Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.011
|
čitano: 16.488.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
FlyBoy kaže...
Mitsuoka kaže...

Tako je to kad se uzme tako star auto... 

Auto je 2006. godina, nije baš pojam starosti, ali i očekivao sam par većih radova, lagano se brojka približava na 100 000.

Cek al ti nemas Golf II?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Cek al ti nemas Golf II?

Polo 2006.

Nisam tol'ki ljakse da se vozim u duji  {#}

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Polo 2006.

Nisam tol'ki ljakse da se vozim u duji {#}

Onda san te zaminia sa nekim drugim. Al auto je još nov naspram naše Mazde 323F 1999., a takvih troškova ni nemamo. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Onda san te zaminia sa nekim drugim. Al auto je još nov naspram naše Mazde 323F 1999., a takvih troškova ni nemamo. 

vjerojatno si imao određenih troškova, generalka, servisni radovi po isteku resursa, u određenom trenutku. Meni je sad taj trenutak. 

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

vjerojatno si imao određenih troškova, generalka, servisni radovi po isteku resursa, u određenom trenutku. Meni je sad taj trenutak. 

Pa i ne baš. Gume, amortizeri i gumice brisača. To je više manje to. Na servis svako toliko km, i sve u redu. Stvarno ludilo auto za održavanje.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

DIESEL POWER

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Tako je to kad izvališ glupost umjesto da kažeš jednostavno - mafijaški servis. A ti letećidečko, pa koji ti vrag bi da ideš u Zubak, pa nemaš Phaetona pobogu, da nema rabljenih ili  kvalitetnih zamjenskih dijelova?

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 6:31 (thedream).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
Mitsuoka kaže...

Tako je to kad izvališ glupost umjesto da kažeš jednostavno - mafijaški servis. A ti letećidečko, pa koji ti vrag bi da ideš u Zubak, pa nemaš Phaetona pobogu, da nema rabljenih ili  kvalitetnih zamjenskih dijelova?

Pa iskustvima u Mazdinim servisima sam pomislia da samo na nešto prastaro može bit tako velika cijena servisa. Svi auti su nam bili u službenim servisa, i jedino smo sa Čondić Kadmenovićem imali problema, i zato se RAV 4 servisira u KIA-inom servisu, jer su bili više fer. 

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

http://dnevnik.hr/vijesti/automotiv/bmw-izbacio-trovratnu-izvedbu-serije-1.html

auto je meni od ispred odlican, ali straga  izgleda kao beba. ( moje misljenje)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 11:22 (cod2playahhh).
16 godina
cod2playahhh kaže...

Od ispred je kao i svaki drugi BMW(u pozitivnom smislu), a straga je ruzan...

:D
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 11:34 (CroNk3r).
14 godina
Vaš Auto Snova
Uz Supru,definitivno najdraži auto,jednostavno taj zvuk i izgled me ocaravaju i jednog dana ce bit moj :D
16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
cod2playahhh kaže...

Ma meni je cijela ova serija gora od prošle, a prošla je bila očajno ružna.

15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
cod2playahhh kaže...

Svida mi se ovaj novi M ... Frend mi ima stariji model s pet vrata (116). Autu su chipom smanjili snagu na 90 konja da ga moze vozit ... nije mi nesto izgledom ali auto je bomba u zavojima, a motor iako nije neki uber performance killer super radi svoj posao i fino ubrzava.

15 godina
odjavljen
gamer xt kaže...

Svida mi se ovaj novi M ... Frend mi ima stariji model s pet vrata (116). Autu su chipom smanjili snagu na 90 konja da ga moze vozit ... nije mi nesto izgledom ali auto je bomba u zavojima, a motor iako nije neki uber performance killer super radi svoj posao i fino ubrzava.

Znaš li kako je to prošlo s tehničkim i sa zakonom? Jer moj frend je to htio sa focusom, ali su ga je*ali u mozak pa je zasada odustao.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

E da, i on je prije mjesec dana dobio 2 tisuce kuna kaznu ali se zalio pa su mu spustili na 700 kn ... To mu je prvi auto, para ima ko blata tako da ga kazne ne brinu previse {#}

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo stavili su nove epizode In medias res-a pa možete pogledat epizodu gdje je dr. Marušić bio gost. Samo stavite datum 10.5.2012.

link

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 13:12 (Penryn).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pozdrav ljudi, 

napravio sam malu glupost sad. Iso sam se sparkirat na neko usko mjesto u hladu i malo (toliko da se na mom ne vidi nista) zgrebo nekom liku auto.

Odma on izletio i tak. Nije htio da se dogovorimo ko ljudi nego je odma izvadio EU izvjesce o prometnoj nesreci.

Uspio sam ga nagovorit da se barem raspita koji je krajnji rok za predaju tog izvjesca, pa ak ne mora odma to predat otiso bi kod autolakirera koji bi mu napravio procjenu,

pa bi mu onda ja platio lakiranje. Tim bi zaobisli osiguranja i sve ostalo. 

Sad me zanima ako neko zna koji je rok za predaju tog izvjesca, kolko bi me moglo okvirno kostat lakiranje prednjeg branika ak se uspijemo dogovorit ( punto cca 2000 godiste). 
Ako ipak on preda to izvjesce, sta ja radim s kopijom koja je kod mene? Hoce mi dolazit kakva pisma od osiguranja? Na mene ili na moju mamu( auto je njezin)?
Malo je post nerazgovjetno napisan..zivcan sam malo {#}. Hvala svima unaprijed. 

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ako je samo lak zagreban to se ispolira, ako je i boja računaj od 300-500kn prosjek, a za taj auto nađeš čitav branik u istoj boji za te novce na njuškalu.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

sa euro izvješćem morate zajedno otići u osiguranje i dati izjavu o nesreći. onda osiguranje procjeni štetu i popravi njegov auto, a svoj si sam popravljaš.

na kraju ti osiguranje ovisno o šteti skine 5-15% od bonusa.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Ako je samo lak zagreban to se ispolira, ako je i boja računaj od 300-500kn prosjek, a za taj auto nađeš čitav branik u istoj boji za te novce na njuškalu.

nine kaže...

sa euro izvješćem morate zajedno otići u osiguranje i dati izjavu o nesreći. onda osiguranje procjeni štetu i popravi njegov auto, a svoj si sam popravljaš.

na kraju ti osiguranje ovisno o šteti skine 5-15% od bonusa.

hvala dečki! 

ma ne odgovara mi to sa osiguranjem nikako. 99% bi mi stara trebala ic tamo jer je auto i osiguranje na nju. sutra cu ja nazvat ovog, valjda ce pristat na 500injak  kn. 
jos i na faksu trebam u 7mj iskesirat oko soma kn jer sam takoder bio glup. mogo sam za te novce fino na more otic..joj joooooj {#}{#} 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jutro svima.

Imam jedno pitanje.Dakle imam Ford Fiestu 1.4 16v sa ztec motorom i sad me zanima postoji li mogućnost staviti turbinu na njega?Koliko bi dobio snage sa turbino (trenutno 94 ks).

So say We All
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

sve se može, samo je pitanje koliko si spreman uložiti {#} isto tako i za koliko bi ks-a mogao dobiti.

morao bi slagati drugu ispušnu granu na koju bi se montirala turbina, ecu zbog veće količine zraka na usisu (da ti ne bude siromašna smjesa koja uništi motor), možda i veće dizne ako tvoje nebi mogle dati dovoljno goriva, i još milju malih stvarčica. onda možda bi još htjeo onda promjeniti i usis i staviti intercooler..

to ti je rupa bez dna {#} najlakše je složiti granu i piknuti turbo gore {#}

ako ti je za svakodnevnu vožnju, da se kvalitetno izvesti, ali moraš računati na to da bi ti potrošnja porasla.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ukratko došlo bi te ko trećina auta {#}

16 godina
neaktivan
nine kaže...

sve se može, samo je pitanje koliko si spreman uložiti {#} isto tako i za koliko bi ks-a mogao dobiti.

morao bi slagati drugu ispušnu granu na koju bi se montirala turbina, ecu zbog veće količine zraka na usisu (da ti ne bude siromašna smjesa koja uništi motor), možda i veće dizne ako tvoje nebi mogle dati dovoljno goriva, i još milju malih stvarčica. onda možda bi još htjeo onda promjeniti i usis i staviti intercooler..

to ti je rupa bez dna {#} najlakše je složiti granu i piknuti turbo gore {#}

ako ti je za svakodnevnu vožnju, da se kvalitetno izvesti, ali moraš računati na to da bi ti potrošnja porasla.

Thx,neke od tih stvari sam znao,e sad koliko bi me to izašlo moram izračunati,jer cili auto ide na remont.pošto imam plastičnu ispušnu vjerovatno bi to bila malo veća komplikacija.Problem je u tome što nitko u zadru nezna otprilike koliko bi to došlo.Da je golf,opel ili fiat e onda svi znaju {#}.Što se tiče potrošnje to znam,to bi mi bio drugi autić tako da nije frka za potrošnju.

So say We All
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ako si ozbiljan u toj namjeri imam čovjeka koji to može složiti, ali je tu u zagrebu. idem danas kod njega pa ti se mogu raspitati.

jedino upozorenje, i kada ti netko kaže cijenu nemoj ju uzimati zdravo za gotovo.. to uvijek ispadne dosta skuplje na kraju.

ako već imaš potrebu za need4speed, zašto ne prodaš focusa i uzmeš nešto sa više tuning potencijala.. barem 2.0+

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A na kraju ti se može desiti da skuplje prođeš nego da prodaš tu Fiestu i doplatiš za ST varijantu istog godišta.

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-fiesta-st-2.0-oglas-5000272

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-fiesta-st-2.0-oglas-5095816

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 9:47 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

bahh 110kW... to je za kako bi ti rekao vonabirejs {#}

EDIT:

evo povoljne jurilice {#} a potencijalaaaa za još ko u priči

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 9:54 (nine).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma bježi s tim krampom ({#})  kraj Fieste ST, lakša je 300kg valjda, preskoči ga. {#} No, nije poanta sad uspoređivati različite aute opet, nego što može dobiti ugradnjom turbine i preinakama. Moje skromno mišljenje je da mu se više isplati prodati stock Fiestu  takva kakva je i doplatiti što bi ukucao u nju, da dobije gotov proizvod.

A bio bi prezadovoljan, sa 1.4 ući u ST.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 9:57 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

skoro 1 sec razlike 0-100 {#} za ludaču ofc

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

E nine sad si mi dao misliti,i to baš na ovu prelude što si mi pokazao ili ovu toyotu ali narav no ne ove boje jer je gadna {#}.

So say We All
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice