Biciklizam, bicikli, oprema, staze... izdvojena tema

poruka: 31.128
|
čitano: 15.045.151
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, Lazarus Long, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

Kaj se tiče lampi moj frend je kupio lampu kaj se napaja sa powerbank-a, tak da samo pazi da mu je PB pun. Naravno, govorimo o brevetima, kad ti treba lampa od ve do ve kaj se kaže

EDIT: https://vi.aliexpress.com/item/32824635465.html?gatewayAdapt=glo2vnm

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2025 11:26 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 mjeseci
Re: Biciklizam, bicikli, oprema, staze...
Prati li tko tour?
HBO u sportskom paketu mi je super , pušćaju s eurosporta hoćeš cijelu utrku , hoćeš cijelu utrku sa 4 različite kamere , ako je baš dosadno imaš izbornik na važnije trenutke , hoćeš sažetke utrke od 20 minuta što mi je top.

A tako sam pratio i Giro di Italia i Vueltu.

Top opcija kad HBO plaćam desetak eura i tri eura sportski paket.

Prije sam pratio putem IP tv, što je bila frustracija , loša slika , zatrzava, blokira kad se nakači puno ljudi na stream.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2025 11:36 (Sirotanovic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Naravno da pratim 

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
9 godina

Ja pogledam na kraju dana sažetak na YT. Ne stignem vise od toga. 

Danas bude zanimljivo. Pitanje dal je kaj taj pad utjecao na njega, a fali mu i najjaci pomagac u planinama ( Na Pogi-a mislim )

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2025 13:55 (Santana).
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 mjeseci
Lantern Rouge pratiš?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
9 godina
Sirotanovic kaže...
Lantern Rouge pratiš?

Ovisi. Nekad samo TNT, nekad Lantern i nekad jos uz to pogledam Chris Horner. On ima dobre analize, al ne gleda za svaki stage 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina

ja ne

13 godina

1 0 hvala 0
9 godina

Malo samopromocije, ova pjesma mi paše uz bicikle ko budali šamar:

Moj PC  
6 0 hvala 0
4 godine
ekipa pozdrav

1. Bicikl kupujem jer želim: rekreacija, zbog koljena zglobova vise nemrem trcati ko prije

2. Bicikl namjeravam voziti po: svuda po moslavačkom bregima.. cesta makadam sumski putevi

3. Bicikli ću voziti (kako često): par puta tjedno

4. Bicikl sam spreman platiti: do 800€

5. Moja visina za lakše snalaženje oko veličina: 189/ 95/6kg

Znaci kupio bih neki MTB
Mozda Nes ovak, to mi na fejsu reklama iskocila https://tct-author.hr/proizvod/bicik...x-7-cues-2x11/

ili https://markoprojekt.com/proizvod/polygon-xtrada-6-29-blk-brn/5504

https://dsg.hr/ghost-kato-pro-2025-proizvod-4338/

https://dsg.hr/ghost-kato-advanced-2025-proizvod-4339/

ili nekaj peto, sesto, stvarno ne znam :) tjedan dana malo pretrazujem onlajn po trgovinama i sve mi prek neta zgleda slicno

Pa... moze pomoć oko odabira...

Hvala!🙋

0 0 hvala 0
11 mjeseci
protjeran

730€ sa dostavom, opuštenija geo od gore navedenih, lakši i ima thru axle. 22" bi bila XL veličina za tvoju visinu.

Pedale 19€Nosač bidona - desniLijevi - skupa 16€2x 750ml boce - 14€Torbica - 24€Kaciga 42€. Oduzmeš kaj ti ne treba i ispod 800€ si, ili dodamo još neke lampe i naočale i za početak si kompletan ispod 900€. 

4 godine
zanimljivo :)

vec sam dobio tu preporuku, ali zbog nemogucnosti da isprobam bajk, sam ju odbacio...

sad cu malo bolje razmisliti, jer mi ovak na drugu ovo zgleda bas dobro :)

ono kaj me najvise muci je velicina, hoce nece odgovarati... velim dugo nisam vozio bajk, pa da se ne zeznem.

kaj je u hr odprilike te kvalitete ovog radona, kolko vise treba dati love? tnx...pozzzz

11 mjeseci
protjeran
igi13 kaže...
zanimljivo :)

vec sam dobio tu preporuku, ali zbog nemogucnosti da isprobam bajk, sam ju odbacio...

sad cu malo bolje razmisliti, jer mi ovak na drugu ovo zgleda bas dobro :)

ono kaj me najvise muci je velicina, hoce nece odgovarati... velim dugo nisam vozio bajk, pa da se ne zeznem.

kaj je u hr odprilike te kvalitete ovog radona, kolko vise treba dati love? tnx...pozzzz

1k+ da ne dobis taj zastarjeli QR i plastiku od SX grupe. 
 Ili Ovo za 850€

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2025 19:47 (filip_medo).
4 godine
okiii :)

sad je malo jasnije :)

bum se odlucil za koji dan, i ovaj radon je vjerojatna kupnja :)

kazes 22 iliti xl bi bila prava velicina?
11 mjeseci
protjeran

Tako je 20" tj L je po njihovom size chartu za visinu do 185cm.

17 godina

Pozdrav svima i kratki osvrt na Rocky Mountain 40 koji sam uzeo u Marko Projekt.. 1399 Eura akcijska cijena.. Kolega uzeo Growler 50 za 1600 na akciji.. Za moje standarde i potrebe (Trail.. Hardpack.. Kamenjar I slično) bike je fenomenalan.. Mislim mijenjati kočnice (barem zadnje). U svakom slučaju moja preporuka za onoga koji želi frezu za malo grezije puteve.. Ono što je stvarno odlično je što je doista dobar pri spustu.. Po bilo kakvom terenu.. Doista čvrst i dobar hardtail.. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina

Moja stara SIGMA,zicana jos, stara vise od 10 god je prolupala, pokazuje vanjsku temp.i mjenja svake sekunde, -100, 70, 50, 10 pa nikako da stane, onda se malo ugasi pa upali.. Mislim da je vrijeme da uzmem novu. Malo sam izasao iz toga ali cim sam upisao sta trazim izbacilo mi top 10. Na prvom mjestu je bilo ovo :

https://www.bike24.com/p2469455.html

Je malo skuplje ali vjer, vrijedi..... ima ko kakva iskustva? Dosta vozim po 20-50 km po gradu,cestovni, bio cak jednom iz slavonije do Ciova ( sam ) i iz slavonije do Sibenika tj. Skabrnja pa Sibenik sa prijateljem..

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:55 (CROatVU).

0 0 hvala 0
9 godina
CROatVU kaže...

Moja stara SIGMA,zicana jos, stara vise od 10 god je prolupala, pokazuje vanjsku temp.i mjenja svake sekunde, -100, 70, 50, 10 pa nikako da stane, onda se malo ugasi pa upali.. Mislim da je vrijeme da uzmem novu. Malo sam izasao iz toga ali cim sam upisao sta trazim izbacilo mi top 10. Na prvom mjestu je bilo ovo :

https://www.bike24.com/p2469455.html

Je malo skuplje ali vjer, vrijedi..... ima ko kakva iskustva? Dosta vozim po 20-50 km po gradu,cestovni, bio cak jednom iz slavonije do Ciova ( sam ) i iz slavonije do Sibenika tj. Skabrnja pa Sibenik sa prijateljem..

mislim da ti se za te novce vise isplati gledat neko GPS racunalo
Sigma je tu po meni vec davno ispala iz igre.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:35 (Santana).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice