Izrada baze podataka

poruka: 13
|
čitano: 5.960
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Izrada baze podataka

Ima kakav dobar program za preporucit u izradi baze podataka? I da li je moguce ju na neki server ili sl. stavit pa da ima pristup bazi i jos par ljudi koji rade samnom. Ako je moguce moze li mi netko objasniti u kratkim crtama sto i kako. Hvala

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Izrada baze podataka

Ms Access? Ili Open Office Base?

Straight Edge

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Izrada baze podataka
netko,netkovic kaže...

Ms Access? Ili Open Office Base?

S njima mogu napraviti jednu bazu podataka i onda mogu preko neta pristup njoj i izmjenjivanju imati i drugi korisnici koji rade samnom?

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
protjeran

Nemam pojma XD...Mozes napravit bazu podataka...Ovo za djeljene prek neta ti nezz...

Straight Edge
15 godina
netko,netkovic kaže...

Nemam pojma XD...Mozes napravit bazu podataka...Ovo za djeljene prek neta ti nezz...

Aha, a dobro idem to nesto napaviti pa ako netko zna za ovo preko interneta slobodno nek kaze{#}

15 godina
protjeran
FiCoO kaže...
netko,netkovic kaže...

Aha, a dobro idem to nesto napaviti pa ako netko zna za ovo preko interneta slobodno nek kaze{#}

Rađe pričekaj da ti netko tko zna odgovori, ja sam samo išao napisati da ti nebi tema zamrla :D

Straight Edge
15 godina
netko,netkovic kaže...
FiCoO kaže...
netko,netkovic kaže...

Rađe pričekaj da ti netko tko zna odgovori, ja sam samo išao napisati da ti nebi tema zamrla :D

Haha ma dobro hvala {#}

15 godina
Izrada baze podataka

Nisam baš u tome iskusan no na ideju mi pada jedino mysql baza podataka. Ima MySQL Wrokbench koji služi za dizajn mysql baze. Napraviš svoju mysql bazu. Onda uzmeš neki free web hosting koji podržava mysql(manje više svi). I onda pomoću php-a/css-a/html-a napraviš stranicu pomoću koje ćeš jednostavno pristupati bazi.

capttawish@gmail.com

1 0 hvala 1
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Nisam baš u tome iskusan no na ideju mi pada jedino mysql baza podataka. Ima MySQL Wrokbench koji služi za dizajn mysql baze. Napraviš svoju mysql bazu. Onda uzmeš neki free web hosting koji podržava mysql(manje više svi). I onda pomoću php-a/css-a/html-a napraviš stranicu pomoću koje ćeš jednostavno pristupati bazi.

Hvala na odgovoru samo ovaj zadnji dio neznam...kako da napravim stranicu {#}

15 godina
protjeran
Izrada baze podataka

Možeš u uredu i podić WAMP/LAMP server  pa da svi mogu pristupati bazi u uredu :)

Straight Edge

0 0 hvala 0
15 godina
netko,netkovic kaže...

Možeš u uredu i podić WAMP/LAMP server  pa da svi mogu pristupati bazi u uredu :)

Nemogu{#}

15 godina
protjeran
FiCoO kaže...
netko,netkovic kaže...

Nemogu{#}

hh,onda neki free web hosting,samo pazi da daju mysql baze podataka..

btw. pogledaj ovo http://www.freewebmasterhelp.com/tutorials/phpmysql

Straight Edge
15 godina
neaktivan
Izrada baze podataka

Pokusaj sa MySQL Workbench kao sto su ti rekli

MS SQL 2008 express- http://www.microsoft.com/sqlserver/en/us/editions/express.aspx

SQLite - http://www.sqlite.org/

Sve zavisi za sto ti tocno treba..kolko sto znas itd...itd

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice