Preporuka polovnog auta do 3000€ max

poruka: 78
|
čitano: 28.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran

Prije putovanja van drzave provjeri zakone u toj drzavi, i neces imati problema.

Primjerice, u Austriji je strogo ZABRANJENO imati kameru koja frontalno aktivno snima promet i vozila,

te same ljude, zgrade itd.

Kaznjivo novcano, a kazne su veoma masne, tako da obavezno iskljuciti i maknuti sa sajbe, ako je moguce.

Meni je Lumia 1020 bila na nosacu, automobil parkiran, a izvana se vidi ogromna optika sa mobitela.

Naravno da je netko od prolaznika pozvao policiju, al uljudni su, nisam dobio kaznu nego smo razgovarali,

i pokazao im da je to mobitel koji mi sluzi za navigaciju, i ne moze snimati dok navigira, al svejedno su mi savjetovali

da nabavim drugaciji nosac, koji prekiriva kameru mobitela.

A za prekrsaje su kazne od 30ak € do preko 300€ (recimo da snimas privatno dvoriste i netko te prijavi, a turci su djubrad,

i vjerovatno jedva cekaju, osobito ako si turist, samo da ti uvale patku).

Parking kameru smijes imati, i tu nema problema, jer je "live" i nema snimki.

15 godina
Re: Preporuka polovnog auta do 3000€ max
Čitatelj kaže...

Prije putovanja van drzave provjeri zakone u toj drzavi, i neces imati problema.

Primjerice, u Austriji je strogo ZABRANJENO imati kameru koja frontalno aktivno snima promet i vozila,

te same ljude, zgrade itd.

Da u Austriji je zabranjeno, i čuo sam da su nekoga kaznili. Pravi razlog zabrane navodno nije zaštita privatnosti već činjenica da postoje street raceri koji voze nesmotreno, prebrzo i opasno samo zbog prestiža njihovog videa na youtubeu.

8 godina
protjeran

Vjeruj mi, privatnost je u Austriji broj 1.

Recimo nema StreetViewa, osim dvorci, mostovi i neke znamenitosti.

Google ne smije snimati ceste, ali od Ozujka 2018. neka privatna AT firma snima zanimljivosti i ulice u vecim AT gradovima,

te snimke se provjeravaju i minimalno pustaju na StreetView.

9 godina
C3c1l kaže...
Udes kaže...

(želim kameru u slučaju prometne nesreće kao video "dokaza")

Prvo. Mislim da po zakonu RH ti niti ne smijes imati kameru u autu, nisam 100% siguran ali bilo je govora na jednom auto forumu da je lik imao problema radi kamere.

Drugo, Video ti ne vrijedi na sudu ako taj netko koga si snimio nije bio upoznat da ga ti snimas.

Trece, kupio si auto i vec planiras imati prometnu?? 

Cetvrto, ako je tako sta si onda uopce kupio auto, vozi se busom.

@C3c1l, Prvo - hvala, ne znam šta da radim sa ovom NE-informacijom (poanta te tvoje izjave je bila da si htio podijeliti nešto što ne znaš sa nama i temeljem toga se izdr... na još 3 točke?)

Drugo, to nije bilo ni pitanje.

Treće, pretpostavka je majka svih zaj... a ti jako voliš pretpostavljati... Svejedno ću ti odgovoriti, ne planiram ali sam vozač već 9 godina i skoro svakodnevno izletavaju svakakve "ninđe" po gradu. Recimo samo da želim imati neku potvrdu za sebe samoga, makar to nikome ništa ne značilo osim meni.

Četvrto, tko si ti da govoriš ikome šta da radi sa svojim životom? Ili sudjeluj kao i svi ovdje normalni ili odi pametuj nekom drugom....

Evo i dokaza da si u krivu... Hvala bak

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2018 3:46 (Udes).
14 godina

Što se tice auta od 3000 eura za te novce auto se NEkupuje.

A sto se tice kamera one su legalne. Jer zadnji put kad sam trazio snimke kamere sa benzinske crpke, prvo su me pitali da li mozda imam ugrađenu kameru u autu, jer sa benzinske pumpe u blizini se nazalost vidjelo parkiraliste samo :).

Tako da svakako poticu ugradnju, te pomažeš samom sebi pri davanju iskaza u slučaju prometne nezgode.

everyday i'm shuffling...
15 godina
Luka123 kaže...

Što se tice auta od 3000 eura za te novce auto se NEkupuje.

A sto se tice kamera one su legalne. Jer zadnji put kad sam trazio snimke kamere sa benzinske crpke, prvo su me pitali da li mozda imam ugrađenu kameru u autu, jer sa benzinske pumpe u blizini se nazalost vidjelo parkiraliste samo :).

Tako da svakako poticu ugradnju, te pomažeš samom sebi pri davanju iskaza u slučaju prometne nezgode.

joj molim te, pa nema svako 10k eura za auto.. nemoj sad samo pocet s javnim prijevozom, biciklom i slicnim sranjima jer nema svako ni redovne linije jer zivi u pripizdini..kupis u donekle ok stanju, malo ulozis i vozis se normalno, pa jbt ja se vec 4 god vozim u autu koji je tad kostao 10k kuna, ulozilo se u njega mozda 2000 otad ali ja se vozim 4 god jebemu.. kaj ja sad moram uvaljivat sebe u kredite da bi imao ono sto neko zove normalnim autom da bi se vozio do posla 5 km dnevno i natrag i tu i tam malo do blizih gradova, relacije max 50 km.. ionak ti vecina rvata vozi aute od 3k eura jer prosjecne place su ti 4-5 tisuca kn, di ces s tim kupovat ista skuplje od auta izmedu 3 i 5 tis eura

14 godina

Ma ok, nisam mislio u negativnom smislu nemoj kupovati, već radi se o autima +10, 15 god. Sad ja sam kupio za dobru paru očuvano 4500 eura auto. Ali radilo se o autu koje je prešlo 45000km, jer je vlasnik bio kapo sa broda koji ga je 7 god. Držao u garaži.

Za 3000 eura može uzeti nešto malo, citroen c3, fiat stilo, fiat punto, peugeot 206... To su mala auta, jako slaba služe svrsi, ali kvarljiva i stara. Moj frend ima Mazdu 6 iz 2006. Auto ima 150KS negdje, a održavanje auta ga košta mjesečno 1000kn. Sam dizel koji liva mu je 600kn minimum u 20 dana prosjek.

Ako za 3000 eura sad kupujem tražio bih starog passata ili octaviu iz 2001-2. Održavana, garažirana jer ti auti su zvjerke i dan danas i bar imaš prostora u njemu.

Mislim da sam sve rekao...

15 godina

a gle stari dizeli od 3 tis eura i 300+ tis km su zlo svakako pa makar i passat i octavia.. imas za te pare npr focusa benzinca 1.6 od 2004 nadalje s max 200 tis km..nek je napravljen veliki servis na 140 000 i nek je kvacilo vec mijenjano msm da nemas kaj puno tu ulagat da bi se vozio normalno 

14 godina

Mogu pitati koji auto imaš od 10000kn?

14 godina

Ali nisi mi odgovorio koji ti to auto od 10k imasi da je toliko super i godište auta?

15 godina

pezo 406 2.0 hdi, oko 450 tis km predenih.. iznevjerio nije nijednom, udoban tih i ne trosi puno.. kad usporedim to s frendovim audijem a3 1.9 tdi 2001 ovo je beba, audi ga je 2 puta ostavio na cesti, masina druga unutra vec, ulozeno oko 12 tisuca kn ali opet nije to to i bucniji je od mog u voznji a i neudobniji.. placen je prije 2 god 25 000 kn.. 

15 godina

Također preporuka za 406.

Vozim 406 2.0 HDi, cjenovno je u tom razredu. Udoban, kvalitetan. Samo redovno održavanje i taj auto ide i ide. Tu i tamo pregori žarulja i neka sitna pi*darija sa strujom, ali to je ništa. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

pezo 406 2.0 hdi, oko 450 tis km predenih.. iznevjerio nije nijednom, udoban tih i ne trosi puno.. kad usporedim to s frendovim audijem a3 1.9 tdi 2001 ovo je beba, audi ga je 2 puta ostavio na cesti, masina druga unutra vec, ulozeno oko 12 tisuca kn ali opet nije to to i bucniji je od mog u voznji a i neudobniji.. placen je prije 2 god 25 000 kn.. 

Taj tvoj frend bas i nije normalan kad je dao za 15 godina star audi 25k kuna, fino su ga oženili.

Polozio sam vozacki 2003 (vozio auto od staraca), prvi auto koji sam si sam kupio 2006 i to je bio audi a3 2001 godiste, prodao sam ga 2012 za 15k kuna a auto je bio u top stanju s obzirom na godine, imao je 180k km, bio sam drugi vlasnik.

2013 sam kupio A3 2010 godiste sa 80k km za vrhunsku lovu u Porsche Lesingu od prvog vlasnika.

Prodao ga ove godine sa 110k km i izgubio sam na njemu tisucu i pol kuna u 5 godina jer sam dobio opet sluzbeni auto.

Znaci cijeli moj vozacki zivot (vise od 15 godina) vozim Audi i nikad ali bas nikad nisam nikakvih problema.

Problemi se pojavljuju ako se auto ne odrzava, sto je danas svaki drugi jer ekipa kupuje na kredite pa nema love za benz a kamoli servis.

Jednostavno moras imati srece kod kupnje auta.

Ja sam do sada sve kupovao u salonu jer imam garanciju da kilometri nisu skidani, imas servisnu knjizicu i znas sto si kupio.

Oko cijene sam se uvijek prejebavao i rusio cijenu jer sam imao gotovinu pa smo se uvijek brzo dogovorili.

I ja sam misljanja kao i Luka, za 20k kuna kupujes rupu bez dna, svaki mjesec te ceka mehanicar i toga nema kraja, bar po iskustvu ljudi oko mene koji su kupovali takve aute.

Svjestan sam toga da ljudi jedva krpaju kraj sa krajem ali nekad je bolje ne kupiti nista nego nesto gdje ces jos toliko uloziti a nisi ni na cestu izasao sa njim.

@udes

sto to meni znaci sto ti vozis 9 godina kad imas retardirani stav i razmisljas o kojekakvim nesrecama a auto nisi jos ni u dvoriste dopeljao?

takve sa takvim razmisljanjem ne volim vidjeti na slici a kamoli da mi dodes u suprotnoj traci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2018 11:08 (C3c1l).
8 godina
protjeran

ja bih gledao nekog ford focus karavana za tih 3000 Eur....nije bas najljepsi, ali za obitelj nema bolje...

Salt n Pepa - Push It
14 godina

Prije 2 godine si ga platio 25000kn a sad vrijedi 10000? Pogledaj kilometražu još :D.

406 je dobar, ali sa 450 000 km NE. To je vozeno i gazeno previse.

Zato sam i napisao da se auto za 3000eura NEkupuje...

Inace imam Ford Focusa mk1, 2007 presao 46000km =]. 4500 eura platio. Vozen po otoku, vlasnik bio barba (kapetan) broda.

Tako se auto kupuje a ne srot od 400 000 km, star + 20 god. 

15 godina
Luka123 kaže...

Prije 2 godine si ga platio 25000kn a sad vrijedi 10000? Pogledaj kilometražu još :D.

406 je dobar, ali sa 450 000 km NE. To je vozeno i gazeno previse.

Zato sam i napisao da se auto za 3000eura NEkupuje...

Inace imam Ford Focusa mk1, 2007 presao 46000km =]. 4500 eura platio. Vozen po otoku, vlasnik bio barba (kapetan) broda.

Tako se auto kupuje a ne srot od 400 000 km, star + 20 god. 

stari, taj pezo od 450 000 km je 1500 placen a ne 3000 eura i to prije 4 godine, tad je imao nesto malo preko 400 000, to je posebna kategorija za sebe a na kraju se pokazao boljim od ovoga za 3000 eura audija, a samo je 2 godine stariji.. kod takvih auta samo gledas kolko je bitnih dijelova mijenjano i kad i dal motor trosi ulje, a dan danas ne trosi nis ulja.. bolje kupit stariji auto na kojem je vec neki vlasnik najebo i morao promjenit pol toga nego kupit mladi koji je pred raspadom i ti ces bit taj vlasnik koji mora dovodit tu kantu u red.. tvoj ford je mk 2 btw

14 godina

Isparvak: u prometnoj mi pise m1 a poprilicno sam siguran da je mk2 god. Je 2007 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2018 12:55 (Luka123).
15 godina
Luka123 kaže...

Isparvak: u prometnoj mi pise m1 a poprilicno sam siguran da je mk2 god. Je 2007 

M1 je kategorija vozila - putnički automobil (M1). Dakle ne znaš kakav automobil točno voziš, ne znaš pročitati prometnu, ali smatraš se relevantnim za davanje savjeta o automobilima?! Zanimljivo!

15 godina
domac5 kaže...

stari, taj pezo od 450 000 km je 1500 placen a ne 3000 eura i to prije 4 godine, tad je imao nesto malo preko 400 000, to je posebna kategorija za sebe a na kraju se pokazao boljim od ovoga za 3000 eura audija, a samo je 2 godine stariji.. kod takvih auta samo gledas kolko je bitnih dijelova mijenjano i kad i dal motor trosi ulje, a dan danas ne trosi nis ulja.. bolje kupit stariji auto na kojem je vec neki vlasnik najebo i morao promjenit pol toga nego kupit mladi koji je pred raspadom i ti ces bit taj vlasnik koji mora dovodit tu kantu u red.. tvoj ford je mk 2 btw

a i servisiranje tih starijih vozila je jeftino. Ti za razliku od 1500-3000€ možeš staviti kompletan novi ovjes, kočnice, lamelu i gume, akumulator... i reparirati alternator i anlaser, i onda imaš skoro sve na autu novo, a ovaj za 3k€ u startu ima mačka u vreći. Čuo sam za slučajeve gdje ljudi voze par godina stare automobile, i to premium brandove pa nisu ulje promijenili po 50kkm, o ostalom održavanju da ne pričam... tvoj auto je može bit ispravniji i sigurniji od nekog 5 godina starog.

8 godina
protjeran

Sve na autu se da zaminit. Jedino sto konfekcija, da je ne znam koje marke, izgleda ofucano nakon nekog vremena u usporedbi sa ovim sto je tek izaslo, plus sto je unutra zastarjela tehnologija. Ne mora to nuzno biti lose, el podizaci prozora se mogu pokvarit pa imas trosak, dok to nije slucaj sa rucnim dizanjem prozora, ali ono...ja se ne bih pretjerano bojao kilometraze. Ako je auto starije od 5 godina, vece i ima 200 000 km to mi je normalna kilometraza. To i jest doba kad se takvo auto prodaje. Ako netko prodaje limuzinu ili karavana 10 god staru, onda ocekujem bar 300 000 km. Da je nesto puno ispod prosjeka bih vec posumnjao na prevaru. Ako coek planira obitelj, triba mu veci auto a ne nissan micra, makar je to mozda idealan auto za samca u gradu ili kao drugo vozilo u obitelji. 

Salt n Pepa - Push It
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2018 15:47 (Gorstak79).
14 godina

Nisam isao za tim. U prometnoj mi nepise mk2. Nego samo ford focus...? Jeli to greska s moje strane ili njihove pri registriranju vozila?

14 godina
Luka123 kaže...

Nisam isao za tim. U prometnoj mi nepise mk2. Nego samo ford focus...? Jeli to greska s moje strane ili njihove pri registriranju vozila?

Mk''broj'' jest oznaka verzije/linije neke stvari.

A na ono gore što si napisao da se NE KUPUJE, auto se kupuje za novce koje možeš izdvojiti.

Trenutno 1.9 dizela sa ispod 200k km nema ispod 4.5k eura.

Nadalje što se mene tiče radje bi 1.9 tdi sa 350k nego focusa 1.6 TDCI sa 175k.

Dobro , ja možda i jesam drugačiji, jer ja kupujem motor/mašinu a ne auto.

Pozdrav.

14 godina

Kao što rekoh, moj focus ima 46k.. i benzinac je ;)

Zato sam i napisao da se nekupuje auto od 3000 eura, jer da naiđeš na "dobar" auto je lutrija po meni. Ne mislim da je nemoguće već uglavnom to su auta stara 15 god.

I također kad sam kupovao auto 90% ljudi "održavaju" auto kod nekog svog mehaničara koji tko zna što je na njemu radio. Tražio sam ja i aute od 6000 eura pa mi se javi čovjek od 50 god. I onda kad ga pitaš kad je mijenjano običan remen nezna... tak. nitko od njih nema servisnu knjižicu, jer

je to njegov mehaničar radio.

Ja stojim iza toga ako već kupujem auto od 3000 eura da bih išao na dizelaša i vjerojatno passata, jer sa 187 visine voziti mali c3 ili fiat Punto mi je katastrofa i nema mjesta u autu.

A to za naći 1.9TDI ispod 200k se lako nađe. Treba imati poznanstva, a ne kupovati auzo od svakoga.

Također momak je napomenuo da mu se sviđa Mazda 6, to je zvjer od auta, i održavanje je skupo. Samo nije svjestan toga.

A i naći mazdu 6 u super stanju za 3000 eura i da nije prešla 200k km, ?? Sam si rekao...

15 godina
Luka123 kaže...

Zato sam i napisao da se nekupuje auto od 3000 eura, jer da naiđeš na "dobar" auto je lutrija po meni. Ne mislim da je nemoguće već uglavnom to su auta stara 15 god.

I također kad sam kupovao auto 90% ljudi "održavaju" auto kod nekog svog mehaničara koji tko zna što je na njemu radio. Tražio sam ja i aute od 6000 eura pa mi se javi čovjek od 50 god. I onda kad ga pitaš kad je mijenjano običan remen nezna... tak. nitko od njih nema servisnu knjižicu, jer

Ja stojim iza toga ako već kupujem auto od 3000 eura da bih išao na dizelaša i vjerojatno passata, jer sa 187 visine voziti mali c3 ili fiat Punto mi je katastrofa i nema mjesta u autu.

A to za naći 1.9TDI ispod 200k se lako nađe. Treba imati poznanstva, a ne kupovati auzo od svakoga.

Također momak je napomenuo da mu se sviđa Mazda 6, to je zvjer od auta, i održavanje je skupo. Samo nije svjestan toga.

A i naći mazdu 6 u super stanju za 3000 eura i da nije prešla 200k km, ?? Sam si rekao...

hahahahah 1.9 tdi ispod 200 000 za 3000 eura? ahahahhahahahahha 

14 godina
domac5 kaže...
Luka123 kaže...

hahahahah 1.9 tdi ispod 200 000 za 3000 eura? ahahahhahahahahha 

Jeli trebam quote sam sebe napisao sam "samo treba imati poznanstva" (vezu).

Kupio ga stari od mog frenda passata. Vozio ga doktor u mirovini ima 4 auta, i dao mu za 20k kn ;)

8 godina
protjeran
Luka123 kaže...

Za 3000 eura može uzeti nešto malo, citroen c3, fiat stilo, fiat punto, peugeot 206... To su mala auta, jako slaba služe svrsi, ali kvarljiva i stara. Moj frend ima Mazdu 6 iz 2006. Auto ima 150KS negdje, a održavanje auta ga košta mjesečno 1000kn. Sam dizel koji liva mu je 600kn minimum u 20 dana prosjek.

Ako za 3000 eura sad kupujem tražio bih starog passata ili octaviu iz 2001-2. Održavana, garažirana jer ti auti su zvjerke i dan danas i bar imaš prostora u njemu.

Mislim da sam sve rekao...

Sve si rekao samo dosta netočnoga.

Stilo se proizvodio s motorima 1.2, 1.4 1.6, 1.8 i 2.4 abarth mislim, pa ga ne možeš svrstati u male, kvarljive aute.  Jedan Stilo sam kupio 1.8 2012 onako, kao prijelazni automobil i na kraju mi ga je bilo žao odmah prodai pa sam ga vozio još 4 godine. Raketa od auta, ali kad se zajuri....  Samo promijenio emulator airbaga i furaj, nikad me ostavio nije.

Ti ne bi kupio Punta iz 2007 ili citren C3 ili Stilo iz 2006, ford fiestu,  nego bi kupio 19 godina po tebi "nekvarljive" octavie ili drloge od passata-

Za 3000 € se kupuje MALI automobil jer imate lijepe šanse voziti taj automobil kojih 5/6 godina.

Ne možeš dati kao moj kum 3000 €, kupiti Mercedes A klase i stalno ti auto zbog kvarova i skupih dijelova čami u garaži.

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
14 godina
Anđeo bez falinge kaže...
Luka123 kaže...

Stilo se proizvodio s motorima 1.2, 1.4 1.6, 1.8 i 2.4 abarth mislim, pa ga ne možeš svrstati u male, kvarljive aute.  Jedan Stilo sam kupio 1.8 2012 onako, kao prijelazni automobil i na kraju mi ga je bilo žao odmah prodai pa sam ga vozio još 4 godine. Raketa od auta, ali kad se zajuri....  Samo promijenio emulator airbaga i furaj, nikad me ostavio nije.

Ti ne bi kupio Punta iz 2007 ili citren C3 ili Stilo iz 2006, ford fiestu,  nego bi kupio 19 godina po tebi "nekvarljive" octavie ili drloge od passata-

Za 3000 € se kupuje MALI automobil jer imate lijepe šanse voziti taj automobil kojih 5/6 godina.

Ne možeš dati kao moj kum 3000 €, kupiti Mercedes A klase i stalno ti auto zbog kvarova i skupih dijelova čami u garaži.

Upravo to :). Ovo sto je boldano. Isto tako momak je htio mazdu 6 ako pogledas prvi post.

Edit: nebih kupio c3 ili punto etc., jer sam masovan 187cm, nema mjesta u autu, vozio sam clio 2 kao prvi auto, nas 3 unutra motor 1.4 jedva idemo uzbrdo xD

Za ovo "drloge" to reci ovima sa 406 sa 450 000 km, i auto im je vrh. LOL

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2018 16:00 (Luka123).
15 godina
Luka123 kaže...
Anđeo bez falinge kaže...
Luka123 kaže...

Upravo to :). Ovo sto je boldano. Isto tako momak je htio mazdu 6 ako pogledas prvi post.

Edit: nebih kupio c3 ili punto etc., jer sam masovan 187cm, nema mjesta u autu, vozio sam clio 2 kao prvi auto, nas 3 unutra motor 1.4 jedva idemo uzbrdo xD

Za ovo "drloge" to reci ovima sa 406 sa 450 000 km, i auto im je vrh. LOL

Jel ti trolas ili si ozbiljno da ne kazem sta? taj auto vozi bez problema i nijednom nije ostavio na cesti. Ja ne osjetim da to ima 450 tis km, a vozio sam njemacke drloge od frendova sa razlohanim papucicama i mjenjacima a manje km presli od mog. 

Drlog je onaj audi za koji sam pricao, placen 25000 kn, presao 130 000 km manje neg moj a dvaput ostavio covjeka na cesti, otisla presveta 1.9 tdi masina i oko 13 000 kn ulozeno u njega kroz god i pol dana.. kako ne razumijes da pokusavam rec da s obzirom kolko je taj 406 placen(1500 eura prije 4 godine) jako se dobro pokazao i super sam prosao naspram nekog ko je platio duplo vise para a dobio drlog koji ostavlja na cesti.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2018 17:01 (domac5).
8 godina
protjeran

Moguće je pronaći i solidan 406 s 500t km ali ako je jako puno prošli vlasnik u njega uložio, izmjenio pola podvozja, dijelova motora, napravio generalku i onda ti naletiš na solidan autić koji možeš voziti još deset godina ali ako prelaziš 5 t km godišnje.

Dakle, u to auto je jako puno uloženo čim ti ne ulažeš.

Zakoni mehanike su isti za svaki automobil.

Ima ljudi koji ulažu nenormalne novce u popravke, srede auto i onda ga prodaju jer im je neugodno prodati krš.

No, pišemo o tome da to nije pravilo, već rijetki izuzetak.

8 godina
protjeran

Nego, pobjegla mi prije neki dan Seat cordoba 2002 godina 1.4 za 7 tkn.

Automobil je prelazio godišnje 2.5 tkm, nekoliko godina nevožen...garažiran. Da vidite to čudo kako je očuvan, nije normalno.

Taj ide za 2t € isti dan. (mislim da sam čuo da je odmah i prodan za duplo)

Čovjek je tražio 10 tkn.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice