Muscle Cars

poruka: 43
|
čitano: 22.446
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Muscle Cars

Ma Dodge Challenger je meni predobar!

Moj dream car.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 0:54 (Psiho246).
16 godina
odjavljen
RE: Muscle Cars
wyks kaže...

Da C i D verzije su stvarno opake.

Problem je što mi ove koje se prodaju po oglasnicima nisu ukusno sređene.

To se slažem, u tom slučaju ako imaš strpljenja uzmeš neki "nesređen" i polako ga urediš po svom ukusu.S tim da sam vidio da sad neznam dali je C ili D verzija, imaju tvornički ugrađena okrugla svjetla.

16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ford Taunus TC Sedan ili Coupe (1970-1976)

Ford Taunusa ima moj kum. Fenomenalan automobil.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
14 godina
protjeran
Danas cu vidit da odem do lika poslikat GT500...ima jedan u gradu...saljem preko moba ovu poruku...crno mi ono na dnu stranice.
kalaš nosim,srbe kosim
16 godina
neaktivan
Lukson kaže...
Danas cu vidit da odem do lika poslikat GT500...ima jedan u gradu...saljem preko moba ovu poruku...crno mi ono na dnu stranice.

Gdje su slike (:

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
14 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...
Lukson kaže...

Gdje su slike (:

U banani :D nisam ni mrdnio od kuće jel normalno danas ponedjeljak ja zaboravio...ponedjeljkom čim dođem iz škole odma se bacam u krevet xD

kalaš nosim,srbe kosim
16 godina
neaktivan
Muscle Cars

Moji najdraži su Camaro SS i jedan europski Opel Manta (možda nije cistokrvni muscle ali mi je nekako unikatam mali europljanin, među svim tim amerima)

Camaro SS 69' Camaro SS 69'
Opel Manta Opel Manta
Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Moji najdraži su Camaro SS i jedan europski Opel Manta (možda nije cistokrvni muscle ali mi je nekako unikatam mali europljanin, među svim tim amerima)

Camaro SS mi je jedna klasika, klasika i uspomena proizvođača koji je na rubu propasti. {#}

16 godina
neaktivan
Muscle Cars

Tetak mi ima Kadetta B, poput ovoga http://images.cdn.fotopedia.com/flickr-518298108-image.jpg, samo sto je cijeli za restauraciju, motor jedva da upali u zadnje vrijeme samo je u garazi {#} 

susjed mi ima taunusa koji je isto dotrajao pomalo, ali dobro vozi ga covjek od 80-ak godina tako da nije ni cudo, ovakav, samo tamnozeleni http://www.njuskalo.hr/image-w450/oldtimer-auti/ford-taunus-17m-1966-slika-3023161.jpg

djedov rodak je imao mantu, ali ju je prodao nazalost, bila je odlicna. {#}

14 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...

Lega mi je imo Opel Mantu išo je na trke s njom.

kalaš nosim,srbe kosim
15 godina
neaktivan
susjed je auto sebi sastavio od scracha, znaci od potpuno osnovnih djelova...
to je nesto nevjerojatno 1980 konja, bruji... ma ne bruji. RIČE :D
to potegne do 100 za, brat bratu, oko 3.5 s
slikat cu ga ako budem u prilici, vecinom je u garazi
I)0/\/7 I_3412/\/ 70 I-I4(I(, I-I4(I( 70 I_3412/\/
17 godina
Meni je Chevy Nova uvijek bio jak muscle car. Ima jedan narandzasti u komsiluku, da nije -18 vani, otisao bih ga slikati ;)

Bash bi volio da vidm motor tog auta sa 1850 KS. Veyron ima W12, 4 turba i 6 intercoolera, pa nema vise od 1200 u novijoj verziji. Bash me interesuje gdje su nasli jos 650 KS :)
Danas kada postajem pionir ...
17 godina
neaktivan
zeleni kaže...
Bash bi volio da vidm motor tog auta sa 1850 KS. Veyron ima W12, 4 turba i 6 intercoolera, pa nema vise od 1200 u novijoj verziji. Bash me interesuje gdje su nasli jos 650 KS :)

To su specijalne modifikacije za Drag utrke.

Nije bitno ništa drugo osim što boljeg starta i što brže odvesti tih četvrt milje ili više.

Ti strojevi su prilično beskorisni u "normalnim" uvjetima.

Koriste specijalne mješavine goriva i neke dodatke tipa N2O i mješavine alkohola.

Anarchists of the world, unite!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 13:33 (wyks).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice