JUDAS (Ken Levine)

poruka: 3
|
čitano: 793
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
JUDAS (Ken Levine)

Mislim da nova igra kreatora System Shock 2 i BioShock serijala zaslužuje ponešto publiciteta te sam tim povodom kreirao ovu temu.

Igra estetski izgleda kao da komotno može biti 'BioShock 4', a riječ je opet o FPS-u s elementima RPG-a. Hoće li biti i pravi immersive sim, još nije jasno. Protagonist (ili antagonist) priče smješten je na umirući svemirski brod i moći ćemo igrati u 2 pravca; spasi sebe po cijenu uništenja svega ili spasiti brod i ostale. Vizualno tu su klasični sci-fi elementi no vidljiv je i utjecaj steampunk/art-deco pravaca. U ostalom pogledajte trailer i Steam profil igre.Igra dolazi na PC i 'velike' konzole, datum još uvijek nije poznat iako izgleda poprilično ispolirano. Nadam se da bude na tragu starijih hitova iako je manji team jer nekako sumnjam da će novi BioShock od 2K-a biti na razini.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
offline
Re: JUDAS (Ken Levine)
Lovac kaže...

Mislim da nova igra kreatora System Shock 2 i BioShock serijala ...

 nisam pojma imal i baš me ovo razveselilo. iako je naziv bioshock bio blago rečeno debilan (možda "rapture"?), jedna mi je od najdražih igara (dok je bio pod vodom; u oblaku više ne). a ovo nalikuje i svinja mi se. kroničan je manjak iole suvislih igara i ovo je kap u oceanu ali ipak ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
12 godina
offline
Re: JUDAS (Ken Levine)

Zašto bi fantastično ime igre BioShock bilo debilno??

Ali sležem se, takvi gaming dragulji nam dolaze na kapaljku...Infinite također vrlo, vrlo dobar, ne kao original na dnu oceana, ali jako dobar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2022 12:52 (briatore).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice