Jači auti u kojima sam se vozio
Koja je korist biti suvozač tim automobilima? Vrijedi samo ako si ti vozač
J*beš to sve, ja sam sa didom u polju ganjao Ladu 1200 u djetinjstvu u Šibeniku, on za volanom, ja sa 3g kraj njega vezan, imitacija crvene kože unutra, bijela isto kao na slici, krom alu ratkape, show.
U ono vrijeme (1986 cca.) pila od auta po Dalmaciji . Ne sjećam se godišta ali mislim da ga je uzeo praktički čim je izašao, i to je išao po nju u Srbiju (taman došla friška iz SSSR-a).
Kako bi volio danas imati taj auto u onakvom stanju tip-top, živa sprdačina bi bio po Zagrebu i fućkalo bi mi se.
Audi Q7 3.0 TDI Tiptronic - 240ks
Audi S8 (D2) - 360ks
BMW M5 (E39) - preko 400ks, nafriziran, imao je i neki bodykit, ali nesjećam se koji
Mercedes S klasa 400 CDI (W220) - oko 250ks
Mercedes E klasa (W211) 4matic - 220ks
Fiat Punto Abarth (zadnji model) - 150-160ks mislim
ivane ne seri
da nije off
aston martin one-77 - trenutno mi je to najljepši auto kojeg sam vidio
@thedream Ovo auto prelijepo izgleda. Genijalno genijalno :)
tko ce drugi dislajkat moj post nego zadrti mercedolas nemo
Ja sam vozio Mercedes S600 i to novi model, sad će meni TU zasigurno!
ja sam se vozio u policijskom sprinteru jedne lijepe noci, pa isto ocekujem TU od njega
(dobro cupa ta marica kad im se zuri u postaju sa sumnjivcima :D)
njemu makar nije auto snova Reno Clio star 24 godine
Nisi ti radi toga dobija td(za mercedes mene zaboli ona stvar isto ko i za sve ostale marke auta), pogledaj šta si napisa. P.S. Ne znam zašto se uopće opravdavam.
iskreno neznam o kome pricamo, nije ni meni ;)
reko sam auto snova: 2012 Porsche 911 Carrera 4S sa 7 stupanjskim rucnim mjenjacem...
auto snova kojeg sam vozio i jos imam: Renault 5 GT turbo 1989
auto kojeg sad vozim Renault Clio 1.9D 1993
ne vidim nijedan auto star 24g...niti mi clio auto snova, nego je auto koji odlicno obavlja svoj posao u ovo krizno doba
Vjeruj mi da je i to lijep osjećaj, ima vremena za takve pile, tek polažem za B
Audi Q7 3.0 TDI Tiptronic - 240ks
Audi S8 (D2) - 360ks
BMW M5 (E39) - preko 400ks, nafriziran, imao je i neki bodykit, ali nesjećam se koji
Mercedes S klasa 400 CDI (W220) - oko 250ks
Mercedes E klasa (W211) 4matic - 220ks
Fiat Punto Abarth (zadnji model) - 150-160ks mislim
ivane ne seri
da nije off
aston martin one-77 - trenutno mi je to najljepši auto kojeg sam vidio
Darioooo, otkud ti u ovoj temi?
Da nebude off, želim se provozati u R8 i Lamborhini Aventador
UUU zaboravih Testarossu, nisam je vozio, ali sam pritiskao gas i dirao volan
svrš svrš, još da su mi dopustili stavit u prvu i krenit, ali i ovo je dovoljno
@thedream Ovo auto prelijepo izgleda. Genijalno genijalno :)
Old-school ruska mafija , šalu na stranu i moj tata ga je dobio kasnije na dar od dide, po Zg smo ga krajem 80-tih vozali, brate mili na -10 pali iz prve, nema tu za*bancije, tenk. Troši u pm, ali kao da je to onda bilo važno..
Moj djed je u to vrijeme imao kadetta, a taj kadett (B) je još u djedovog šogora. Jedino što više nije morsko plave boje nego nebesko plave al dobro
Uglavnom nije to bit, nego ja bi taj auto... trebam ga otkupit od njega, ali ko će nać vremena za sređivanje njega, više bi ležao u dvorištu
Moj djed je u to vrijeme imao kadetta, a taj kadett (B) je još u djedovog šogora. Jedino što više nije morsko plave boje nego nebesko plave al dobro
Uglavnom nije to bit, nego ja bi taj auto... trebam ga otkupit od njega, ali ko će nać vremena za sređivanje njega, više bi ležao u dvorištu
I ja bi ga iskreno (ako mislimo na Ladu) ali mislim da ih ni nema više u dobrom, barem iole dobrom stanju, moj dida je bio prvi vlasnik, prodao ju je kad nije više imao novca za reg i održavanje, čitaj i gorivo u tome. Šteta, krasan oldtimer, sad evo već 42 dobre godine bi imao..
Vjerojatno ih ima hrpa u Rusiji i još pokoji u ekstra stanju u zemljama bivšeg SSSR-a ili bivše Juge,oko nas..
Plin unutra gruneš i zdravo..
Što se Kadetta tiče starog, ista pjesma..rupa bez dna ali beskrajan sentiment..
Ova Lada fakat lijep auto. Moj dida je isto takvu imao, al ja se jos onda nisam narodio.
frend je prije nekih 2 godine jednom dedi restaurirao tristaća ono posao od 6-7k €
sve povadio rastavio, pošmirglao, uredio i na novo lakirao.. na motoru napravio generalku, pun k novih dijelova, isto ga ispolirao. auto nov novcat
deda navodno bio glavni hebač u njemu svojevremeno pa mu bakica poklonila jednog za sjećanje..
evo jedna slička.. nije taj koji je restauriran, ali da mladi znaju o čem se radi
evo bili opet na snijegu...bilo PREDOBRO, snijeg je padao gusto i nije puhalo...idila...
filmic dolaska na platak (i milkmanov brat kako se zakopao u snijegu, negdje na pol filmica):
filmic kolone dok nam je frendova delta integrale ostala bez benzina (kad smo se vracali, pa je milkmanov brat donirao par litara :D):
i par slikica:
evo bili opet na snijegu...bilo PREDOBRO, snijeg je padao gusto i nije puhalo...idila...
filmic dolaska na platak (i milkmanov brat kako se zakopao u snijegu, negdje na pol filmica):
filmic kolone dok nam je frendova delta integrale ostala bez benzina (kad smo se vracali, pa je milkmanov brat donirao par litara :D):
i par slikica:
Sto si se opet zakopo? Daj ne seri hahahhahah...je*eno vam je bilo, ova lancia oma pogon 4x4 ako se ne varam?
eto vidis, nismo ni dosli, nakon pol minute se vec roberto zakopao :)
delta ima 4x4, 2.0 turbo 8V, i ljetne celave gume :)
bolje da ju nisi cuo dok je radila donutse na snijegu, kako je blow off roktao...i jizzed my pants :D