Jel zna neko di ima za kupit crne mat 3m folije za obložit blendu volana?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam mislio Soarer/SC300 uvesti, nazvao toyotu i CVH da se raspitam, skoro proplakao, odustao...
Možda se da provuć na priču rijetkih auta(zavisi šta hoćeš), jer većinom ćeš imat problema sa euronormama i CVH mora pregledat vozilo..
Iskreno ni ne sjećam se točno procedure i šta još treba, ima dobrih 5god otkad sam to bio se raspitivao - da li se šta u međuvremenu promjenilo, neznam, samo znam da sve što ima 2jz trenutačno je đabaljeska u japanu, za fetu parizera se može nabaviti jako dobar auto, ali šta ćeš kad je država kurva.
Izvadi sve iz njega, ostavi samo kućište da izgleda kao da ga imaš :)
Ne vjerujem da bi astra 1.6 baš lijepo zvučala tako..
Koji 1.6? Ja imam 1.6 ecotec trenutačno 16v sa loncem bez pregrada, malo se glasnije čuje, izvana, ali u autu ne osjetiš razliku. Dosta mi je frendova reklo da je sad bolji zvuk, ljepše za čuti, a ne bruji bezveze.
Ja mislim da je to astra F i da ima 1.6 8V.
Ja sam mislio Soarer/SC300 uvesti, nazvao toyotu i CVH da se raspitam, skoro proplakao, odustao...
Možda se da provuć na priču rijetkih auta(zavisi šta hoćeš), jer većinom ćeš imat problema sa euronormama i CVH mora pregledat vozilo..
Iskreno ni ne sjećam se točno procedure i šta još treba, ima dobrih 5god otkad sam to bio se raspitivao - da li se šta u međuvremenu promjenilo, neznam, samo znam da sve što ima 2jz trenutačno je đabaljeska u japanu, za fetu parizera se može nabaviti jako dobar auto, ali šta ćeš kad je država kurva.
samo cekaj kad postanu legalni (stariji od 25 godina) u USA.
amerikanci su vec sjebali cijene R32 GTR (otisle 100% gore), na redu je R33, JDM Supre i ostala egzotika.
Ko je jamio jamio je..
hačoman
Koliko znam, 159 nema osjetljiv ovjes kao 147/159. Ali da treba imati za održavanje, to sigurno.
@Phantom to je i najbolji motor. Dobro ide s tim od 170ks?
Za post prije : cijene su bile iz Auto Krešo ili Tokića bez komercijalnog popusta, znači nekih 20 do 40 posto možeš izvući ovisi koliko si dobar s njima i ako možda netko poznat ( frend, rod ) radi tamo.
Ne, dapače, ima odličan ovjes. Ali su nakon redizajna te aluminijske vilice znale škripati / cviliti, nije to naznaka bila da su za zamjenu, ali malo je iritiralo.
Ide ko gluvo svinjče, ali ozbiljno. Ispod 7 / 7.5 litara zaboravi potrošnju, velika je, težina je solidna, i 2.0 motori večinom dolaze sa 17-colnim felgama i šlapama 225-50-17.
Makar sam probao blizu mog mjesta je bila jedna tamnoplava 2.4 JTDM ( novija verzija motora ) sa TI opremom. 19-colne felge, mislim da su gume bile 235-40-19, ne sjećam se. Krem koža, prednji-zadnji senzori, šiber, navigacija, trozonska klima, sve osim xenona. Ali sam trošak registracije, gume su isto poprilično skupe i stavka da za zamjenu filtera ulja cijeli prednji kraj ide dolje, odbilo me to od nje. Ali da ide, ide jako fino.
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
amerikanci su vec sjebali cijene R32 GTR (otisle 100% gore), na redu je R33, JDM Supre i ostala egzotika.
Ko je jamio jamio je..
R34 je već legalan u nekim izvedbama.
Čisti primjer:
Nabili su cijene, to se slažem. JDM supre se već uvoze dulje vrijeme, ne samo kod njih nego i u EU(ima ih ko govana na autoscoutu i dr stranicama sa volanom na pogrešnoj strani i japanskim šasijskim pločicama). Supre su malo precijenjene, rađe bi u ovom trenutku nekog lexusa uzeo tipa is300 nego Supru, čisto radi bzvz nabijene cijene.
Ja ako uspijem iduće godine pobjeć iz ove države(gledam otić u Sweden ili Norway) prvi cilj osim normalnog stana i posla će biti nabavka neke JDM egzotike, a šta, to će se još vidjeti.
koji je vaš auto snova? ako znate napišite nešto o njemu! 
Ovaj prvi sa slike ali samo u rs verziji....ja trenutno posjedujem nazalost samo sline verziju, ali obavezno od 2008 do 2011 prefacelift model...ovi poslje nisu mi izgledom nista, a evo i slicica..
Pripremam se za veliki servis i naravno PROBLEM! Neznam jel mi auto ima zubcasti, zubcast/zubcasti ili lanac/zubcasti. Pas mater i Fordu i njihovom kemijanju 
Ovaj prvi sa slike ali samo u rs verziji...
koji je to model? meni su svi isti 
R8 s line. Vidiš da ima 2 vrata.
Ma nije ljudi, jel ne vidite da je netko Passata prekrojio u coupe?
R8 s line. Vidiš da ima 2 vrata.
Puno ih ima 2 vrata 
Sta se tu nije nitko zapitao di je Penryn?? Nema ga dugo, a uvijek uleti sa necim zanimljivim. Ima li tko njegov br? S njim.sam milion poruka razmjenio i nestane covjek samo tako.
Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
audi 80 B4, ne?
Pripremam se za veliki servis i naravno PROBLEM! Neznam jel mi auto ima zubcasti, zubcast/zubcasti ili lanac/zubcasti. Pas mater i Fordu i njihovom kemijanju 
Sad ne znam jel ima kakve razlike. ali Cmax 1.6 74kw ima lanac, pak za 1.8 motore nisam siguran 
Ko je jamio jamio je..
R34 je već legalan u nekim izvedbama.
Čisti primjer:
Nabili su cijene, to se slažem. JDM supre se već uvoze dulje vrijeme, ne samo kod njih nego i u EU(ima ih ko govana na autoscoutu i dr stranicama sa volanom na pogrešnoj strani i japanskim šasijskim pločicama). Supre su malo precijenjene, rađe bi u ovom trenutku nekog lexusa uzeo tipa is300 nego Supru, čisto radi bzvz nabijene cijene.
Ja ako uspijem iduće godine pobjeć iz ove države(gledam otić u Sweden ili Norway) prvi cilj osim normalnog stana i posla će biti nabavka neke JDM egzotike, a šta, to će se još vidjeti.
Nijedan R34 nije legalan u US.
Ove koje vidis po netu da ih voze po cesti, voze ih bez tablica a kupuju ih uglavnom za stazu/drag.
Kanada je maaaalo labavija po pitanju pravila i tamo se vec moze nesto (al tesko) iskemijat al u USA no-no.
Kaj pak voziš Forda haha 
Probaj broj šasije v ETIS natipkati, možda kaj pametno izbaci.
5 Coupe, meni izgleda za US tržište..
Zna on koji je to model samo zajebava
Nijedan R34 nije legalan u US.
Ove koje vidis po netu da ih voze po cesti, voze ih bez tablica a kupuju ih uglavnom za stazu/drag.
Kanada je maaaalo labavija po pitanju pravila i tamo se vec moze nesto (al tesko) iskemijat al u USA no-no.
Ovaj je legalan upošto je rijedak generalno, jer ih je oko 300 samo proizvedeno. Na tu priču je uvezen.
Potpis
Bez punomoci jako tesko, ali neka probaju, meni nije proslo.
jeli ima ko iskustva s renault meganom 1.5dci..2005/2006 god
Znam da je 1.5dci imao problema s diznama, ali sad neznam koje godine su problematicne.
Bok. Imam ovakav kljuc ko na slici i treba zamjenit kuciste. Medutim na ebayu su sva sa tri tipke (http://www.ebay.com/itm/Silicone-car-key-fob-cover-case-set-Volkswagen-VW-POLO-Tiguan-Passat-B5-B6-B7-/322093095930?hash=item4afe3e9bfa:g:zmMAAOSwiYFXJiBm&vxp=mtr). Jel ce stat u ovo kuciste s obzirom da je vece?
Napokon neki auto da pokaze Fiesti gdje si moze zagurat onog trocilindrasa
Iako drago mi je vidjeti Toyotu nazad sa nekim jacim modelom u ovom segmentu, volio sam onu staru TS. Mislim da bi ovo mogla biti dobra stvar, jedino cijena ce vjerovatno biti visoka, ali mislim da nisu stedjeli na komponentama kao sto je Renault napravio na Cliu.