- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo se vratio doma i našao ga u sandučiću. Prolistao ga na brzinu, ima jako zanimljivih tema. Drago mi je da je i linux napokon izabran za temu broja. Svaka čast ekipi BUG-a
kako su mi pogodili temu broja ja ne vjerujem... taman kad sam htio pocet ucit linux, odlicno! Bazhe volim te <3
jos samo da mi stigne na ipad pa da mogu citat ko gospon covjek...
Drago mi je da je i linux napokon izabran za temu broja.
Što napokon, pa bio je već jednom tema broja.
Tamo negdje '98, ako se ne varam. ;)
kako su mi pogodili temu broja ja ne vjerujem... taman kad sam htio pocet ucit linux, odlicno! Bazhe volim te <3
Na iPadu će biti dostupan negdje kasno večeras...
Na iPadu će biti dostupan negdje kasno večeras...
cool :D
Lijepo od vas sto ste dali QR code za WP, za Wikitude.
I sto ste stavili Nokia City Lens, sto je odlicna aplikacija.
I nesto nije u redu s vasim primjerkom LCPowerova Pro Line napajanja, jer moje radi odlicno i necujno!
Ostatak broja je solidan.
Moj je stigao takojder dns
Preuzet jutros s newsstanda, popodne čitanje :)
Lijepo od vas sto ste dali QR code za WP, za Wikitude.
I sto ste stavili Nokia City Lens, sto je odlicna aplikacija.
I nesto nije u redu s vasim primjerkom LCPowerova Pro Line napajanja, jer moje radi odlicno i necujno!
Ostatak broja je solidan.
Bit će da ga ne teretiš kako treba :)
Nadam se da se necete ljutiti sto pitanje postavljam pod ovu temu, ali da ne dizem novu....
Eto dao sam da mi se napravi ponuda za godisnju pretplatu, pa me interesira sljedece. Jel ce mi u pretplatu uci i broj za veljacu ili ga moram kupiti na kiosku?
Pozdrav i hvala
Nadam se da se necete ljutiti sto pitanje postavljam pod ovu temu, ali da ne dizem novu....
Eto dao sam da mi se napravi ponuda za godisnju pretplatu, pa me interesira sljedece. Jel ce mi u pretplatu uci i broj za veljacu ili ga moram kupiti na kiosku?
Pozdrav i hvala
Kako god želiš. Samo to napomeni teti Vesni mailom...;)
Olegov orgazmični tekst o Sonyjevoj perverziji mi je za 10, odavno nisam bolji "review" pročitao.
Linux tema mi je za 10 također.
Tekst o "novom državnom telekomu hr." mi je isto tako za 10.
Meni je Bug i inače odličan, ali mi ovaj broj po kvaliteti tekstova baš odskače. Svaka čast.
Dajem kod za nagradnu igru.
Tko se prvi javi na PP njegovo.
Spržen Linux na DVD, razmišljam da ga instaliram, lijepo izgleda... Nekako svježe...
Baš lijepo odrađena tema o optici u RH. Čisto profesionalno.
Nabrzinu sam prolistao ovomjesečni BUG, a pošto sam dugogodišnji gamer, među ostalim, pročitao sam recenziju AC3 - a... I moram primjetiti da recenzent ne razlikuje američku revoluciju i američki građanski rat (makar po svim definicijama, revolucija je bila građanski rat između britanaca ;P), što se najviše očituje u komentaru na sliku koja se nalazi na 150 stranici, gdje prigovara da nema ironclad - ova, koji su se koristili za vrijeme građanskog rata, 95 godina nakon američke revolucije... ali ja ionako možda previše patim na detalje :D
Ostatak Buga solidno odrađen, pogotovo dio o optici u hrvata :D