Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.547
|
čitano: 17.326.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Auti - ultimativna tema

Jel zna neko di ima za kupit crne mat 3m folije za obložit blendu volana?

Kanter PROO
14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
vid_speed kaže...
Ej ljudi kolko je komplicirano papire sredit ak se auto uveze iz japana ,da dodje u italiju i da ga od tamo pokupim,znam da vjerojatno nitko ovdje to nije radio ,ali oce trebat kaj dodatno platiti?

Ja sam mislio Soarer/SC300 uvesti, nazvao toyotu i CVH da se raspitam, skoro proplakao, odustao...

Možda se da provuć na priču rijetkih auta(zavisi šta hoćeš), jer većinom ćeš imat problema sa euronormama i CVH mora pregledat vozilo..

Iskreno ni ne sjećam se točno procedure i šta još treba, ima dobrih 5god otkad sam to bio se raspitivao - da li se šta u međuvremenu promjenilo, neznam, samo znam da sve što ima 2jz trenutačno je đabaljeska u japanu, za fetu parizera se može nabaviti jako dobar auto, ali šta ćeš kad je država kurva.

Luxy2501 kaže...
chutac kaže...

Izvadi sve iz njega, ostavi samo kućište da izgleda kao da ga imaš :)

Ne vjerujem da bi astra 1.6 baš lijepo zvučala tako..

Koji 1.6? Ja imam 1.6 ecotec trenutačno 16v sa loncem bez pregrada, malo se glasnije čuje, izvana, ali u autu ne osjetiš razliku. Dosta mi je frendova reklo da je sad bolji zvuk, ljepše za čuti, a ne bruji bezveze.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 0:53 (ramzocro-HCR).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ja mislim da je to astra F i da ima 1.6 8V.

17 godina
ramzocro-HCR kaže...
vid_speed kaže...
Ej ljudi kolko je komplicirano papire sredit ak se auto uveze iz japana ,da dodje u italiju i da ga od tamo pokupim,znam da vjerojatno nitko ovdje to nije radio ,ali oce trebat kaj dodatno platiti?

Ja sam mislio Soarer/SC300 uvesti, nazvao toyotu i CVH da se raspitam, skoro proplakao, odustao...

Možda se da provuć na priču rijetkih auta(zavisi šta hoćeš), jer većinom ćeš imat problema sa euronormama i CVH mora pregledat vozilo..

Iskreno ni ne sjećam se točno procedure i šta još treba, ima dobrih 5god otkad sam to bio se raspitivao - da li se šta u međuvremenu promjenilo, neznam, samo znam da sve što ima 2jz trenutačno je đabaljeska u japanu, za fetu parizera se može nabaviti jako dobar auto, ali šta ćeš kad je država kurva.

samo cekaj kad postanu legalni (stariji od 25 godina) u USA.

amerikanci su vec sjebali cijene R32 GTR (otisle 100% gore), na redu je R33, JDM Supre i ostala egzotika.

Ko je jamio jamio je..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
9 godina
neaktivan
Fala,al nece meni nikakvi 25godina pomoc ,ja bi ae86 si dovezo,kolko znam u europi se samo levin prodavao,a ja bi truena
hačoman
14 godina
odjavljen
dv14 kaže...

Koliko znam, 159 nema osjetljiv ovjes kao 147/159. Ali da treba imati za održavanje, to sigurno.

@Phantom to je i najbolji motor. Dobro ide s tim od 170ks? 

Za post prije : cijene su bile iz Auto Krešo ili Tokića bez komercijalnog popusta, znači nekih 20 do 40 posto možeš izvući ovisi koliko si dobar s njima i ako možda netko poznat ( frend, rod ) radi tamo.

Ne, dapače, ima odličan ovjes. Ali su nakon redizajna te aluminijske vilice znale škripati / cviliti, nije to naznaka bila da su za zamjenu, ali malo je iritiralo.

Ide ko gluvo svinjče, ali ozbiljno. Ispod 7 / 7.5 litara zaboravi potrošnju, velika je, težina je solidna, i 2.0 motori večinom dolaze sa 17-colnim felgama i šlapama 225-50-17.

Makar sam probao blizu mog mjesta je bila jedna tamnoplava 2.4 JTDM ( novija verzija motora ) sa TI opremom. 19-colne felge, mislim da su gume bile 235-40-19, ne sjećam se. Krem koža, prednji-zadnji senzori, šiber, navigacija, trozonska klima, sve osim xenona. Ali sam trošak registracije, gume su isto poprilično skupe i stavka da za zamjenu filtera ulja cijeli prednji kraj ide dolje, odbilo me to od nje. Ali da ide, ide jako fino.

16 godina
neaktivan
Tocan motor, ali je astra G.
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
nixass kaže...

amerikanci su vec sjebali cijene R32 GTR (otisle 100% gore), na redu je R33, JDM Supre i ostala egzotika.

Ko je jamio jamio je..

R34 je već legalan u nekim izvedbama.
Čisti primjer:

Nabili su cijene, to se slažem. JDM supre se već uvoze dulje vrijeme, ne samo kod njih nego i u EU(ima ih ko govana na autoscoutu i dr stranicama sa volanom na pogrešnoj strani i japanskim šasijskim pločicama). Supre su malo precijenjene, rađe bi u ovom trenutku nekog lexusa uzeo tipa is300 nego Supru, čisto radi bzvz nabijene cijene.

Ja ako uspijem iduće godine pobjeć iz ove države(gledam otić u Sweden ili Norway) prvi cilj osim normalnog stana i posla će biti nabavka neke JDM egzotike, a šta, to će se još vidjeti.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
17 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
bartul kaže...

koji je vaš auto snova? ako znate napišite nešto o njemu! Cool

Ovaj prvi sa slike ali samo u rs verziji....ja trenutno posjedujem nazalost samo sline verziju, ali obavezno od 2008 do 2011 prefacelift model...ovi poslje nisu mi izgledom nista, a evo i slicica..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
17 godina
Auti - ultimativna tema

Pripremam se za veliki servis i naravno PROBLEM! Neznam jel mi auto ima zubcasti, zubcast/zubcasti ili lanac/zubcasti. Pas mater i Fordu i njihovom kemijanju 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
mejt kaže...

Ovaj prvi sa slike ali samo u rs verziji...

koji je to model? meni su svi isti 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan

R8 s line. Vidiš da ima 2 vrata.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ma nije ljudi, jel ne vidite da je netko Passata prekrojio u coupe?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
Predator003 kaže...

R8 s line. Vidiš da ima 2 vrata.

Puno ih ima 2 vrata 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Sta se tu nije nitko zapitao di je Penryn?? Nema ga dugo, a uvijek uleti sa necim zanimljivim. Ima li tko njegov br? S njim.sam milion poruka razmjenio i nestane covjek samo tako.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 21:48 (Fake_Alert).
17 godina
nine kaže...
mejt kaže...

audi 80 B4, ne?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
Lord_Marko kaže...

Pripremam se za veliki servis i naravno PROBLEM! Neznam jel mi auto ima zubcasti, zubcast/zubcasti ili lanac/zubcasti. Pas mater i Fordu i njihovom kemijanju 

Sad ne znam jel ima kakve razlike. ali Cmax 1.6 74kw ima lanac, pak za 1.8 motore nisam siguran 

Battleog - 191silvinjo
17 godina
ramzocro-HCR kaže...
nixass kaže...

Ko je jamio jamio je..

R34 je već legalan u nekim izvedbama.
Čisti primjer:

Nabili su cijene, to se slažem. JDM supre se već uvoze dulje vrijeme, ne samo kod njih nego i u EU(ima ih ko govana na autoscoutu i dr stranicama sa volanom na pogrešnoj strani i japanskim šasijskim pločicama). Supre su malo precijenjene, rađe bi u ovom trenutku nekog lexusa uzeo tipa is300 nego Supru, čisto radi bzvz nabijene cijene.

Ja ako uspijem iduće godine pobjeć iz ove države(gledam otić u Sweden ili Norway) prvi cilj osim normalnog stana i posla će biti nabavka neke JDM egzotike, a šta, to će se još vidjeti.

Nijedan R34 nije legalan u US.

Ove koje vidis po netu da ih voze po cesti, voze ih bez tablica a kupuju ih uglavnom za stazu/drag.

Kanada je maaaalo labavija po pitanju pravila i tamo se vec moze nesto (al tesko) iskemijat al u USA no-no.

11 godina
Lord_Marko kaže...

Kaj pak voziš Forda haha

Probaj broj šasije v ETIS natipkati, možda kaj pametno izbaci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 6:29 (Karlek_19).
15 godina
neaktivan
nine kaže...
mejt kaže...

5 Coupe, meni izgleda za US tržište..

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zna on koji je to model samo zajebava

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 12:24 (veki22).
14 godina
nixass kaže...

Nijedan R34 nije legalan u US.

Ove koje vidis po netu da ih voze po cesti, voze ih bez tablica a kupuju ih uglavnom za stazu/drag.

Kanada je maaaalo labavija po pitanju pravila i tamo se vec moze nesto (al tesko) iskemijat al u USA no-no.

Ovaj je legalan upošto je rijedak generalno, jer ih je oko 300 samo proizvedeno. Na tu priču je uvezen.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Treba nekome?

H21W, BAX9s, CANBus, nikad korištena(kinez mi poslao pogrešan tip).

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
neaktivan
Jel zna neko od vas dal moze neko iz familije "podignut" vozacku moju sa mojom osobnom i papirima? Jer neznam kad bi podigel..
Potpis
16 godina
Foz-matija kaže...
Jel zna neko od vas dal moze neko iz familije "podignut" vozacku moju sa mojom osobnom i papirima? Jer neznam kad bi podigel..

Bez punomoci jako tesko, ali neka probaju, meni nije proslo.

9 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

jeli ima ko iskustva s renault meganom 1.5dci..2005/2006 god

16 godina
Auti - ultimativna tema

Znam da je 1.5dci imao problema s diznama, ali sad neznam koje godine su problematicne.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Bok. Imam ovakav kljuc ko na slici i treba zamjenit kuciste. Medutim na ebayu su sva sa tri tipke (http://www.ebay.com/itm/Silicone-car-key-fob-cover-case-set-Volkswagen-VW-POLO-Tiguan-Passat-B5-B6-B7-/322093095930?hash=item4afe3e9bfa:g:zmMAAOSwiYFXJiBm&vxp=mtr). Jel ce stat u ovo kuciste s obzirom da je vece?

15 godina
Auti - ultimativna tema

Napokon neki auto da pokaze Fiesti gdje si moze zagurat onog trocilindrasa

Iako drago mi je vidjeti Toyotu nazad sa nekim jacim modelom u ovom segmentu, volio sam onu staru TS. Mislim da bi ovo mogla biti dobra stvar, jedino cijena ce vjerovatno biti visoka, ali mislim da nisu stedjeli na komponentama kao sto je Renault napravio na Cliu.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Imam na golfu one čelične felge s krakovima i ratkape na njima, ali su ratkape žute i zmazane standardno od kočnica i nepranja. Pa ako ima netko iskustva scime je najbolje to očistiti, jer me malo brine kako će plastika reagirat na ona sredstva za pranje felgi i to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice