Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 80.023
|
čitano: 19.272.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Gale92 kaže...
ivanoile kaže...

Noco, palio je sve bez problema (naravno ovisno za sto ti treba), ali evo preko 50-60x paljenja bez ikakvih problema je odradio. (GB40, mislim da imas sad noviji)

GB40 imam sigurno vec 2 3 godine i palim svakodnevno quadove a tu i tam aute. top stvar i preporuka

Hvala. Vidio sam da ima GB70... ali mislim da ću uzeti GB40 jer mi je to za "rezervu" u autu ako ikad zatreba. 

Gledam za uzet BG 40, no piše da je bez punjača.... 
na koji se kabel puni (čisto pitam da znam kupiti i kabel). 
lp 

14 godina
Auti - ultimativna tema

18 godina
sstrmi kaže...

Bez uvrede ikome al ovo ko da je netko dobio 4K kameru tamo 2002. i otisao na car meet u Cakovec snimat lokalnu ekipu.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
16 godina
Auti - ultimativna tema

Vozi i tko ovdje novi nissan ??

Gledam malo taj xtrail...

R33mba#2892
17 godina
Sta te zanima, htio sam ga uzet prije 2,3god, odustao kad sam procitao iskustva vlasnika.
21 mjesec
nixass kaže...
sstrmi kaže...

Bez uvrede ikome al ovo ko da je netko dobio 4K kameru tamo 2002. i otisao na car meet u Cakovec snimat lokalnu ekipu.

Ne kužim, šta lik tvrdi da je profi snimatelj ili?

5 godina

Opa bato pa sta nam ovo dolazi iz švabije?😎 ocel valjat😆
POSLJEDNJE BRUŠENJE HITA Volkswagen Golf Hybrid 170 (2026.): najbolji full-hibrid na tržištu zaključuje ponudu aktualnog modela.

https://www.nacional.hr/posljednje-brusenje-hita-volkswagen-golf-hybrid-170-2026-najbolji-full-hibrid-na-trzistu-zakljucuje-ponudu-aktualnog-modela/

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:09 (Boris grozni).
16 godina
bik kaže...
Sta te zanima, htio sam ga uzet prije 2,3god, odustao kad sam procitao iskustva vlasnika.

Pa brate  bit ce da si mi sad odgovorio vec.. 

Prvo pito ovdje pa guglo. al volio bih cut sta je tebe odbilo?

R33mba#2892
13 godina
R3nchi kaže...
bik kaže...

Pa brate  bit ce da si mi sad odgovorio vec.. 

Prvo pito ovdje pa guglo. al volio bih cut sta je tebe odbilo?

Meni je taj nissan hibrid jako los... 

Koriste drukciji sistem od tipa toyote i po meni je neefikasiniji.. ako hoces obican hibrid onda uzmi novi CR-V, a imas i plug in novoga RAV4 (doduse ne moras ga nit punit ak neces, jer on uvijek ima baterije i vozi se prakticki kao obican hibrid). Uz to, zar nije nissanov hibrid onaj 1.5 imao opoziv za motor ? Navodno nekakve vibracije "ubiju" lezajeve motora i motor rikne... ja ga osobno nebi uzeo da je na 50% popusta

11 godina
Auti - ultimativna tema

Ljudi, bok!

Kupujem cjelogodišnju gumu za novi auto - Renault Kadjar. Dimenzije su 215/60/R17 i išao bih na malo kvalitetniju gumu. 

Nekako najviše preporuka vidim za Bridgstone Turanza AllSeason 6, Goodyear Vector 4Season Gen 3, Continental AllSeasonContact itd., a od mrvicu jeftinijih tu je Hankook Kinergy 4S2 X H750A.

Imate neka iskustva sa spomenutim gumama? Naravno, volio bih proći što jeftinije, ali pedeset ili sto eura za sve četiri gume nije sad neki problem.

Po recenzijama najviše naginjem Turanzi jer je navodna jako dobra na suhom i mokrom kočenju, a u mom kraju (VPŽ) nema baš previše snijega (a ni ne putujem negdje gdje ima puno snijega)

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina

Crossclimate

13 godina
LLAMABOY kaže...

Ljudi, bok!

Kupujem cjelogodišnju gumu za novi auto - Renault Kadjar. Dimenzije su 215/60/R17 i išao bih na malo kvalitetniju gumu. 

Nekako najviše preporuka vidim za Bridgstone Turanza AllSeason 6, Goodyear Vector 4Season Gen 3, Continental AllSeasonContact itd., a od mrvicu jeftinijih tu je Hankook Kinergy 4S2 X H750A.

Imate neka iskustva sa spomenutim gumama? Naravno, volio bih proći što jeftinije, ali pedeset ili sto eura za sve četiri gume nije sad neki problem.

Po recenzijama najviše naginjem Turanzi jer je navodna jako dobra na suhom i mokrom kočenju, a u mom kraju (VPŽ) nema baš previše snijega (a ni ne putujem negdje gdje ima puno snijega)

https://www.tyrereviews.com/Compare/Turanza-All-Season-6-VS-Vector-4Seasons-Gen-3.htm

Po ovom testu, mozda na tvom mjestu bolje turanzu uzet... ali realno niti sa jednom premium gumom nemres pogrijesit. Kontinentalka je vise pak usmjerena na snijeg pa ti to vjerovatno ne igra neku ulogu...

18 godina

Goodyear je kralj allseason guma u praksi, najbolje balansirana za sve uvjete i dugotrajna

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice