Vaši Unigine rezultati - Heaven Benchmark 2.0

poruka: 556
|
čitano: 230.526
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Vaši Unigine rezultati - Heaven Benchmark 2.0
microman kaže...

SAMO? LOL. Pak sad Metro možeš igrati sa svim điđama(osim MSAA) uključenim na Very High detaljima. I to ti još nije dosta?

Samo pazite sa tim igranjem na tim taktovima, jer jedno je kad grafa koji puta odvrt bench na tim taktovima, a jedno je kad grafa radi na tim taktovima 24/7.

Pogotovo to nije previše pametno za grafe s referentnim PCB-ovima koji najčešće imaju tek osnovnu elektroniku i ne baš najbolje VRAM-ove.

Ja držim grafu na taktovima u MOJ PC za igre, a za 2D stavim stock taktove. S jedne strane je dobro imati nereferentni PCB iz razgloga koje si naveo, međutim žao mi je što ne mogu dizat napon. Znam da je grafa i na stock taktovima zvijer ali jednostavno je moraš iscijedit do kraja da ti je srce na mjestu Nevinašce

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ma vrti se metro i bez OC-inga na grafi dobro. Možda 3-4FPS manje samo. Inače ja ti igram po pol sata samo par puta tjedno. Nis više onako u formi ko nekada...http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-sealed.gif

3-4FPS-a manje u metrou je kao u COD-u 30FPS-a. ;). Sve je dobro dok ti grfa ne počne bacati čudne zvukove(kvrckanje struje), a ako to počne radit znači da je degredirala regulacija na napajanju. Uz to najčešće crkavaju i VRAM-ovu. Znači kad na monitoru vidiš šarene crtice vodi u servis. To su ti večinom problemi kod referentnih grafa koje su previše tijerane.

I'll be back
16 godina
protjeran

Ma nemam beda sa ovom svojom. Ni sa Q6600 još uvijek. Samo mi žao što ne mogu ni jedno ni drugo pošteno clocknuti pa makar samo jedanput i za benchmarkhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gif

sweet pandemonium
16 godina
protjeran
microman kaže...
dokly kaže...

uff kad ovo srusite onda se javite..  Smijeh  890/1780/1994 /proc na 3.7

Nebude trebalo dugo čekati . Drugi mjesec idem po još jednu Cyclone, a onda znaš da ovaj score ide dolje.

samo daj.. imam ja jos jedan utor na ploci.. Smijeh

15 godina
neaktivan
dokly kaže...
microman kaže...
dokly kaže...

uff kad ovo srusite onda se javite.. Smijeh  890/1780/1994 /proc na 3.7

Nebude trebalo dugo čekati . Drugi mjesec idem po još jednu Cyclone, a onda znaš da ovaj score ide dolje.

mos imat i cetri kad je limit 460 samo 2 kartice u SLI, 3 nemogu.....Namigiva, aj odvrti i koji 3dmark pls.....

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 23:20 (Jurky).
16 godina
protjeran
Jurky kaže...
dokly kaže...
microman kaže...
dokly kaže...

uff kad ovo srusite onda se javite..  Smijeh  890/1780/1994 /proc na 3.7

mos imat i cetri kad je limit 460 samo 2 kartice u SLI, 3 nemogu.....Namigiva, aj odvrti i koji 3dmark pls.....

hmm da nazalost..   3dmark 06 neradi u sli-u sa gtx460.. neznam zasto.. u vantageu sam okrenuo 20k bodova.. neprikazuju bas sirovu snagu gpua ... previse je sintetika ovisna o cpu.. trebao bi se vantage vrtiti na 1920 1080 rezi.. malo bi ti rezultati bili izjednceniji.. svejedno se svi i igraju vise manje na full hd.. kad microman ubode drugu pa ce vjerujem napraviti detaljan reviewSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 23:26 (dokly).
17 godina
protjeran

evo da se i ja napokon izmjerim.

ATI HD 5850

Cpu Q8400 na 3440 GPU na 851/1125

Fps-19

Scores-478

Min Fps-2.8

Max Fps-57.2

SLIKA

pošto se ne vidi baš najbolje evo uploadao sam je na Imageshack

Bugofil Unigine Heaven 2.1 TEST

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 21:42 (Bugofil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo i ja malo da mrdnem temu iz mrtvih..xD

Clockao sam GPU još više i mogu reč dobro se drži u Heavenu. Temp samo 78° na ventu 50%

975/1250MHz/1.25000V

sweet pandemonium
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

Evo i ja malo da mrdnem temu iz mrtvih..xD

Clockao sam GPU još više i mogu reč dobro se drži u Heavenu. Temp samo 78° na ventu 50%

975/1250MHz/1.25000V

hahahaha..lud si 100 %

svaka čast !!!!!!!!!!!!!!

16 godina
protjeran
Bugofil kaže...
stoncin3 kaže...
hahahaha..lud si 100 %

Heh trudim se i malo po malo napredujem. SmijehCilj mi je stići 20k u 3DMarku i ovdje probiti granicu 1000MHz na GPU

Siguran sam da to moja konfa može samo se igram još malo dok ne skupim dost samopouzdanja

Novo mi je to sve jošhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.gif

sweet pandemonium
16 godina
Bugofil kaže...

hahahaha..lud si 100 %

Zašt bi bio lud? To je ispod prosjeka za bench kod HD5850, prosjek je 1GHz.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
protjeran

Heh kad si već postao ja ne mogu više CPU dizat radi napona. Ovih 3.60GHz je ono...http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif krajnja granica, plafon.

Temperature su mi do 71°C u igrama.

Koliko bi išao 5850, maybe napravim tih 700 bodova ako dignem malo još core clock?

ty

sweet pandemonium
17 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Zašt bi bio lud? To je ispod prosjeka za bench kod HD5850, prosjek je 1GHz.

lutak !

imam 40 g0dina, i,  kad prijatelju, kao što je ON, (Stoncin3) i tebi, kažem da je/si "lud", to je pozitivno ludilo.

eto, još sam i u struci psihologije, radim taj posao, primam plaću, i stoncin3 je shvatio za*jebanciju, a ti nisi.

zašto ?

vas dvojica ste mi pozitivne mlade legende, i zato više ne seri http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif

btw: ne poznajem tog mladog dečka stoncina3, ali, da mi je zet, ne bih se ljutio Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 13:24 (Bugofil).
14 godina

Konfa iz potpisa:

cpu@3.6

gpu@1000@1401

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pošto imam Najbolji Score u Single GPU poredku vrijeme je da uzmem prvo mjesto i u Dual GPU poredku. :)))))

Evo gospon Dokly vrijeme je da prepustite tron mojim MSI GTX460(1Gb) Cyclone.

CPU: i7 860(4,2Ghz)

GPU1: 880Mhz/2050Mhz

GPU2: 880Mhz/2050Mhz

FPS: 57,8

SCORE: 1457

MIN FPS: 22,7

MAX FPS: 150.5

SCORE SCORE
I'll be back
Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
protjeran
microman kaže...

Pošto imam Najbolji Score u Single GPU poredku vrijeme je da uzmem prvo mjesto i u Dual GPU poredku. :)))))

Evo gospon Dokly vrijeme je da prepustite tron mojim MSI GTX460(1Gb) Cyclone.

CPU: i7 860(4,2Ghz)

GPU1: 880Mhz/2050Mhz

GPU2: 880Mhz/2050Mhz

FPS: 57,8

SCORE: 1457

MIN FPS: 22,7

MAX FPS: 150.5

nije te se moralo dugo cekati.. Belji se  ti si izgleda bench addict !

17 godina

Privremeni test PALIT GTX 460 768 MB dok ne dođu nove komponente (procesor, matična, memorija)..... Onda bacit overclocking pa testirat pošteno

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 18:41 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Super score za grafu od 1600 kn. Sad ću ja odvrtiti jedan sa HD5850 na stock. Gore imam post sa OC samo 30 bodova više od tebe a ti nisi clockao.http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.gif

trash bin can:S
17 godina

Još imam stari E4400 i DDR2 memoriju. Sljedeći mjesec dolazi Phenom II x4, 4 GB DDR3 i  ASUS 880 matična pa ću kloknut grafičku, (svugdje sam vidio da PALIT ide preko 800MHz, a ima i dobro hlađenje.) da vidim kakvi će tada biti rezultati....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 21:55 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo!

Bolji si me na stockuhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-frown.gif

A imam grafu 500kn skupljehttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-money-mouth.gif

Inače i kad sam je uzo bila je skuplja od tvoje a tvoja je jača

Platio sam je 1754 kune plus dostava.

hd5850 stock je slabiji nego gtx460 stock hd5850 stock je slabiji nego gtx460 stock
17 godina

Vjerovatno bi na 1920x1080 imao bolje rezultate nego ja zbog memorije. Iako čitajći review vidio sam da je razlik aizmeđu GTX sa 1GB i 768 mala tako da nisam htjeo dati za ZOTAC 1GB 300 kuna više (uzeo sam rađe još jedan disk za storage jer mjesta nikad dosta)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dobar score. Pametna odluka.

Nego jer imaš Crysis slučajno instaliran da odvrtiš benchmark?

Ako ne onda ovaj pa postaj u temu! Skini furmark 1.8.2 i odvrti onako kao piše u postu na početnoj stranici i postaj u tu temu. Ajd baš me zanima kako si me tu prestigao u unigine heavenu 2.0 toliko puno?http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

thx

17 godina

OK

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fermi se puno bolje snalazi s teselacijom, nije tu ništa čudno. U Crysisu i u većini ostalih igara ipak 5850 dobiva.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Da vidim. Ipak sam ga puno bolji u Furmarku, oko 500 bodova!

A čuj 500 kuna je ipak 500 kuna. Nije moguće da ga grafa koja košta 1600 može bit bolja uopće. Kažeš u Crysisu sam bolji. Ja ako clockam svog Radeona do kraja, uspio sam ga natjerati na 975/1250MHz imam 39 FPS na 1680X1050 sa AAX8 i Enthusiast (Very High).

Znači malo pa 40 FPS što nije zanemariv score za Crysis na maxed out.http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif

On bi ako clocka mogo dobit 35 nea šanse da me dobije. Ni ona MSI Cyclone od 1GB a uostalom ima i review od micromana ovdje.

15 godina
neaktivan

Evo i moga konačno.

A hebenti 2.1 verziju.... postam kad napravim sa 2.0.

a da i ja nešto napišen :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 22:28 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sada ću dignut taktove pa bacit čmarkove...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Moraš ponovo verzija 2.1 se ne važi moraš 2.0 downloadat i ponovit benchNamigiva

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Da vidim. Ipak sam ga puno bolji u Furmarku, oko 500 bodova!

A čuj 500 kuna je ipak 500 kuna. Nije moguće da ga grafa koja košta 1600 može bit bolja uopće. Kažeš u Crysisu sam bolji. Ja ako clockam svog Radeona do kraja, uspio sam ga natjerati na 975/1250MHz imam 39 FPS na 1680X1050 sa AAX8 i Enthusiast (Very High).

Znači malo pa 40 FPS što nije zanemariv score za Crysis na maxed out.http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif

On bi ako clocka mogo dobit 35 nea šanse da me dobije. Ni ona MSI Cyclone od 1GB a uostalom ima i review od micromana ovdje.

Fermi je jednostavno dobro optimiziran za izvođenje DX11 API-a i njegovih featuresa kao što je teselacija. A teselacija se u heavenu mnogo koristi. Pogledaj 1. stranicu s rezultatima i vidjet ćeš da npr gtx470 šiša 5870 za skoro duplo s extreme tesacijom. Što se tiče 5850, da se u heavenu uspoređuje sa gtx460 256bit verzijom, bila bi još veća prednost za 460, ponajviše zbog šire sabirnice, tj memory bandwidtha koji je iznimno bitan za izvođenje teselacije.

u igrama je druga priča. jedino u metro 2033 se nešto bolje koristi DX11, ali ipak to nije ni blizu tom advanced izvođenju u heavenu. heaven toliko forsira DX11 da ćeš igre s takvom podrškom doći tek za par godina.

17 godina

Evo sa podignutim taktovima i 2.0 verziji Heavena (prije 2.1). Vjerujem da će rezultat biti bolji nakon šta stavim novi procesor...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice