Pozdrav..znaci sad nakon zavrsetka skole ( za 2 tjedna weee :D ) se bacam na malo modanje skutera :)
Imao sam temu o sprejanju skutera, sto cu takoder zapocet kad zavrsi skola..
no sad me zanima sljedeca stvar :
Osjecam da skuter vise nije brz kao nekad..da se gusi prilikom veceg opterecenja, iliti na brijegu ( rijec je o Luni 50 Vision ) .. skuter je prije isao savrseno u brijeg i sve, no sad kad ga i upalim vise " rezi " nego sto vuce :/
Auspuh jest pritegnut dobro, pa nije do tog .. Jel bi to moglo bit do svjecice il do auspuha ? To mi je vise kao informativno pitanje jer cu promjenit oboje :D
Sada, svjecicu ofc znam kupit xD
No zanima me di bih mogao nabavit jeftin, a kvalitetan i uhu ugodan za zvuk auspuh za Lunu 50 Vision ? Znaci dajte prijedlog za najjeftiniji kvalitetni auspuh ( moze i sa oglasnika ), a zvuk da je onako prikladan za skuter, da bude ko zvuk od npr. Peugeot skutera , ne zelim se folirat da vozim R1 a ono Lunica ako me razumijete
Usto imam i 3. pitanje, a to je na sta sve bi promjena auspuha mogla utjecat ? Uzmite u obzir da mi sada ovaj auspuh izbacuje , pa mogo bi rec dosta dima i trosi puno goriva .. Dali bi motor bio " cisci ", manje trosio ili bio brzi ?
Nadam se da cete mi objasnit sve sta sam naveo do navecer kad se vratim iz skole :)
LP i hvala svima !