Sudeći prema vox populi naviše povjerenja od svih ponuđenih ima 2.0 tdi verzija Tourana.
Drugi je na moje čuđenje Ford S-Max 2.0 TDCI...
Iako mi je lijep, čuo sam da je kvarljiv pa ako bi netko mogao napisati iskustva vezana za S-Max? Meni je lijep, još ako je pouzdan ne bih se ništa mislio...
S-max je ljepotica za ove druge i fantastican auto sa najboljim drzanjem ceste u ovoj klasi definitvno moj izbor
I meni je Ford ljepši od ostalih ali što mi to znači ako je možda lošiji. Meni treba koristan auto od kojeg me neće nepotrebno boliti glava.
Prvenstveno gledam svrhu.
Znaš li možda kako su se pokazali ti fordovi dizeli nakon većih kilimetraža jer ipak ne mogu trenutno priuštiti ništa mlađe od 10-ak godina starosti.
Znaci sve ovo sto gledam od VW, PSA, Ford, Nissan, Renault, sve se to kreće oko 2010 godišta...
Znam da su svi oni dobri kad su novi ali koji su dobri nakon vec puno kilometara?
U kojega se mogu pouzdati da me uz normalno korištenje i održavanje neće iznevjeriti i ostaviti usred ničega sa punim autom djece i stvari... To mi je ipak glavni kriterij
Ko ti to moze garantovati za tako star auto. Ko zna kako su odrzavani? Samo sreca ti igra ulogu....