Temperature vaših PC grijalica

poruka: 3.535
|
čitano: 618.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Temperature vaših PC grijalica
Stjepanj kaže...
Rupy kaže...

Pa koliko sam primjetio uvijek su jezgre oko 80%, zavisi od mape do mape, i koliko je slotni server.

malo sam offtopic no bez obzira{#}, jeli znas dali je tako i kod drugih i kako se krece usage na stocku? osobno mi se to cini jako puno(veliki usage=velike temp.)! tx!{#}LP

Pa iskreno ne znam, a na stocku je radio mozda 5 min. Iskreno nisam ocekivao ni ja tako veliki usage, ali eto, ja sam sretan. Znaci da ga BF zna iskoristi itekako.

http://imgur.com/a/gQSx8#0
13 godina
neaktivan

Iako prvi tjedan nije bilo promjena sada me lijepo iznenadilo kada sam u idle-u vidio temperaturu od 33°C CPU Socket i 15°C CPU(prije je bilo 36°C i 17°C)

Znam da temperature u idle-u nista ne znace,zato cu pokrenit prime 95 i editat za 25 minuti :D 

EDIT:
Nakon  25 minuti u Prime95 pod Large FFT max temperature su: 60°C CPU Socket i 50°C CPU te TMPIN2 56°C(a prije je bio 120°C,nemam pojma za sto je ovo TMPIN)

It's not about the money...It's about sending a message
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 22:48 (ii7scw).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

NEzz zaš al mi grafa polako skaće u temp. :P Prije je idle bio nekih 32-33,ondda 36 i sad tako stoji..Kad inace igram igre nije prelazila 43 supnja((GTA IV,FC3,BF3 MP)) Ionda je fino počela do 50 skakati,a vani još i zahlađuje

Strm
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
odjavljen

Zato jer je moras ocistiti od prasine.

0 0 hvala 0
14 godina

Na tvoje iznenađenje komp čistim svakih 10 tjedana,evo sam ga jučer očištio i nije bilo promjene :D

Strm
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Iznenađenje? Bome jest, ja ga čistim svaki tjedan.

Nego, skini MSI afterburner i stavi vent da se vrti na 100%.

0 2 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...

Misliš da nissam?{#} RAdi na 100% kad igram igre,u idle na 50% sam naštimao...

Strm
14 godina
odjavljen

Sad vidim temperature, 50 pod full loadom je jako malo.

0 0 hvala 0
14 godina

Brzo na servis Strm, 50 je puno puno previše

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 22:47 (vrinho).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Imao sam MSI HD7750 nekih 14 dana i nešta počela zekat ovo ono i odveo je na servis((Bila pod garancijom)),njezine temp su bile 32idle,fullload 43MAX.Ovi u futuri nisu imali više MSI HD7750 pa ja dodao još 100Kn i kupio ASUS HD7750.Imam je nekih 20-ak dana i prvih je deset bilo normalno,od onda su temp počele rasti...Nezz zašto tako rastu kad se vani snižavaju temp..Također sam primjetio nakon jednog čiščenja da su mi se u MC,GTA SA I BF3 SP modeli malo negodovat((NA nekih 50-ak metara budu kocke,kad se približim budu ono što jesu)))No to je prestalo,nekad mi se to desi u GTA SA Ali rijetko... Dal je i ta grafa kaput il ju nešta grize? :D

Strm
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Vjerovatno si u MSI afterburneru pomaknuo one slajdiće iznad kontrole za ventove.

0 0 hvala 0
14 godina

Nebrini xd Clockao sam je s 820 na 849,memoriju nisam dirao xd

Strm
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen

Vrati sve na stock clockove.

1 0 hvala 0
14 godina
13 godina
protjeran
Strm kaže...
Deawood kaže...

Misliš da nissam?{#} RAdi na 100% kad igram igre,u idle na 50% sam naštimao...

super samo ga drzi na 100% nece dugo, vidim ja ici ces ti i po trecu 7xxx...LP{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
14 godina
odjavljen

Pa moja XFX HD 7850 sa jednim ventom se vrtila od drugog do 6 mjeseca na 100% bez prestanka i ništa joj nije, mada sam riješio i sada se vrti na 50% kad je u fulloadu i temp je cca. 68 stupnjeva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 17:01 (Deawood).

0 4 hvala 0
13 godina

a sada hop hop i digni to čudo na 5ghz :=) odlične temperature!

PCE nick: FRipper
13 godina
Strm kaže...

Imao sam MSI HD7750 nekih 14 dana i nešta počela zekat ovo ono i odveo je na servis((Bila pod garancijom)),njezine temp su bile 32idle,fullload 43MAX.Ovi u futuri nisu imali više MSI HD7750 pa ja dodao još 100Kn i kupio ASUS HD7750.Imam je nekih 20-ak dana i prvih je deset bilo normalno,od onda su temp počele rasti...Nezz zašto tako rastu kad se vani snižavaju temp..Također sam primjetio nakon jednog čiščenja da su mi se u MC,GTA SA I BF3 SP modeli malo negodovat((NA nekih 50-ak metara budu kocke,kad se približim budu ono što jesu)))No to je prestalo,nekad mi se to desi u GTA SA Ali rijetko... Dal je i ta grafa kaput il ju nešta grize? :D

sam se ti igraj...još samo treba da ti odbiju reklamaciju ako bude problema...a ne bi se čudio jer je to msan...

14 godina
15 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...
Strm kaže...

sam se ti igraj...još samo treba da ti odbiju reklamaciju ako bude problema...a ne bi se čudio jer je to msan...

Ti kažeš da je MSi isto što i MSan?

Čitaj malo prije no bubneš neku glupost...

MSan je smeće(hiperbola), Micro-Star industrial   je poprilično kvalitetan proizvođač.

Daješ dezinformacije. Iz toga tvoga ispada da su Lightning i Hawk kartice loše...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
chutac kaže...
FakeDeath kaže...
Strm kaže...

MSan je smeće(hiperbola), Micro-Star industrial   je poprilično kvalitetan proizvođač.

Daješ dezinformacije. Iz toga tvoga ispada da su Lightning i Hawk kartice loše...

Možda ni ti nisi shvatio?

MSan je možda dobavljač kod kojeg je Strm kupio komponente.
Na to je možda Fake mislio.

Ne želim izvlačiti tuđe riječi, ali ja sam tako zaključio. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
chutac kaže...
FakeDeath kaže...
Strm kaže...

Možda ni ti nisi shvatio?

MSan je možda dobavljač kod kojeg je Strm kupio komponente.
Na to je možda Fake mislio.

Ne želim izvlačiti tuđe riječi, ali ja sam tako zaključio.

Pomislio sam i na to, ali vidim da je iz Futura.it-a.

Ne bi kritizirao čovjeka bez da pregledam sve.

Možda sam ja u krivu.

Ako jesam, ispričavam se, ali sva garancija ide preko proizvođača, ovdje MSi-a.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina

Gdje se u to cijelo priči spominje Msan?!

Strm
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

P95 Large FFT (maximum heat), CPU @ 4.6Ghz, 1.55V. Corsair H110 with Noctua NF-A14 FLX @1000 rpm.

http://www.pohrani.com/?j/HI/2lbPoqLy/noctua-nf-a14-flx--1000-.png

12 godina

i7 2600k-- 4,4Ghz-- CORSAIR H100i

Testira sam sa MX-2 i MX-4 i ispada da je MX-2 malo bolja

Temperatura prostorije 22,1c

MX-2 temp prostora 22c MX-2 temp prostora 22c
MX-4 temp prostora 22c MX-4 temp prostora 22c
nicky.sl
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Idle sa novom grafom. Poslije cu nabaciti load temp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Testira san i Zalmanovu ZM-STG2 i MX-4 i prema mjerenju ispada da je Zalman bolja pasta.

Temperatura prostorije za vrime testiranja MX-4 paste je bila 21,7c a za vrijeme testa ZM-STG2 bila je 21,4c

CPU i7 2600k --- 4,4Ghz

evo slike:

MX-4 MX-4
ZM-STG2 ZM-STG2
nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 19:33 (nicky.sl).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

mx-2 se meni najbolja pokazala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FakeDeath kaže...

mx-2 se meni najbolja pokazala

Istina usporedija sam nedavno MX-2 sa MX-4 i pokazala se bolja tako da ispada da su MX-2 i ZM-STG2 rame uz rame jedna drugoj.

Al sve je to stupanj gori doli tako da nema bitne razlike

nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 19:46 (nicky.sl).
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Testira san i Zalmanovu ZM-STG2 i MX-4 i prema mjerenju ispada da je Zalman bolja pasta.

Temperatura prostorije za vrime testiranja MX-4 paste je bila 21,7c a za vrijeme testa ZM-STG2 bila je 21,4c

CPU i7 2600k --- 4,4Ghz

evo slike:

ja mogu samo potvrditi da je ova zalmanova pasta hebacka! evo i7 3820 sretno radi na 5.0ghz:-) nepitajte za temp na 1.6V a i GPU sretno radi s STG2{#}hehe!LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 19:59 (Stjepanj).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice