Tražim audio liniju - savjete stručnjaka molim

poruka: 3
|
čitano: 1.270
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tražim audio lniju - savjete stručnjaka molim

Pozdrav svim bugovcima

Ja sam nova u ovom forumu i totalni sam ignorant glede digitalnog/audio/video svijeta i sličnih područja.Plač Namjera mi je kupiti glazbenu liniju (radio i cd) koja je 'bežična' (tj zvučnici su bežični) tako da po cijelom stanu, ako to želim, svira glazba iz te linije (jer se zvučnici nalaze tamo gdje ih se postavi). Pri uređenju stana nismo ugradili zvučnike u zidove znači da jedino mogu kupiti opisanu liniju. Kako ne znam apsolutno ništa o tome (niti koji je stručni naziv takvog proizvoda), pitam da li tako nešto postoji, koje su cijene, tko takve linije proizvodi a tko i gdje to prodaje, kako se zove to što tražim, da li se to isplati kupiti, na kojim internet stranicama mogu naći informacije o tome što tražim itd.

Unaprijed hvala svim bugovskim stručnjacima na njihovim odgovorima.

Natasha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Tražim audio lniju - savjete stručnjaka molim
Natasha kaže...

Pozdrav svim bugovcima

Ja sam nova u ovom forumu i totalni sam ignorant glede digitalnog/audio/video svijeta i sličnih područja.Plač Namjera mi je kupiti glazbenu liniju (radio i cd) koja je 'bežična' (tj zvučnici su bežični) tako da po cijelom stanu, ako to želim, svira glazba iz te linije (jer se zvučnici nalaze tamo gdje ih se postavi). Pri uređenju stana nismo ugradili zvučnike u zidove znači da jedino mogu kupiti opisanu liniju. Kako ne znam apsolutno ništa o tome (niti koji je stručni naziv takvog proizvoda), pitam da li tako nešto postoji, koje su cijene, tko takve linije proizvodi a tko i gdje to prodaje, kako se zove to što tražim, da li se to isplati kupiti, na kojim internet stranicama mogu naći informacije o tome što tražim itd.

Unaprijed hvala svim bugovskim stručnjacima na njihovim odgovorima.

Natasha

to će ti na kraju osim astronomske cijene, rezultirat lošom pokrivenosti i nadasve lošim zvukom. bit će ti jeftinije izet par jeftilena vulgaris pa pometat u svaku sobu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice