Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.508.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

mene jednom nisu mogli ni zaustavit... i to 2 patrole.. pa dosla doma cestitka za sud. (nestajanje jednoj patroli -pa drugoj-ne stajanje na znak stop) {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 8:30 (=xfact=).
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema

Imaš se čime ponositi.{#}

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

to je bilo pred 10 god lol. (pripiti bahati balavac). pa kad me opalilo jednom po zepu(srecom radio sam pa sam nekako otplatio kaznu) .. nikad vise..  

(3mj bez vozacke i 5000kn kazne) 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 14:08 (=xfact=).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kureee je kupioo BEM VEJAA rodjaciii :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 18:54 (luka_cro).
12 godina
luka_cro kaže...

Kureee je kupioo BEM VEJAA rodjaciii :D

Inace je to dio iz filma rane {#}

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ako netko kupuje aute, ovdje ima povoljnih i po narudžbi .. Hahaha..

{#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Priča mi kolega programer (outsource) u firmi, imaju službeni Saab93 možda 5g. star, riknuo far/elektronika. Cijena prava sitnica - 8 000kn. {#} Blažene prastare kante..

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 11:52 (thedream).
16 godina
neaktivan

Bome skupo za Opela.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Bome skupo za Opela.

Xenon jbg tvornički far, ako ne i bi-xenon, vrag će ga znati. Divan auto izvana, kaže lik motor brutalan za dizlu, preko 220 da ide kao od šale, mislim da je 132kW twinturbo motor - 1.9 TTiD, ako je dobro rekao. Udoban kao najbolja kožna fotelja ali održavanje ono,  direktorsko. Logično uostalom. {#}

EDIT: Motor

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 12:55 (thedream).
17 godina

taj saab mi je jedan od najljepsih. stvarno mi je super izvana i iz nutra. 

Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Xenon jbg tvornički far, ako ne i bi-xenon, vrag će ga znati. Divan auto izvana, kaže lik motor brutalan za dizlu, preko 220 da ide kao od šale, mislim da je 132kW twinturbo motor - 1.9 TTiD, ako je dobro rekao. Udoban kao najbolja kožna fotelja ali održavanje ono,  direktorsko. Logično uostalom. {#}

Ma da, lijep je, ali se nikako ne bi mogao oteti dojmu da vozim Opela... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kad smo već kod saabova imao sam  priliku se voziti u ovakvome i mogu reći da je auto prava mašina.

Ide kao lud, udoban, lijep izvana i iznutra, ali su im cijene isto tako lijepe !

17 godina
Mitsuoka kaže...

Ma da, lijep je, ali se nikako ne bi mogao oteti dojmu da vozim Opela... 

Ista stvar i kod mene s Bugattijem, Bentleyem, Lamborghinijem i Porscheom.. ne mogu se oteti dojmu da vozim VW {#}

Kakve pobogu ima veze bivši vlasnik grupacije ? General Motors je prestao biti vlasnik Saab-a

Dana 13. lipnja 2012. godine objavljeno je nakon dugotrajnih i selektivnih pregovora da je novi vlasnik, koji će preuzeti Saab tvornicu vozila, National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS), kompanija nedavno osnovana u Švedskoj kao dio međunarodnog holdinga pod vodstvom Japansko - hongkonškog investicijskog konzorcija

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ista stvar i kod mene s Bugattijem, Bentleyem, Lamborghinijem i Porscheom.. ne mogu se oteti dojmu da vozim VW {#}

Kakve pobogu ima veze bivši vlasnik grupacije ? General Motors je prestao biti vlasnik Saab-a

Dana 13. lipnja 2012. godine objavljeno je nakon dugotrajnih i selektivnih pregovora da je novi vlasnik, koji će preuzeti Saab tvornicu vozila, National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS), kompanija nedavno osnovana u Švedskoj kao dio međunarodnog holdinga pod vodstvom Japansko - hongkonškog investicijskog konzorcija

Nema to veze sa vlasnikom, rodbinske veze me ne smetaju, al platit kišu para i dobit Opela... baza auta je Opel, 9-5 je samo skupa Insignia. 

Kod Panamere nećeš dobit bazu od Passata recimo, kod 9-5 zato dobiješ bazu od Insignie.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Insignia se pokazala vrlo kvalitetnom, hands down.. Tu pokrića za eventualno hejtanje Opela nema. Ne vidim ga previše ni u drugim modelima unazad x godina, iskreno.

In the name of tragedy..
17 godina
Auti - ultimativna tema

Insignia.... dvije zamjerke

1. previše gumbića na centralnoj konzoli

2. Tourier je jako jako ružan karavan

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Niste me skužili što želim reć, briga me koliko Insignia ima gumba ili ičega, ali Insigniu s ovoliko km se dobije za 120t kn i manje, a dobio si isto auto - tj. oovdje dobiješ Opel za kišu para. Jednostavno je Opel. Nema logičkog objašnjenja, ali jednog ne bi vozio, a kamoli ga preplatio. 

@dream - stari modeli - ruzina ruzina ruzina...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 15:07 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kužim ja kaj ti hoćeš reć, onda ne bi vozio ni Alfu 159 jer je rađena na platformi Vectre{#} Audi A4 platforma Passata, Lexus IS platforma je Avensis, Volvo S40 rađen na platformi Focusa.

Hebi ga, proizvođači hoće uštedit, a da pritom zarade. Kupca se ne pita jel se njemu sviđa kaj je rađen na osnovi "lošijeg" (jeftinijeg) modela.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 15:14 (veki22).
16 godina
neaktivan

Pa ne bi Alfu uzeo, bar ne novu, lijepa je, ali nije to više Alfa što je nekad bila. I kao što rekoh, Opel je, radije bi platformu i VW-a i Toyote i Forda, nego Opela. Kao što nine voli dizel, ja volim Opel. 

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Insignia.... dvije zamjerke

1. previše gumbića na centralnoj konzoli

Ja imam fetis na konzole sa mnostvom gumbica {#}

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Mi može netko reć neke stranice jeftine di mogu neku opremu za auto za kupit, onako sitne gluposti za uredit izunutra i tako, ništa specijalno, samo da bude jeftino i da imaju puno toga za ponudit, nešto poput banggoods samo šta oni nemaju puno za ponudit :)

Battlelog: gjurki
16 godina
neaktivan

Op op, došao neki Opeloljubac Smijeh

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

@volvox

ebay.com {#}

@mitsuoka

{#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Volvox kaže...

Mi može netko reć neke stranice jeftine di mogu neku opremu za auto za kupit, onako sitne gluposti za uredit izunutra i tako, ništa specijalno, samo da bude jeftino i da imaju puno toga za ponudit, nešto poput banggoods samo šta oni nemaju puno za ponudit :)

focalprice

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Dečki što kažete na ovaj mondeo

Kakav je ovaj motor u njemu? Koliko troši, ako tko zna.

I zna li tko čije su ovo tablice na njemu? 

15 godina
Auti - ultimativna tema

rekao bi da su ovo njemacke tablice, ali one posebne, kao sta su kod nas za neke kamione, koji premasuju gabaritima ili necim drugime, standarde

moguce da je kemijano nesto u tom mondeu ili da je homologacija napravljena ili tako nesto, ako je auto iz amerike (ako postoji tamo uopce taj mondeo)

14 godina
TheMenstalist kaže...

Fake ili nema fotoapart, evo ti original oglas-zahvali mi za moju dobru volju i sumnjičavost...

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ford-mondeo-2-5-v6-ghia-klima-navi-schiebed-euro-4-bergisch-gladbach/187229379.html?utm_source=CIAO.de&utm_medium=FCPX&utm_term=Cooperation&utm_campaign=Listing_Auto

Strm
13 godina
Strm kaže...
TheMenstalist kaže...

Fake ili nema fotoapart, evo ti original oglas-zahvali mi za moju dobru volju i sumnjičavost...

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ford-mondeo-2-5-v6-ghia-klima-navi-schiebed-euro-4-bergisch-gladbach/187229379.html?utm_source=CIAO.de&utm_medium=FCPX&utm_term=Cooperation&utm_campaign=Listing_Auto

Gore navedena cijena je na našem lageru u Europskoj Uniji
Vozilo može biti u Zagrebu u roku 48h
Auto ima servisnu knjižicu sa original kilometrima na što Auto Klarić daje garanciju.

Dodatni troškovi (dovoz,potvrda proizvođača,homologacija,naknada za okoliš i ostali manipulativni troškovi) iznose : 1480 €
+
Trošarina(CO2) : 1400 €

UKUPNA CIJENA U ZAGREBU DO REGISTRACIJE NA VAŠE IME (ILI FIRMU) JE : 4530 € 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
TheMenstalist kaže...

Standardne rege za radionice i autokuće, služe za to da se vozilo može isprobati, prebaciti do kupca, do tehničkog i sl.

Troši 10-14L, nije neko 'cvijeće'.

Bježi od toga.

RuskeGTT kaže...

rekao bi da su ovo njemacke tablice, ali one posebne, kao sta su kod nas za neke kamione, koji premasuju gabaritima ili necim drugime, standarde

moguce da je kemijano nesto u tom mondeu ili da je homologacija napravljena ili tako nesto, ako je auto iz amerike (ako postoji tamo uopce taj mondeo)

Lol, kakvi faking kamioni, radioničke tablice.

Strm kaže...
TheMenstalist kaže...

Barem pročitaj oglas na njuškalu i vidi ko ga je dao prije nego kreneš drugi put sa teorijama zavjere... Nije fejk, nego autokuće tako rade, imaju partnere s kojima surađuju vani, i onda ponude auto ovdje, pa ako se nađe zainteresirani eventualni kupac, tek onda se pokreće procedura dovoza i uvoza.

17 godina
jopis kaže...
 pa ako se nađe zainteresirani eventualni kupac, tek onda se pokreće procedura dovoza i uvoza.

Procedura dovoza košta još 3-4000 Kuna, što kupac naravno ne zna. Pa neće oni badava to uvozit.

Najbolje se naoružat riječnikom i pravac Minken {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice