Vraćanje zvučnika u trgovinu

poruka: 5
|
čitano: 1.382
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozz

cuo sam da se (po zakonu) kupljena roba može vratiti do 10 dana (ili tjedan dana) nakon kupnje sa ili bez razloga. pa me zanima da li je to istina. naime, kupio sam logitech z523 i nisam nesto pretjerano zadovoljan zvukom pa bih ih htio zamijeniti za gonius 5050 (moze odmah i komentar na genius - da li je dobar izbor)

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo roba koja je kupljena na daljinu (npr. putem Interneta ili narudžba katalogom ili telefonom) može se vratiti trgovcu unutar 8 dana bez navođenja nekog posebnog razloga. Dovoljno je da ti nisi zadovoljan kupljenim. (Kupnja na daljinu je i ako npr. nešto kupiš preno interneta, a preuzmeš u trgovini.)

Ukoliko je nešto kupljeno na klasičan način u trgovini, tada ovo ne vrijedi. U tom slučaju kupljenu robu možeš vratiti samo ukoliko ima neki nedostatak.

Ipak, dosta trgovaca će ti izaći u susret i zamijeniti kupljeno za nešto drugo, naručito ako je to nešto drugo skuplje od onog što vraćaš, tako da te ništa ne košta da probaš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 8:40 (klimama).

2 0 hvala 1
15 godina
Re: Vraćanje zvučnika u trgovinu

kupio sam preko interneta, doslo overseasom iz zagreba, znaci, vidio ni cuo nisam prije nego mi je stiglo doma...

sad, zanima me da li su genius 5050 dobri zvucnici?

hvala

17 godina
neaktivan

Puno ti zvuk ovisi o zvučnoj kartici. Koju Imaš?

Za malo bolje zvućnike ti treba malo bolja zvučna kartica. S obzirom da Logitech nisu neki zvučnici ali nisu ni loši mislim da bi ti bila dobra integrirana zvučna kartica negdje iz 2008 godine mozda 2007. One integrirane prije 2007 su lošije.  Sad neznam koliku češ čuti razliku između zvućnika na integriranoj zvučnoj. Najbolje bi ti bilo nabavit neku jeftiniju pci zvučnu pa onda isprobat zvučnike.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Vraćanje zvučnika u trgovinu

ooooooo, biti će razlike... prijašnji x-530 i sadašnji z523 su nebo i zemlja... imam zvucnu na asrock 770 extreme 3, stara god dana (modela). (realtek 892 mislim da je zvucna)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 11:25 (Idealist).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice