- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Mitch: Ja imam staru Zalman Performu pa ti ne mogu nju preporučit jer je više nema za kupit, al ovako inače pogledaj jedan od ova dva, Hyper 212 EVO i Zalman Optima. Nažalost ponuda zračnih nikad nije bila lošija, ali evo jedan od ova dva bi ti bio odličan prelazak sa stocka.
Zaš su na ovoj kanti tako visoke temp???Inače je proc na 37,HDD na 23....Intel Pentium 4-2.4Ghz,1.5GB ram,HDD
40GB((WD400))
Provjeri da hladnjaci nisu puni prasine ! Eventualno stavit novu termalnu pastu !
Cim krenu ljetne vrucine , odmah mnogi imaju problema s temp.
Zaš su na ovoj kanti tako visoke temp???Inače je proc na 37,HDD na 23....Intel Pentium 4-2.4Ghz,1.5GB ram,HDD
40GB((WD400))
Provjeri da hladnjaci nisu puni prasine ! Eventualno stavit novu termalnu pastu !
Cim krenu ljetne vrucine , odmah mnogi imaju problema s temp.
četiri 3th-party venta sam mjenjao((od tihih do traktora)-najbolje mi radi traktor...Cisti su,Coolermaster-ova pasta od 45Kn je prisutna-socket 478
Imam problem sa očitavanjem vrijednosti temperature CPU putem HWMonitora, kolega Valentin17 me uputio da pitam u ovoj temi.
Link na moju temu sa opisom problema:
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/hwmonitor-max-temp-problem/189369.aspx
Ovo je prvi put da imam ovaj problem sa HWMonitor na ovoj konfiguraciji(moj pc) prije je radilo ok
pozdrav posjedujem core2quad q9550 OC na 3.6GHz temperature su mi 75C max u bettlefeild 3 dok jezgred odjdu do 86C jel to uredu
To su ti visoke temp. ! Koji hladnjak imas na procu ?
To su ti visoke temp. ! Koji hladnjak imas na procu ?
sve sma ocistio promjenio pastu to mi se desava odfkad sam stavio vecu kartu gtx 470 nisu mi bile visoke evo hladnjak isti
Pa to ti je preslabi hladnjak da drz OC-anog Q9550 u granicama normale ! Imaj na umu da su ljetne vrucine i da se komponente vise griju ! Ili kupi jaci hladnjak ili vrati proc na stock taktove !
nevraca mi se na stock postavke gubim fps hoce li on izgoriti posto sma imo q6600 slicno isti tako se grijo 1 godinu nije mu nista bilo prodo ga
Naša preporuka ti je da ga držiš ispod 65-70C, i to za jezgre, a ti sad radi što hoćeš.
Naša preporuka ti je da ga držiš ispod 65-70C, i to za jezgre, a ti sad radi što hoćeš.
ok hvala pokusat cu otvoriti kuciste nesto cu uraditi da mu budu nize temeprature
ok hvala pokusat cu otvoriti kuciste nesto cu uraditi da mu budu nize temeprature
Do koliko ti ta GTX470 ide, kakav ona ima hladnjak? Ona je inače poznata po velikom zagrijavanju, pa ti je vjerojatno zato i procesor sad topliji, + što je i vani sada +30C. Skini bočnu stranicu pa javi jel išta pomoglo.
Prži OCCT...pakleno vruče u sobi....cpu na 4ghz
pitanje , do ponedjeljka nemam novac pa sam skinuo sa fm2 stock hladnjak i stavio ga na kuciste, ( visak trenutno pa da iskoristim )on ima 4 pina , na ploci ima 3 ( igra li to ulogu ) i koliki mu je max rpm , jer ga trenutno vrti na 2650 ?
Ak ima 4 pina onda ima mogucnost reguliranja okretaja , ako je ustekan u 4pin konektor na maticnoj ! Ako si ga ustekao na 3pin , moguce da ga vrti na max. okretajima !
hvala ti na odgovoru ,jedino na ploci 4 pina ima CPUFAN1 , ostali svi imaju tri pina, to znaci da case fanove uvijek vrtit na max ?
Da !
Komentar na temperaturu( mogu biti zadovoljan ? ) sa Hyper t4, athlon x4 740 oc na 3.8 Ghz.
Prva slika je slika kucista , otvoreno sa obje strane, case fan sa proca ( za par dana stize pravi 92mm fan ) ( neobazirite se na cable managment kuciste ga nema pa nemozes nista pametno ni napravit ) .
Druga slika idle u sobi TEMPERATURA 32 stupnja.ž
Treca slika load ( temp sobe ista ) 18 minuta 100% usage CPU .
malo ciscenja prije toplinskih udara u 7mjesecu!
hyper 412 Slim