Auspuh za skuter 50ccm

poruka: 6
|
čitano: 11.841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Auspuh za skuter 50ccm

Pozdrav..znaci sad nakon zavrsetka skole ( za 2 tjedna weee :D ) se bacam na malo modanje skutera :)

Imao sam temu o sprejanju skutera, sto cu takoder zapocet kad zavrsi skola..

no sad me zanima sljedeca stvar :

Osjecam da skuter vise nije brz kao nekad..da se gusi prilikom veceg opterecenja, iliti na brijegu ( rijec je o Luni 50 Vision ) .. skuter je prije isao savrseno u brijeg i sve, no sad kad ga i upalim vise " rezi " nego sto vuce :/

Auspuh jest pritegnut dobro, pa nije do tog .. Jel bi to moglo bit do svjecice il do auspuha ? To mi je vise kao informativno pitanje jer cu promjenit oboje :D

Sada, svjecicu ofc znam kupit xD

No zanima me di bih mogao nabavit jeftin, a kvalitetan i uhu ugodan za zvuk auspuh za Lunu 50 Vision ? Znaci dajte prijedlog za najjeftiniji kvalitetni auspuh ( moze i sa oglasnika ), a zvuk da je onako prikladan za skuter, da bude ko zvuk od npr. Peugeot skutera , ne zelim se folirat da vozim R1 a ono Lunica {#} ako me razumijete {#}

Usto imam i 3. pitanje, a to je na sta sve bi promjena auspuha mogla utjecat ? Uzmite u obzir da mi sada ovaj auspuh izbacuje , pa mogo bi rec dosta dima i trosi puno goriva .. Dali bi motor bio " cisci ", manje trosio ili bio brzi ?

Nadam se da cete mi objasnit sve sta sam naveo do navecer kad se vratim iz skole :)

LP i hvala svima !

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 11:58 (fakEEE).
15 godina
Auspuh za skuter 50ccm
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 12:08 (win4crazzy).
16 godina
neaktivan
Auspuh za skuter 50ccm

ako kupujes aftermarket auspuh (gianelli, leo vince...) motor ce se jace cut, vise ce dimit a i trosit ce vise.
dobit ces to da ce motor bolje vuc i imat vecu krajnju brzinu .

15 godina
neaktivan
Auspuh za skuter 50ccm

Ako kazes vec da ti scooter slabije vuce nego prije bolje provjeri remen i valjcice (ak vec ide sportski auspuh onda i sportski remen i valjke:), a auspuh stavis tek onako zbog tuninga koji nece imat efekta ak imas blokade (neznam dal ih imas il ne samo kazem onako usput :)

Zatim postoji jos milijun nacina modanja tj. stavljanja sportskih dijelova, kao sto su naprimjer sportski klip i cilindar, veca dizna jaca svjecica itd. al po meni je to vec klanje za tako mali motor.........

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
16 godina
neaktivan
Re: Auspuh za skuter 50ccm
Ivan 992 kaže...

Ako kazes vec da ti scooter slabije vuce nego prije bolje provjeri remen i valjcice (ak vec ide sportski auspuh onda i sportski remen i valjke:), a auspuh stavis tek onako zbog tuninga koji nece imat efekta ak imas blokade (neznam dal ih imas il ne samo kazem onako usput :)

Zatim postoji jos milijun nacina modanja tj. stavljanja sportskih dijelova, kao sto su naprimjer sportski klip i cilindar, veca dizna jaca svjecica itd. al po meni je to vec klanje za tako mali motor.........

overkill za motor a vjerovatno i za džep :D

14 godina
neaktivan
Re: Auspuh za skuter 50ccm
win4crazzy kaže...

E decki hvala vam..necu vas tu zamarat sa auspuhom za skuter, pa sam vec neko vrijeme prebacen na doticni forum u vezi spuha, da ne mislite da sam vas zabb {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice