

Mogli bi u svakom broju donijeti i kao neku preporuku za kupnju: DVD, HDD, meorije, napajanje i slično. Kako se te komponente ne kupuju često, a testovi pojedinih komponenti kada budu u jednom broju, već za 2-3 mjeseca takvih komponenti više nemožeš naći

Također bi mogli obraditi temu o firewalima sa opisima i usporedbama za one malo neukije. Ja ne koristim firewall ali bih ga ubacio kad bi bolje znao mogućnosti. Jednom sam koristio Zone Alarm ali sam nešto krivo podesio i blokirao pristup internetu i otada ga ne koristim.

(Volio bih da Bugovci štogod kažu o ovim mojim prijedlozima da znam čemu se mogu nadati dalje...)

Sorry prijatelju, ali Bug onda nije časopis za tebe.

Samo zato što ti sad kupuješ komp oni moraju napraviti vodiče o svemu živome?! WTF?!

Nemoj se ljutiti ali imaš one knjige tipa Pc za neznalice i nisu skupe a dovoljno su jasne za tvoj kalibar. Ili jednostavno: "Google it!"

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
RE: Što bi željeli čitati u novom Bug-u
ja bih volio neku dobru nagradnu igru.
16 godina
odjavljen
RE: Što bi željeli čitati u novom Bug-u
Gamer6669 kaže...
ja bih volio neku dobru nagradnu igru.

A kakva je to?

Ona u kojoj ti dobiješ?! Ma daj, molim te.

Ako ti dosadašnje nagradne igre nisu dobre, onda stvarno...

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan

U novom BUGu bi volio procitati svoje ime i prezime kao dobitnika glavne nagrade,ostalih 100 strana moze onda biti i prazno{#}

5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice